28/02 Sista inlägget i feb

2010-02-28 - 22:57:19
Nu är det sova som gäller för min del. Ska lägga mig och drömma lite om saker jag vill köpa för den listan är för lång för att tänka på vaken.

Imorgon blir det att jobba så pappa hämtar mig i väsby vid halv 9. Slutar väll vid 18 skulle jag tippa och jag hoppas att huvudet ska hålla hela dagen. Spännande att se hur det går och hur jag mår. Skriver imorgon, hade gött!


Denice drömma drömmar

28/02 Måste ha

2010-02-28 - 20:30:02

Saker som ska köpas så fort pengarna finns! Denice bara måste ha och thats it!




Denice måste ha


28/02 Melodifestivalen den 27

2010-02-28 - 18:04:19
Eftersom jag valde att inte blogga om melodifestivalen igår så tänkte jag bara skriva lite kort vad jag tyckte.

Ingen utav låtarna igår var överhuvudtaget nära att platsa i Eurovison, dock var vissa låtar riktigt lämpliga för Denice. Båda vinnarlåtarna är låtar som kommer gå om och om igen hemma hos mig och 1000 gånger på ipoden. Jättetråkigt att dom låtar som är fartiga låter konstigt och inte alls har logiskt sound. Pernilla som skulle göra en typisk schlager var ju ändå ganska nära men det funkar på något sätt inte. Hon var inte alls så bra som hon brukar och jag vet att hon kan sjunga bättre. Igår lät hon som någon liten flicka som ville låta så stor som möjligt.

Sibel fick låten "Stop" och hela showen var bara jättekonstig. Hon fixade den inte ordentligt och sången var helt enkelt inte något jag vill sitta och lyssna på.

Vinnarlåtarna var som sagt var båda ballader och ganska olika. Jag gillade Anna och hennes låt jättemycket men det var så extremt mycket vibrato på rösten. Jag har själv det problemet med min sång ibland men klarar verkligen inte att höra mina gena inspelningar om jag sjunger så. Hon hade det hela låten och tillslut fick man bara en känsla utav en get som stod på scenen vid de längre tonerna. Men jag vet att hon har en extremt stor och häftig röst och låten var grym!
Peter kan jag inte klaga på, det går bara inte! Han kan verkligen sjunga och tyvärr så var hans låt lite tråkig och dom la allt på ljusshowen. Hade varit tufft med några dansare och kanske lite mer dramtik än det som bjöds på igår.

Jag tycker ändå att rätt bidrag hamnade där dom skulle! Nu ska jag äta lite mat och sedan mysa framför tvn med Coffe. Vi hörs, hade gött!


De båda vinnarlåtarna ifrån igår



Peter Jöback - Hollow



Anna Bergemdahl - This is my life


28/02 Sista feb..

2010-02-28 - 17:05:18
Idag blev det en sväng till Väsby centrum och kolla runt lite. Hittade massor som jag vill köpa men slutade med två tröjor och en härligt hårprodukt.

Hittade så otroligt mycket som jag så gärna vill ha men måste verkligen hålla mig. Utan pengar blir det ingen resa i sommar och är inte alls lång tid kvar tills det är dags att betala och åka. Har 3 månader på mig att hitta jobb och jobba ihop lite pengar. Nu i veckan jobbar jag på Flexil Finans så det blir i alla fall pengar nog för att betala det sista utav resan.

Nu ska jag ligga i sängen och hoppas på att huvudvärken lugnar sig till jobbet imorgon. Går det bra, vilket det brukar göra, så har jag kanske en chans att jobba lite extra där. Vi hörs sen, hade gött!


Denice behöver pengar

28/02 Köpen ifrån igår

2010-02-28 - 12:04:16

Bilder på några utav gårdagens inköp..




Nya leggings



Haha vet att jag ser smått gravid ut på bilden. Men skyller på ränderna och ljuset. I alla fall en ny lila sjal.




Nya leggingsen och linnet som är randigt. Kunde ju inte låta bli.


27/02 Coffe is in tha house..!

2010-02-27 - 23:20:41

Nu är det Coffe som håller i trådarna. Fått i uppdrag att göra ett litet gästinlägg här då Denice är lite trött men kan lugna er med att hon troligtvis kommer skriva ett inlägg lite senare ikväll innan hon somnar.

Idag har det varit en ganska lugn dag där en utflykt till Kista var det mest händelserika som hände. Och då ni säkerligen mest vill höra om Denice så kan jag meddela att Denice inte alls var på shopping-humör, hör och häpna, utan gick mest och fönstershoppade. Dock blev det ändå tillslut några inköp så som 2 linnen, leggings och lite annat hon säkert kommer berätta mer om. Själv hitta man ett par byxor från carlings.

Ni som läser denna blogg är säkert intresserade i musik då Denice skriver mycket om det och själv är väldigt intresserad av det, så då måste jag passa på att säga att Melodifestivalen bara blir sämre och sämre för varje år!

Sen måste jag säga grattis till lag Anette Norberg som vann guld i Curling OS samt att MoDo krossade Färjestad med 10-3! Nu blir det åka av!

Ciao
Coffe


27/02 Kista

2010-02-27 - 16:37:48

Sen som vanligt med mitt första inlägg för dagen. Men idag slår jag nästan rekord tror jag!

Har varit i Kista med Coffe idag och sprungit i affärer. Gud vad jag har saknat och handla och så bra det kändes att få shoppa lite! Med tanke på att jag måste spara pengar så blev det bara några linnen, leggings och en sjal typ. Tänkte lägga upp lite bilder på det senare men har ingen kamera så det får bli med mobilen.

Ikväll blir det troligen ingen live bloggning om melodifestivalen då jag tänkte vara lite social istället. Får helt enkelt se hur det blir. Vad tycker ni? Ska jag blogga ikväll?


Denice tycker shopping är kul


26/02 Fast på toa

2010-02-27 - 01:21:06
Min pojkvän har somnat nere vid mina fötter då han låg och kollade Curlingen. Själv kommer jag verkligen inte kunna somna ifrån den här finalen! Vore så fint att avsluta kvällen med ett guld!

Den här kvällen har varit ganska händelserik och Mitta fastnade inlåst på toaletten. Slutade med att Pia och jag skrattade så vi grät, Mitta hade en aning panik, Kim förslog att bryta sönder handtaget och vi fick väcka Tomas. Tomas fina kommentar var: Det är bara skruva.. Tillslut skruvade vi loss plattan på låset och lyckades ändå inte skruva upp låset. Då bestämde sig Mitta för att försöka ta sig ut genom fönstrett vilket är väldigt litet, så Pia stod ute och skulle hjälpa henne. Då gick Tomas för att hämta kofoten och bryta upp dörren och jag kände att det var värt att de låset ett sista försök. Tröck ner låset och vred ett varv och vipps så öppnades dörren, Mitta hoppar glatt ut och kvällen är räddad!

Nu ska jag kolla klart finalen och sedan somna sött på kudden. Kanske ska väcka Coffe först.. Hade gött!


Denice låssmeden

26/02 Randigt

2010-02-26 - 13:36:14

Som jag skrev så finns det så otorligt mycket fint som är randigt! Hur ska jag kunna låta bli allt det här?!

En härlig blandning utav linnen, T-shirtar, Tjocktröjor och klänningar att gotta sig i!


 





Denice ge mig!


26/02 Hejhej

2010-02-26 - 10:23:32
God morgon mina söta läsare!
Huvudet mår lika dåligt som igår och ögat bråkar igår. Jobbar på att få tag i pappa och se om vi kan prata med faster Anna och se om hon kan komma på felet..

Sitter just nu och är så shoppingsugen att jag snart spricker. Har varit jätteduktig och inte shoppat minsta lilla den senaste tiden. Dock har jag nu hittat hur mycket som helst som jag vill ha!
Ibland önskar jag bara att man vore lite smalare och mer vältränad.. Har hittat massor utav fina randiga tröjor men sån ska man inte ha när man är för bred. Ränder ger bara ett större intryck och då får man oftast ännu sämre självförtroende. Jag får helt enkelt njuta utav att andra kan se fina ut i dem!



Denice is it over yet?

25/02 En dag i morgon också...

2010-02-26 - 00:08:09
Nu är det sova som gäller och jag har så sjukt ont på magen. Elvis (katten) blev idag skrämd utav ett stort mjukisdjur och tog fart rakt över min mage. Så t-shirten gick sönder och jag har riktigt fina, ganska djupa sår på magen. Kanske lägger ut bild på tröjan och min misshandlade mage imorgon. Nu ska jag i alla fall sova och hoppas på att jag mår bättre i huvudet! Vill verkligen kunna gå på sången har så mycket att ta igen! Men jag skriver imorgon, sov gott, hade gött!




Denice säger god natt


25/02 Armband

2010-02-25 - 16:37:21

Har suttit och kärat ner mig i dessa sex armband. Vem älskar inte att blanda silver och svart? Det är så otroligt snyggt och enkelt! Jag skulle absolut inte banga på att låta alla dessa olika typer utav peace armband pryda min vänstra arm.







Denice gillar amband


25/02 Buzzador?

2010-02-25 - 12:33:30
Blir ingen läkare idag då jag inte fått någon tid. Däremot så har jag blivit lite bättre idag och har mycket mer ork och lust till saker. Huvudet samarbetar en del också så jag tänkte faktiskt göra lite skolgrejer för en gång skull.

Gick upp tidigt idag för att se Kvartsfinalen mellan Sverige - Slovakien vilket jag ångrar nu. Visste hur den skulle sluta och så blev det också. Förlust till Sverige och nu är hockeypojkarna ute ut OS. Hoppas att tjejerna lyckas ta sig ett brons ikväll i alla fall.

När jag varit hemma och suttit vid datorn mycket har jag hittat hur mycket saker som helst som jag vill köpa. Jobbar på att hålla mig så bra jag bara kan, men det är inte alls lätt ibland.. Gick i alla fall med i Buzzador igår för att testa på något nytt. Ska bli spännande att se om man får testa några kampanjer och nya produkter och sedan få chansen att diskutera dem med några utav er. Om ni vill bli Buzzadorer ni med eller kanske bara hjälpa mig att samla poäng så bli medlem. Så logga in på http://www.buzzador.com/ och anmäl dig och på sista sidan skriver du i "Denices" som rekryterare.

Nu ska jag sova och vila, hörs sen, hade gött!


Denice som Buzzador

24/02 Härligt killar!!

2010-02-24 - 22:28:22

Och Sveriges herrar gör det igen! Underbart att dom fixar det och det blev ett OS-guld i staffet!! Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner kör helt otorligt och nu är det ett Guld. Äntligen så slår vi bort Norge ifrån det och total spöar dem. Hellner åker sista och ligger så långt före så sen är det bara att buga när han kommer in stadion och vinnare är dem! Grattis killar så jäkla bra!

 

    

Fyra stycken helt otroliga killar!!


24/02 Feel Good Time

2010-02-24 - 20:01:10

Fick reda på vilken låt det blir för mig och min grupp i slutet utav instrumental/sång kursen. Våran grupp fick en ganska svår låt och jag har suttit hela kvällen och funderat på hur man kan göra om den. Jag vill ju tolka den och få den så mycket Denice som det går. Hade velat göra den balladig eftersom vi bara har gitarr och bas, men låten handlar inte alls om något sånt. Den kommer bara bli missuppfattad och konstig då. En riktigt svår låt tycker jag men antar att utmaning är det bästa om man vill lära och utvecklas.


Här är låten som vi fick: P!nk - Feel Good Time




Denice har brist på kreativitet


24/02 Brutalt

2010-02-24 - 13:27:16
 Inriktningsdag idag och musik är det då som gäller. Mitt huvud vill inte sammarbeta alls så imorgon blir det att ta sig till läkaren. Idag är ena ögat konstigt och värken brutal!

Har ganska stor tur som är ledig imorgon så jag kan vila och söka upp lärkare. Vill egentligen inte alls dit men antar att jag måste det nu. Får helt enkel se hur det går imorgon! Nu ska jag kolla lite tv och vila huvudet.. Vi hörs, hade gött!


Denice hatar huvudet

23/02 bättre snart?

2010-02-23 - 23:57:24
Huvudet tar död på mig så nu blir det läkaren i veckan. Kan verkligen inte gå runt såhär längre! Jag som hatar att gå till läkare, är alltid så otroligt rädd över att få de värsta resultaten. Men hur illa skulle det har kunna vara? Hoppas på något simpelt så som järnbrist eller dåligt med vitaminer och näring. Det går i alla fall att lösa enkelt. Vill bli frisk och få vara pigg, glad och ha min ork tillbaka. För att få lite ork så blir det att sova sött nu. Hade gott! Denice enkelt vore bäst

23/02 Ge mig!

2010-02-23 - 18:43:10
Varför finns det alltid så mycket som man vill ha. Jag kommer snart gå sönder om jag fortsätter hitta massa saker jag vill ha. Kan verkligen inte köpa massa grejer nu för jag behöver spara dom pengarna. Usch vad jag tycker det är jobbigt!

  

Mina två måste ha för min del! Dom här ska köpas så får pengarna flyga in på något sätt!
Älskar verkligen jeansen som är perfekt lagom med Baggy. T-shirten är så snygg!


Denice vill ha!


23/02 Slarvigt

2010-02-23 - 14:17:19
Usch vad slarvig jag är på att skriva, jag skäms! Gick upp tidigt idag för att försöka hinna i tid till skolan men det gick ju inte så bra. Satt fast med bussen hur länge som helst så när jag väl kom fram till Älvsjö hade pendeln redan börjat gå 30minuterstrafik. Därför kom jag en och en halv timme sent till skolan och missa min första lektion. Självklart var jag inte ensam om att haft en sån morgon.

Nu sitter jag och har precis slutat musiken och ska hem för att plugga med min bror. Blir en timme plugg sen bara slappa, vill inte ha ont i huvudet längre. Har verkligen tröttnat på det och vill få må bra! Jag skriver väll när jag kommit hem och landat efter ytterligare en färd med SL. Hade gött!


Denice ska hem

22/02 Mysig väder

2010-02-22 - 12:35:15
Lyckades ta mig ut för att fota lite men rörde mig inte utanför tomten. Kände att jag inte var klädd eller sugen på det. Kanske senare under dagen typ efter tandläkarbesöket eller något. Blev i alla fall lite bilder men ska sätta mig och se hur dom blev. Så länge får ni nöja er med två lite tristare kanske. Hade gött!




Redo för kylan med kameran i högsta hugg!



Som sagt var så är det verkligen kanon väder!


Denice gillar snö

22/02 Sl bråk

2010-02-22 - 10:16:09
Vilken härlig dag! Solen skiner, folk plågas smått utav sl och jag ligger i soffan. Dock ska jag till tandläkaren vid två och det är värdelöst men annars äger dagen. Ska strax ta mig ut och fota lite i det här underbara vintervädret. Sen ska jag sätta mig med lite gamla bilder och se hur dom kan bli. Jag skriver helt enkelt senare! Hade gött!


Denice vilar och njuter

21/02 Det är klart det är svårt att gå åt varsitt håll...

2010-02-21 - 20:48:50
En del vänner betyder mycket medans andra betyder allt. Det tror jag inte att jag är ensam om att känna..

Önskar verkligen att jag hade gjort allt anorlunda och rätt. Önskar jag hade fått haft kvar den vänskapen som betyder allt för mig. Helt otroligt hur mycket känslor kan styra och bestämma. Trots att man vet att det inte är rätt och att man tar fel beslut så är det för det bästa.

Vet inte hur jag ska ta mig igenom det här och hur det ska gå, men jag hoppas att du mår bra. För det ända som betyder något just nu är att du mår bra. Ledsen för allt...


Denice när ett hjärta slår mer än mäniskor förstår

21/02 Foto A

2010-02-21 - 16:50:18
Promenaden var otroligt skön och jättemysig. Tyvärr så blev vädret inte alls roligt och bilderna därför ganska tråkiga. Tänkte sätta mig och kolla på dem sen så får vi se.

Nu tänkte jag lägga upp bilderna till foto A som känns jättetråkiga. Vi skulle ta porträttbilder utav en vän och sedan inte redigera dessa mer än att beskära och ge "luddig" kant på dem. Så Isac ställde snällt upp på denna uppgift så här kommer de två bilderna. Säg gärna vad ni tycker så kanske jag kan fixa lite med dom. Men som sagt var så ska dom inte redigeras, men om ljuset eller perspektivet ska ändras så säg till.





Denice skolarbete

21/02 Inga skidor inte

2010-02-21 - 13:00:00
Tanken idag var att ta en sväng på långfärdsskidorna men så blev det inte. Hittade inte alla grejer så vi kunde åka, istället får det helt enkelt bli en långpromenad med hundarna ute i snön. Kameran följer självklart med i högsta hugg och så får vi se hur bilderna blir. Ganska fint väder idag så några roliga bilder ska jag nog kunna få till hoppas jag. Hör av mig när vi kommit hem, hade gött!



Denice ut i snön

20/02 Så fint!

2010-02-20 - 23:40:26
Hoppas att alla sitter och kollar på Herrarnas jaktstart! Johan Olsson åker ju som en gud och det är helt otroligt vilket lag. Anders Södergren och Marcus Hellner är helt otorliga landsmän som gör allt för att hjälpa sin landsman. Dom lägger sig i bredd dom tar täten allt för att Johan ska få åka själv och dra ner tempot på de andra.

Tänk om alla kunde vara så fina landsmän och kämpa så. Hellner gör allt till slutet för att hjälpa honom och det är otroligt att se!

20/02 Melodifestivalen; Slut

2010-02-20 - 21:36:01

Då börjar det lida mot sitt slut för melodifestivalen för ikväll. Personligen tycker jag verkligen att bidragen ikväll var en helt annan klass än de som varit!

Vidare till andra chansen blev Crucified Barbara "Heaven or hell" samt Alcazar "Headlines". I andra chansen kommer det än så länge se ut som följande:
Crucified Barbara - Pauline
Alcazar - Jessica Andersson


Till final ikväll skickades Timoteij "Kom" och Darin "You're out of my life" båda riktigt bra låtar! Jag är ganska glad över att Erik Linder åkte ut så att jag kan få lyssna på hans låt i mina lurar redan nu. För som ni vet så får låtarna som gått vidare inte spelas.

En lyckad kväll tycker jag och melodifestivalen är nu slut. Hoppas ni läser nästa vecka och njöt lika mycket utav förbättringen ikväll som jag gjorde.

Nu over and out!


20/02 Melodifestivalen; 2 Andra chansen 1 final

2010-02-20 - 21:28:31
Finalplatsen går till.... Darin!

Darin går alltså till final med låten You're out of my life och detta leder till att Alcazar går vidare till andra chansen. Nu ska vi få höra den andra härliga finallåten och tycker att alla ska lyssna på texten. Den är faktiskt riktigt härlig och jag är inte det minsta förvånad att han gick vidare.




Nu är rösterna klara!

Först vidare till andra chansen är Crucified Barbara och dom skickar då hem Erik Linder.

20/02 Melodifestivalen; Blue man Group

2010-02-20 - 21:23:26

Nu händer det saker på riktigt när Blue Man Group kliver på scenen och bjuder på jordens jäkla show! Det där ska alla se och dom är gymma när de spelar på rör! Det händer allt ifrån trummor, sprutande färg till rörljud. Alla ska helt enkelt se detta!


20/02 Melodifestivalen; 5 vidare 1 till final

2010-02-20 - 21:11:46

Direkt vidare går Timoteij och det trodde dom verkligen inte själva. Nu ska vi njuta utav deras framträdande igen och se om den kan fastna den här gången. 



Nu får vi reda på vilka som går vidare och det blir följande:

Cruciefied Babara
Timoteij
Alcazar
Darin
Erik Linder


Detta betyder att
Getty Domein hamnade på en 6 plats
Elin Lanto hamnade på 7 plats
Sist på en 8 plats hamnade Johannes Bah Kuhnke


20/02 Melodifestivalen; Paus

2010-02-20 - 21:06:13
Dagens pausunderhållning görs utav Dolph även idag. I en förinspelad film ska han även idag ta reda på vad som hotar melodifestivalen. Han besöker därför Lisbeth Salander som denna gång hittat ett nytt hot. Det tycks vara Svenska Akademin och han gör ett besök dit. På vägen möter han på Kristian Luuk som kör lite på spåret och pausen blir ganska rolig tycker jag. Dolph är skön trots att han spelar så otroligt dåligt!

20/02 Melodifestivalen; Christine

2010-02-20 - 21:01:58

Då har vi kommit igenom alla bidrag och Christine tar som vanligt en tur i greenroom. Denna veckan gör hon lite narr utav Erik Saades dusch och också playback. Hon springer in i en "dusch"/"vattenregn" och dansar och har sig. Sedan hör man en mansröst och hon mimar till detta, vilket jag tyckte var roligt eftersom jag stört mig så på det.



Visst gör hon det snyggare?


20/02 Melodifestivalen; bidragen

2010-02-20 - 20:17:43
Update 8

 Crucified Barbara - Heaven or hell

Gitarren i introt får mig att direkt tänka på Nickelback men sedan övergår sången mot Evanescence, slutligen kommer med refrängen med mer rockkänsla. En duktig sångare och dom har ju riktigt mycket power rakt ut! Låten har tydliga verser och refränger samt ett skönt stick. Här händer det saker hela låten och dom får till och med en egen eldshow. Gillar man den här typen utav musik så kan man någ vara överens om att dom gör ett riktigt bra jobb. Och med tanke på att Lordi har fått vara med så måste dessa tjejer också få en chans.



Update 7

 Darin - You're out of my life


Ett försök på en skön powerballad och liknar Chris Brown utan tvekan. Sången är som vanligt när Darin sjunger väldigt mycket vibrat och en hel del wailing. Men han sätter ju tonerna och han kan stå på scenen nästan på precis samma ställe men ändå göra så mycket. Den här låten är riktigt bra enligt mig och känns genomtänkt för en gångs skull. Den lyfter på slutet men kunde nästan ha fått lyft lite till. Det kanske kunde ha varit lite mer händelse på scenen, några duktiga dansare eller ljusshower. Men i det stora hela riktigt bra.



Update 6

 Timoteij - Kom

Nu är det fyra tjejer som är lika gamla som mig som får sig en chans. Dom kommer in med varsitt instrument och en tjejen ser precis ut som Taylor Swift. Låten känns som en blandning utav Sarek och Cookies 'N' Beans. Dock tror jag absolut att dom kan charma sig rakt igenom rutan och dom sjunger ju rent hela låten igenom. Jag tycker låten är helt okej och vet inte riktigt var jag ska placera den. Även denna kommer nog spelas i alla fall i mina lurar på vägen till skolan. Kör på tjejer för ni kan bli något stort!



Update 5

 Getty
Domein - Yeba


Det här kan blir precis hur som helst. Men det känns absolut spännande när det är på ett helt okänt språk för mig. Hela låten känns väldigt mystisk och vet inte riktigt under vilken genre jag ska sätta den här låten. Riktig show att kolla på då dansarna är hur hryma som helst och lyfter något enormt. Men Getty själv bjuder också han oss alla något att titta på  när han diggar och dansar för fullt. Inte så svårt att sjunga med i refrängen även om man inte förstår ett ord utav vad han säger. Härlig låt och Coffe sjunger med förfullt! Den här skulle kanske kunna vara häftig att skicka vidare för att se hur bra den kan gå.



Update 4

 Erik Linder - Hur kan jag tro på kärlek?

En finstämd låt som börjar otroligt mysig och känns som den är tagen direkt ur en svensk film. Kanske till och med en riktigt söt liten barnfilm. Det är så sött att han matchat skjortan med ögonen som är hur blåa som helst. In i andra refrängen drar dom på härliga trummor med mycket puka och då får man ännu mer barnfilmskänsla. Men när kören kommer in lyfter det ännu en gång och texten känns så ärlig. Han får fram den frågan och känslan som så många brukar ha. Jag gillar det absolut och den här låten kommer spelas mycket hemma hos mig. Tyvärr får jag säga som vanligt att den inte kommer att komma någon vart. Men mig ger den gåshud och jag vill bara mysa!



Update 3

 Elin Lanto - Doctor Doctor

Hon kommer ut med sin vanliga halft barnsliga röst och drar iväg en pop-rocklåt. Hon är klädd i skindräckt och har på scenen med sig två trummisar vid varsitt trumsett. Hon sjunger rent och bjuder på en ganska härlig show att se på. Refrängen fastnar ganska lätt i huvudet på mig och jag tycker låten är riktigt skön. Men som vanligt så kan låten inte alls komma någonstans i Eurovison, men den lär nog gå vidare här ikväll.



Update 2

 Johannes
Bah Kuhnke - Tonight

Börjar med något spännande pianoklink och sång som låter så extremt tråkig. Vet inte om jag tycker att han överartikulerar eller bara har dålig engelska. Sedan fyller fiolen i lite och det lyfter in till refrängen som är hur lång som helst. Ändå sjunger dom bara I'll make you feel the fire tonight i refrängen. Men jag märkte inte att det kom någon andra vers mer än två rader. Sedan var det tyvärr inte speciellt roligt att kolla på heller men han sköter sig bra för en första gång. Ingen låt som kommer gå bra och den lär inte komma långt ikväll heller. Nej helt enkelt inte tillräckligt roligt..



Update 1

 Alcazar - Headlines

Låten börjar att låta precis som Darins cover på Viva la vida med sina synth och piano ljud. Tjejerna sjunger som vanligt med rena stämmor och man kan verkligen inte klaga på Andreas sång. Som vanligt dansar dom på och är riktiga showartister. I år har dom dock sattsat på att få röster genom att ha lite mindre kläder och lite mera Pusch-up än vanligt. Låten i sig är en skön pop-schlager låt som jag vill dansa till men tror inte att den kan göra sig så stor i Eurovison. Diggar att dom alltid kan sjunga så rent och det såg inte ut att vara playback så bra jobbat!



Nu ska vi börja med bidragen och idag ser startordningen ut som följande:

Alcazar
Johannes
Bah Kuhnke
Elin Lanto
Erik Linder
Getty Domein
Timoteij
Darin
Crucified Barbara




20/02 Melodifestivalen live update

2010-02-20 - 20:10:26

Ikväll öppnar Christine och Måns med en liten tango och de vanliga skriken. Älskar även idag Christines klänning och Måns ser ganska speciell ut.

Nu står dem och drar lite halv lama skämt om allt mellan himmel och jord. Dom gör även lite små narr utav varandra och allt känns tyvärr väldigt manusläst. Skämten övergår i någon skojig reklamfilm där Måns ska spela sjuk och hes men sedan får någon form utav dricka och kan sjunga kanon. Allt på japanska och vet inte om jag tycker det var så roligt men det tyckte publiken.

Men nu är det dags för att dra igång med det första bidragen!



Då var det dags igen! Melodifestivalen delfinal 3 ifrån Göteborg! Nu kör vi!

20/02 Finns så mycket fint!

2010-02-20 - 14:12:52
Sov ganska länge idag vilket självklart var hur skönt som helst! Planen för idag är väll att titta lite fotboll och lite OS. Coffe och jag är lite oense om vad som ska ses på tvn. Jag vill se Curlingen ikväll och han håller på att hockeyn ska visas. Vi får se vem som vinner den kampen!

Just nu är det i alla fall Man United - Everton som går och en ganska skön match att se på. Med tanke på snöstormen som just nu håller på utanför så valde vi att inte röra oss speciellt mycket utanför dörren. För mig är det både positivt och negativt då det vore bra för mig att inte sitta vid en tv eller dator hela dagen. Hittar hur mycket som helst som jag vill köpa och med mina pengar är detta inte ens nästan möjligt just nu. Usch vad tråkigt det är att inte ha pengar och ändå ha massa saker som måste betalas.

Nu ska jag ligga och mysa under mitt täcke framför matchen så hör jag av mig senare. Hade gött!



Denice over and out

19/02 Sluta nu!

2010-02-20 - 00:43:02

Vilka blandade känslor det är just nu! Vet inte riktigt vad jag ska känna. Är självklart glad över Haags fina åk men Patrik Järbyns krasch gör mig så ledsen. Anja åkte i förrgår ut och kraschade något enormt men kunde resa sig upp och klarade sig ändå otroligt bra. Nu i kvällen så åkte Patrik Järbyns ur med en krasch som inte ser lika illa ut men som var minst lika illa. Han flyger och landar på nacke och huvud, studsar sedan upp igen och landar återigen på nacke och huvud. Han glider en bra bit och man ser att han inte tar emot sig eller använder armarna eller benen. När han stannat så springer läkarteamet fram och han visar sig vara medvetslös. Med blodigt ansikte efter all is på banan så fraktar dom ner honom i en pulka.
Man har nu fått beskeden om att han svarar och reagerar på sitt namn och att han inte fått några hjärnskador eller ryggskador. Han drabbades utav en hjärnskakning och en lätt minnesförlust. Hoppas verkligen att det inte blev några större skador och att det såg värre ut än vad det var.

Nu vill jag inte ha några fler kraschar i OS, nu får det faktiskt ta och räcka!


19/02 Anna Haag

2010-02-19 - 23:12:28
Just nu kan jag omöjligt beskriva stämningen som nyss befann sig i vårt vardagsrum. Vilken spänning men ack så fint hon åkte! Jag hoppas ni alla har listat ut att jag självklart pratade om jaktstarten där Anna Haag tar en silvermedalj. Så fint åkt och så snyggt! Tårar i både ögonen och på kinden just nu och känner sån lycka. Spännande var det också och var orolig att hon skulle hamna på en hård fjärdeplats men inte det inte, en underbar andraplats!
Svenska skiddamerna är en klass för sig just nu och är underbart att se! Charlotte Kalla på den fina första platsen i sin egen favorit 10 km fristil! Sedan idag så tar Anna Haag det härliga silvret i jaktstarten! Sen får vi inte glömma Björn Ferry som tar hem guldet i skidskyttens jaktstart! Nu känner jag massa lycka!

Anna Haag dagens svenska hjälte! Utan tvekan!

19/02 soligsida

2010-02-19 - 21:38:31
Ligger nedbäddad på en madrass på vardagsrumsgolvet och kollar på hockey. OS-matchen Sverige-Vitryssland och första perioden är nu slut. En helt okej match, går lite segt men det står ju 2-0 så jag ska inte klaga! Nu hoppas vi på det bästa!
Nu är det solsidan och det är ju grymt roligt det också! Skriver lite senare, hade gött!
Denice tittar hockey

19/02 Socialthandikappad eller bara galen?

2010-02-19 - 15:30:10

Det där med dubbelmoral är inte riktigt min starka sida att tolerera. Jag klarar verkligen inte av folk som säger en sak men gör en annan. Förstår inte varför man ska hålla på att spela och ljuga. Hur svårt kan det vara att bara säga som det är?
Sen finns det ju dem som inte ljuger utan som bara tycker att somliga saker är fel eller känner på ett sätt, sedan gör dem på motsatt sätt. Att man sedan dessutom kan bli sur för att folk blir fundersamma och frågar om det, gör mig tokig.  Vet helt enkelt inte om det är jag som är socialthandikappad eller om jag kanske bara överdriver med ständiga mellanrum. Hur som helst så önskar jag att folk kunde göra som de säger och säga som de gör. För mig skulle det underlätta något enormt så slapp jag gå och tänka.

Är detta bara min egen åsikt kanske?



Denice mindre dubbelt

 


19/02 Varför funkar de inte?

2010-02-19 - 13:16:53
Sitter i skolan och är jätteirriterad över att de senaste inläggen jag skrivit inte syns på skolans datorer. Nu syns inte den nya designen eller de senaste inläggen. Hemma syns allt och alla andra verkar också se det när dom är hemma. Någon som har en förklaring på detta?



Denice vill ha det rätt

19/02 Vill inte plugga

2010-02-19 - 10:59:56
Den här värken vill verkligen inte släppa och snart ger jag upp. Religionsprov på måndag och det är inte riktigt mitt favortämne så blir mycket plugg. Ska hämta böckerna och sedan när jag kommer hem bäddar jag ner mig i sängen och pluggar så mycket som möjligt. Har ju faktiskt riktig tur att Coffe gillar religion så att han kan hjälpa mig plugga.

Nu ska jag göra mig klar för att åka så skriver jag senare. Hade gött!



Denice och religion?

18/02 Anja!

2010-02-18 - 22:42:07
Vilken lycka en människa kan sprida genom en ruta! Hon kraschar något enormt igår och man tror att hon ska ligga kvar medvetslös, men så blir det inte. Hon reser sig upp haltar därifrån och alla tänker samma sak:
"Vilken jäkla brud! Men nu måste ju knät ha rykt.." men inte det heller. En dag senare får man reda på att allt hon fått är en lårkaka och ännu mera vinnarskalle. Idag kör hon Superkombinationen och slutar på en tredjeplats efter att Lindsey Vonn åker ur på slalomen. Hur underbart det här känns är så gott som obeskrivligt!

Har nu insett att jag verkligen måste tuffa till mig och sluta klaga över allt. Klarar hon det där så ska jag klara mina små problem. Det handlar bara om vilja, styrka och att försöka!
Vilken inspiration hon ger och vilken tjej! Fysiken hon har är extrem! Nej jag är verkligen överlycklig och tackar och bugar till Anja.



Nu håller vi tummarna för Ferry som kanske kan lyckas med en medalj till ikväll! Hade gött!



Denice vill va som henne

18/02

2010-02-18 - 21:41:11




Denice tipsar





Eftersom jag så fint utlovat att ge er hårvårdstips den här veckan så är det dags att börja nu!

Idag tänkte jag ge er lite råd om grunderna till att få långt och hållbart hår. Många utav er känner säkert till följande råd men det finns vissa som är totalt omedveta och som kan få stor nytta utav detta.


1. Det sägs ofta att Shampo sliter på håret och detta skiljer sig från person till person. Något man dock kan vara helt säker på är att man ska anpassa sitt shampo efter vilken hårtyp man har men också vilken hårfärg. Färgar du håret ofta så skaffa ett shampo för just att vårda färgat hår. Ditt hår är extra känsligt och du har ju faktiskt rubbat den kemiska sammanstättningen.

2. Många vill tvätta håret varje dag för att man har träning eller lätt får flottigt hår. Gör inte det! Ni som har hår som lätt blir fett, ni bör tvätta som max varannan dag. Håret får ingen chans att jobba emot ditt problem om det inte får andas och får chansen. Ska man tvätta det varje dag så gör det med ett milt och djuprengörand shampo.

3. Om du har ett hår som du tycker ser risigt ut, alltså mycket klyvna toppar eller kanske väldigt poröst så var noga med inpackningar. Det finns väldigt många olika hårtyper och vissa råkar ut för just det håret som har klyvna toppar och poröst hår. Man får ofta tovor och vaknar alltid med ett ruffs på huvudet. Det finns jättebra inpackningar som man inte sköljer ur utan som vårdar hela dagen. Imorgon får ni tips på en utav dessa.


Har ni några frågor kring hår/hårtyper/produkter eller liknande så våga fråga!

Imorgon får ni flera goda och enkla råd för att vårda ditt hår och få det just som du vill ha det. Hade gött!

 

Denice tipsar för håret


18/02 Kan det bara släppa?

2010-02-18 - 18:00:50
Huvudvärken har tagit över idag och jag har varit ovanligt låg. Nu känner jag att det är läge för att bädda ner mig och dricka mycket vatten. Vill verkligen att huvudet ska få bli bra för jag är trött på att klaga. Ibland funderar jag på om det börjar bli en fixidé men det hoppas jag verkligen inte.

Träffat Carro idag och suttit och snackat av oss lite och gått på en promenad. Hur mysigt och trevligt som helst! Saknar vännskapen vi hade men det känns som att saker och ting går åt rätt håll. Alla har vi gjort misstag och så länge man är beredd på att förlåta så ska allt gå att lösa.

På tal om bananer så har jag faktiskt börjat få lite ordning här nu! Jag är ganska nöjd med det mesta men är som sagt lite små saker kvar. Vill verkligen tacka Isac som har gjort extremt snygga Headers åt mig. Har fått några så jag har lite svårt att välja, men tack verkigen tack Isac!

Nu ropar sängen och soffan mitt namn så jag skriver senare. Det här blev ett ganska spritt inlägg måste jag säga. Men men så går det när jag inte skriver på nästan en hel dag. Hörs sen, hade gött!



Denice saknar Carro

17/02 Krasch...

2010-02-17 - 22:19:55
Som ni ser så går det faktiskt framåt nu äntligen! Hur skönt som helst! Dock ska headern bytas ikväll innan jag somnar sen är de lite små grejer kvar bara..

Sitter och tittar på OS och blir extremt ledsen över Anjas krasch. Den tog inte bara bort chansen till silver utan den såg också riktigt smärtsam ut. Hoppet var extremt och hon flög extremt lång, nu efter sitter man bara och önskar att hon hade haft lite mera framåtlut. Landningen i sig såg inte så farlig ut men när hon slog runt så blev det värre. Hoppas hon kan åka resten utav åken och att inte knät rök. Man hörde hur Lind, som satt och väntade på sitt gul, bara skrek högt när Anja föll och ingen trodde nog att hon skulle vara vid medvetande efter det där. Nu tänker jag hålla tummarna för att det blir bra och att hon kan fortsätta senare i OS. Hoppas att alla ni håller hårt om er ena tumme!




Denice en tår för Anja

17/02 Börjar bli något

2010-02-17 - 18:43:55
Nu börjar det likna något trots att det är långt ifrån klart! Förstår inte hur mycket tid man orkar lägga ner på en blogg och dess utseende när det egentligen bara handlar om att folk vill läsa innehållet. Men men, med tanke på hur sällan jag gör om den så får det dröja tid.

Huvudvärken sitter fortfarande i så jag ska vila lite så blir det mer fix ikväll! Hade gött!



Denice börjar få ordning

17/02 går inte som jag vill

2010-02-17 - 13:09:20
Försöker göra om lite här på bloggen som ni kanske vet, detta leder till problem och lite kaos. Så om ni tycker det är lite rörigt och inte riktigt som det ska så finns det en färklaring till det. Ska försöka lösa det så fort jag kan! hade gött!

17/02 Dumma huvud

2010-02-17 - 11:14:17
God morgon alla glada! Självklart alla ledsna och sura också!

Huvudet tar så gott som död på mig och allt jag vill göra är ligga och sova. Ska baka muffins med vanlijglasyr på idag vilket är skoj. Jag är verkigen dålig på att baka och laga mat så blir spännande att se resultatet. Lite jobbigt att jag sagt att det ska komma hårvårdsråd varje dag med tanke på att jag inte hunnit i två dagar. Men idag ska ni alltså få tre råd under dagen så håll ögonen öppna.

Nu ska jag kolla på Get smart och vila mitt huvude. Hade gött!



Denice vill testa baka

16/02 zzz

2010-02-16 - 22:55:33
Eftersom att jag verkligen inte kommer översens med min blogg idag så ger jag helt enkelt upp. Får sitta med det imorgon kväll och försöka få den som jag vill. Lovade ju hårvårdstips också hela veckan men jag väntar med det tills jag är nöjd med bloggen. Huvudet värker något extremt så blir en ovanligt tidig kväll. Tänkte faktiskt sova redan nu och har halvsovit hela kvällen. Måste dock tillägga att ibland lyckas sverige. Hur bra var inte Björn Ferry idag! Grymt skönt med det andra svenskar guldet! Snyggt! Nej nu är det sömn som gäller så fixar jag bloggen imorgon. Sov gott, hörs! Denice rundar av och stänger ner

16/02 zzz

2010-02-16 - 22:55:30
Eftersom att jag verkligen inte kommer översens med min blogg idag så ger jag helt enkelt upp. Får sitta med det imorgon kväll och försöka få den som jag vill. Lovade ju hårvårdstips också hela veckan men jag väntar med det tills jag är nöjd med bloggen. Huvudet värker något extremt så blir en ovanligt tidig kväll. Tänkte faktiskt sova redan nu och har halvsovit hela kvällen. Måste dock tillägga att ibland lyckas sverige. Hur bra var inte Björn Ferry idag! Grymt skönt med det andra svenskar guldet! Snyggt! Nej nu är det sömn som gäller så fixar jag bloggen imorgon. Sov gott, hörs! Denice rundar av och stänger ner

16/02 zzz

2010-02-16 - 22:54:43
Eftersom att jag verkligen inte kommer översens med min blogg idag så ger jag helt enkelt upp. Får sitta med det imorgon kväll och försöka få den som jag vill. Lovade ju hårvårdstips också hela veckan men jag väntar med det tills jag är nöjd med bloggen. Huvudet värker något extremt så blir en ovanligt tidig kväll. Tänkte faktiskt sova redan nu och har halvsovit hela kvällen. Måste dock tillägga att ibland lyckas sverige. Hur bra var inte Björn Ferry idag! Grymt skönt med det andra svenskar guldet! Snyggt! Nej nu är det sömn som gäller så fixar jag bloggen imorgon. Sov gott, hörs! Denice rundar av och stänger ner

16/02 försöker försöker

2010-02-16 - 15:52:57
Lyckas verkligen inte få min blogg att se ut som jag vill så blir att jobba på det hela kvällen. Just nu har huvudvärken tagit över vilket retar min när jag lyckats bli nästan frisk. Men jag får se hur jag mår senare helt enkelt!
Nu ska jag sätta mig och lyssna på en doplåt och försöka lära mig den. Håll tummarna för att jag lyckas innan jag blir sur. Hade bra!
Denice vill få fint

16/02 Jippi

2010-02-16 - 09:43:57
Äntligen går det att logga in igen. Satt hela kvällen/natten igår och försökte men det gick inte! Visade sig att jag inte var ensam om det problemet i alla fall.

Idag tänkte jag försöka få lite ordning på den här bloggen. Så ikväll blir det fix, fix hela kvällen!

Tänkte också ha denna vecka som hårvårdsvecka och ge ett råd varje dag. Men med tanke på att det inte gick igår så skriver jag gårdagens idag istället. Dock inte nu för nu ska jag försöka göra lite Estetiskverksamhet..


Hörs senare, hade gött!


Denice vill inte riktigt med skolan

15/02 Brunt och fint

2010-02-15 - 16:39:26

Nu är jag hemma igen och har bäddat ner mig i sängen med datorn i knät. Har konstaterat att jag skulle behöva ett flyttbart litet sängbord att ha datorn på som sedan går att ställa undan. Med när jag har heltäckningsmatta kan det bli lite krångligt att rulla runt saker.
Har också insett att jag snart kommer drabbas utav panik om jag inte får hem min datorsladd. Sitter just nu på Mammas gamla som inte har något ljud och inga program jag vill ha. Har ett bra tag nu velat göra om på min blogg, men utan en fungerande dator är detta svårt.. Men det blir lite små förändringar då och då.

Håret är i alla fall klart och det var så extremt slitet eftersom att Annelie varit bortrest. Blev att färga det mörkare då färgen börjat bli röd och dåsig. Nu är jag i alla fall klippt och håret är mörkare och finare vilket passar nu när det ändå är vinter. Trivdes grymt bra som blond men det bruna passar mig nog bättre och ser mer naturligt ut.

Nu ska jag sätta på tvn och bara ligga och mysa utav min lediga dag. Sedan blir det hundpromenad och middag. Hade gött



Denice som ny


15/02 misslyckad

2010-02-15 - 13:09:39
Riktigt retsam dag! När jag skulle åka till min frissa i sickla strand så glömmer jag först kliva av bussen och tänker att jag ska till skolan. Då var det bara att hoppa av och gå tillbaka. Sedan när jag kommit till slussen och ska ta bussen mot ärla ser jag att det är bråttom. Vad gör man när man har bråttom? Jo, man springer utan att tänka. Detta resulterade i att jag satte mig på fel buss och hamnade i järla (ett ställa på jorden som jag inte visste fanns ) och var helt vilse. Fick börja fråga om vilken buss och tillslut så möter jag en tjej på kanske 12 år som ska beskriva vägen. Det lät ganska precis såhär: hmm, eh typ asså, tror du kan gå, skulle du typ till sickla? Aa men gå typ någon random väg här bakom. Min reaktion blev: random väg?! Okej tack.. Sedan var det bara att springa bakom husen tills jag möter en äldre tant. Fick en bra mycket bättre beskrivning och en kvart sen kom jag till frissan. Nu sitter jag här med inpackning i håret och helt galet slut!önskar att jag stod på ett par skidor i Romme.. Men ny frisyr är också trevligt. Skriver senare, hade gott

15/02 Klipp klipp

2010-02-15 - 10:48:55
Goder morgon världen! Nu har jag vaknat och faktiskt fått i mig ett glas Oboy. Ska klä på mig och göra mig klar inför att åka till Sickla strand och Annelie. Dags för att klippa sig igen vilket jag verkligen längtat efter! Så nu bär det av till bussen. Får se hur färgen blir också! Bilder sedan helt enkelt, vi hörs, hade gött!



Denice hos frissan

14/02 supergod middag

2010-02-15 - 00:29:14
Helt underbar kväll och Coffe och jag äger på att laga mat. Vi tog en promenad till affären och handlade lite middag. Till middag kvällen till ära blev det: hemmagjorda vitlöksbröd med mozzarella på, Fläskkotlett marinerad i gillmarinad och vitlök, pommes och sist men inte minst god bea. Blev alltså en otroligt lyckad och god middag!

Sedan har vi kollat film, lite OS också så klart och sedan myst och njutit utav kvällen så mycket vi kunnat!
Hoppas satt alla haft en riktigt bra alla hjärtans dag!  



Denice mys middag

14/02 Blir inte alltid som man vill

2010-02-14 - 15:39:36
Alla dagar kan ju inte bli som man tänker sig tyvärr och så blev den här dagen. Coffe och jag hade jättemysiga planer men kände faktiskt att ingen utav oss har råd. Båda måste spara pengar till i sommar och jag vet inte hur det ska gå till. Hur ska jag kunna låta bli shopping och alla klockor? Usch det här känns nästan obeskrivligt jobbigt och tyvärr kan mina föräldrar inte hjälpa mig betala resan i dagsläget. Jag håller tummarna för att pappa får sina försäkringspengar snart. Så tråkigt att dom inte bara kan betala när bilen blivit stulen och stod utanför. Pappa var borta i Oslo så det var bara jag hemma också. Men tydligen så ska det överläggas och massa om utifall att det verkligen går att ta den.

Nu ska Coffe och jag istället åka och handla lite middag att laga och sedan mysa framför en film hemma. Precis som för ett år sen bara det att jag var väldigt bakis då. Haha en oviktig detalj men som fick allt ännu mer charmigt just då. Hörs sen, hade gött!



Denice vill ha pengar

14/02 Hjärte dag

2010-02-14 - 12:09:38
Idag är det Alla hjärtans dag och även klychigt nog Coffes och min 1årsdag. Har aldrig riktigt gillat alla hjärtans dag. Känns mest som att den är till för att affärer ska kunna sälja massa saker, visst jag tycker alla björnar och saker är jättefina, men samtidigt vill jag inte att folk ska tjäna massa pengar på kärlek. Jag är säkert väldigt dubbel eftersom att Coffe och jag säkert kommer köpa varandra något, men känns ändå som att det beror mer på att det är just 1årsdagen.

Det är faktiskt inte så larvig som det kan tros med att vi har just den 14/02 som våran dag. Det var första dagen som allt kändes mer på riktigt och att det kändes som ett förhållande så kanske borde flytta på alla hjärtans dag. Hur som helst så ska vi in till stan när jag har lyckats städa klart. Då ska vi gå runt och sedan äta en riktigt mysig middag. Hoppas på att det blir så i alla fall, vi ska väll sätta oss och prata om det snart.

Nu ska jag städa och önskar er alla en jättebra mysdag! Hade gött!



Denice glad idag

13/02 finalplats nummer 2

2010-02-13 - 21:23:05

Då var melodifestivalen avslutad för ikväll och jag gillar det faktiskt. Vidare till Andra chansen blev Pauline och Kalle Moraeus & Orsa Spelmän. Finalplatserna knep Andreas och Erik bravu och den här kvällen slutade helt okej.

Så nu tackar jag för ikväll och melodifestivalen för den här veckan. Nu ska jag vara social med familj och pojke och fira sista timmarna utav min födelsedag. Vi hörs!


Kvällens andra vinnare som går direkt till finalen blev Andreas Johnson med låten We Can Work It Out. Också denna kändes som en tippad finallåt. Man kan ju även säga att han ganska ofta hamnar där så jag tycker att det inte förvånar mig. Sverige är ganska förutsägbart ikväll på många nivåer. Är mycket mer nöjd med denna lördag än den förra när jag tycker att låtarna i alla fall har en lite högre kvalité.

I och med att Andreas gick vidare hamnade Kalle Moraeus & Orsa Spelmän i andra chansen. Dom sak tävla emot några ifrån Malmö i andra chansen.



Pauline är vidare till andra chansen och slår ut Anna Maria. Pauline möter några ifrån Göteborg i andra chansen.


13/02 Paus nummer 2

2010-02-13 - 21:22:27

Glada Hudik Teater tar hand om våran andra paus. Tycker det är så otroligt fint att låta detta ske. Att visa att dom också både kan och vill! Är helt otroligt hur någon kan sjunga så in i mitt hjärta och att Måns kommer in vet jag inte om jag gillar eller ogillar.
Men gud när dom tog en stämma i bakgrunden och sedan när det övergick till flerstämmigt smälter jag! Ur sött och sjukt bra!


13/02 Paus nummer 2

2010-02-13 - 21:21:35

Glada Hudik Teater tar hand om våran andra paus. Tycker det är så otroligt fint att låta detta ske. Att visa att dom också både kan och vill! Är helt otroligt hur någon kan sjunga så in i mitt hjärta och att Måns kommer in vet jag inte om jag gillar eller ogillar.
Men gud när dom tog en stämma i bakgrunden och sedan när det övergick till flerstämmigt smälter jag! Ur sött och sjukt bra!


13/02 Så vilka går vidare?

2010-02-13 - 21:12:11
Direkt till final blev den tippade Erik Saade med låten Manboy och nu ska vi se om han sjunger live. Han ska ju kunna göra det men han dansar bra mycket också. Funderar på om han kanske bara dubbar sig själv eller om micken har världens bästa upptagningsförmåga. Molly är hur glad som helst i alla fall och många tjejer hade nog tackat ja till denna pojken.
Nu känns det bevisat att det är playback! Hans sista skrik utan mick, hm hur går detta till. Tråkigt måste jag säga..


Jag var ju faktiskt inte helt ute och cyklade när jag valde mina 5. Dom som gick vidare var:

Manboy
Sucker For Love
Underbart
We Can Work It Out
Manipulated

Så mitt fel låg vid Hippare Hoppare tyvärr.

13/02 Underhållning

2010-02-13 - 21:05:47
Gud jag verkligen älskar Dolph han är hur bra som helst och Christine är grym som Anja och Lisbeth. Dom fortsätter att försöka lösa problemen ifrån förra veckan och nu har dom insett att det är OS som hotar. Smått roligt och man får sig ett fult litet flin.


Måste också säga att Måns och Christine sköter sig riktigt bra ikväll om jag får säga mitt!





13/02 Melodifestivalen Live

2010-02-13 - 20:11:23

Då har alla framfört sina bidrag och det känns ganska klart enligt mig vilka som ska få gå vidare.


Manboy, Hippare hoppare, Sucker for love, We can work it out, sedan finns det en chans att alla som gillar dansband väljer Come and get me now, medans jag tycker att Underbart ska få den chansen.


Update 8

 Hanna lindblad - Manipulated

Om jag sa att den första låten hade mycket effekter på rösten så hade den här ännu mer. En låt som vill bli spelad på klubbar känner jag och lite Lady Gaga över det hela. Synd att inte få höra hennes röst mer med tanke på att hon faktiskt ska vara en riktigt bra musikartist.  Sen vet jag inte om jag vill kalla det för dans i bakgrunden heller utan är mest konstiga rörande med lite puls och omande. Detta pågår fram tills sista refrängen och sticket då de bestämmer sig för att dansa lite mer. Verserna har faktiskt samma melodi som Kiss-I was made for loving you och refrängen svänger. Enligt mig ingen finallåt.


Update 7

 Kalle Moraeus & Orsa spelmän - Underbart

Jag tycker låten är larvigt mysig och sitter bara och njuter. Älskar fiolen, pianot, flöjten, ja helt enkelt allt som spelas och sången är så mysig. Kanske inte är den bästa men jag kan inte sluta bli glad utav den! Sitter och ler med någon form utav gåshud på kroppen och fylls utav glädje. Efter sticket och in i refrängen tar han en ganska hög ton och där tycker jag att låten är självklar till final eller andra chansen. Sen är det ju jättegulligt att han har en dalahäst på sin gitarr! Jag älskar det och dom får alla tummar utav mig, jag må ha konstig smak men alla måste tycka att det är mysigt!


Update 6

 Andreas Johnson - We Can Work It Out

Som dom säger när det ska presenteras så är det bäst att hålla i mammorna. En riktig svärmorsdröm hos många kvinnor. Rösten är riktigt bra hela vägen och han kan ju sin grej efter x-antal gånger med i detta program. Härliga ljusshower bjuder dem på också och därför blir det inte allt för tråkigt att titta på. Sen diggar jag hans gröna skinjacka som han har på sig och hela looken är grymt snygg. Låten i sig går utantvekan att lyssna på och jag gillar det tyvärr. Brukar inte tycka att han och hans låtar är allt för roliga men den här gillar jag, bör gå till final eller andra chansen.


Update 5

 Pauline - Sucker for love

Väldigt mycket Duffy look-a-like både låt mässigt, sång och framträdandet. Känns som att dom vill ha någon form utav Amerikanskt 50tal. Hon sjunger ju hur bra som helst så är det live kan hon utan tvekan sjunga rent och bra. Gillar låten men tycker det är tråkigt att den är så lik Duffys låtar. Mercy och denna är så gott som likadana och hon klär sig så gott som likadant. Framträdandet är härligt att titta på och dom gjorde det så bra dom kunde genom att emot slutat utav låten göra allt svart/vitt.


Update 4

 Highlights & Mist - Come and get me now

Dansbandspop skulle väll jag vilja säga om denna låt. Ganska skönt sound ändå och jag tycker inte att den är sämst än så länge. Aftonbladet hade gett den en överstruken geting och jag tycker inte att den är fullt så dålig. Han skulle kanske kunna jobba lite mer på sången och dom kunde ju göra något. Det kanske känns lite för mycke Barbados över honom och bandet men varför inte lixom. Tror dock inte att dom har någon som helst chans i någon större tävling.


Update 3

 Anna Maria Espinosa - Innan alla ljusen brunnit ut

Någon form utav ballad som jag faktiskt inte alls gillar. Hon sjunger med otroligt vibrat som jag sitter och retar mig på hela tiden. Under ca 3 minuter så störs man utav geten som kommer fram på alla långa toner då vibratet tar över. *Gäsp* är min andra reaktion, men låten är säkert fin den. Kan dock inte se hur den här ska bli på engelska men varför inte. Kan tänka mig att hon är otroligt nervös för det ser så ut. Kan verkligen inte tippa detta som någon vinnare! Kan inte heller dra några direkta paralleler till någon artist eller låt. Jag tippar på en väldigt låg plats!


Update 2

 Andra generationen & Dogge doggelito - Hippare Hoppare

Självklart rappar Dogge på som vanligt och sedan fyller andra generationen i med någon form utav folksång. Känns som att vara i Balkan eller Grekland när dom startar refrängen. Dogge har en extrem energi och ler konstant. Gillar att dom dansar runt med sina små instrument och det går ju faktiskt att dansa och "shakea" till det här! Jag gillar det för det svänger skönt och skulle kunna gillas utomlands, frågan är hur den låter på något annat språk än svenska? Kanske reagerar man inte ens på att den är på något annat språk, är ju trots allt rapp! Vore kanske spännande att se hur den går på stora Eurovision när vi ändå alltid skickar skumma pop låtar.



Update 1


  Eric Saade-Manboy

Mollys pojkvän och hon kan ju inte ha valt vem som helst. Han är snygg och säkert en flickfavorit hemma i sofforna. Häftigt framträdande med riktigt duktigare dansare! Tyvärr har rösten så extremt mycket effekter att jag funderar på vad som gjorts uppe vid mixerbordet. Låten i sig är det absolut inga fel på utan går absolut att både dansa och digga till. Han är grym på scen och har så extremt mycket utstrålning! Frågan är om han sjunger live? Tveksamt säger både pappa som sitter bredvid och jag som tycker att micken är lite överallt! Avslutas med lite Michael och Brittney inspererat dansare som klättrar och regn!

Äntligen igång med lite snack och Christine och Måns sköter sig helt okej tycker jag. Just nu är det härliga imitationer pågång! Alla programledare under åren och hur skön är inte Christine!

(Klicka på bilderna för att se dem större)



Nu är det igång gott folk! Melodifestivalen delfinal 2 ifrån Sandviken!

Första gången ifrån Sandviken och nu blir det spännande att se vad som kommer hända ikväll!


13/02 invigningen

2010-02-13 - 19:43:45
Såg ni på invigningen till Olympiska i natt?
Var så otroligt fint när K.D Lang sjöng Hallelujah för att hedra den bortgångna Rodelåkaren efter teståket igår. Jättetragiskt att det hände såhär samma dag och att dom säger att det inte är något fel på banan. Hela framträdandet utav K.D var underbart och önskar verkligen att jag kunde hitta det men det går inte. Så fort jag gör det lägger jag upp det, men så länge får ni nöja er med att höra honom sjunga den på Juno Awards.




Sjukt fint!


13/02 Still my day

2010-02-13 - 18:19:13
Nu har snart hela dagen gått och jag har haft en otroligt bra dag! Har firat med familjen och Coffe. Åkte till väsby på fika och snackade lite och fick en fin present. Sedan åkte vi hem för fika med Mormor och Farmor samt min familj. Var väldigt trevligt och är så glad över allt fint som jag har fått under dagen!

Avatar som vi såg igår var också den en klass för sig och utan tvekan får den 5/5 vad det nu är vi ska räkna. Det var så otroligt mycket känsla och dolda budskap så jag satt bara och njöt! Den var också helt otroligt verklig och jag kände inte alls att den var dåligt gjord. Vi såg den i 3D vilket också det ger allt en extra knuff och trolighet. Alla som ännu inte har sett den bör alltså se den! Trots att man inte gillar konstiga figurer och science fiction filmer så ska man ge denna ett försök! Härliga brillor fick vi ju också igår och Coffe funderar på att använda sina i Turkiet i sommar.

Nu ska jag sätta mig med en cider i soffan och njuta lite utav kvällen. Glöm inte Live bloggningen under melodifestivalen! Hade gött!

Glad flicka som fyller år!



Coffe skitsnygg i brillorna!




Fjortis var länge sedan!



Denice njuter av sin dag


13/02 För det är ingen vanlig dag...

2010-02-13 - 10:00:53

Nej de är Denice födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Ja idag fyller man ytterligare ett år och nu blir jag hela 19 varv. Vet inte om jag egentligen är så glad över det för jag vill verkligen inte bli äldre. Vissa år vill jag bara stanna och få leva kvar i och njuta utav, medans andra år vill jag gärna lämna och växa ur.

Blev väckt vid 8 halv 9 utav famlijen som sjöng fint. Sedan var det paketöppning och är hur glad som helst över allt fint som jag fick. Tänkte lägga ut lite bilder på det ikväll när mormor och farmor varit här och grattat. Först ska jag och Coffe iväg till Skärholmen för att fixa armbandet på min nya klocka, sedan bär det av till väsby för en fika och lite fix. Vid 3 tror jag att farmor och mormor kommer för fika och glass!

Nu tänkte jag avnjuta en frukost och sedan göra mig klar för väsby. Hörs senare hade bra! Och grattis även till Chrill som fyller idag!



Denice hela 19 år


12/02 Bio nu

2010-02-12 - 20:08:48
Nu är middagen klar och Coffe kunde ju faktiskt laga mat! Jättegott  var det så nu tänkte vi ta bilen till Heron för att se Avatar lite efter alla andra. Hoppas den är lika bra som många säger för annars blir jag nog lite ledsen.

Nu är det bara några timmar kvar tills jag fyller och mamma och pappa kom precis hem med paketen. Shit vad jag blir nyfiken på vad som finns i dem!

Men nu måste jag verkligen åka innan filmen börjat! Hade gött och en riktigt bra fredag.



Denice on the film

12/02 mat

2010-02-12 - 19:28:17

Coffe står vid spisen och är jätteduktig medans jag sitter vid datorn och lider utav min huvudvärk. Har legat och halvsovit i två timmar och nu kände vi att det var dags för middag. Blir kött och pommes så nu jäklar ska det ätas!


12/02 sova nu

2010-02-12 - 15:24:33
Har varit i skolan och käkat och hämtat min väska som jag lyckades glömma där igår. Nu sitter Coffe och jag framför tvn och jag funderar på att sova ett tag.
Ikväll kanske det blir en bio vilket skulle vara otroligt mysigt. Jag går så sällan på Bio och det är ju så skönt och mysigt!

Coffe håller på att göra mig galen genom att inte visa paketet jag ska få imorgon. Jag klarar verkligen inte sånt, vill se det nu! Jag är verkligen en liten barnunge.



Denice vill veta nu

12/02

2010-02-12 - 09:44:07
Blev inte mycket skrivande igår för jag hade galet mycket hela dagen. Kändes inte som många lugna sekunder under dagen. Fixade inför Bobby halva dagen och kvällen, sedan var det bara att dra igång och är riktigt nöjd med hur det blev. Tack alla som hjälpte oss och tack för de bra framträdande!

Jag, Nanna, Mickis, Chrill och Isac spelade också tre låtar igår och jag är okej nöjd. Vet att vi kan mycket bättre men får ändå säga att jag är nöjd med tanke på hur lite vi hunnit repa men också att jag är sjuk. Sången blev verkligen inte som jag ville men hoppas att inte allt för många la märke på det.

Idag blir jag hemma för att vila och hade egentligen velat gå ut ikväll. Idag blir det dock bara att ligga i sängen och kanske åka för att hämta väskan i skolan. Jag vill ju ut och dansa, har längtat hur länge som helst! Varför måste jag vara sjuk när jag ska fylla år. Vill ju fira och vara glad! Men imorgon blir det att fira med familjen och kanske en tur till Väsby också. Nu måste jag vila upp mig inför helgen så håll tummarna för mig! Hörs sen, hade gött!



Denice borde sova

11/02

2010-02-11 - 09:37:23
Skulle göra så gott som vad som helst för att bli frisk nu! Är jätterädd att sången inte kommer funka ikväll och att behöva hoppa av Bobbynight. Känns verkligen jättetråkigt så jag jobbar just nu allt jag kan på att dricka varmt och försöka få en normal röst. Usch vi som faktiskt började låta bra och jag som såg fram emot det trots allt kaos. Men nu får alla hålla tummarna för att det ska gå vägen den här gången. Önskar jag kunde ligga hemma tills ikväll också men det kan jag inte då jag har så extremt mycket att fixa med inför kvällen. Tänkte försöka åka nu kring tio så jag är där när vi ska börja hämta scenen och allt.

Självklart har jag också ångest över vad jag ska ha på mig, men nu orkar jag inte bry mig längre så det blir det som ligger längst fram. Ska försöka göra mig iordning så skriver jag ifrån skolan. Hade gött!


Denice vill ha sin röst tillbaka

10/02 vill ha klockor

2010-02-11 - 00:19:17
Helt sjukt vad mycket saker jag vill ha just nu! Listan blir alldeles för lång och jag skulle nog behöva jobba heltid på världens lyxjobb för att det skulle gå. Eller bara bli en lyxhustru men det kanske inte känns så aktuellt. Har hittat massor utav klockor jag vill ha och med den klockmani som jag har vet jag inte hur detta ska lösas. Fick min vita jetset utav Coffe i julklapp och självklart vill jag ha en utav varje färg. Prio ligger på en svart med strass och en röd med strass men en utav varje färg vore ultimatum! Sen finns det ju faktiskt orginal klockorna (som egentligen inte är orginal) men Triwa klockorna som är sjukt snygga och en utav varje där vore inte heller helt fel. Dock är jag kär i deras lite nyare så den står högt på önskelistan just nu.
Chanel som har gjort orginalet till dessa två klockor är ju också den klockan helt okej. Men måste säga att jag tycker nog ändå att Triwa och Jet Set är snyggare!
Sen har jag hittat en Guess som jag verkligen föll för också. Så nu har mamma och pappa en rad klockor att välja på!

Måste nog försöka sova nu. Insåg precis att jag egenligen är ledig imorgon vilket gör mig smått depp men jag får försöka tänka på annat. Nu ska jag dricka ett glas vatten sedan somna och bli frisk! Hörs imorgon och sov gott!



Denice med klockmani

10/02 Bobby imorgon

2010-02-10 - 20:31:14
Vilken dag säger jag bara! Helt sjukt jobbig och nu vill jag bara sova med så kan jag inte göra tyvärr. Något väldigt jobbigt är också att jag verkligen måste till skolan imorgon. Idag åkte jag till skolan för att repa men det blev senare lagt så passade på att äta. Jättegod lunch enligt mig i alla fall så det ska jag inte klaga på. Efter att ha ätit försökte vi repa lite men är så sjukt jobbigt att sjunga med den här rösten. Kommer inte upp i toner som i vanliga fall inte är några problem och har inget tryck alls. Hoppas på att må bättre imorgon!
Stannade och försökte planer inför imorgon och kommande Bobbonights. Det är verkligen jätteskönt att sitta och snacka med Chrill för vi tänker och känner ganska lika. Kunna prata av sig lite när man är irriterad och sur på livet.

Nu sitter jag hur som helst hemma och har ätit middag. Ska se The Real Housewifes Of New Jersey för att få mig ett gott skratt och vila lite. Hör av mig senare, hade gött!



Denice mycket att stå i

10/02 Grattis Gnirr

2010-02-10 - 10:52:17
Mår verkligen inte bra idag men måste ändå försöka dra mig till skolan så vi hinner ett sista rep inför Bobby. Har ganska mycket att fixa med till imorgon så ska väll snart åka dit så jag kan börja. Skönt att ha så mycket som möjligt klart tills det är dags.

Idag fyller Gnistra år också och i vår familj bjuder man på tårta till den som fyller. Så ikväll ska hundarna få mormors Pannkakstårta. Sedan är det inte lång tid kvar tills jag blir äldre heller.Visserligen blir man väll det hela tiden men på papper syftade jag då. 19 år blir jag på lördag och det ska väll firas med utgång på fredag och sedan med familjen på lördag. På söndag när det alla hjärtans dag och 1 års dag också för den delen så blir promenad, middag och säkert en bio eller liknande. Ser helt enkelt fram emot en helg full med massor utav roliga saker om jag lyckas bli frisk.

Nu ska jag springa till bussen och hoppas på att inte dö på vägen. Men vi hörs senare, hade gött!



Denice snart 19

09/02 Nattinatti

2010-02-10 - 00:16:19
Vissa dagar blir det mindre skrivande och idav blev en sån dag. Var kvar  i skolan ett tag för att träna lite på piano. Sedan åkte jag och Isac in till stan för att kolla lite och han hittade ingenting alls tråkig som han är. Kan också tillägga att han är elak ibland för han mobbas, vilket inte är okej!
Åkte hem ganska tidigt ändå och åkte sedan till Skärholmen och det börjar bli farligt för min plånbok. Hur ska jag lyckas ha råd med resan i sommar? Dags att börja spara lite nu kanske med tanke på att jag inte jobbar. Hittade i alla fall massor utav fina saker som jag ska önska mig. Nu börjar min lista bli lång så har en del att shoppa efter min födelsedag skulle jag tro.
 
Tänkte i alla fall runda av nu och försöka sova. Men imorgon ska jag försöka skriva lite mer och bättre det lovar jag. Så skrivs sen, hade gött!


Denice färdig för natten

09/02 Skriver

2010-02-09 - 17:57:26
Isac typ tvingar mig till att skriva något men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Så nu har jag skrivit något i alla fall!

09/02 Dumma förkylning

2010-02-09 - 09:09:06
Ny dag och nya tag i alla fall för mig. Inte alls lätt att kliva upp idag med denna förkylning och huvudvärken som sitter i. Sitter och nyser och hostar om vart annat och vill egentligen bara bädda ner mig under tuntäcket tillsammans med lilla Fia. Men så kan jag inte ha det utan nu måste jag snart dra mig till bussen.
Har musik idag vilket ju alltid är kul men jag och mitt piano spel funkar inte riktigt tillsammans. Blir helt enkelt att sitta och öva lite på det ikväll. Måste hinna lyssna massa på låtarna till på torsdag också så jag kan texterna. Ni glömmer väll inte Bobbynight på torsdag?

Nu måste jag kila men hörs sen, hade gött!



Denice nyser och fryser

08/02 Pappi hjälper

2010-02-08 - 19:58:57
Kommer inte bli så mycket skrivande idag med tanke på att jag strax ska bädda ner mig med en kopp varmchocklad. Måste försöka bli frisk nu, orkar verkligen inte vara sjuk! Tur att jag har söta människor som Nanna som ser till att jag klarar dagen.

Måste ju föresten berätta vilken underbar och bäst pappa jag har! Han har beställt hem en sladd till min dator nu, detta gör mig såklart överlycklig. Sen igår när jag kom hem så visade jag honom min trasiga klocka som jag lyckades ha sönder på vägen till bussen, då kollade han lite på den. Efter ett tag hämtade han en utav sina klockor och verkligen bröt sönder den så jag kunde få lite delar utav den. Nu är min klocka hel och fin igen och Denice är därför nöjd!

Slänger in en låt med pappas favoriter. Grymt skön låt det här! Sånt som jag somnat till när pappa fick bestämma!

 

 

Denice älskar sin pappa


08/02

2010-02-08 - 17:25:28
Nu har jag kommit hem och efter ett snabbt glas vatten bär det nu av till Skärholmen. Hampus ska klippa sig och frågade om jag kunde följa med honom dit så jag får lov att ställa upp. När jag kommer hem vill jag bara sova och typ känna mig depp. Mår verkligen inte fysiskt bra idag och allt känns värre än i helgen. Jag som ska sjunga på torsdag har inte tid att vara sjuk! Men men nu roppar bror så bara att ta tag i mig själv. Hörs sen, hade gött!



Denice vill inte köra

08/02 I skolan

2010-02-08 - 12:33:53

Nu kommer den där känslan utav att skolan suger galet ofta. Har verkligen ingen som helst lust att sitta här idag när jag är halvsjuk. Sen ska vi dessutom repa efter att jag har slutat vilket inte känns så lovande. Kommer aldrig kunna sjunga med den här rösten och huvudvärken..

Har i alla fall haft biologi A lektion på morgonen och den var inte allt för normal. Vi skulle göra en labb där man blandade vatten med knäckebörd till en röra. Sedan skulle någon i gruppen spotta och samla saliv för att blanda i denna röra. Detta skulle sedan värmas eller kylas för att se hur salivet bryter ner knäckebördet. Verkligen en givande lektion!

Nu ska jag sätta mig på Religion som inte tillhör mina favoriter men bara att bita ihop. Får se vad vi ska prata om idag! Hade gött



Denice vill inte vara i skolan


08/02

2010-02-08 - 09:09:19

Eftersom jag lovade er lite bilder på det nyköpta kläderna så får jag stressa fram något. Blir bilder på Hooden och Leggingsen jag köpte i lördags.K öpte ju ett par leggings i lördags men dom var så trasiga så åkte och bytte dem mot en helt annat modell. Vill inte ha kläder som går sönder när man böjer knäskålen.
Slänger också upp bilder på T-shirten som jag verkligen älskar på MJ och en kjorta, båda köpta igår på rean.

 

 

Hoodtröja och Leggings köpta i lördags. Hur skönt och slappt som helst!





Skjortan köpt på rea ifrån Salt



Bara älskar det här långlinnet på MJ!



Denice måste nu springa


07/02 snart en ny dag

2010-02-08 - 00:37:40
Tack för hjälpen med val utav skor! Nu lutar det åt de lite högre paret och dom rosa/oranga. Men det är kul att ni hjälper mig och tycker till.

Nu har jag "tränat" (blev lite snabbt och enkelt idag) och gjort mig klar inför natten. Tänkte försöka sova nu och hoppas på att orka ta mig till skolan imorgon. Det första jag ska göra imorgon är att lägga ut bilder på gårdagens shopping samt den Shopping som det faktiskt blev idag. Har insett att Pia och jag är det absolut bästa teamet när det kommer till att handla. Ska bli otroligt spännande att se hur det blir i sommar i Turkiet. Men nu tappar jag min poäng och ville bara berätta för er att bilder kommer imorgon. Nu ska jag sova! Hade gött!



Denice med Pia som shopping partner

07/02 Vilka ska jag ta?!

2010-02-07 - 17:20:13
Nu behöver jag eran hjälp att välja. Vilka skor ska jag köpa?! Funderar på att välja dom lite högre och dom orange,rosa låga.








Så skriv en kommentar och hjälp mig att välja! Jag har världens ångest!


07/02 morr på det här

2010-02-07 - 13:11:22
Är väldigt besviken och ledsen just nu. Vet att Gina inte har någon grym kvalité på sina grejer men köpte ett par leggings igår och hade dem på mig i en timme. Idag har 5 sömmar gått sönder och det tänker jag inte acceptera. Nu blir det helt enkelt att åka tillbaka dit och klaga och lämna tillbaka!


Denice irriterad på det här

07/02 ny söndag

2010-02-07 - 12:03:15
Vaken, jättetrött, shopping sugen, huvudvärk, halsont, men vill fortfarande shoppa. Det är min morgon och lär förbli min dag. Ska snart käka lite frukost om jag orkar och sedan bädda ner mig igen. Hoppas coffe har något bra förslag till dagen och vad som kan hittas på. Skrivs senare, hade gott! Denice nyvaken

06/02 susselisuss

2010-02-07 - 01:39:22
Nu ligger jag nedbäddad igen och träningen är klar, inte för att det blev speciellt mycket idag men alltid något. Nu ligger vi och kollar på vänner och jag tänkte sova. Imorgon ska jag lägga upp bilder på det jag shoppade idag och så ska ni får hjälpa mig välja skor. Nu måste jag sova innan jag däckar med datorn i knät. Ni får hade så bra!



Färdig tränad och glad! Sov gott!


Denice tänkte sova


06/02 kvällen lider mot sitt slut

2010-02-07 - 00:25:16
Har legat i sängen hela kvällen och nu tänkte jag ta och tvätta av mig och träna lite. Vissa saker bara måste göras helt enkelt! Senare blir det väll tv tills jag somnar eller något liknande skulle jag tippa på. Har grym ångest över ett par skor också, får se om ni får hjälpa mig att välja ett par.

Hörs sen hade



Denice börjar bli trött

06/02 Melodifestivalen slut för ikväll

2010-02-06 - 21:28:49
Melodifestivalens första delfinalen är nu avklarad i Örnsköldsvik och skickade vidare Jessica och Pain Of Salvation till Andra chansen och Salem Al Fakir och Ola direkt till Globen.

Följ gärna bloggen nästa vecka igen för live update! Hade gött!

Andra finalisten är här och det slutar med att Ola tar hem den platsen.

Detta betyder att Jessica och Pain Of Salvation går vidare till Andra chansen. Får helt enkelt vänta och se hur det går för dessa två. Nu ska jag njuta utav Ola med Unstoppable och tycker nog att det slutade ganska likt det man anade.


Nu är det dags att få reda på hur det ser ut för de andra fyra som gick vidare.

Linda får lämna oss direkt och kommer nu inte synas mer i melodifestivalen i år.


06/02 Underhållning på hög nivå

2010-02-06 - 21:24:53

Lite underhållning och det fixa Dolph Lundgren utan problem då han sjunger hur skönt som helst. Frågan är dock om det inte är Playback men hur skönt som helst. Han dansar lite stelt runt på scenen tills han plötsligt slår sig ner vid ett trumsett och faktiskt kan spela. Sedan går han vidare och slår sönder plankor som Karatekid själv. Slutligen slutar han med att slå sönder typ 5 stycken isblock och dansar och sjunger vidare.



Känner ni igen honom ifrån Rocky?


06/02 Melodifestivalen Live Update röstning

2010-02-06 - 21:12:00
Nu har Sverige fått veta den första finalisten till finalen och det blev Salem Al Fakir som vi får njuta utav en gång till. Hans ballad tog sig in hos andra precis som den gjorde för mig. En skön låt men ingen som jag tippar till vinnare.


Nu är röstningen här!

Först vidare är Pain Of Salvation-Road Salt
Andra namnet Linda Pritchard-You're Making Me Hot-Hot-Hot
Tredje ut blir Salem Al Fakir-Keep On Walking
Fjärde blev Jessica Andersson-I Did It For Love
Sist men inte minst Ola- Unstoppable

Snart får vi veta vem som går direkt till finalen och jag tippar just nu på Ola eller Salem.


06/02 Meliodifestivalen

2010-02-06 - 20:23:23


Update 8

Keep On Walking med Salem Al Fakir
Skulle utan att tveka kunna sitta med den här låten i lurarna när jag är trött. Händer inte så jättemycket mer än att han sitter och spelar vid sin flygel. Någon form utav ballad inriktad på gammal rock. Hela tiden ett skönt gung och sväng men händer tyvärr väldigt lite.


Update 7


Frispråkarn - Singel. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här låten. Självklart bjuder han på en hiphop låt med mycket fart och text. Känns dock som att han bara vill göra reklam för att han är Singel och det är inte speciellt svårt att få fast refrängen på huvudet. Hundra procent power ifrån honom men frågan är hur publiken och folket tar emot det.


Update 6


Jessica Andersson-I did it for love
Hon gör mig ovanligt besviken då jag verkligen inte tycker att det är speciellt ren sång. Annars är det en fin ballad som träffar precis där den ska. Lite känsla utav Celine Dion men inte lika bra sång får jag säga, men också Memories ifrån Cats faller mig i huvudet under denna ballad.


Update 5


Musikalfreak som jag är så har jag verkligen varit nyfiken på vad det här skulle bli. Anders Ekborg som är en utav Sveriges största musikalartister med låten The Saviour. En intressant låt för som jag tippade så blev det självklart lite musikal över det hela. Verserna känns som någon form utav Queen och refrängerna gladare musikal. En skön blandning om man gillar sånt.
Update 4

 
Låten Road Salt med Pain Of Salvation. En stillsam ballad som chockar mig en del om man tänker på att dom faktiskt är ett metalband. En konstigt el-piano/ogrel som tar en igenom hela låten och man längtar efter att något ska hända men så blir det inte. Måste dock säga att rösten håller väldigt bra!


Update 3

Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot. I början tänker jag direkt på Step up då ena låten därifrån låter precis likadant. Sedan byter hon till lite mer latin stuk och uptempo med röst som påminner en del om Christina Aguilera. Känns som ett wannabe ifrån vinnarna som tex  Wild Dancing.


Update 2

Jenny Silver - A Place to stay en ganska seg låt som det inte händer speciellt mycket i. Känns ganska utdragen dock sjunger hon väldigt fint och känns tonsäker.


Update 1   

Ola med låten Unstoppable. Tycker han sjunger ovanligt rent och man hör tydligt hur mycket han jobbat med rösten sedan idol. En typisk klubblåt som troligen kommer att spelas en hel del under våren och sommaren!


Nu är det melodifestivalen och tänkte försöka skriva efter varje låt. Snabbt måste det gå!

Börjar med att säga att det är sjuktkul att dom öppnar med Holdning out for a Hero och faktiskt är riktigt bra!

Älskar Christines klänning som är hur snygg som helst!


06/02 lördags mys

2010-02-06 - 17:27:05

Nu har jag kommit hem och landat i sängen igen. Hur skönt som helst att bara ligga och slappa framför vänner med datorn i knät. Var ju och kollade på Bandy och tyvärr förlorade Grimsta med 2-3 vilket var väldigt tråkigt. Men dom leder fortfarande serien och jag hopas på att det håller i sig. På vägen hem stannade vi i Väsby centrum så Coffe kunde hämta ut tabletter och jag kunde kolla på lite kläder. Hittade en tröja och ett par leggings jag velat ha ett tag nu. Kunde verkligen inte låta bli att köpa dem idag när jag gått och väntat. Hittade några fina armband från Snö och Pearls for Girls men de är bättre att jag önskar mig.

Lyckades ramla igår på vägen till bussen och har idag ont i ryggen. Men det värsta är att min ena klocka gick sönder så nu måste jag köpa en ny. Jag som älskade den klockan, får försöka se om dom kan laga den.

Nu ska jag se klart på vänner och vi ska väll fixa lite middag. Hörs senare, hade gott!



Denice kan bara inte låta bli


06/02

2010-02-06 - 11:26:56
Förkylningen har blivit värre och halsen gör galet ont! Har i alla fall fått sova en del i natt och på morgonen. Jobbigt att huvudet gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men nu när jag har fått klaga av mig lite så får det räcka! Tänkte ligga och dra mig lite till sedan ska vi åka och kolla på match i Rosersberg. Resten utav dagen blir som den blir helt enkelt. Fått sms om 2 partyn men vet inte riktigt vad kroppen orkar med. Nu ska jag slå på tvn och hoppas på något bra! Hörs under dagen, hade gött! Denice med mycket får se

05/02 sleep tight

2010-02-06 - 00:19:34
Eftersom jag är sjuk och aldrig får sova på nätterna så är jag galet trött nu. Har bara ätit och kollat film ikväll och nu är det dags att sova. Hoppas på att orka lite längre imorgon och att mitt huvud vill sammarbeta. Orkar verkligen inte ha den här värken längre! Känns som den begränsar mitt liv och min fritid något enormt. Har inte varit ute på hur länge som helst och vill verkligen få dansa. Men men nästa helg fyller jag år så då jävlar ska jag ut och dansa! Men först ska jag ta mig igenom natten och få lite sömn, så vi hörs helt enkelt imorgon. Hade gött!



Denice vill få sova

05/02 helg

2010-02-05 - 18:30:01
Blev inget skrivande i skolan då jag inte har hunnit sitta något vid en dator. Har haft fullt upp med att se på film på biologin om fågelinfluensan, att sjunga en väldigt fin låt som ja fick utav Sara på sången, att öva piano och att repa med Nanna. Sedan var klockan tillräckligt för att åka hem och nu ligger jag här framför vänner och vill sova.

Har verkligen inga planer för ikväll men Coffe och jag funderar på att gotta oss framför en film. Nu blir det en riktigt nyttig middag Donken, pizza eller liknande verkar det som. Ska försöka fixa något nu så skrivs jag senare, hade gött!



Denice hemma redo för helg

05/02

2010-02-05 - 10:46:23
Vaknade och läste ett sms om att det var jättefint väder ute och en kanon dag så blev tvungen att gå upp. När jag kom upp blev jag överlycklig då det är minus 2 och sol. Det betyder att det inte kommer vara jätteslaskigt men ändå fint väder. Känns som en bra start på dagen utan tvekan. Nu ska jag gå ner och byta om och käka lite frukost med mormor sedan bär det av till skolan för biologi och sång. Längtar till helgen och att bara få sova!

Skriver i skolan, hade gött!




Denice vill inte att vintern försvinner

04/02 sussa sött

2010-02-05 - 00:45:16

Känner mig duktig idag! Har bara tagit det lugnt fram till middagen efter att jag kom hem idag. La mig i sängen och kollade på Pongo och de 101 dalmatinerna, pinsamt men sant. Ville bara få känna mig lite barn igen och den lyckades jag för övrigt halv sova till. Sedan blev det middag med familjen och Coffe för att fira pappa lite lätt sådär. Coffe har tenta imorgon så för honom var det bara plugga som gällde, så därför slog jag mig ner på en madrass på golvet vid familjen och såg Surrogates. Skön film om man gillar robotar och sånt. Jag tycker att den påminner om I robot på många sätt.
Hur som helst lyckades jag med ett träningspass också så hoppas jag orkar med morgondagen. Har verkligen inte mått bra idag och vet att man inte ska träna då. Jag kunde verkligen inte låta bli när jag har en sån ångest över att se mig i spegeln. Belönade mig själv med en ansiktsmask för att avsluta dagen på ett lugnt och härligt sätt.

Tänkte stänga av datorn och försöka sova nu, trots att jag vet att jag inte kommer att kunna somna. Men det är alltid värt ett försök! Imorgon ska jag försöka med lite roligare inlägg så vi hörs, hade gött!



Denice trött i benen


04/02 vad ska jag se?

2010-02-04 - 12:59:32
Nu har jag kommit till skolan och käkat lite lunch vilket kanske inte var det godaste jag ätit men ändå. Nu sitter jag vid en dator och funderar på när jag sak röra mig hemmåt. Ska ju köpa en present till pappa och vilket är väldigt viktigt. Får se när han kommer hem om jag kanske får låna mammas bil en snabbis. Dock känner jag mig inte så jättebra så att jag ska köra idag med tanke på hur huvudet är. Men det blir som det blir så hoppas jag att det blir bra.


Någon som har ett bra förslag på en film som jag kan lägga mig och kolla på när jag kommit hem? Skriv gärna om ni har något förslag för jag har absolut ingen aning. Hade gött


Denice måste hitta present


04/02 Grattis Pappi!

2010-02-04 - 10:25:05

Knappt sovit en minut inatt utan somnen jag fick var mellan 8 och 9, alltid något antar jag. Mår ännu sämre idag, halsen gör ont, huvudet värker, svag i hela kroppen och feber. Tänkte kämpa mig till skolan en snabbis sedan blir det att åka hem och bädda ner sig med något varmt och en bra film. Pappa fyller år idag så ska självklart gratta honom också! När pappa fyller så vet jag att min födelsedag är galet när, bara nio dagar, så nu tycker jag att tiden kan stanna ett tag. Tråkigt att fylla år när det inte är något speciellt.

Nu måste jag springa och fick helt plötsligt vädligt bråttom för att hinna med bussen. Hade bäst!



Denice blev en smula stressad


03/02

2010-02-04 - 00:20:10
Nu ska jag sova men coffe och jag ligger och funderar. Han påstår att jag önskat mig något men ingen av oss kommer på vad det kan vara. Nu kommer jag inte kunna somna utan ligga och tänka på det istället. Behöver verkligen sova, så god natt!

03/02 Vi lyckades

2010-02-03 - 22:47:03
Nu ligger jag här och blir tvingad att se på Vänner säsong ett vilket man inte sett på ett tag. Har varit med Isac idag vilket var trevligt och än har jag inte skrämt iväg honom trots mina halvt deppiga samtal. Har också repat en del och nu känns det som att vi är på rätt väg, äntligen! Vi kommer äga på Bobby för annars blir jag sur.

Nu ska jag kolla lite vänner så skriver jag senare och lägger ut någon bild. Hade bra!



Denice vänner är allt

03/02

2010-02-03 - 13:42:51
Sitter i skolan och är svimfärdig. Hoppas snart komma hem och kunna sova men först måste vi repa. Just nu har tyvärr Isac, Chrill och Nanna lektion så blir att vänta. Irriterande att jag kunde suttit hemma ett bra tag till. Aja nu är jag här så nu kan jag nästan försöka göra något viktigt.

Hoppas alla har en bra dag så hör jag av mig när jag kommit hem skulle jag tippa på. Hade gött!


Denice utan huvudet på topp

03/02 morron morron

2010-02-03 - 11:29:35
Är vaken nu och ligger framför tvn med Coffe. Ska strax åka mot skolan så vi kan repa men hoppas mina vänner har lite överseende idag. Har extrem huvudvärk, feber och ser dåligt med mitt högra öga. Det känns helt enkelt en smula oroväckande. Kunde knappt sova inatt med tanke på huvudvärk och feber som var skyhög, låg bara och snurrade och hade mig.

Blir alltså en snabb sväng till skolan för ett rep och sedan hem och sova samt vila. Bäst att göra sig klar, blir bara mjukisar så simpelt och enkelt.
Tänkte lägga ut en låt som finns på min brors Spotifylista han skickade mig igår. Riktigt skön musiksmak har han ibland!





Denice sjuk och vill inte

02/02 PH finalen är klar

2010-02-02 - 23:40:47
Nu ska jag gå och lägga mig efter att se finalen på PH. Ett helt okej vinnarpar tycker jag väll men för mig hade det bästa varit om Stefan och Erika vann. Men som vanligt när jag ser på sånt så vinner aldrig min favorit (bortsett ifrån idol). Men kul att se ändå tycker jag!

Imorgon får vi se hur det blir med skolan med tanke på hur jag mår, men behöver egentligen åka dit och träna samt repa. Verkar otroligt långt bort att jag skulle göra det just nu! Måste verkligen sova, hade bäst!



Denice over and out

02/02 Back in the old days

2010-02-02 - 21:50:42
Nu har jag kommit hem till Coffe och käkat lite Donken till middag. Har så otroligt ont i huvudet idag och mår inte alls speciellt bra. Känner mig däremot väldigt glad då jag har umgåtts med Carro idag. Åkte dit och så gjorde vi en kladdkaka och snackade en massa. Hur trevligt som helst och känner mig väldigt lättad och glad!

Nu ska jag tvätta mig och träna lite samtidigt som jag kollar på Paradise Hotel. Det är ju faktisk final idag vilket alla borde se! Hörs sen, hade gött!



Denice huvudvärk och donken

02/02 Musik musik musik

2010-02-02 - 11:31:23
Nu har jag musik strax och verkar som att det blir att repa på de gamla låtarna. För min del blir det sång och piano på Stupid Girl-Miss Li och piano på Melody Club - Destiny Calling. Kan verkligen inte min Piano grej men det ska väl inte vara allt för svårt att lära sig. Nu ska jag rusa så hörs senare, hade gott!






Denice började nyss

02/02

2010-02-02 - 09:23:23
Sitter i skolan och har en kort rast ifrån Fotograferingen. Började halv 9 idag vilket jag inte alls tycker är speciellt trevligt men så kan det gå. Känner mig lagom dålig med tanke på att jag inte har lämnat in den första uppgiften som skulle varit inne för två veckor sedan. Antar att jag får sätta mig med den ikväll om jag lyckas få ordning på sladden till min dator.
Ingen svår uppgift måste jag säga. Man ska ta ett portättfoto på en vän och sedan beskära den ovalt. Vill man och har tid ska man sedan ta ett landskapsformat, vilket betyder att personen ska stå i första tredjedelen utav bilden och resten ska vara någon form utav miljö. Det tycker jag inte kan vara så svårt för mig att klara av med tanke på hur van jag är att fota.

Hoppas på att vi får en ny uppgift idag men får helt enkelt vänta och se vad som händer. Nu ska jag kila tillbaka och hämta en kamera för att ge uppgiften ett försök. Hade gött!



Denice trött fotograf

01/02 Första dagen en ny månad

2010-02-02 - 00:24:22

 Dåligt med skrivande jag vet, skäms verkligen över det! Har försökt hittat min sladd till datorn men den finns ingenstans och dom påstår att den inte var med när jag lämnade in datorn. Så nu sitter jag med en hel och fin dator utan el. Så kul var det att få tillbaka den när den inte går att använda!
Har konstaterat att det helt enkelt inte min dag idag. Blev fast i skolan för att Syo skulle prata med klassen, sedan hade bussen åkt när jag kom till älvsjö, sedan kom jag hem och satte mig vid brors dator och där funkade inte msn. Fick försöka installera om det men det gick inte det heller så då bestämde jag mig för att tvinga med Coffe till Siba. På Siba påstår dom att sladden inte finns och att dom heller inte har några jag kan köpa. Kände mig bara allmänt sur så ville shoppa och tog därför en tur till Skärholmen. Hittade massa fina grejer jag vill ha men får hålla mig, fyller faktiskt år snart. Blev i alla fall ett par söta underkläder så jag kunde vara nöjd och glad när vi gick hem.

Nu tänkte jag runda av för idag och lägga upp bilden på bhn och trosorna, men ni får också en härlig låt som får mig att le och tänka att det faktiskt kan kännas just så ibland. Hoppas ni haft en bättre första dag på den nya månaden. Hade gött hörs imorgon!




Väldigt söta och på rea så varför inte?






Denice vill ha en bättre dag


1/02 Tio budord

2010-02-01 - 21:35:39
Nu har jag kommit hem och hunnit äta, åkt till skärholmen för lite shopping och slappat ett tag. Ikväll blir det ligga framför tvn och datorn, samt njuta utav en anisktsmask och lägga mig tidigt. Är helt otroligt trött och vill sova redan nu men det vore bara dumt tror jag.

Om någon känner sig intresserad så lägger jag ut de tio Judiska budorden för att jag tycker att en del utav det är så sjukt.

1. Tro på Gud
2. Förbud mot otillbörlig tillbedjan
3. Förbud mot att ingå eder
4. Att högtidlighålla helgade dagar
5. Respekt för föräldrar och lärare
6. Förbud mot mord
7. Förbud mot äktenskapsbrott
8. Förbud mot stöld
9. Förbud mot falskt vittnesbörd
10. Förbud mot girighet




Denice smått fundersam över det där med religion


1/02 Religion är inte min grej

2010-02-01 - 13:39:07
Tänkte bara meddela att jag inte alls tycker att Religion är speciellt roligt. Nu kollar vi upp de 10 budorden i Judendomen och det här kanske inte är min grej. Snart slutar jag hörs då!



Denice på religion

1/02 Ny månad?

2010-02-01 - 08:49:24
Var som sagt var jättetrött igår men inte lyckades jag somna för det. Nu sitter jag och har ångest över ungefär allt jag gör och borde egentligen springa till bussen om en minut. Det är så kallt och jag är otroligt trött så då lockar inte Biologi och Religion speciellt mycket måste jag tyvärr säga. Men nu får jag ta mig i kragen och anstränga mig lite.

Sitter och har beslutångest vilken utav dessa två bilder som är bäst. Hjälp mig avgöra?




Den med lite mindre färg och fokus på ansiktet



Eller den med betydligt mer för och fokus på hela mig


Så hjälp mig och tyck till vilken som är bäst. Motivera gärna om du orkar. Hörs sen!



Denice tar sig i kragen


31/01 Tröttmössa

2010-02-01 - 01:59:04
Eftersom jag var så dum och lovade bilder ifrån Hockeytuta så har jag nu suttit uppe till klockan två för att hitta dem och få till något. Tränade vid halv tolv och sedan började jag. Lägger bara ut fyra ikväll och så kommer resten imorgon, måste veckligen sova nu. Helt galet vad trött jag börjar bli och längtar inte alls till skolan imorgon. Har varit så otroligt skönt att vara hemma och jag har extrem huvudvärk. Måste verkligen försöka tvinga mig dit imorgon så jag inte missar något. Här kommer bilderna så skriver jag imorgon, hade bäst!













Där är i alla fall några bilder så lovar jag er fler imorgon. Nu är jag sådär dum och lovar men ska göra mitt bästa.





Denice med ögonen slutna