28/02

2009-02-28 - 10:52:35

Gårdagen blev som jag hade tänkt mig och jag lyckades handla det jag skulle också. Nu ska jag strax göra mig iordning inför dagen och packa det som ska packas. Vid halv 1 åker jag till kista för att möta Coffe. Sen åker vi hem till honom och gör oss iordning för att sedan dra till Patrik för lite förkrök.. Vid 6  ska vi på 30års "fest"/"kalas" hos någon gammal jobbarkompis till Coffe. Så dagen är full proppad och morgondagen blir till att bara ligga i sängen och mysa.

Nu ska jag ge håret ett försök att bli lite snyggt. Hade bra


Denice " Jag mår så bra, mmm, jag mår så bra, aha"


27/02

2009-02-27 - 12:31:51
Nu har jag vaknat och ska käka lite lunch.. Dagens plan är att plugga, shoppa lite och träffa Carro.
Jättejobbigt att inte få träffa Christopher idag men sånt man får leva med helt enkelt. Ikväll ska jag nog träffa Natta och Mathias , ska bli skoj eftersom att jag inte träffat dem på ett tag. Men nu plingar maten Hade gött!

Denice sista dagen på lovet

26/02

2009-02-26 - 23:14:34
Några har trots allt skrivit att de vill ha mer bilder i min blogg och gärna på mig. Idag vart jag fotad utav Matte så nu kommer några bilder.
















Lite bilder hoppas ni blir nöjda. Nu ska jag sova Hade gött


Denice näst sista dagen på lovet

26/02

2009-02-26 - 21:23:07
Nu är jag sådär igen. Magen pirrar och tankarna smyger runt på samma ställe hela tiden, jag är helt klart kär. Som en liten flicka springer jag runt och ler hela tiden. Gillar dig jättemycket Coffe, love ya

?

2009-02-25 - 21:47:55





Stressar jag in i nått, har jag för bråttom?





25/02

2009-02-25 - 19:46:04

Först ett inlägg för att svara på frågorna Marcus ställde till förra inlägget.

För det första så måste jag bara säga att det va inte Coffe om fick tanden utslagen, han var bara sur över matchen ändå.
Tanden flög ur då ena spelaren fick en ganska shysst armbåge över käften. Ena framtanden låg då på marken och han gick och svor, sparkade i sargen och sedan åkte han till tandläkaren.

Och nu till Molly och Amy frågan.. Jag håller med dig om att Amy inte är så duktig på att sjunga, även om hon är bättre än både dig och mig. Men jag själv tycker att det känns larvigt att som 16 år stå och sjunga om sitt liv kärlek och hur gudarna bestämt det. Jag tänkte försöka skriva ner texten så kanske ni förstår hur jag tänker.

Se på mig, jag står här framför dig
o det som hände nu känns som magi
Rör vid mig, låt hjärtat stilla sig
i all oändlighet finns bara vi
Jag ser våra spår, tror att jag förstår

Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Högt där ovanför blev det bestämt
att jag älskar dig, som du älskar mig
nu vet änglarna att det har hänt

Någonstans visste jag att du fanns mitt i min ensamhet rördes min själv
himlen log styrde vart steg vi tog såg oss i hemlighet ville oss väl

Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Högt där ovanför blev det bestämt

Bara du, allt jag behöver nu
Längtan är över nu
Älskar dig så

Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Högt där ovanför blev det bestämt
Att du älskar mig som jag älskar dig
Så vill stjärnorna, så vill gudarna
Så har himlarna bestämt

Att 16 årige Molly står och sjunger att du älskar mig som jag älskar dig är inte så bra. En sån sak som att han kanske inte alls älskar henne på samma sätt vore ju lite jobbigt. Jag tycker låten är jättebra och klagar inte alls på hur hon framträder och sjunger den. Molly är grym men jag tycker bara att låten inte visar sig rättvist.


Denice avundsjuk


23/02

2009-02-23 - 13:47:16

Jag har varit väldigt dålig på att blogga nu.. Men så är det när man har vissa andra saker att ta hand om eller ägna tiden till. Här kommer en liten sammanfattning utav Helgen som varit:

Fredag:
Konsertdag vilket innebär tidig morgon och så vart det också. Dagen bestod utav 3 spelningar för olika 8or och 9or. Innan spelning är det ljus och ljudfixning som gäller och de dröjer ganska lång tid tyvärr. Under de andra spelningarna vi haft har ljudet varit bra och de har inte varit så mycket krångel, den här gången var ljudet inte riktigt med på vad vi tyckte. Det jobbade emot oss en hel del men duktiga som vi är så tog vi oss igenom alla 3 spelningarna ändå. Med endast 30 min vila mellan de olika konserterna gjorde vi ett extremt bra jobb. Sista spelningen slutade vid 3 och sen var det att plocka ner allt och åka tillbaka till skolan som stod på programmet. Jättetack till alla som var så duktiga och ni är en kanon klass!!
När allt var klart och jag skulle hem mötte Coffe mig vid älvsjö sen åkte vi hem till mig. Planen var slappa, käka, hämta mina grejer och sen åka till Väsby. Vi fastnade dock vid tv:n och kollade på lets dance men den får nog jag ta på mig. Efter middag och let's dance så åkte vi hem till Coffe och kollade film o mös!

Lördag:
Jag sov ganska länge tyvärr gjorde väll inte Christopher det. Vi käkade lite frukos och bara rå slappade tills kl typ 1 då vi åkte till samling inför Coffes match. Det vart väll en hel del väntan för mig så satt och läste igenom alla sms och lyssnade på massa bra musik. Matchen var ganska spännande och slutade med en utslagen tand och 3-3. Med sura miner åkte vi och handlade lite käk och stack till Coffe för att käka middag. Tog bussen hem till mig vid 18.30 och kollade på melodifestivalen. Om jag ska säga mitt så blir programmet bara sämre för varje gång det visas. Visst det är jättekul att man får in nya talanger i programmet så som Amy och Molly men det blir lite larvigt ibland. Molly är 16 år och sjunger om sitt livs kärlek, kom igen hon är ju bara ett barn. Hon låter jättemogen och är hur vacker som helst men kan hon inte få vara barn! Amy får i alla fall lite svängiga låtar som inte känns fullt lika seriösa. Bra Amy du är ett barn visa det!
Nej nu har jag klagat tillräckligt. Vi åkte en sväng till Kvantum för jag var galet sugen på godis sen åkte vi hem kollade Hot Chick och The fog, mös massor och somnade.

Söndagen:
Hatar söndagar! Speciellt när Christopher måste ha skolan när jag har lov. Vi slappade och hade de bara mys hela dagen sen åkte Coffe hem i snöstormen. Kände mig tvungen att kolla lite på Beck och ha hemma kväll med Familjen. Vi drog iväg och käkade på Skutan. När man väl umgås med familjen inser man att det kan vara ganska skoj ibland. Även om de blir väldigt mycket Hockey snack i min familj. Söndagskvällen kanske inte var den bästa, jag kände mig jätteelak och tog väll upp saker som var ganska onödigt via msn.. Det är jobbigt att vara nykär för man vill så himla mycket! Förlåt för igår hjärtat!

Nu ska jag kolla lite film och snart åka och sola lite. Vill ju inte förlora min fina bruna färg! Hade gött

Denice njuter fortfarande av helgen


19/02

2009-02-19 - 19:15:47

Hemma i min egen säng och det känns ganska ensamt tyvärr..

Matten idag gick väll kanske inte så bra, men man får vänta på resultatet. Dagen i sig kändes i skolan ganska seg och vi gjorde väll egentligen ingenting alls..
Imorgon är det spelning så då är det full fart. Ska vara duktig och gå o lägga mig tidigt idag så jag orkar hela dagen imorgon. Förhoppningsvis kommer Coffe och möter mig så åker vi hem till mig och käkar efter att spelningarna är klara.

Helt omöjligt att förklara med ord hur bra jag mådde i dag när jag vaknade. Att få fram den känslan i en skrift är helt totalt jäkla omöjligt men ändå vill jag försöka.
Om ni tänker er att ni sitter och spelar ett spel och du är på en avgörande fråga, svarar du rätt vinner du, svarar du fel förlorar du. Ni är ett lag på typ 3 personer och de andra bara sitter och väntar på att du ska ge ditt svar. När du väl sagt ditt svar visar det sig vara rätt och ditt lag vinner, hur kanon är inte de.
Om ni nu tänker er den där känslan som man har när man gjort något riktigt bra och folk kommer förbi och klappar en på axeln och säger: Fan vad bra du var!
Tänker er nu den första kyssen ni fått, den pirriga känslan i magen som får en att klara sig igenom hela dagen.
Känslan man får när man öppnar ett paket och ser att i det ligger ju saken man önskat sig överst på önskelistan.
Ni vet alla dessa bra känslor som man bara får någon gång ibland, vilket gör dem så extremt härliga. Slå ihop alla dessa känslor så vet ni hur bra jag mådde i morse.. Helt underbart

Denice lever fortfarande på känslan från imorse


18/02

2009-02-18 - 20:38:33

Även fast jag har matte prov imorgon, slutar sent och är ganska trött så mår jag sjukt bra just nu! Skulle inte vilja vara på någon som helst annan plats än just denna. Sitta i din tröja och bara vänta är helt underbart. Ja nu är jag faktiskt lycklig och hoppas att det kan få vara så ett tag nu.

Som jag skrev ovan är det prov imorgon vilket inte är så jätteroligt kanske. Har musikproduktion också, måste verkligen skriva en bra låt nu.. Blir att klura lite på en skön melodi och text imorgon.

På fredag har vi 3 spelningar i Skogås aulan, dom bara måste gå bra. Jag vill verkligen inte tappa den lilla glöden jag har kvar.
Petter har varit duktig och fotat konserten igår och i fredags med min kamera så alla bilder kommer upp på facebook. Vill man ha nått eller så, är det bara att säga till..

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att han snart kommer hem. Hade gött


Denice lycklig och med förhoppningar


16/02

2009-02-16 - 20:34:19

Nu ligger jag här och funderar på hur jag ska orka ta mig upp så tidigt imorgon. Ska vara i skolan kl07.15 för att packa in i bilen och sedan åka till Kumla för spelning. Är ganska nervös men tror det kommer att vara kanon kul!

Allt börjar verka lite lättare nu och jag känner mig lycklig och glad. Jag har snabbt insett hur mycket ens känslor påverkar hur man agerar och beter sig. Dagarna känns inte lika långa längre och det är inte plågsamt att vakna på morgonen, även om jag varje morgon skulle vilja vakna bredvid dig. Ni vet när man bara har en ända person i huvudet hela tiden och det spelar ingen roll hur mycket man skakar på huvudet för att få ut den, personen är fast där. Så har jag gått runt länge nu och äntligen börjar jag trivas med att ha personen där i tankarna. Det pirrar i magen när man får de mysiga och gulliga smsen och man ler hela tiden. De jag vill komma fram till är väll att livet helt enkelt tagit ett steg i rätt riktning, även om hundarna fortfarande är sjuka och det är mycket runt om.

Nu när jag tänker efter har nog livet tagit ett par steg i rätt riktning. Jag är 18 och överlevde faktiskt fredag den 13, Gnistras Cancer i magen är godartad och vi slipper operation, men framförallt har jag börjat få tillbaka en gammal och mycket viktig vän. Ibland kanske det faktiskt är så att det någon tror är omöjligt är någon annans dröm och vad jag vet är drömmar till att uppfyllas.


Denice med drömmar


15/02

2009-02-16 - 00:07:52
Usch vad dålig jag känner mig! Skriver jättedåligt i bloggen nu, ska försöka ändra på det..

Helgen har varit hur bra som helst!

Fyllde år i fredags så nu är jag stor! Först var det konsert som gällde, "De 7 dödssynderna" och vi ägde! Jag hade jätteskoj på scenen och gillar verkligen att bara få leka lite och inte vara seriös på samma sätt som annars. Vi hade 2 konserter förs en som började 11, den var för kvicken och nån till skola tror jag.. Sen en som började 12 för östragymnasiet. När allt spelande och sjungande var klart så var det bara att plocka ihop allt. Tror aldrig att det dröjt sådan tid men nu gjorde det de i alla fall. Natta kom och hälsade på för hon skulle ändå till Mathias så då passade hon på att lämna av ett fint paket! Tack så jättemycket!
Efter att jag lämnat skolan åkte jag och nanna till stan för att hämta min plattong, sen var det bara skynda hem och käka sedan göra sig iordning. Kvällen gick åt till att föra lite glatt hemma hos Stoffe och sådär med facit i hand kanske man kan säga att det vart lite för mycket för allas del. När vi sagt hejdå till Nanna så bar det in till 90's där planen var mycket dans och det funkade väll för min del i 30 min. Sen skrevs hela planen om och gick ut på att sitta och dricka vatten. Vid 1 tiden drog jag och Coffe till centralen för att köpa donken och sedan åka buss till honom. Efter att gått i kylan i en 20-30 min så kom vi in i värmen och gick och la oss..

Lördagen var bara en riktig slappdag, låg i sängen nästan hela tiden bortsett ifrån en promenad och köpa godis vända. Somnade x-antal gånger men hade ändå hur mysigt som helst. Efter vissa funderingar så bestämde jag mig för att inte orka åka hem utan att de var mycket trevligare att stanna där så det fick bli en natt till.

Idag vaknade vi av alarmet som gick igång vid 9 med tanke på att jag skulle stressa hem och firas av släkten. Fick massa fina paket och när de väl åkt satte jag mig och halv sov ett tag.
Dagen var kanske inte så spännande, träffade Sara på en promenad också de var jättemysigt och tack så jättejättemycket för paketen!!


Nu börjar inlägget bli långt och tråkigt så nu behöver jag sömn. Hade gött

Denice har blivit stor

13/02

2009-02-13 - 16:25:40
Alla verkar tycka att fredag den 13 är nått hemskt.. Jag älskar den här dagen!

Spelningen fick bra, första gick bra, andra gick kanon!! Så jäkla skoj jag hade..

För det andra fyller jag år idag ! Yay nu är man 18

Onsdag 4/02-09

2009-02-11 - 18:34:03

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år! Så lät de för min pappsi när han vaknade idag. Gammal som han börjar bli fyller han idag 45 år. Efter att ha slappat och dragit oss lite så gick vi ner och åt frukost. Fanns så klart lite mycket gott idag så de var bara att trycka i sig. Vad vi hade sett på vädret så skulle onsdagen vara dagen med bäst väder och mycket sol så vi stack upp till rummet och bytte om för vår bergspromenad. Idag skulle vi gå lite längre så vi tog två toppar istället för gårdagens en topp, ni fattar inte hur jobbigt det är! På vägen ner var det blåsigt och jag kunde inte låta blir att tänka seriefigurer i huvudet. Som i vissa tv-spel när det blåser och om man hoppas så flyger man liksom med i vinden, så kändes det. Tyvärr var det inte lika roligt som i huvudet utan gjorde bara själva klättringen neråt väldigt mycket svårare. När vi nästan tagit oss ner hela vägen mötte vi även idag lite getter som knallade runt där på berget.


För att ännu en gång slinka iväg lite ifrån det jag faktiskt borde skriva om så kan jag berätta att de stackars getterna måste ha det väldigt jobbigt. De knallar alltså runt upp och ner på bergen hela dagen, de finns nästan inget grönt alls och ska de ha vatten får de gå ner till havet. Men inte nog med allt detta utan de har också jordens jävla bröst! Deras stackars juver hänger hela vägen ner i backen och där ska de hoppa runt med dessa på bergen. Jag vill inte ens tänka mig smärtan av att slå dessa bomber i en sten eller bergskant!

Så nu ska jag sluta prata om dem men sjukt är det.


Den lovade solen brände på rejält under dagen så det vara bara att ligga och sola och bada några timmar. Precis som igår så var vi bestämda på att gå på gymmet vid kl 7 (svensktid) så efter solen och badet tänkte vi gå iväg och käka lite gott. När vi kommer fram till restaurangen så var den så klart stängd, så istället vart det lite msn tid och pappa la sig och sov och läste lite. Kl 6 (tiden här) så var det gymmet som gällde och också idag var det först 20 minuter cykling sedan körde vi 40min mage och axlar. Lär känna träningsvärk imorgon..


Väl tillbaka på hotellrummet så knackar det på dörren och på andra sidan står det en liten Spanjor med en tårta. Han ger pappa tårtan och säger sedan happy birthday och går. Vi har fortfarande inte kommit på vem som gett tårtan men det var ju gulligt i alla fall. Efter en härlig dusch och lite tårta var vi reda för middag. Med tanke på att pappa fyller år får han bestämma vart vi ska äta och då vart det att testa buffén på hotellet. Som vanligt på bufféer så finns det en massa olika saker så både jag och pappa var nöjda. Som jag säkert nämnt tidigare så är stället vi bor på väldigt lugnt så några after beach finns inte. Men ikväll var det Name the song på en utav hotellets barer så vi gick dit ett tag. Lagen var helt värdelösa och efter ett tag började det ena laget fråga mig och pappa om svaren.  Det var en jättetrevlig kväll med mycket skratt och musik.


Nu vart det sådär jättemycket igen, grattis till er som tog er igenom allt. Hade gött


Denice glad att jag slipper juver


Onsdag 4/02-09

2009-02-11 - 18:34:03

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva ut i hundrade år! Så lät de för min pappsi när han vaknade idag. Gammal som han börjar bli fyller han idag 45 år. Efter att ha slappat och dragit oss lite så gick vi ner och åt frukost. Fanns så klart lite mycket gott idag så de var bara att trycka i sig. Vad vi hade sett på vädret så skulle onsdagen vara dagen med bäst väder och mycket sol så vi stack upp till rummet och bytte om för vår bergspromenad. Idag skulle vi gå lite längre så vi tog två toppar istället för gårdagens en topp, ni fattar inte hur jobbigt det är! På vägen ner var det blåsigt och jag kunde inte låta blir att tänka seriefigurer i huvudet. Som i vissa tv-spel när det blåser och om man hoppas så flyger man liksom med i vinden, så kändes det. Tyvärr var det inte lika roligt som i huvudet utan gjorde bara själva klättringen neråt väldigt mycket svårare. När vi nästan tagit oss ner hela vägen mötte vi även idag lite getter som knallade runt där på berget.


För att ännu en gång slinka iväg lite ifrån det jag faktiskt borde skriva om så kan jag berätta att de stackars getterna måste ha det väldigt jobbigt. De knallar alltså runt upp och ner på bergen hela dagen, de finns nästan inget grönt alls och ska de ha vatten får de gå ner till havet. Men inte nog med allt detta utan de har också jordens jävla bröst! Deras stackars juver hänger hela vägen ner i backen och där ska de hoppa runt med dessa på bergen. Jag vill inte ens tänka mig smärtan av att slå dessa bomber i en sten eller bergskant!

Så nu ska jag sluta prata om dem men sjukt är det.


Den lovade solen brände på rejält under dagen så det vara bara att ligga och sola och bada några timmar. Precis som igår så var vi bestämda på att gå på gymmet vid kl 7 (svensktid) så efter solen och badet tänkte vi gå iväg och käka lite gott. När vi kommer fram till restaurangen så var den så klart stängd, så istället vart det lite msn tid och pappa la sig och sov och läste lite. Kl 6 (tiden här) så var det gymmet som gällde och också idag var det först 20 minuter cykling sedan körde vi 40min mage och axlar. Lär känna träningsvärk imorgon..


Väl tillbaka på hotellrummet så knackar det på dörren och på andra sidan står det en liten Spanjor med en tårta. Han ger pappa tårtan och säger sedan happy birthday och går. Vi har fortfarande inte kommit på vem som gett tårtan men det var ju gulligt i alla fall. Efter en härlig dusch och lite tårta var vi reda för middag. Med tanke på att pappa fyller år får han bestämma vart vi ska äta och då vart det att testa buffén på hotellet. Som vanligt på bufféer så finns det en massa olika saker så både jag och pappa var nöjda. Som jag säkert nämnt tidigare så är stället vi bor på väldigt lugnt så några after beach finns inte. Men ikväll var det Name the song på en utav hotellets barer så vi gick dit ett tag. Lagen var helt värdelösa och efter ett tag började det ena laget fråga mig och pappa om svaren.  Det var en jättetrevlig kväll med mycket skratt och musik.


Nu vart det sådär jättemycket igen, grattis till er som tog er igenom allt. Hade gött


Denice glad att jag slipper juver


Tisdag 3/02-09

2009-02-09 - 22:27:31

Efter en lång och skön natt under hotellets duntäcke (helt underbart!) så vaknade vi vid 10 svenskt tid. Segade en del sen gick vi ner till hotellets frukostbuffé och det är ju så underbart. Jag som i vanliga fall inte äter någon frukost hade ju 100 saker att välja på. På toppen av det så har de chokladmjölk som smakar pucko! En överlycklig Denice? Svar ja!

Hur som helst så efter en härlig frukost gick vi upp för att byta om och sola. När vi kommer upp till hotellrummet så funkar inte vår nyckel så det är bara att gå till Receptionen igen. När vi är på väg upp till rummet så börjar de ju självklart att regna och blåsa som fan, så jag kände mig onödigt deprimerad. När tekniken väl kommer och ska hjälpa oss med låset så lugnar regnet ner sig och de spricker upp till sol. Med tanke på att de alltid när man är på semester finns en risk för att man äter mycket rör sig lite så bestämde sig jag och pappa för att gymma varje dag. Under tiden vädret inte riktigt tillät oss att sola så bestämde vi oss för att bestiga lite berg.


Fuerteventura är uppbyggt av vulkanutbrott i havet och består därför bara av en massa berg. Det är ett ganska speciellt klimat och jag tror djur och dylikt har svårt för att anpassa sig här. Sanden är nästan svart precis som alla berg och de växer nästan inget grönt alls. Ändå så säger man att det bor mellan 70.000 och 100.000 invånare på Fuerteventura och för att komma till det lite sjuka sägs det att det finns fler getter än människor på ön.


Detta kanske var en onödig instickare tycker ni men det är något som jag ser mycket av när jag är här. När vi var på vår bergsvandring stöter vi nämligen på 3 getter som går uppe i bergen. Dessa är ju inte tama utan vilda djur som går och käkar på de få buskar som växer på de svarta bergen. När vi bestigit en utav topparna återvänder vi ner för att lägga oss och slappa i solen. Tror vi låg och solade i ungefär 2 timmar och under dessa 2 timmar var de molnigt i 1 timme och 20 min. Men även fast en att det bara var 40 minuter sol han jag självklart bränna både fram- och baksida.


Vid kl 7 ( svensktid, kl 6 här) bestämde vi oss för att gå till gymmet. Vi cyklade i 20 minuter sen körde vi bröst och rygg 40 min. Jätteroligt att träna med pappa för han kan ju så jäkla mycket om det. Han berättade att när han tränade som mest körde han 10 pass i veckan., 3 morgonar och 7 kvällar. Haha även om åren kanske börjar dölja detta med en del fett så finns de fortfarande kvar. Shit biff far! ;)

Nej, när jag kommer tillbaka till skolan så ska jag lära dig ett och annat i gymmet Kätty.

Efter gymmet duschade jag och sen fixade vi internet. Satte mig och msnade med Katti och usch vad jag saknar henne. Men det var kul att prata av sig lite i alla fall. Sedan vart det middag på en Italiensk restaurang och då blir det självklart pizza för min del. Kände mig jättetråkig som inte tog något roligare än en Margarita men det är ett säkert kort.


Nu har det blivit en hel del babbel om Tisdagen så nu ska jag lägga mig och läsa lite engelska bok. Hade bra gott folk, saknar er.


Denice ser nu ut som ett rödljus


8/02

2009-02-08 - 23:42:03

Jag vet att jag varit dålig på att skriva nu, men de känns inte som prio ett när jag sitter på lite semester. När jag kommer hem imorgon ska jag se till att få ut de jag skrivit om de olika dagarna här på bloggen. Så håll ut


4/02

2009-02-04 - 11:50:57
Som ni kanske sett så kommer jag ligga en dag efter i uppdateringen hela tiden, jag hoppas att det går bra. Om någon timme tänkte jag berätta om gårdagen (tisadagen) men nu ska vi ut och vandra.. Bilder kommer snart gå att hitta på Bloggen och ännu mer på Bilddagboken. Pappa fyller år idag så nu ska vi njuta allt vi kan av semestern.

Hade gött

Denice ska ut och knata!

Måndag 02-02-09

2009-02-04 - 00:06:58

Tidig morgon, eller ska jag kanske säga jätte sen kväll! Natten mellan söndag och måndag bestod av ca 2 timmars sömn för att sedan åka kl halv 4 till pappas jobb och vidare till Arlanda. Därifrån bar det sedan av till Fuerteventura.

Resan gick bra och jag kunde inte låta bli att halva flygresan tänka sällskapsresan, "Jag kan flyga, jag är inte rädd"! Även om jag inte kunde flyga så fixade vår kapten det utan problem. Planet lyft 07.09 och även detta utan problem. Strax efter att vi lyft säger kaptenen lite glatt att de där gick ju bra och nu kan ni se Göteborg och sen ser ni Danmark strax. Helt sjukt att efter 4 minuter i planet ser man Göteborg. Vi åkte över London och de var riktigt fint sådär ovanifrån. Med lite medvind och helt okej väder så gick flygresan på lite dryg 5 timmar och 40 minuter. Även om jag kanske inte är rätt person att prata mat så kan jag ju berätta att sist jag flög var maten på planet god, den här gången var de värre än skollunchen. Landningen gick också den bra som ni kanske förstår med tanke på att jag sitter här och skriver.

Sedan kom väll oturen fram och började spöka med oss. Först när vi ska hämta ut våra väskor visar det sig att pappa glömt sin plånbok på planet (smidigt eller hur) så han fick gå och lösa det. Undertiden stod jag och letade efter våra väskor, ni vet när väskorna kommer åkandes på bandet där och man tycker alla ser likadana ut. Hur som helt så löste sig pappas plånboksproblem och tillslut hittade vi också våra väskor.


Efter en resa på nästan 6 timmar utan mobil så vet de flesta som känner Denice hur hon blir. Mobilen gick fort igång och då kommer alla dessa trista sms som säger vällkommen till Spanien och blablabla..och hur mycket de kostar att smsa och ringa hem. Shit man blir deprimerad över kostnaderna, jag som vill smsa Kätty och Coffe. Jaja blir nått sms då och då med tanke på att jag inte kan hålla mig.


Sedan var det i alla fall dags för en bussresa på 45 minuter som tog oss till hotellet på Las Playitas. Las Playitas består inte av mer än 300 invånare som max och är en hur mysig stad som helst! Efter in checkning var det dags att kolla in hotellrummet som ligger kanon bra till! Med havsutsikt och det är större än de rum vi egentligen skulle få. Helt kanon!

Dagen gick och vädret var tyvärr inte det lika kanon, regnade lite smått till och från, sedan vart det molnig och blåste som fan. Vi promenerade runt lite och kollade området som tycks vara väldigt inriktat på sport och aktiva människor.


Tillbaka på rummet så la vi oss och slappade och kollade lite film, somnade ganska tidigt efter som att morgonen vart galet tidig. Sen var de bara sova ut hela natten!


Hade gött


Denice seg men njuter som fan!


2/02

2009-02-02 - 00:49:53
Nu åker jag snart och kommer sakna katti som satan! Usch usch! Men de är bra att hon är i skolan och tar hand om klassen, styr och ställer!

Hade bra

Denice saknar tatti!

1/02

2009-02-01 - 17:48:11
För alla som skrivit en fin kommentar om hur äcklig kakan ser ut att vara kan jag bara meddela att den vart uppsattat i alla fall. Den tog slut fort och jag tycker att den var väldigt god!

I fredags var det först skola som var ganska slapp, Kemi labben var jätteseg men Katti och jag är grymma! Esteten kändes helt okej. Klassen får se till att repa stenhårt nu när jag är borta så vi äger på konserten den 13 feb. Efter skolan åkte jag hem en snabbis för att sedan åka till Coffe. Hade jättetrevligt så tack tack.

I går så var jag superseg hela dagen och ville egentligen bara sova hela dagen men har ju hund att ta hand om. Efter lite tv tittande tog jag mig själv, kameran och fia på en promenad. Hon är helt otrolig den hunden. När vi är ute och går och springer där ser man hur mycket hon uppskattar att bara få vara med en. Helt underbart.

Idag var de bio med Nanna och gänget. Mycket trevligt och filmen var grymt tung. Många tårar som fick rulla nerför kinden. Men bra var den "I taket lyser stjärnorna"

Nej nu sitter jag här och borde verkligen packa men jag orkar inte. Vill inte åka längre men de blir säkert kanon skönt när jag väl är där. Planet går 07.05 i morgon och sen blir jag borta i en vecka. Msn blir det kl 20.00 svensk tid på onsdag. Måste prata av mig med Kätty!

Fan nu vart det sådär långt så ingen orkar läsa, men de som faktiskt gör kaka till er! Hade bra

Denice måste packa