31/12 Nyår....

2008-12-31 - 23:11:05


För att vara en riktig glädjedödare så tänkte jag bara säga att jag tycker nyår är överskattat!

30/12

2008-12-30 - 12:51:07




 

Someday you'll have to realize that you can't deny it

22/12

2008-12-22 - 15:36:58



I need a drink to try to forget you,
My heads a mess and I can't think straight



Denice: Hejdå...


18/12 (21/12)

2008-12-21 - 11:52:30

Länge sedan jag skrev och det har hänt en del...

Torsdagen var en ganska tung dag. Började egentligen 10.05 med fysik men valde att ta det första passet för att sedan kunna repa och öva lite matte. Dagen rullade på och vi övade lite och sen kollade jag när "husbandet" repade osv... 12.10 var det matteprov och ifrån början kändes det bara hopplöst men när jag väl kollade igenom det en sista gång insåg jag att jag gjort nått fel och att jag kunde flera uppgifter. Hur skönt som helst att komma därifrån och känna att det här kunde jag ju. En bra julklapp vore att jag klarade det där jävla provet. Sen var det fika och svenska som gällde. Hade ifrån början hoppats på att slippa både ljudtekniken och musikproduktionen men så vart det inte. På ljudtekniken fixade vi inför Bobbynight och avslutningen. Jag är ganska nöjd över mig själv när det kommer till ljudtekniken. Börjar kunna en del och hjälper verkligen till. När scenen väl var klar så var klockan dax för musikproduktion och Show me love. Anders visade lite olika effekter och smidiga sätt att använda Logic och sen fick jag springa och äta vid 17. Drog till centrum med Martin, Niklas, Nanna, Norea och Sofia. Jag var egentligen inte hungrig så sket i att käka och följde med Nanna för att köpa en yoggi och ett äpple. Fick skynda oss tillbaka till skolan för att ta emot band och fixa sista delen med ljudet, sedan började Bobbynight! Kvällen funkade helt okej tycker jag, Lite strul med sladdar till gitarren och andra små fel med ljudet. Väldigt tråkigt måste jag säga men det är väll sånt som händer. Kul med en del publik och att två band utifrån skolan spelade, nämligen 3rek och You and me Bob. Tycker att alla gjorde bra ifrån sig och borde vara nöjda. För mig och Niklas gick det ganska bra, vi kom igenom alla 3 låtar och fick bra feedback efteråt. Tack Niklas för att du dels orkar med att fixa Bobbynight men också för det underbara spelet och stödet. När Bobbynight nu led mot sitt slut så var det bara att plocka undan allt och sedan åka hem. En lång dag vart det med väldigt rolig och trevlig!

Tack till alla som hjälpt till med kvällen eller medverkat på olika sätt!

Hade gött

Denice nöjd med sin insatts


17/12

2008-12-17 - 21:05:15

Ännu ett tack till alla fina stöttande kommentarer!

Imorgon är det Bobby och jag hoppas verkligen att ni kommer och kollar! Dagens rep gick jättebra och tror faktiskt att det här kan blir riktigt bra! Så alla ska kolla imorgon kl 18.30 i Östra gymnasiet, inträda 20 kr som går till den fantastiska musikföreningen! Kom, kom, kom!

Nu måste jag ta mig i kragen och plugga lite till matte..Prov imorgon som jag absolut måste fixa! Håll en tumme åt mig!
Hade gött

Denice matte matte matte!


16/12

2008-12-16 - 23:32:38



I am what you see
I am not what you want



Denice

15/12 100!!

2008-12-15 - 22:15:46
Jag vill verkligen be om ursäkt till alla som har läst! Man har sina lite deppigare stunder ibland och jag hade mina förra veckan.. Det har hänt så mycket på en kort tid och folk är inte alltid så snälla, men nu ska jag rycka upp mig! Tack till alla som faktiskt stöttat och försökt! Även om jag inte visar det direkt så värmer det ni säger och gör, jag är verkligen jättetacksam! Tack, tack, tack!

Jag var jättetrött i morse när jag skulle försöka ta mig upp, men jag piggnade fort till när jag skulle ta en dusch och värmen i mitt badrum inte funkar! Svinkallt var det och jag som alltid fryser höll på att dö.. Dö höll jag på att göra hela dagen i skolan också. I morse tänkte jag nämligen att jag skulle vara lite duktig och inte använda tjocktröja för en gångs skull. Det straffet fick jag ju i skolan sen när jag höll på att frysa ihjäl hela dagen!
Repade med Niklas idag och känner att det ska blir jätteskoj att spela de här låtarna, vi måste bara sätta dem! Så imorgon (när jag egentligen har sovmorgon till kl 11:35) blir det att åka till skolan till klockan 8.30 och repa. Hoppas att det kommer lite folk och kollar 18/12 klockan 18.30 och 20kr kostar inträdet och det är värt vartenda öre!
Var och kollade på när Martin spelade idag också! Jätteduktig!!

Någon som är jätteroligt är att det här är mitt 100de inlägg!! Yey!

men nu ska jag faktiskt lära mig lite låtar! Hade bäst

Denice skärper till sig!

14/12

2008-12-14 - 15:20:34
Som jag skrev igår så är det Kemiprov imorn och jag är väldigt osäker på om jag kommer klara det.. Jag måste klara det så får plugga väldigt, väldigt mycket!

I veckan har det hänt ganska mycket faktiskt. Klassen har bestämt sig för att vårat nästa konsert tema ska vara "De sju dödssynderna"! Har verkligen haft blandade känslor inför det här temat.. Jag tror att det kan blir ganska bra nu, önskar att det kanske hade kunnat varit lite fler "tjejlåtar". Hoppas verkligen att vi kan ha riktigt kul, vi ska ju ut och spela på grundskolor så det måste blir bra!! I Fredags valde vi vilka 10 låtar vi ska spela här är listan:

Lust
Hot damn woman - Danko Jones,  Animals - Nickelback,
Avundsjuka
Avundsjuk - Nanne
Frosseri
För fet för ett fuck - Svullo
Lättja
My united states of Whatever - Liam Lynch,
Vrede
Killing in the name - Rage against the machine,  Fuck it - Eamon,
Högmod
Bobby brown - Frank Zappa
Girighet
I want it all - Queen,  If I was a rich girl - Gwen Stefani


I torsdags var det öppethus på skolan så vart kvar där till 21 någon gång.. Jätte tack till Martin och Niklas som också stannade! Tack, tack, tack.. Sen får jag säga ännu mer tack för sovplatsen i Torsdags! Tack!! I fredags var det Luciatåg, så skulle vara i skolan senast 7.30. Tåget gick faktiskt jättebra och alla var jätteduktiga!

Igår pluggade jag sen åkte jag på bio med Esteterna. Vi kollade på Madagaskar 2, kan tyvärr inte påstå att den var så himla rolig... Men skönt att göra lite annat än att sura och plugga.. Senare på kvällen var det bråka på sms, kolla tv och faktiskt bli lite glad igen.

Idag då.. Hmm. Har pluggat, pluggat och pluggat! Hoppas jag hittar på något skoj ikväll!

Nu ska jag plugga vidare. Hade gött

Denice Kemikemikemi

13/12

2008-12-13 - 13:31:29

Det var ett tag sen jag skrev nu.. Har fått en del kommentarer på förra inlägget. Tack till alla som faktiskt bryr sig! Saker börjar lugna ner sig lite nu och det är jätte skönt. Ska sätta mig ner och sammanfatta de senaste dagarna snart. Kanske skriver det ikväll. Nu ska jag plugga lite kemi med tanke på provet på Måndag.

Hade gött

Denice lite små trött


8/12

2008-12-08 - 22:55:42
Jag kanske är ful, fet och dum har aldrig sagt något annat... Tyvärr är jag född med ett utseende som mitt och det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Jag ska börja träna så fort jag får tid och ork. Skolan tar extremt mycket tid just nu, men när den blir lite lugnare så ska jag träna. Jag äter nästan ingenting så vet inte vad jag ska göra... Att jag är dum är inte heller det någon nyhet. Vad ska jag göra åt det då, försöker ju faktiskt... Nej även om jag saknar både hjärna, utseende och fin kropp har jag i alla fall ett hjärta och mina egna känslor. För varje gång du säger det där så förvandlas känslorna till ilska och självförtroendet blir ännu sämre. Hatar det! Jag är ingen elak människa och jag är en glad person, men när du ska hålla på helt i onödan blir jag bara arg och irriterad. Det sårar, det gör det verkligen även fast jag verkligen inte borde bry mig. Det är så mycket lättare sagt än gjort! Jag som faktiskt varit glad och mått bra i helgen, men det fick inte vara längre än så. Jag orkar verkligen inte, vet inte vad jag ska göra...

Jag kanske är ful, fet och dum men jag har i alla fall ett hjärta och med det kan jag komma så mycket längre än dig! Hur dålig jag än är kommer jag aldrig sjunka lika lågt som dig!!


Denice ful, fet och dum

7/12

2008-12-07 - 21:19:58

Ska kolla Wallander nu sen ska jag sätta mig och skriva vad som hänt i helgen..

Denice trött


4/12

2008-12-04 - 22:55:30
Imorn är det äntligen helg och jag håller på att dö. Är trött, uttråkad, hatar matte och orkar knappt med helg.. Vecka 50 och 51 blir sjukt jobbiga! Det är prov eller inlämningar nästan varje dag. Jag klarar aldrig att lämna in något i tid och prov tycks inte heller fungera längre. Skolan är ett jävla helvete och jag är fast mitt i skiten.. Usch. Nu ska jag försöka  vara lite positiv men de går nog inte.. Klarade Svenska provet idag, brabra Denice.. Engelska tills imorn och det kan ju inte vara så svårt, bara lägga sig och läsa lite. Nu ska jag säga en positiv sak, jag gillar verkligen engelska boken. Jag läser aldrig böcker men fastnade för en bok i somras som heter "Flickan från ovan". En av få böcker som jag faktiskt läst klart, nu har vi fått den på engelskan "The Lovely Bones". Drama tjej som jag är passar boken mig perfekt.

Känner mig lite små deppig och finns väll egentligen ingen jätte bra anledning, jag kanske är emo ?

Sov dax och läs dax...

Hade bra

Denice emo?

3/12

2008-12-03 - 22:48:26
Trött som satan och ont i huvudet...Har så vidrigt mycket plugg just nu, skulle helst bara sova ett par dagar, men inte det inte! Dagen började inte så jätte bra, kände mig nere och allmänt dyster med mot kvällen har de blivit lite bättre. Har pluggat matte och kemi och börjar väll fatta en hel del. Kanske kan lära mig det här trots allt..

Nu är jag trött och mitt huvud dödar mig. Sängen kallar!

Hade gött

Denice huvudet värker och ögonen hänger inte med

..

2008-12-03 - 22:47:32
   

3/12

2008-12-03 - 22:11:21
Sunkan har kissat på sig, Niklas är en skolpojke, hej måsen, heja Nils! Nu har jag fått med Martins åsikter och känslor.

Hade gött

Denice ont i huvudet

2/12

2008-12-02 - 22:35:13
Ojojoj vad trött jag är idag. Vi fick sova på mänken, hur skönt som helst! Annars var dagen ganska tråkig. Spelade in mer sång på låten och vart faktiskt ganska nöjd. Imorn ska vi repa in en jullåt, mössens julaftom.

Eftersom att jag inte har något vettigt att skriva kommer texten till mössens julafton..

1. När nätterna blir långa och kölden sätter in,

tar Mamma mus och samlar hela barnaskaran sin.

Hon visar sen på fällan :"Ni aktar er för den,

så får vi allesammans fira jul igen."


Ref:

Hejsan , hoppsan fallerallera!

När julen kommer ska varenda unge vara gla´!

Hejsan, hoppsan fallerallera!

När julen kommer ska varenda unge vara gla´.


2
. Och Mamma Mus är flitig, hon hämtar en bit kol

och svärtar tak och väggar i sitt lilla musehål.

För nere uti källarn har mössen sitt krypin,

Där städar barna skrymslena med svansen sin.


Ref:

Hejsan, hoppsan........


3.
Till slut så kommer kvällen som alla väntar på

och Pappa Mus han letar fram en stövel utan tå.

Den har dom sen till julgran och pryder den så fint

Med spindelväv i gult och blått och gredelint.


Ref:

Hejsan, hoppsan........


4
. Var unge får till julklapp en liten liten nöt,

den gnider dom med kolapapper, så att den blir söt.

Från skafferiet tar dom en fläskbit eller två,

Och den får allesammans lov att lukta på.


Ref:

Hejsan, hoppsan.......

  

5. Och gamla Mormor Mus hon har också kommit ner,

och hennes gungstol gungar takt, när som hon dansen ser.

D´är ingen riktig gungstol, för som ni alla vet,

Så sitter hon och gungar på en stor potät.


Ref:

Hejsan, hoppsan..........


6.
Dom hoppar och dom dansar och trallar så en stund,

tills Pappa Mus han säger: "Nej, nu tar vi oss en blund.

Och barna går till sängs, medan pappan håller vakt,

Och snart så snarkar allihop i schottistakt.


Ref:

Hejsan, hoppsan............. 


7.
Men gamla mormor gäspar och säger liksom så,

att julen den är roligast för alla som är små.

Om ingen går i  fällan och aktar sig för den,

Ska alla nästa år få fira jul igen.


Hade gött

Denice dax för sängen..

1/12

2008-12-01 - 21:53:12
Idag känns inte som en jätteskojig dag.. Skolan går åt skogen och allt känns ganska rörigt. Men nu ska Denice inte klaga för hennes liv är inte hemskt.

Har haft Samhälle, Fysik, Kemi och Svenska idag.. Inget gick väll så bra egentligen. Åkte med Niklas till Stuvsta idag, trevligt att prata med killen :)
Hela eftermiddagen/kvällen har jag pluggat Samhälle och jag är fortfarande inte klar, sjukt jobbigt faktiskt!

Nu tänkte jag nästan sätta mig och spela lite gitarr och försöka göra klart en låt jag började med igår.. Kändes som att jag faktiskt kom på något jag gillade i låten. Den ska göras klart och så ska den spelas in och blir fin!!

Hade gött

Denice trött