Dagen och förkylning

2007-08-28 - 21:42:10
Var ute och sprang igår.. Ca 45 min.. Kalle säger att det inte var så länge men men.. Gick segt och inte alls bra! Kan bero på att jag håller på att bli sjuk. Blir nog att ta det lugnt tills jag mår lite bättre! Jobbigt med halsont och sånt skit nu när det är mkt sång i skolan! Får se vad som händer imorn.
Aha idag så åkte jag lite extra tidigt till skolan och tur var det med tanke på att tåget var 15 min sent. Började morgonen men mänk riktigt lugn lektion. Sen fortsatte dagen med matte, Sv och Est orientering. Fick faktist ingen läxa idag skönt det! Sjöng lite med 2orna idag också, grymt kul dom är väldigt duktiga och trevliga! Åkte väll hem vid 16:30 så lång dag har det varit! Och imorn är inte kortare.. Får se vad som händer då!
Vad har jag mer gjort idag då? Jag kom hem och mådde inte alls bra så gick o vilade o så.. Sen åt jag väll middag och begav mig till Carro. Vi stack ut med Timmer och efter 1 timmas promenad gick jag hem.. Har tränat idag också vart bara 5 km. Skönt att röra lite på sig, men som sagt så blir det lugnt med träningen nu ett tag!
Aa så har min dag varit.. Hoppas eran varit en smula bättre! Jag har varit skarvig med att skriva blogg men jobbar sakta på att bli bättre.. Sry för det.
Nej dax att sova så jag kommer upp imorn! Sov gott


Denice orolig över halsen

Mina dagar

2007-08-27 - 18:37:38
Shit vad jag vart dålig på att skriva nu på sistonde... Förlåt för det.. Känns som jag har varit lat med det mesta..
Vad har hänt i helgen då? hmm.. Inte mkt egentligen.. Jag var hemma i fredags kväll och satt vid datorn..
I lördags så var jag först med Carro, Abbe o Natta i Skärholmen. Letade efter ett par skor men kom hem med en tröja.. Så då var det bara att ta sig till Kungens Kurva och köpa ett par där. Och det gjorde jag! Sen åkte vi jag och Abbe hem till honom o käkade Pizzhut och kollade tv:) Mkt trevligt!
I söndags så kom jag hem vid 12 och sen så satt jag, carro o natta hemma hos mig...Efter ett tag vart vi hungriga och begav oss till ica kvantum. Väl där fick vi reda på att min familj skulle käka donken så då hämtade jag pengar av pappa.. Sen stack vi och handlade Pago:D Carro fick efter ett tag sms av Frida som skulle käka på Mc donalds så vi tog följe och gjorde det samma.. Bober och David gjorde samma sak och sen stack vi hem till Carro för att färga hennes och Fridas hår! Rosa lugg*snark*! Sen kom Dennis ifrån klassen riktigt skoj att han orkade åka hela vägen för att träffa lilla mig:D Vid 22 tiden tog kvällen slut och jag drog hem och satte mig vid datorn.. Mer än så tror jag inte hände..


Idag har det varit skola igen och jag började vid 8:40.. Med alla roliga lektioner att se fram emot så rullade dagen på. Nk, Sånglektion, Spanska, Ma och slutligen Historia. Dagen slutade vid 14:50.. Men Stannade och kollade när dom andra söta killarna spelade. Så ser mina senaste dagar ut.. Nu sitter jag här och ska umgås med carro.. Hade nice

Denice lite små trött

Dag tre på östra..

2007-08-23 - 18:06:33
Nu har jag äntligen kommit hem.. Långa dagar blir det och slut blir jag också för den delen.. Kom hem 17.20 idag.. Segt med tanke på att jag slutade kl 16. Palla att det tar 1 timma och 20 minuter*snark*.. Aja vad har jag gjort idag då? Hmm.. Jag gick upp, gjorde mig i ordning, gick till busse... På bussen mötte jag Tobbe så vi satt o pratade lite. Kul att träffa honom var ett tag sen! Sen när jag klev av i huddinge så såg jonathan att jag satt på bussen.. Redan lixom.. Snackade en snabbis med honom sen var det att gå till bussen och åka vidare.. Kom fram till Östra och hade spanska.. Var helt okej lektion med tanke på att den bara varade i 10 min, på grund utav dubbelbokning på klassrumet! Efter det var det Matte som också var helt okej.. Grupp arbete som sedan skulle redovisas.. Tyckte vi var duktiga! Fick en liten lätt läxa där också.. Sen vart det engelska, mindre kul enligt mig! Hatar engelska! Och bara just därför är det självklart att vi ska ha nån redovisning inför klassen också. Man skulle typ ta reda på saker om en klasskompis, sen skulle man redovisa det för klassen. Hatar sånt! usch på det... Vad hände sen då.. just det, då skulle alla vi söta NVES07 elever samlas i musiksalen.. Där fixade vi med privatlektions tiderna och grejer. Riktigt skoj och vi har en riktigt bra lärare också! Kan nog kanske bli bra det där:)
Så har min dag sett ut.. Nu sitter jag här och är sugen på en Powernap! Får se hur det blir med det.. En sak är säker och det är att jag är hungrig! Mot kylskåpet! Hade nice

Denice trött på bussar

Andra dagen på Östra

2007-08-21 - 22:26:51
Dagen har gått bra! Bussresan gick bra, kom i tid till bussen efter ett tag kom Gurra på så jag fick lite sällskap... När jag kommer fram till skolan så ser jag att Sofie kommer gående, så det vart helt perfekt! Började dagen med matte prov vilket var mindre kul... Efter det var det 2 o en halv timmas hål som väntade, så jag, Sofie och Erika satte oss ute och snackade lite.. Skönt att man hittat två som man kan umgås med i tre år;) Vad hände mer idag då? Jo, vi hade mer prov sen slutade vi typ.. Helt okej skol dag ändå. Imorn ska vi och spela brännboll, vilket Denice HATAR! Men jag överlever.
Annars har jag vart i stan och i farsta idag... Carro kom och mötte upp mig i Farsta så jag slapp tråka hela vägen hem! Tack så jätte mkt för det carro:D Väl hemma så åt jag väll.. Är inte alls hungrig nu för tiden. Det är kanske inte så bra med tanke på att jag tränar nu för tiden... Blir att tvinga i sig lite mat.
Vi har varit ute på långpromenad ikväll också! Riktigt nice att umgås med flickorna! När jag sen kom hem så var det bara att dra på sig träningskläderna och sticka ut på en liten joggingtur. Vart inte mer än 7.5 km idag och inte heller på nån vidare tid 38 min.. Men det funka jag tog mig i alla fall ut!
Nej nu ska jag väll sitta här ett tag sen är det sängen som gäller, tidigt upp imorn. Hade så bra

Denice ganska nöjd

Första dagen

2007-08-20 - 23:19:22
Skulle skriva om dagen om jag hade orkat, men det gör jag inte!
Har i varje fall varit min första dag på Östra och det gick helt okej! Hoppas på att med åren skaffa nån kompis där.. Får dock se hur det blir med de... Ganska shysst skola, liten men öppen. Nått som helt klart fick mig att direkt gilla den mindre var provet vi hade idag.. Man lägger inte prov absolut första dagen! Men det gjorde dom, Svenska prov hade vi... Jag hoppas att ni håller nån tumme för mig så jag klarar mig dom här tre åren;) Nej nu skiter vi i skolan.. Ska ju tillbaka dit imorn kl 9 för att skriva prov hela dagen! Yippi!! not!
Jag har faktist tagit mig ut och tränat idag också.. Riktigt jäkla nöjd vart jag! Jag och Fiffan sprang hela 11 km på bara 47 min=D Shit vad duktig jag varit! Fia gillade inte alls dom sista 2km hon var trött och sprang långt bakom.. Men försvinner man från henne blir hon skraj och ökar farten.
Nu får det vara nog.. Ska upp imorn också för en timmas buss*snark*... Så kommer det se ut 5 dagar i veckan i 3 år.. Sov gott!

Denice riktigt nöjd

Så är det..

2007-08-19 - 23:10:27
Finns massor jag skulle kunna skriva om nu! Att imorn är första dagen på gymnasiet, att jag tränat idag igen, vad jag gjort på landet eller något annat liknande... Men känner att det faktist finns nått annat. Fick nån gullig kommentar av nån anonym sötnos. Var ang mitt inlägg om otogenhet, att jag var så dålig och grejer. Tänkte att eftersom personen inte verkar ha nån ordentlig koll kan jag skriva det själv.
Så här är det: Jag har aldrig sagt att jag vart nån ängel genom mina förhållanden och mot alla killar jag mött.. Det har jag verkligen inte! Vissa stunder har jag gjort saker som jag ångrar mer än andra. Jag har mått så dåligt över det jag gjort. Självklart har jag själv fått uppleva det också. Men det kanske är rätt åt mig. Falsk det har jag vart, jag säger absolut inte att jag inte vart det! Men bara för att jag gjort fel och vart ett as betyder det inte att jag inte kan skriva om otrohet.. Jag kan fortfarande tycka att det är fel och tycka att man borde låta bli... Jag kan fortfarande tycka att det är en grym smärta när det händer nån..
Jag tror seriöst att personen som skriver kommentarer som anonym är ganska fega.. Men det är ett val och jag tänker låta det vara.. Du tror du vet mer om allt än vad du egentligen gör. Man ska inte lägga näsan i blöt för tillslut så ramlar man i...

Hur som helst så börjar jag Östra imorn.. Riktigt nervös och känner att jag snart borde lägga mig! Men jag vill inte! Har jag nått val då? NEJ! Så dax för sängen...

Denice

Till landet

2007-08-18 - 13:39:01
Snart ska Familjen+abbe åka till landet... Blir där över natten för sen på måndag är det dax för skolan. Skit nervös över hur jag ska hitta dit.. Men allt löser sig nog! Förhoppningsvis!
Hoppas på att jag orkar ta mig ut och träna idag... Skulle inte ha nått emot lite stöd på den delen;) Får se om det kanske kan bli 1 mil idag igen.. Nej jag måste nog åka nu.. Får uppdatera er när jag kommer hem! Hade skoj.

Lite uttråkad Denice

Stan..

2007-08-18 - 00:38:35
Tung dag... Ännu en dag med mycket tankar och funderingar. Kommer jag fram till nått då? Nej inte mycket. Får se vad som händer med allt.

Dagen började i varje fall med att jag gick upp vid 11 och kollade lite på tv. Sen kom carro och vi satt vid datorn och jag fixade mig lite. Efter det drog vi in till stan där vi mötte abbe. Vi gick iväg till gamla stan och jag köpte mig en Ksss tröja. Helt okej faktist. Sen svepte vi förbi ung08 också. Stannade inte länge utan hälsa på några kompisar till abbe och så. Donken hann vi så klart trycka i oss innan vi stack hem. Väl hemma drog jag mig ut och joggade. En hel mil vart det faktist idag ganska stolt. Kroppen var inte alls glad på mig efter det! Ganska besviken på tiden dock 57 min. Inte alls det bästa men gick inte att springa fortare, allt sa ifrån! Så jag får väll ta samma sträcka nån annan dag snart när jag är lite mer pigg.
Kom hem åt och drog sedan ut på en promenad med carro...När vi kom upp till Centrum såg vi ett par riktigt trvliga brudar stå där! Nämligen Emelie och Hanna, var kul att prata med dom! Kommer sakna klassen något läskigt mycket! Men men The show must go on!
Nej nu ska min show gå vidare till sängen. Dax att sova! Hade bra

Lagom trött Denice

Kommentera gärna

2007-08-17 - 19:21:49
Sitter och ser att det är många som läser bloggen men ingen som kommenterar:O skärp till er och skriv nått=)

Irriterad

2007-08-17 - 15:14:44
Carro och jag sitter här och konstaterar att vi har nått emot killar idag. Jag vaknar irriterad som få för saker som hände igår kväll... Carro vaknar nästan lika irriterad av saker hon fick reda på igår...
Vad är det värsta som kan hända i ett förhållande?
Det måste ju vara att din partner dör, men om vi inte ska vara fullt så trgiska vad är det då? OTROHET!!! Grov otrogenhet! Sånt man tror att man aldrig ska behöva uppleva när man hittar nån man älskar. Men en dag kommer det, när du minst anar det och du vänder ryggen till hugger dom. När du går där och inget vet gör det ju inte alls ont... Men när du får reda på det så vill du bara döda nån, ha sönder nått! Det gör så ont! Hur vill man få reda på det då? Genom att han/hon säger det? Eller kanske genom hans/hennes kompsiar? Kanske till och med att du själv ser det? Vill du ens få reda på det?
Om man av egen erfarenhet får bestämma, så skulle jag vilja komma på dom själv för att direkt kunna slå tillbaka!
Det där är helt klart inte lätt och det jobbiga med det är att det är på tok för många som får uppleva det! Både tjejer och killar, gamla och unga! Otrogenhet finns överallt. Men det gör nästan alltid lika ont...
Att komma på det eftar att det är slut är inte heller kul. Man gör slut över en anledning som: vi funkar inte tsm sry.. Sen fattar man varför han/hon inte tyckte det. Jo för att dom hittat en annan.
Men hur kul skulle det vara om han/hon sa: du vi måste snacka...Det funkar inte längre jag har hittat en ny.. Haha sj skulle jag reagera hårt! Vet inte hur mkt som skulle vara helt i det rummet efteråt. Men tänker man framåt så skulle jag nog må mycket bätter av att få reda på det så, än snoka reda på det själv efter nån månad.
Aa det jag vill komma fram till är att det är smärta på hög nivå! Så var försiktiga mot varandra! Även om man hittar en ny sköt allt snyggt!
Nej nu ska jag gå och ta hand om carro;)

Denice Irriterad

Helt okej dag!

2007-08-17 - 00:39:18
Aha nu sitter jag här igen... Kom precis hem ifrån carro efter att ha kollat på lite tv och vart ute med hund. Vad har hänt idag då? Jo, dagen började med att jag gick upp o kollade lite på tv... Nått program om Kriminaltekniker, var väll så pass roande att jag orkade kolla på det. Sen fixade jag lite alltmöjligt hemma... Efter det stack jag till carro där vi satt till kl typ 16. Då drog jag hem för att sticka ut o träna. Så kom hem, tog fia med mig och stack ut o joggade. 7,5 km på 33 min inte alls illa med tanke på min rygg och Fia som sprang flera meter bakom. Riktigt jobbigt att hon var så slö! Känns inge bra med tanke på att hon precis haft kennelhostan, kanske borde ta det lungt med henne...Men det var riktigt skönt att jogga idag, får en att tänka på lite andra saker. Kan behövas ibland! Som sagt så är det mycket frågor i denna lilla flickas huvud. Men hoppas på att det löser sig med tiden! Aha sen var det hem och duscha och fixa sig, för att sedan åkta och handlade med mamma. Nya joggingskor till mig vart det med tanke på att allt ska bli lite mer seriöst! Hoppas verkligen dom här funkar bättre än dom förra. Får så jävla ont i hälen med tanke på min shyssta knöl jag har där. Men dom här kändes bra när jag prövade dom så får testa dom imorn! Vi köpte också lite grejer till pappa o Hampus och sen en tröja till mig också=)Så har väll min dag sett ut. Helt okej ändå, har rört mig och slappat.
Nu sitter jag här och funderar på att lägga mig. Lite orolig över en viss kille som är lite för långt ifrån mig just nu. Vet inte hur bra jag kommer kunna sova. Vill verkligen inte att någonting ska hända dig så ta det lungt!
Nej sängen kallar... läggdax!

Nöjd men orolig Denice

Närmar sig..

2007-08-16 - 20:22:52
Nu har det snart gått en hel dag till och det är inte många dagar kvar till skolan... Känns mycket jobbigt att veta att man inte kommer tillbaka till segeltorpsskolan, gamla klassen o gamla kompisarna. Jobbigt att veta att man ska fortsätta utan alla. Grymt jobbigt att veta att man på nytt ska visa vem man är och vad man står för. Men det är väll bara att stå på sig. Fan 9c kommer sakna oss som fan! Men men vi alla går vidare och börjar nytt. En del har säkert redan börjat sin nya resa medans vi andra väntar. Kommer kännas så konstigt och tomt när inte alla sitter där. Kommer sakna allas olika personligheter. Ska bli så kul att se vart alla slutar och med vad. Blir det som man tänkt sig när man satt där i 6an och drömde? Blir det som man tänkte när man satt där på skolavslutningen i 9an och grät o visste att vi alla skulle gå skilda vägar? Skulle inte tro det, men det lär vi märka.
Hur som helst så ska jag på måndag till Östra i huddinge för att i 3 år plugga Naturvetenskap med musik. Ska bli spännande! Dock inge kul att veta att man ska sitta på en buss i 1 timma för att komma dit. Inte heller kul att veta att andra dagen är det prov! Nej, man får ta dagen som den kommer. Hehe bara 3 dagar kvar, läskigt är det!

Dax att sluta o tänka på det och sticka ut med carro!

Mycket nervös Denice

Slut...

2007-08-15 - 19:57:41
Tränade faktist igår också...5 km vart det på 21 min.. Kroppen var slut o ryggen var allt annat än glad. Aa jogga var det första jag gjorde när jag kom ut till landet, plus att jag gick 4 km också.. Känner att jag vart ganska duktig nu så idag får kroppen vila. Jag har ju trots allt klippt gräset i typ 2,5 timmar. Stor gräsmatta och dålig gräsklippare är inget man vill uppleva. Men men med Mp3 me bra musik i öronen klarar jag nog det mesta, än så länge i varje fall... Vad gjorde jag mer? Jo, jag fixade nere vid vattnet och tog bort vass och skit. Extremt jobbigt och tråkigt. Vill ni ha ett tips? Skaffa inte för många landställen!! Det jag tror jag vill komma fram till är att jag vart duktigt idag. När jag kom hem var det duschen på en gång, sen hem till carro. Där satt vi väll ett tag till hennes mor kom då gick vi till kungens kurva.. Köpte lite Pago och choklad.. Hehe fattar inte varför med tanke på att jag inte gillar choklad. Är bara tvungen att äta på nått..
Känner att jag inte mår så bra just nu.. Ont i hela kroppen och ganska förvirrad. Mycket frågor i mitt huvud just nu. Varför? Hur? När? om? Liknande frågor och dom tycks aldrig ta slut.. Men jag lär väll få svar på dom nån dag(hoppas jag)! Vi alla har väll våra stunder när vi känner oss lite extra nere och tycker allt är dumt.. Nej för fan, nu får jag sluta deppa! Livet kommer inte bli bättre av det. Funderar på om jag kanske trots allt ska ge mig ut på 1 mil. Lite lugn jogging. Får se hur det blir med allt. Nej nu får det räcka!

Denice med mycket funderingar

Landet...

2007-08-14 - 19:37:35
Sitter här och känner mig inte alls sugen på vad som snart ska hända... Måste nämligen följa med min söta lilla mormor till landet för att klippa gräsmattan och liknande saker. Gud så kul! NOT... Men men jag kommer väll hem imorn..
Har faktist varit riktigt duktig idag! Har trimmat och tränat Fiffan och båda delarna gick jätte bra! Skönt att ha gjort det så man slipper dåligt samvete. Sen har jag klippt gräsmattan hemma också riktigt jobbigt med tanke på dess storlek... Träna har jag dock inte gjort så det får jag göra när jag kommer till landet.Har tränings värk ifrån igår och jävligt ont i ryggen, kanske borde ta det lite lungt...
Nej nu roppar mamma att jag ska åka*snark* men men jag ska sköta mig=) Hoppas på att vissa andra drar sig ut o tränar idag om jag gör det;)

En inte så jätte glad Denice.

Slapp dag mkt film

2007-08-13 - 22:00:23
Väcktes kl 8 idag och då var det bara att gå upp! Upp kom vi (jag och carro) efter lite slappa och en film. Filmen som hette Adrift var så värdelös! Rekomenderar inte att ni ska se den! Dålig från början till slut hade nog inte en ända bra scen i sig... Men men sen käkade vi frukost och drog hem till mig. Väl hemma hos mig kollade vi på en till film, eller carro kollade på filmen medans jag låg o stirrade upp i taket... Hon såg John Tucker must die ganska skoj film. Vad hände efter det? Hmm.. Jo sen roade vi oss med att kleta in oss i ansikts masker, så snygga vi vart=)! Sen vart det ytterligare en till film, den här gången The number 23... Själv tycker jag den var skit skum men ganska bra ändå. Carro gillade den och på vägen hem till sig gick hon hela tiden och tänkte på nr 23. Men du carro lova mig att inte bli så psyko! Efter det bar det iväg till Paul M sångpedagogen.. Han kommer jag aldrig mer åka tillbaka till thats it!! Aja fick i varje fall lära mig hur man håller ett S i typ en minut.. Tog dock 1 timma så inte riktigt värt det! Japp sen åkte vi hem och då var det da att ta sitt feta arsle ut på en jogging tur... Idag vart det dock bara 5 km som jag vart klar med efter 20,5 min, så jag får väll känna mig ganska nöjd. Vart helt slut i kroppen men men det blir bättre med tiden!
Den stackars hunden har inte fått mer än en promenad idag lite dåligt samnvete över det hela! Kanske skulle ta och gå ut o köra lite lydnad med henne.. Får väll se hur det blir med det! Agility blir det i varje fall imorn, så det kommer.. Får se om jag orkar ut o springa imorn också ska försöka.. Carro du får peppa mig! Fortsätter jag så här kommer det nog sluta bra!

Denice med halvdant samnvete

Förändring

2007-08-12 - 22:26:30
Aha nu känns det som att det är dax att blogga.. Idag har varit en riktigt slö dag! Film hemma hos Carro sen hem till mig sitta vid datorn, sen kungens kurva köpa Pago... Sen kännde jag att det fick vara nog så jag drog ut o jogga! Hela 7,5 km vart det på 34 min ;D Är lite stolt i varje fall.. Är dock inte pers men bättre en många andras.. Kan inte påstå att jag mådde så bra efter det.. Har mått riktigt dåligt dom senaste dagarna och efter 7 km sa magen ifrån big times så då var det bara att ta sig hem.. 7,5 km vart det i varje fall bättre än ingenting! Nöjd med tanke på att jag inte vart ute o joggat mer än 3 ggr under hela sommaren... Nej, det ska det bli ändring på! Har en hel del jag måst börja bättra på. Ska börja träna nu igen, den här gången mer seriöst. Min stackars hund måste också tränas så det ska bli mkt mer av både lydnad, agility och löpning för hennes del =) Själv ska jag träna både styrka och kondition(hoppas jag) får se vart allt slutar.. Det är mycket som måste ändras och det ska jag nog fixa! Hoppas på att nån liten stackare där ute håller en tumme åt mig för det lär behövas!

Denice redo för förändring