31/05

2010-05-31 - 23:06:34
Min frånvaro lyser starkt och jag tar studenten om fyra dagar, jag reser till Turkiet om nio dagar och jag saknar vissa människor extra mycket. Så skulle jag vilja sammanfatta det som händer just nu.

Har under de senaste två dagarna insett att hångel offentligt kan tolkas, ses och uppfattas på två sätt. Just nu tycker jag att det suger. I England är det olagligt att hångla på offentlig plats och minns jag inte fel finns den lagen även i Sverige (dock inget straff)...

så nu vet ni, hade gött!

26/05 Back

2010-05-26 - 21:55:38

Slarvig jag vet men så kan det gå.

Om en och en halv vecka tar jag studenten. Känns riktigt läskigt så försöker tänka på det så lite som möjligt men är svårt när betygen sätts idag. Men nu är jag ledig imorgon och sen är det helg. På fredag är det bal/slutmiddag i skolan och det ska bli väldigt trevligt och mysigt. Hoppas och tror att vi kommer ha det väldigt trevligt!
På lördag ska jag kanske med och kolla lite rock på ängen då bla 3rek spelar. Annars ska jag kolla fotboll med Coffe och hans kompisar, får helt enkelt se.
Söndag är det Emergenza final och Hockeytuta spelar så den ska jag absolut försöka ta mig till.
Som ni märker är helgen full och jag är glad så det här blir nog bra!



Älskar mig hund!


21/05 East festival

2010-05-21 - 20:03:40
Självklart sitter jag fortfarande med hosta och irriterad hals. Mår dock mycket bättre idag och har förhoppningar på imorgon. Självklart ska jag ta mig till East och både sjunga och fixa! Tycker alla ska ta sig förbi hemsidan och kolla om det inte finns något som passar just dig där! Här pratar vi inte längre om en bred målgrupp, vi pratar om en bredare målgrupp!

Kolla in http://www.eastfestival.se/Start.html

20/05 bränd...

2010-05-20 - 23:39:49

Kan inte sova på nätterna med en hosta som vägrar släppa! Inatt somnade jag efter tre trots att jag la mig vid elva helt galet trött.. Tog halstablett på halstablett, drack en liter vatten, tog hostmedicin och ingenting hjälpte mig.
Det jag skulle komma fram till var i alla fall att jag inte sovit och är fortfarande sjuk. Därför låg jag hemma hela dagen occh tyckte synd om mig själv. Låg ett tag i solen vilket är otroligt härligt men nu är jag en tomat..


Bilden ger ingen rättvisa, Hela min framsida ser ut som att jag blivit grillad hela dagen. Coffe är typ rädd för mig och skrattar, men men såhär blir jag alltid i solen...

Nu ska jag sova (läs hosta) och imorgon ska jag bli frisk! Hörs imorgon, hade gött!


19/05 Rösten vill inte...

2010-05-19 - 11:50:04

Hur ska jag klara av att sjunga den här på lördag så som mitt tillstånd är nu..

Det är alltså East på lördag den 22/05 och jag räknar med att se er alla där! Sjukt mycket bra band, själklart spelar också skolans elever också. Sen kan man lite fotboll, käka, softa eller vad som nu passar just dig bäst. Klicka er in och kolla Här!



18/05 Köttfärs...

2010-05-18 - 19:46:06
Jag vill verkligen bara ligga i soffan och äta Mcdonalds nu men inte det inte. Pappa bestämde sig för att vi skulle äta pasta och köttfärssås, alla som känner mig vet att de inte alls är en favorit.
Åh vill ha något gott och onyttigt!! Vet att jag borde vara nöjd med att det är lite "nyttigare" mat men har faktiskt tränat lite idag, jag vet jag är sjuk men kunde inte låta bli...

18/05 Tokyo

2010-05-18 - 13:48:01
Ligger hemma sjuk idag, kroppen orkar inte riktigt med så mamma fick bestämma och då blev jag hemma. Hostar snart ut lungorna tror jag men efter en dag utav vila kanske jag kan må bra sen.

Under dagen har jag bara varit sugen på att äta hela tiden, men det försöker jag låta bli nu. Kan inte träna när jag är sjuk så då får jag tänka på vad jag äter. Bara tre veckor kvar till Turkiet och bikinin! Som det ser ut idag är det här inte så lovande, blir två veckor med mjukisar typ.
Hur som helst så måste jag ju roa mig med annat när jag inte ska käka hela tiden, kan ni gissa vad? Sitta och titta runt på allt som finns på internet, blir tokig på mig själv. Finns så mycket saker som jag vill ha och ändå kan jag inte låta bli att titta.
Just nu är jag helt galet sugen på en resa till Tokyo! Har aldrig varit där men alltid velat dit. Alltid massor med färger, figurer, former och glada ansikten. Åh vill så gärna sätta mig på ett flyg dit!




16/05 Pluggplugg

2010-05-16 - 21:12:29
Usch vad jag inte alls vill plugga idag! Tycker det är tråkigt men imorgon har jag religionsprov som vore skönt att få gjort. Ska sätta mig och lämna in lite bilder till foto också men det är tråkigt att skriva massor..
Som ni märker är jag inte på humör för skola, har feber och är förkyld..

Men lägger in lite bilder sen och skriver lite mer. Nu ska det fotas och fixas, höra sen, hade gött!


Denice gillar inte plugg

15/05 Njut av solen

2010-05-16 - 00:41:53
Vilken dag det har varit! Helt otrolgt väder som alla säkert redan vet men jag kan inte sluta njuta!
Vaknade med jordens huvudvärk och kunde knappt prata. Förkylning på hög nivå kan jag meddela. Men tvingade med mig Coffe på en sväng ut i det fina vädret och vi fastnade framför lite fotboll i solen. Hade inte alls lust för att gå in så Pia bjöd på en cider som vi drack ute i solen innan jag var tvungen att göra mig klar för kvällens bravader.

30 års fest var det som gällde och vi drog iväg till Patrik och Mona för att sedan ta oss iväg till lokalen. Bjöds på middag och dricka, samt trevligt sällskap. Sedan blev det bowling vilket inte alls är min sport så jag satt ut den och såg på istället.
Nu har vi kommit hem och ska sova snart. Jag är som vanligt väldigt trött och känner att sömn är behövligt. Hörs imorgon helt enkelt, hade gött!


Denice soldyrkar

14/05 Vill vara ledig

2010-05-14 - 10:48:56
Känns både roligt och lite konstigt att vara tillbaka i bloggen igen. Har haft en period där jag varit väldigt privat utav mig, men nu ska jag dela med mig lite sådär lagom igen.
Känns kul att blogga när man får fin respons med kommentarer och sidvisningar. Ska göra mitt bästa för att hänga kvar här ett tag nu men allt går väl i perioder tror jag.

Hur som helst sitter jag på jobbet och väntar på att telefonen ska ringa. Ska iväg och repa idag vid halv 5 också vilket inte känns så roligt. Jag vill ju vara ledig som alla andra barn får vara. Ska kontakta klassen och se hur nödvändigt det är att jag kommer dit. Sen blir det nog väsby ikväll skulle jag tro.

Nu kallar jobbet, vi hörs sen, hade gött!


Denice jobbar en ledig dag

13/05 lite nya

2010-05-13 - 20:18:37

Var ute och gick med Coffe idag så passade på att ta med mig kameran. Tycker ingen utav dessa bilder var speciellt roliga men men. Hittade en råtta på vägen som ni ser på övre bilden, den var jätteäcklig!

Nu är det Hockey som gäller, håller tummarna för Sverige!!




13/05 Kristi himmelfärdsdag

2010-05-13 - 12:18:54

Ledig idag och det är extremt skönt och välbehövligt! Har precis tryckt i mig två mackor och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med dagen. Började leka lite med photoshop cs5 igår och är helt kär i det! Kanske sitter och leker lite med det idag också. Har en hel det fotouppgifter som ska in så blir att jobba på med det. Gjorde den här igår, tycker ni man kan lämna in den?





Denice ledig


12/05 Östra

2010-05-12 - 11:22:36
Nu är det inte många skoldagar kvar till studenten och efter det vet jag verkligen inte vad som händer. Troligen blir det ännu mer skolbänk för min del men kanske lyckas jag att få mig ett jobb. Jag längtar i alla fall något enormt till sommar trots att jag inte riktigt vill lämna östra. Det finns en trygghet i att komma tillbaka dit efter loven och veta precis hur allting går till. Nu så ska man snart ha den sista avslutningen och sedan lämna allt det bakom sig. Kanske är det för det bästa att starta ett lite nytt liv där allt som har med östra inte längre räknas med. Har varit tre år som jag aldrig kan glömma men också tre utav de jobbigaste jag varit med om. Kanske beror det på att man blir tonåring på riktigt eller så har allting helt enkelt inte funkat som det ska.
Jag kan helt säkert säga att den härliga musikavdelningen kommer att saknas med dess lärare. De kommer bli besök med det kanske är för att träffa mina underbara tjejer Nanna och Mickis.´
Vart framtiden leder får jag helt enkelt se men tills dess så ska jag ha de bästa tänkbara dagarna på östra!

11/05 Andrea

2010-05-11 - 09:39:52
Vill att min underbara vän Andrea ska veta att hennes ord alltid värmer och får mig på bra humör. Jag hoppas verkligen att vi håller kontakten efter studenten! Du betyder mycket för mig och ger mig lite ljus i vardagen. Håltimmar med dig och man kan inte annat än le och vara glad!

Tack Andrea!


04/05

2010-05-04 - 20:31:57

Alla ni läsare är underbara! Var en evighet sedan jag skrev sist ändå hänger ni er kvar. Stort tack till er!

Känner inte att jag behöver förklara mig, liver har helt enkelt sina egna regler och spelar inte efter mina..