30/10

2009-10-30 - 16:37:16
Ikväll blir det att åka till Nanna för lite små dricka och förhoppningsvis en jättemysig och trevlig kväll. Tyvärr har huvudet inte riktigt levt samma liv som mig de senaste veckorna utan istället har jag gått och mått dåligt och haft ont. Men jag ska inte klaga det kunde ha varit värre!

Saknar verkligen gamla tider med en del människor. Tänk hur enormt folk kan förändras och så gott som försvinna bort ur ens liv. Jobbigt men sant, men samtidigt ändras vi väll allihopa och hittar nytt folk att umgås med.
Nej inga djupa inlägg idag, det har jag faktiskt inte tid med. Nu måste jag göra mig iordning för att sätta mig på bussen till Nanna. Men hoppas ni alla har en bra kväll så skriver jag imorgon! Hade gött


Denice bör börja tagga till

26/10

2009-10-26 - 10:09:14

Sitter och lyssnar på låtar som jag helt glömt fanns. Texterna är söta och musiken värmer, sånt som jag själv önskar jag kunde skriva.
Har verkligen inga planer för dagen vilket känns lite små segt när jag ändå är uppe så tidigt på första dagen på lovet. Funderar dock på att ta en sväng förbi Skärholmen och köpa en halsduk. Då finns tyvärr risken att jag hittar fler saker som vore trevligt att införskaffa och sen blir jag jättefattig. Men ibland ska man kanske få chansen att unna sig själv något mysigt, fint och kul. Får helt enkelt se hur det blir på den fronten.

På tal om absolut ingenting så blev jag jätteglad när jag såg på nyhetsmorgon igår och Nejra var med. Hon sjöng words of gold vilket var en utav de låtar som jag, Nanna och Mickis spelade på Bobby. Men orsaken till att jag blev så glad var att när jag sjöng den hade jag jättestora problem med falsetten i låten, men sen sitter jag och kollar på henne live och hon klarade den inte alls. Hon sjöng så falskt på de höga delarna att jag blev chockad. En grymt lättande känsla för mig som har sånt jäkla dåligt självförtroende vissa stunder. Men nu är jag glad för jag gjorde det bättre än henne live.

Vet inte riktigt om jag har så mycket mer roligt att skriva för stunden. Mitt huvud är typ väldigt rörigt hela tiden just nu. Vet verken ut eller in, men det är bara att försöka hålla en god min. Nej det får räcka så för stunden. Nu ska jag njuta lite mer utav musiken, Hade gött!


Denice nöjd med sången slarvig med bloggandet


23/10

2009-10-23 - 19:32:27
Som jag kunnat ana så blev det inget inlägg igår. Har varit jättetrött och det har blivit långa sena dagar i skolan. Dock har det varit både trevligt och givande. Idag hade de duktiga tvåorna konsert. Svängde riktigt bra och lät helt okej. Man kan alltid jobba på saker men dom är grymma redan nu. Rock on! Nej nu orkar jag inte skriva mer. Jobbigt att skriva på ipoden. Hörs någon annan dag, hade gött! Denice trött och seg

21/10

2009-10-21 - 22:21:10
Är helt sjukt att folk faktiskt orkar fortsätta läsa min blogg då jag inte skrivit något på en evighet. Ändå sitter ni stackare och kollar när jag ska skriva igen. Så nu var det bara att sätta sig och skriva ihop något kort och gott. Ska försöka börja skriva igen men det brukar ju gå som det går.
Hur som helst så har det hänt en del på sista tiden, skolan rullar på och jag är bara där utan att ha någon direkt lektion. Har tyvärr slappat grymt mycket med träningen vilket det måste bli stor ändring på nu! Nästa vecka då jäklar blir det att springa och gymma för fulla muggar!

På tal om absolut ingenting så har första Bobbynight varit som jag och Chrill så fint lyckades fixa till. Vill verkligen tacka alla för all den hjälp vi fick. Ett speciellt stort tack till Katti och Andrea som tog ansvar över fiket, utan er inget kaffe eller några bullar.
Sen måste jag också berömma de människor som ställde sig där och sjöng och spelade så fint. Hoppas ni ställer upp nästa Bobbynight igen.
Nanna och Mickis ni var kanon, trots de dåliga repen så klarade vi spelningen grymt! Tack!

Nej nu börjar jag bli trött och sitter och funderar på att sova, så det får räcka för idag så hoppas vi på att jag skriver imorgon igen! Hade gött


Denice tillbaka efter evigheter

01/10

2009-10-01 - 08:43:38

Är trött på att folk bara kan komma in i mitt liv och vänta totalt upp och ned på min vardag och mitt huvud. Skulle vara så mycket lättare om allt bara kunde hålla sig till det normala! Jag vet att normalt inte är något bra uttryck för vad är egentligen normalt? Men jag vill ha det som vanligt, så som det brukar vara innan dessa människor vänder just upp och ned på min vardag. Känns som att det ända jag gör är att tänka på vad som är bra eller dåligt med det jag själv gör, därför känns det så oförståeligt att inte andra gör detsamma. Vissa kan bara slänga ur sig saker och lämna mig helt ställd. Men vem har sagt att alla dagar ska vara enkla och att livet bara ska gå på precis som man vill. På nått sätt tror jag ändå att allt detta är för något bra, för att få mig starkare eller bättre på något vis. Som man brukar säga: Det som inte dödar härdar. Låt oss hoppas att det faktiskt är så och att jag på så sätt snart är tillbaka i min vardag..


Ad interim

Denice upp och ned