Dag i stan

2007-10-31 - 19:47:05
Tycker det är grymt dåligt med folk som kommenterar!! Skärp till er nu!
Hur som helst så har min dag varit riktigt bra!

Hela morgonen slappade jag runt i mjukisar och bara hade det bra. Sen kom Carro och Hjalle så vi drog in till stan. Dagen har vi spänderar lite överallt i stan. Hittade mig faktist en hel del så jag är jätte nöjd:)

Nu ska jag väll sitta här och vänta på Natta sen ska vi dra till Carro.

Hade gött!

Denice ganska nöjd

Datorn krånglar med mig

2007-10-30 - 11:18:56
Grymt skönt att det äntligen är lov!

Jag har inte kunnat skriva i bloggen på länge på grunt utav att min dator är som den är. Men nu kanske det funkar att skriv lite...

Det har varit mkt skola på sistonde. Hade två prov veckan innan jag slutade. Sen en hel del inlämningar och reovisningar. Men det funkar faktist! Annars vet jag inte riktigt vad som hänt, har vart lite fram och tillbaka på allting just nu. Fortfarande lite fundersam över skolbyte, jag gillar ju verkligen skolan i sig. Är tyvärr lite rädd för att gå kvar där, vissa ansikten kan bli för jobbiga att möta i korridorerna! Jag vet verkligen inte hur det kommer sluta, men jag vet att jag fått bättre kontakt med Kääty och Söfie så kommer bli jobbigt att lämna dom. VI får se vad som leder till vad och vart allt slutar!

Helgen har varit jätte lugn, vilket är sjukt skönt. Har haft massor med tid tsm med mina älsklings flickor! Man mår verkligen bra av att umgås med dom! Ett tips till dig som läser det här är att man verkligen ska ta vara på dom kompisar man har. Även om man har många så ska man spändera lite extra mkt tid med dom närmsta, man behöver det ibland! Det är dom som oftast känner en bäst och vet hur man är.

Hjalle har kommit till sthlm nu också, så han bor hos carro tills på typ lörd tror jag. Riktigt kul för dom och helt okej för mig. Kan vara lite tråkigt att inte vara den som är närmast. Men jag är verkligen lycklig för carros skull att hon hittat nån som är sjukt bra för henne! Lite avis dock;) Du får fixa nått mysigt till mig också Carro!

Annars vet jag inte riktigt. Livet leker väll på som vanligt, vilket har sina stunder. Har blivit ganska sårad den här veckan, sjukt jobbigt! Men allting löser sig förhoppningsvis i slutändan. Det ända man kan göra är att önska och hoppas på att livet snart tar en ändring! Och det kommer det snart att göra det känner jag..

Nej om man ska ta och hoppa in i duschen och sen städa... Ha ett härligt lov!

Denice önskar vidare

Segt

2007-10-20 - 15:13:50
Träffa de abbe igår..Käkade pizza och kollade på idol. Var verkligen skit trött, somnade vid 21 tiden. Sen vaknade jag vid tolv och somna om vid 02 så en lugn kväll för mig.

Dagen har jag spenderat i Barkaby, hittade dock inget kul alls. Nej nu ska jag ut med hundarna och mamma, efter det får jag väll se vad som händer.

Hör av mig senare.

Denice

mm

2007-10-17 - 16:43:22
Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life....

Hur ska jag göra..?

2007-10-14 - 00:28:09
Jag behöver verkligen rycka upp mig. Men det går bara inte!
Har absolut ingen aptit längre, jag brukar inte gilla mat men nu är jag inte ens hungrig längre. Massa plugg är det också, Spanska och Historia den kommande veckan. Happas verkligen att det går bra jag behöver det!

Jag måste snart bestämma mig hur jag ska ha det med skolbyte också. Förut levde jag för sången och nu betyder den typ ingenting. Folk älskade när jag sjöng men nu är dom så vana. Spelar lixom ingen roll längre.
Hatar dom här jävla svackorna! Hatar att inte kunna gå runt och vara glad utan istället gå runt o klaga. Jag försöker verkligen men vissa saker tar emot. Det jobbigaste just nu måste vara att jag inte ens vågar säga vad jag känner. Det är tungt att hålla sånt inom sig utan att kunna säga det. Men man ska hålla saker inom sig om dom på nått sätt kan skada någon. Så det är bara fortsätta precis som jag börjat. Livet går vidare och jag hoppas att jag gör det samma.

Nej för att det ska bli lite roligare blogg av det hela antar jag att jag ska berätta vad jag gjort idag. Hade inga planer alls för dagen när jag vaknade imorse. Tänkte väll kanske plugga och sitta vid datorn (för ovanlighetens skull). Men när jag sätter mig vid datorn frågar Martin om jag inte ska med på deras innebandy träning. Efter vissa om o men så åkte jag faktist dit... Dom sprang runt där och spelade sin bandy sen fick nått ljushuvud för sig att skjuta på Bobo. När Bobo sen sprang och gömde sig vart jag offer. Har fått 3 snygga blåmärken nu, men det är väll smällen man får ta antar jag;)
Sen efter deras träning satt jag med och kolla på när dom åt pizza. Skit kul!;) Efter det rörde jag mig väll hem och med tanke på att bussarna är så störda så fick jag gå ifrån Stuvsta. Väl hemme satte jag mig och plugga och efter jag kollat på maten drog jag hem till Carro. Under kvällen har jag varit där och roat mig och nu är jag hemma igen.. Känns som det börjar bli dax för mig att gå och lägga mig. Så blir det också. Sov gott!


Denice med beslutångest

illa...

2007-10-12 - 23:48:19
Vet att det var jätte länge sen jag skrev, men datorn har varit förstörd och är väll fortfarande dum. Så vi får se hur mtk det blir.

Egentligen har det inte hänt nått kul på sista tiden. Känns som det vart mycket problem runt om... Riktigt jobbigt! Med kompisar och killar och fan vet allt... Funderar på att lägga ner sången och sluta helt med musiken, får väll se hur det blir men har dom tankarna nu. Men gör jag det byter jag skola också. Nej som sagt var är det mycket att fundera på just nu. Känns jobbigt om jag ska in i en såndär tung period igen. Får tänka på att jag trots allt kommit ur dom andra perioderna levandet!

Skolan rullar på med prov och liknande. Klassen funkar helt okej och dagarna går förbli.

Måste be om ursäkt till alla dom som jag betett mig dåligt mot, sry!!

Nej dax att sova gissar jag. Mår illa och sånt skit också. Shit vilket klagande det är på mig. Hoppas på att nästa blogg inlägg blir lite mer Happy! Ha det bra coh se till att le:)


Denice osäker, fundersam och trött