31/05

2011-05-31 - 11:27:45
Kan inte på något sätt beskriva hur skönt det är att få ligga och sova hur länge jag vill på morgonen! Har inte haft denna ledighet på en evighet och nu njuter jag som bara attans!

Nu har jag käkat min kräm till frukost och ska strax åka och tanka bilen och röra mig hem till Torpet. Har varit i Väsby igår men nu ska jag hem och gratta min lilla underbara kusin Elsa som fyllt år.

Bara att ta sig i kragen och åka iväg.. Så tråkigt att tanka!!!

Ångest!?

2011-05-29 - 00:32:22
Den här tänker jag skaffa!...
Tror jag...


Vill så gärna ha den men vet inte om jag ska välja att ha en g-klav på handleden eller Fias tass på foten.. Åh vilket jobbigt val! Från början var jag helt säker på fias lilla tass men senaste tiden har jag velat ha en g-klav bakom örat och nu på handleden. Hjälp mig någon..?


17/05

2011-05-17 - 14:03:18

Jag lovade ju bilder på shoppingen som jag gjorde inför skivan för två veckor sedan. Här kommer det!


















Där har ni allt som jag köpte till skivan!


14/05 skivkläder

2011-05-14 - 10:27:54

Förra veckan skulle jag på en studentskiva med temat 50-80talet. Som den oplanerade människa som jag faktiskt är så hade jag ju inte tänkt på vad jag skulle ha på mig. Så jag fick snabbt åka ner och köpa mig något. Jag menar ett par benvärmare och rosa leggings kan ju inte vara allt för svårt, eller?

Väl nere på centrum så började jag tokleta efter benvärmare helt utan lycka.. Sprang in på new yorker och fann hur mkt roligt som helst. Slutade i slutändan att jag efter en timme kom hem med 7 påsar och en hel outfit för kvällen!


Påsarnas innehåll och en bild på mina snygga kläder får jag skicka upp under eftermiddagen för nu är det bråttom till jobbet!


Nyheter från Marabou! Crunchy hazel, Daim rocks, Crispers raisin

2011-05-11 - 21:37:28



Dessa godbitar är en del av allt nytt som älskade Marabou spottat ur sig. Tror att dessa redan nu går att få tag i  ute i butik så spring och köp er en påse. Finns i tre olika smaker; Hasselnöt, daim och russin. Skulle nog kunna smacka i mig ett helt paket av daimen!


Neutrogena

2011-05-04 - 23:24:17

Nu är min buzzning slut och jag har haft otroligt kul! Ni kanske minns paketet jag fick hem som innehåll den underbara produkten Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub. Har verkligen varit jättenöjd med den och känner att den gett resultatet jag önskat och det är direkt. Även Coffe har prövat på produkten och är idag så gott som beroende av den. We love it!

"Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub kombinerar micro-granuler och salisylsyra som rensar blockerade porer och hjälper till att eliminera pormaskar. Den unika formulan renar ner i porerna, exfolierar huden och tar bort överflödig olja, smuts och döda hudceller och motverkar pormaskar."

Så tveka inte, testa!!


04/05

2011-05-04 - 23:11:14
Idag har jag varit hos Rebecka och pluggat. Känner att jag börjar få koll på matten nu och tror ändå att tentan om tre veckor ska gå bra. Vi får hoppas det om inte annat!
Efter de där timmarna med matteboken åkte jag till väsby centrum och satte mig på Weynes och läste lite bok. Stannade i två timmar och sedan när Coffe kom rörde vi oss hemmåt. Nu under kvällen har jag kollat tv, pluggat, varit i centrum en sväng till och nu tänker jag snart sova. Tidig dag imorgon och sen kväll med skiva så måste sova några timmar ikväll. Vi hörs med andra ord imorgon! Hade gött!




Matteplugg i högsta hugg!


02/05

2011-05-02 - 09:51:00
Varje morgon börjar jag med att läsa aftonbladet på iphonen medan jag ligger i sängen. Hur som helst drogs ögonen direkt till en artikel med stora bokstäver och ett, för USA, mycket viktigt meddelande. Usama bin Ladin är död! Nu efter 10 år är han borta och Amerikanerna firar för fullt. Någonstans känner även jag en lycka, som att världen helt plötsligt blev lite mer rättvis, som att någonstans så ska det finnas rättvisa. Alla de människor vars nära och kära gick bort den där dagen kan kanske känna lite mer rättvisa. Men min fundering är om det verkligen ska vara så? Det var 10 år sedan och det som hände är hemskt, tragiskt och jätteledsamt men skippar detta rättvisa? Jag vet inte längre vad jag tycker, folk dödas hela tiden men ändå känner jag någon lättnad när just han gjort det. Jag vet inte... Men i slutändan är jag bara en liten vilsen själ i lilla vilsna Sverige.

02/05

2011-05-02 - 08:38:49
Stress, stress och ännu mer stress! Var ute i ovanligt god tid imorse och hann till och med få i mig lite dricka och en frukt.. Detta höll sig dock inte. Precis när jag skulle dra inser jag att busskortet inte fanns där det brukar, nämligen i min jackficka. Blev ett härligt träningspass då jag i panik sprang igenom huset i mitt sökande. Slutligen hittde jag kortet i en tröja. Det är baksidan med våren/sommaren, man byter jacka konstant och ibland behövs dem inte ens. Trött blev jag men nu är jag on my way till skolan!

01/05

2011-05-01 - 11:26:28
Jobbar på med min träning och med skolan. Är ledig idag och då är det självklart dåligt väder men men. Blir en riktig slappdag för min del! Kanske ger mig ut på en löprunda under dagen, vore ju inte helt fel!



Efter löpningen i onsdags