Why?

2008-02-27 - 01:07:41
It's not supposed to feel this way 
I need you
More and more each day
It's not supposed to hurt this way
Tell me, why

Dagen.

2008-02-19 - 21:10:05
Trist att vara sjuk.. Tycker inte alls att det är skoj faktist!! Jag är ju inte sådär sjuk så man inte kan gå till skolan, men jag är inte så frisk så jag kan göra saker och sjunga..
Men men sånt är livet.. Får glädja mig med att jag fått en ny väska idag. Jätte fin faktist, så får kanske vara jätte glad över det. Annars vet jag inte om det varit så jätte bra.. Var jätte trevligt att umågs en stund med Patrik och Edvard dock :) Roliga och trevliga pojkar de där.
Annars ha jag nog inte gjort så mycket den här dagen.. Sovit, vilat och träffat carro en snabbis.

Aha imorn hoppas jag på att få träffa en viss person, får väll se hur han känner över det. Känns som han snackar väldigt mycket sen så är största delen utav det en ända lögn.. Segt segt. Men gissar på att Denice börjat bli van med allt som har med lögner att göra. Lögner är väll en del av vardagen för vissa...

Jobbigt att det är 2 hela dagar kvar tills nästa oth avsnitt kommer ut!! Inte okej lixom, vill ju se nu! Jag klarar mig hoppas jag. Kollar på lite Csi så länge och House också vilket helt klart är att rekommendera!

Nej nu ska jag göra min idrott och sånt tråkigt. Hare nice

Denice hoppas men anar

Goda nyheter !!

2008-02-18 - 23:17:25

Jag har äntligen sett alla dom avsnitt som kommit ut av One tree hill säsong 5 !! Kalla mig fjola eller patetisk eller vad fan som helst, men satt och grät en hel del ! Shit vad jag kan leva mig in i det här asså!! Sen kommer mamma ner och sätter sig i sängen för att tjuvtitta på vad jag gör. Så fick hon syn på att jag kollade på one tree hill så säger hon: Nej men herregud!! Är det vad jag tror det är?! Nya avsnitten av one tree hill? Snacka om chock jag fick, mamma kollar inte oth. Men tydligen gör hon det!  Hon har sett alla säsonger nu på söndagar, tydligen har allt gått i repris. Så vi har suttit och kollat oth tillsammans jag och min mor. Jätte mysigt faktist :)

Så vill ni ha tips vad ni ska kolla på så kan ni komma hit och dela min säng med mig och bara kolla massa ONE TREE HILL säsonger :D

Sov gott, dröm sött, god natt

Denice sanna kärlek oth


Fan också

2008-02-16 - 15:39:54

Har börjat få ont i halsen.. Inte alls kul med tanke på att vi äntligen börjat spela och sjunga låtar på esteten igen! Känns som man ständigt ska bli sjuk under dom minst passande stunderna.. Sjukt trist faktiskt!
Aa så ligger det till med mig. Blir alltså bara att ta det lugnt ikväll, kanske kolla nån film och sitta vid datorn. Nån som är sugen på att sällskapa?
Blev 17 i onsdags ! Roligaste med att fylla år är de dumma frågorna man får av folk. Typ om när släkten kommer över och frågar : Hur känns det att vara 17 nu då ?
Vad ska man svara lixom? Jo det känns jätte bra, väldigt anorluna mot vad det gjort dom senaste veckorna! Nej dumt tycker jag, blir ingen större skillnad.. 17 är en onödig ålder om jag ska säga mitt.
Fick mig i varjefall massa fina presenter :D Kanske kan lägga ut några kort på några utav dom..

Inte så jätte lång tid till sport lovet nu. Någon som ska göra något spec? Själv gissar jag på att jag blir sittande hemma och slappa, visserligen inte helt fel det heller.

Nej dax för mig att gå tillbaka till att städa.. Vi hörs

Denice 17


måndag..

2008-02-11 - 23:13:57
Aha nu är det snart dax för mig att röra mig emot sängen. En till dag har gått och det gick ganska fort faktist! Ännu en dag närmare 17 då! Sjukt tråkigt att fylla just 17 det är ju inge spec alls.. Men men alltid kul att ha en lite utav egen dag! Glöm inte att gratta Christoffer också!! :) Så är det 13 så är det min dag..
Vad har hänt idag då? hmm.. har väll egentligen inte gjort så mycket som jag inte brukar göra. Åkte till skolan imorse skit trött och sliten inte på humör för nånting egentilgen. Väl framme vid skolan så började morgonen med Fysik A, vilket inte är det lättaste ämnet direkt, sen var det en och en halv timme hål. Gjorde inte mkt på den, typ plugga och satt och halv sov.. Efter det så hde jag matte vilket jag inte gjorde nånting, gjorde klart ett tal sen så var det fritt arbete och Denice var inte på humör idag. Tillslut så vart det historia A och då gjorde vi lite allt möjligt var faktist en helt okej lektion. Där skulle jag egentiligen slutat min skoldag men inte det inte, stället fick jag sätta mig och skriva ett jävla Naturkunskaps prov om ekologi. Kändes helt okej, så får se hur det gick med det.
Pendeln tog mig sedan till älvsjö där jag bestämde mig för att ta bussen hem och hälsa på mormor på vägen. Mycket trevligt faktist! Fick krama lite på min lilla buse Timjan också, länge sen faktist.
Sen vet jag inte om det hänt så mycket mer idag.. Var ute och gick med Carro typ, resten av tiden har jag suttit här och inte gjort nått alls, samt pluggat lite och hjälpt bror att plugga matte...

Kan berätta för er som läste gårdagens inlägg ang mitt val av låt, nu har jag valt låt tillsammans med Anders. Jag tror det lär bli Hallelujah sjukt fin låt. Ska göra den personlig med massor av inlevelse!! Känns som att man måste se vår nästa konsert!! Om någon får förslag på låtar får den gärna berätta det för mig!!! Kul att få höra vad folk vill höra!

Sova!!

Denice trött på måndagar

Skamligt

2008-02-10 - 23:28:36
Aa det är vad melodifestivalen har blivit! Usch sitter och skäms när jag tittar på det.. Varför ska dom förstöra det för! Allt dom gör är bara för att tjäna pengar... Först ska man ringa en gång och då väljs dom 5 bästa ut, sen ska man ringa igen och då går två till final och sen två till nått jävla andra chansen. Sen ska dom göra så 4 veckor. Efter att dom gjort så i 4 gånger så ska dom ha en till likadan tävling med dom som hamnade i andra chansen. Slutligen så blir det final.. Äntligen lixom.. Asså om man tänker på hur mycket onödiga pengar det är och hur mycket onödiga låtar det är. Hälften av alla låtar är ju värdelösa också! Nej jag ger upp det där asså... Om någon inte har nått bättre för sig kan den ju alltid få sätta sig och räkna ut hur mycket dom tjänar på det här!
Nu ska jag sova.. God natt

Denice skäms...

Kanske ska börja skriva igen

2008-02-10 - 11:09:39
Nu Har många bett mig skriva så får väll skriva nått kort. Dagarna passerar förbi ganska så fort nu och man får en viss förmåga att inte riktigt kunna hinna med. Känns som man glömmer mycket och säkerligen förtränger man en hel del också. Skolan och alla läxor man har är nog en av de grejerna. Bara jag som börjat bli skoltrött?
Nej men jag klarar mig väll gissar jag.. Skolan funkar och det går väll inte allt för dåligt, klassen är helt okej o lärarna är bra. Mer om skolan har jag väll inte att säga.. Kan ju berätta att vi håller på att förbereda oss inför nästa konsert nu, så ni får hålla ögon och öron öppna efter datum! Om nån har förslag på bra låtar går det jätte bra att tipsa mig om dom! Detsamma gäller om det finns nån låt ni skulle vilja höra oss köra.

Vad finns det mer att berätta då? hmm..
Nej men allt rullar väll på gissar jag. Träffat en hel del trevliga media barn, det är skoj:)
Bara tre dagar till jag fyller 17 nu... Får se vad som händer men på fredag lr lördag ska jag i varje fall träffa en del kompisar (förhoppningsvis spa kväll hos mig).

Nej mer än så har jag nog inte att säga för den här gången, men lovar er minst ett inlägg per dag nu framöver!
Glöm inte att ge förslag på låtar!!!

Hare gött

Denice back on track