tack

2008-05-22 - 16:32:58
Kul att det är lite folk som kollar på bloggen igen! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dock. Vill inte låta för deppig o så. Så vi får se vad nästa inlägg blir om:)

Denice Happy face

Ska man börja på nytt?

2008-05-21 - 12:23:49

Det är det jag ligger och tänker mäst på nu.. Jag är hemme sjuk så har ännu mera tid att fundera under. Synd att folk inte kan vara ärliga inte ens när jag frågar dom.. Vem ska man lite på och vad ska man tro? Den här gången har jag nog valt att tro på det värsta och det jag egentligen inte vill tro.

Att fatta beslut kommer alltid att vara jobbigt men när man väl lyckas gör det ska man nog stå fast vid dom. Hur dåligt jag än kommer må så tror jag det är för det bästa! Jag vill verkligen säga förlåt till er som mår dåligt utav hur jag gör och det jag säger.. Förlåt!


Värkligen jätte glad att jag har Katti och Chrill..
Katti du stöttar och betyder jätte mycket tro det eller ej!
Chrill jag vet att jag inte känner dig jätte bra men det betyder inte att jag inte tycker du är as shysst ändå. Problem i klassen går alltid att snacka med dig. Tack!

Denice nya tag


East festival

2008-05-11 - 12:01:23

Den 1/06 så ska alla vara i skogås/trångsund vid Östra gymnasiet! Gå in och kolla http://www.eastfestival.se/ och klicka er in på sidan för att se tider och nyheter.

Band som spelar är :


Blowsight

Halvblod
Sara Niklasson
Slavegrid
Eating Pebble
Sheep
40+


Även spelar klasserna :

Estetisk orientering
Ensemble
Sceniskt musikprojekt
Estetisk verksamhet

Tider som ni absolut måste vara där är 13.00 För att se mig och Katti köra lite unplugged, hoppas på att se mkt folk som stöttar oss!
Ni måste också vara där kl 15.00 för att se Estetisk orientering som är min klass. Där vi ska köra några låtar.

Inträdet är gratis och jag hoppas verkligen se er där !!

Denice längtar

 


Fiffan

2008-05-08 - 16:28:37
303327-5
Fia med knuff ! Finaste som finns <3

Bryta löften, undvika sanningen och ljuga

2008-05-07 - 18:55:30
är det en livsstil ? På senaste tiden har jag verkligen börjat tveka. Tror ni inte att om man väl börjar ljuga blir det en del utav din vardag ? Har du väl gjort en lögn så brukar man ju hålla sig till den, kommer det sedan en massa frågor om den så spinner man bara vidare och allt blir värre..
Jag börjar bli trött på alla lögner! Inte nog med att andra ska leva i dom, utan dom ska dra med en så man också liver i dom.. Aja vissa tycks inte kunna låta bli.

Har fått reda på massa spännande saker om mig själv också. Tyvärr är det inte en enda av dom som är speciellt rolig. Fått höra att jag är en dålig kompis, styr allas liv och kan inte sjunga heller... Så det var ju jätte skoj.

Sjukt mycket plugg nu också. Vill helst slippa alla IG så får väll bli att jag sätter mig och pluggar nu.
Hade gött

Denice duger inte