31/01 Vill ha min dator

2010-01-31 - 21:23:52
Suttit hemma hos Coffe och försökt skriva två inlägg men deras internet var galet och ville inte samarbeta. Nu är jag i alla fall hemma och sitter på brors dator. Blev så överlycklig när pappa ringde och sa att han hade hämtat min dator idag. Den hade varit inlämnad sedan 8/12 och vi fick den idag. Dock hade den varit sönder sedan juli så det var ju skönt att få den fixad. Sen när jag kom hem väntade nästa lilla problem och det var att sladden inte är med så nu funkar den ändå inte. Får helt enkelt hålla mig tills imorgon trots att det är grymt jobbigt.

Ska låna mammas dator så fort hon gått och lagt sig så då kommer de utlovade bilderna. Nu ska jag surfa runt lite, hörs sen!



Denice hemma igen

31/01 seg dator men en bra dag

2010-01-31 - 13:33:43
Vaknade först vid 10 idag men somnade om och nästa gång jag vaknade var klockan halv 12. Har alltså fått en hel del sömn vilket verkligen behövdes. Har mått ganska dåligt den senaste tiden men känns lite bättre idag. Hoppas på att livet leker efter mina regler nu i några dagar.
Nu ska jag strax iväg på en liten promenad och bara njuta utav snön.

Tänkte bara lite kort säga att om det finns folk som kännt sig träffade utav olika saker jag skrivit här ber jag om ursäkt. Har aldrig varit min mening att hänga ut folk på något sätt. Alla har vi våra dagar och mina bästa har inte varit närvarande den senaste tiden. Ska bli ändring på det jag lovar!



Denice påväg mot något bättre

30/01 En kväll som denna

2010-01-30 - 23:33:29
Ligger och kollar Twilight med coffe och lyckas inte komma överens med datorn. Kommer därför inte att komma några bilder ikväll utan hoppas på en bättre lycka imorgon. Nu ska jag se klart filmen och äta lite godis. Hade bäst! Denice ifrån mobilen

30/01

2010-01-30 - 15:48:23
Blev inte mycket till uppdatering igår men var inte hemma så då blir det som det är. Kollade på anysound igår på bonza och dom är hur bra som helst! Väldigt trevligt var det också. Nu sitter jag på tåget påväg till coffe för middag. Lovar att skriva ikväll. Kommer upp bilder också! Hade gott! Denice slarvar när hon inte är hemma

29/01 Happy me

2010-01-29 - 17:00:17

 




Denice en glad flicka




 


29/01 God morgon världen

2010-01-29 - 11:53:02

Nu har jag duschat och fått i mig lite yoggi till frukost. Vaknade vid tio så det blev inte en allt för sen morgon. Har verkligen inga planer för dagen mer än att kanske åka och se Anysound ikväll på Bonza. Huvudvärken tycker inte riktigt detsamma utan motarbetar allt det jag vill göra. Funderar på om jag ska ta mig ut med hundarna och kameran och fota lite. Fortfarande härligt väder i snön och blir ett sånt underbart ljus med fina kontraster i det här vädret. Får se hur det blir helt enkelt..

Nu ska jag försöka vila lite kanske nörd lite dator. Hade gött!




Otroligt mysig och skön låt. Körde den på Bobby med Nanna och Mickis förut.



Denice vill inte ha ont


28/01 Nöjd med kvällen, hatar kameran

2010-01-29 - 01:51:24

Har verkligen ingen ork åt bilderna ikväll. Får dra hela kvällen imorgon i ett inlägg för nu måste jag försöka sova. Har tränat också så nu är jag verkligen jättetrött. Fortfarande grym träningsvärk i magen. Skickar in nån bild ifrån ikväll nu! Hade gött och sov gott!



Hockeytuta



Anders äger med Hockeytuta


Denice sur på sin ena kamera


28/01 Vädret leker med sl

2010-01-29 - 00:07:15
Idag har det inte blivit mycket skrivande, detta för att jag varit med Hampus och kollat på Gymnasie.  Vi skulle till Solna för att titta där och när vi kom till älvsjö var självklart vårat tåg inställt på grund utav vädret. Istället satte vi oss på tåget mot Kungsängen och tog sedan tuben ifrån Centralen. Först fick vi dock sitta fast mellan Älvsjö och Årsta men det var inte sådär olidligt länge. Väl framme på Solna gymnasiet så snackade bror min lite med skolans tränare och ansvarig för Elitidrotten. Men efter inte allt för lång tid kom skolans rektor dit och pratade lite med oss. Hon fick på något sätt reda på mitt stora intresse för musik och frågade om jag var intresserad att komma dit och spela och sjunga någon gång. Hon tog mitt nummer så får vi se vad som händer med det. Vore verkligen kul att få en chans att visa vad man kan.

Resten utav kvällen så åkte jag hem, bytte om, åt middag och åkte sedan till Emergenza för att se Hockeytuta. Tänkte skriva lite mer om det när jag hunnit kolla på bilderna jag tog. Hade sån beslut ångest över vilken kamera jag skulle ta så det blev båda.

Nu ska jag kolla bilderna och sedan sova. Kanske skriver ett till inlägg innan jag somnar men har fått tillbaka min huvudvärk så bör verkligen lägga mig. Hade gött



Denice efter en rörig dag

28/01 Idag är det ledig torsdag

2010-01-28 - 15:16:18
Sov ganska länge idag och gick sedan upp och åt Amerikanska pankakor. Gissa om det var gott!
Har verkligen haft en riktigt skön dag än så länge. Har legat i soffan framför tvn och kollat på Bee movie med datorn i knät. När mamma kom hem vid tolv så gick vi ut på en riktigt lång promenad. Var ute i kanske en och en halv timme meed hundarna. Lyckades till och med lura ut henne på isen en sväng. Hade jättemysigt och önskar att mamma och jag kunde ha det så oftare.
Nu ska jag lägga mig och se om jag hittar några roliga bilder att  lägga ut här senare. Hörs sen, hade gött!




Mammas favorit låt



Denice älskar sin mamma



27/01 Hörs imorgon

2010-01-27 - 23:48:57
Otroligt skönt att vara ledig imorgon och därför tänker jag sitta vid datorn lite extra länge. Coffe ligger redan och sover så jag passar på att nörda lite, läsa lite och kolla på lite bilder.

Har varit otroligt duktig och tränat idag igen! Somnade dock framför en film vid 20 och vaknade 21, men sedan var det bara tvinga sig upp och träna. Gick bra men är grymt jobbigt att träna med träningsvärk och kramp. Känns ändå värt att ge sin kropp en sista chans. Börjar tyvärr kännas lite meningslöst eftersom att jag är en sån som vill se resultat direkt. Det funkar tyvärr inte riktigt så med min kropp men jag känner ju att det händer saker. Alltid något antar jag!

Nu ska jag läggan er bloggen för idag och så skriver jag imorgon. Kastar in en bild på mig för att jag tycker den är lite små söt. Lika bra att passa på medans man är nöjd med något. Sov gott, hade bra!






Denice tänker sova ut


27/01 skojigt

2010-01-27 - 22:58:50
Har varit med i tävling på http://leasmamma.blogspot.com/ och tävlar om en Kalender. Nu hoppas vi på att det går vägen för mig tycker jag! :)


Är ni intresserade av att vara med så klicka er in på hennes blogg!

27/01 Bitisar och pommes

2010-01-27 - 19:16:46
Sitter och känner lukten utav Chicken bits och pommes ifrån ugnen. Hur gott som helst! Kan verka lite dubbelt att sitta och kolla på biggest loser och vilja gå ned i vikt, samtidigt som man suktar efter onyttig mat. Då måste jag faktiskt säga att jag blivit otroligt duktig på att träna de senaste dagarna. Har sån extrem träningsvärk i både ben och mage. Igår var det till och med riktigt jobbigt att lyckas ta sig upp ur sängen. Egentligen gillar jag inte träningsvärk efter som det är dåligt för musklerna, men kan inte komma undan att det är skönt att veta att träningen funkat.

Nu kallar maten så ska bädda ner mig med en tallrik framför en film. Slappt jag vet, men ibland måste man! Hade gött!



Denice njuter av värk och mat

27/01 Sl är inte att lita på

2010-01-27 - 16:01:09
Får verkligen be om ursäkt för den dåliga uppdatering eftersom att jag sa att jag skulle skriva. Nu har jag faktiskt den bästa ursäkten någonsin!

Åkte idag till skolan så att jag skulle vara framme en timme tidigare. Bussen gick bra och pendeln kom i tid vilket inte är allt för vanligt. När den lämnat solna så stannar den i en tunnel. Tågföraren ropar ut i högtalaren att vi kommer sitta fast där ett tag på gund utav signalfel. Efter ca en kvart så får vi ett nytt meddelande att man inte vet precis när vi kommer att kunna fortätta. Slutligen efter 45 minuter så säger han att vi ska backa tillbaka till solna där det går ersättningsbussar. Sen kom det där lilla tillägget att bussarna bara går till solna centrum och inte till Centralen. Fick gå till solna centrum, ta tuben till Centralen och går sedan upp till tågen som skulle gå 39. Då var klockan 42 och inget tåg hade kommit. Sedan kom förseningen fram och bara ökade med tio minuter. Efter vissa om och men kom tåget in då det var 30 min sent, för att sedan åka efter 10 minuter. Jag kom tillslut fram till skolan 30 min efter att jag hade börjat. Nu till det jag skulle komma fram till! Jag åkte för att vara en timme tidig men blev istället 30 min sen! Det dröjde mig 2 timmar och 50 min för mig att komma till skolan idag! Jag älskar sl!



Denice har inte den bästa dagen

27/01 en enda lektion

2010-01-27 - 07:36:26
Nu bär det av till skolan för en religion lektion. Sen slutar jag. Hörs sen!

26/01 sovdags, god natt

2010-01-27 - 00:32:26
Har kollat igenom lite bilder så imorgon kommer det upp flera.
Blev grymt besviken idag när jag fick reda på att jag ju inte alls har speciellt lång sovmorgon imorgon, börjar 10.15. Har däremot en riktigt skön dag annars eftersom att jag slutar efter den lektionen, vilket bli typ vid halv 12! Ska troligen ha möte efter det om projektarbetet och sedan får jag kanske gå hem. Får se hur det blir med att repa som vi pratade om att vi skulle göra. Men som jag mår vore det skönt att bara få åka hem och vila.
Nu ska jag i alla fall sova och så skriver jag imorgon när jag vaknat. Hade gött, sov gott!



Denice ville ha sovmorgon

26/01 Nananananana

2010-01-26 - 22:34:15
Vissa männskor vet verkligen hur dem ska göra mig glad. En sån är Nanna, hur underbar är inte hon?! Du betyder otorligt mycket för mig och är en vän som jag vet att jag alltid kan vända mig till! För att inte glömma att du är min Gymkompis! Nej nanna kärlek till dig du är underbar! Och din hårfärg äger!



Denice: get by with a little help from my friends

26/01 En bild ifrån 09

2010-01-26 - 18:23:21

Tänkte lägga ut en ny bild på mig det var ett tag sen. Blev dock en gammal bild för att jag inte orkade med kameran. Önskar verkligen att den här bilden hade blivit tagen när jag inte hade den där hemska utväxten! Men nu ser ni min naturliga hårfärg som inte är allt för rolig!






Denice hatar den naturliga hårfärgen


26/01 Kanske vem vet

2010-01-26 - 13:48:58
Nu ska jag röra mig till väsby och kanske blir det lite fotografering idag. Hoppas på det skulle behöva ha lite kul ett tag. Hör av  mig senare, hade gött!

26/01 Tänk att det blir tisdag varje vecka

2010-01-26 - 12:26:29
Har en extrem träningsvärk idag efter att ha tränat lite igår. Min mage och mina ben tycks inte gilla att träna men det tänker jag strunta i. Ikväll blir det mer träning och jag ska verkligen kämpa på att komma iform. Det är en jobbig känsla att inte kunna se sig själv i spegeln utan att må illa. Så det är bara kämpa på med träningen, om inte annat så mår kroppen bra utav det i alla fall.

Idag har jag varit i skärholmen eftersom att brandlarmet i köpcentrumet gick igår. Hittade ett nytt Pearls For Girls armband som mormor köper till mig i födelsedags present. Kollade en del på Albrekts guld för att kolla lite på ringar. Tyvärr var alla silverringar för stora och guldringarna var slut. Så jag ska tillbaka på torsdag igen och kolla på det dom fått in då. Lite roligt att kasörskan tyckte jag hade jättefina händer och handleder, alltid något att vara glad över.

Ikväll kanske jag kan lyckas få med Coffe till Kista och shoppa lite. Får se vad han säger, tror han vill iväg på träningen och kolla lite. Kanske får ställa upp på det med tanke på hur mycket han gör för mig. Nu börjar det bli lite för långt för att ni ska vilja läsa. Hörs sen!



Denice har träningsvärk

25/01

2010-01-26 - 01:14:28
Nu är det dags för mig att sova och hoppas på att jag vaknar på en gladare sida imorgon. Fortsätter mitt humör såhär och att jag dag för dag får sämre självförtroende kommer jag troligen lägga ner bloggandet. Det känns väldigt tråkigt men jag tror seriöst inte att jag orkar med det här längre.

25/01

2010-01-25 - 23:45:34
Kan inte vissa människor bara snälla hitta sin egen stil och ett eget liv. Måste vara påfrestande att försöka leva som någon annans istället för att använda sina dagar åt något vettigt och eget. Är det så kul att göra allt som andra gör, säga allt som andra säger, tänka allt andra tänker och vara allt andra är. Hade gott! Denice en smula irriterad

25/01 Lying in my bed i hear the clock tick and think of you

2010-01-25 - 18:33:31
Idag känner jag mig ganska fantasilös och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har i alla fall kommit hem ifrån skolan och ligger nu i sängen under mitt täcke och myser med hunden. Riktigt skönt att bara ta det lungt ibland måste jag säga.
Kan meddela den otroligt glada nyheten att jag är ledig imorgon! Hur skönt som helst! Ska skriva lite projektarbete men först ska jag ta mig en lång och härligt sovmorgon. Jag längtar redan nu efter att få sova och bara befinna mig på en plats som bara finns i mina drömmar. Kanske ska jag till och med lägga mig tidigt ikväll framför en film med mina doftljus tända så det blir en riktigt mysig stämning. Först ska jag dock låna pappas bil så fort han kommer hem för att kanske åka och kolla i någon affär och köpa någon mat.

Nu blir det lite dator och sedan åka och handla. Hade gött!



Denice trött och mysig

25/01 Kloroplasterna innehåller pigmentet klorofyll

2010-01-25 - 10:52:33
Nu har jag kommit fram till skolan och sitter på Biologi lektionen. Orkade verkligen inte skriva imorse då jag kände mig extremt negativ och allmänt deppig. Vill verkligen träna idag men vet inte hur jag ska hinna eller hur jag ska kunna. Lyckades självklart glömma mina skor hemma och kan bli en smula jobbigt att gymma i klackskor. Borde försöka repa idag inför Bobby också men får se om alla kan, hinner och vill.

Nu måste jag nog fortsätta med mitt arbete om Kloroplaster vilket inte känns allt för roligt. Hör av mig senare, hade bra!



Denice läser om organeller

24/01 kan det bli för mycket?

2010-01-25 - 00:28:14
Ligger nu nerbäddad hemma i sängen och ska strax försöka somna. Börjar vid 10 imorgon med sedan är det en lång dag att försöka komma igenom.
Har sedan jag kommit hem städat mitt rum och min garderob. Har insett att jag behöver en större sådan för att mina kläder seriöst flyger ut över mig i dagsläget. Räknade mina linnen idag och fick lite utav en chock men att älska kläder gör väll alla flickor. Jag har bara en förmåga att samla på mig lite för mycket utav dem.
Och på tal om kläder så har jag lite enkelt och snabbt fotat det jag köpte igår i Kista. Stod också och höll i en t-shirt/linne men lyckades låta bli att köpa det. Hur fint som helst med vargar på och hade funkat kanon till ett par leggings men men.
Nu börjar det bli tungt om ögonlocken så jag får helt enkelt somna och höra av mig när jag vaknat. Hade gött!




Två par svarta tunna leggings ifrån H&M
Ett par Jeans leggings ifrån Gina då mina har börjat gå sönder





En brun jättesöt Tunika/klänning ifrån Gina




Snö armband som dessutom var på rean





Ett armband ifrån Pearls For Girls som för tillfället är mitt favorit märke





Denice rundar av för dagen


24/01 För mig är vänner allt

2010-01-24 - 19:43:01

Bara för att du, Isac, betyder mycket






24/01 ska hem

2010-01-24 - 18:20:08
Har gått en promenad idag också och känner mig faktiskt ganska duktig. Dock har jag ju legat och kollat film samt frossat också. Så nu kanske allt jämnat ut sig..
Ska strax sätta mig i bilen och få skjuts hem för att sedan ta en sväng med vikterna. Kanske kan jag lyckas komma i form till sommaren. Sedan ska jag fota det jag köpte igår så ska ni se vad fina grejer jag inte kunde låta bli.
Nu är det dax att plocka ihop så hör jag av mig hemma. Hade gött!



Denice komma i form?

24/01 Förr är alltid lättast

2010-01-24 - 14:20:00
I fredags var vi och promenerade en bit. Sedan när vi kom till Coffes pappa så hittade han massa saker som han hade gjort på dagis och som liten. Kan inget annat än le och skratta åt det. Hur gulligt som helst!




En fin tröja som han gjorde i typ 6an på syslöjden. Gaik som han spelade i på den tiden.
Byxor som han sytt då han tyckte att boxning var coolt. Också dem gjorda i syslöjden.



En tröja gjord på dagis då dom fick måla något fint på den. Coffe har alltid varit galen i modo så varför inte. Älskar dock den röda fläcken upp i vänstra hörnet. Jobbigt att stava fel då var det lättast att bara måla över.

Haha fick mig i alla fall ett gott skratt!



Denice ler åt det gamla


24/01 goder morgon

2010-01-24 - 10:15:08
Hyfsat nyvaken ligger jag nu i sängen och kollar lite tv. Idag vet jag inte riktigit vad vi ska hitta på. Har funderat hela helgen på att åka lite skidor och se hur det känns. Var extremt länge sedan och vore kul att se hur det går. Pappa var dock ganska negativ till mitt förslag igår så får se vad han säger idag. Annars blir det träna och mysa med coffe skulle jag tippa på. Nu ska vi i alla fall äta lite frukost. Hörs sen, hade gott

 Denice vill åka igen

23/01 kan ju inte låta bli

2010-01-24 - 00:30:15
Nu börjar jag bli trött och tänkte runda av dagen snart. Har käkat god middag och sedan åkt till kista. Har också hunnit med långpromenad på norrviken, en vända till väsby centrum, sedan åkte vi som sagt var till kista. Som vanligt när jag är iväg i affärer kunde jag inte låta bli att shoppa. Idag blev det tyvärr bara en utav 5 grejer som var på rean. Lägger ut bilder på det imorgon. Älskar mitt ena nya armband som jag köpte. Nu börjar det bli time for bed. Skriver imorgon när jag vaknat. Haha måste ju skriva att jag fått som vana att skriva ett inlägg när jag vaknar via mobilen och ett när jag ska sova. Så när inläggen ser lite konstiga ut vet ni varför. Nu måste jag verkligen sova, hade gott. Denice en shopaholic

23/01 So hold my hand and never let me go..

2010-01-23 - 17:26:46

I och med att jag vaknade så ovanligt tidigt idag så har jag hunnit med en del onödiga saker. Låg i någon timme framför film med coffe och bara slappde. Sedan käkade vi lite frukost, jag nördade lite dator och bara hade det jättebra. Har varit en sväng till Väsby centrum och hittade lite kläder som jag vill ha. Vågade dock inte köpa dem med tanke på hur mycket jag shoppat den här veckan. Känner mig verkligen som en Shopaholic och så kan jag inte ha det med tanke på att jag just nu inte har något jobb.
Snart ska vi käka middag och efter det får vi se om det kanske blir en sväng till Kista för att roa oss lite. Tänkte att jag slänger in en härlig låt för att liva upp stämningen på bloggen lite. Hade gött!






Denice njuter av en lugn lördag


23/01 sova är ett måste

2010-01-23 - 09:24:42
Precis som jag anade igår så somnade jag ganska tidigt vilket faktiskt var otroligt skönt. Men detta leder ju till att vi har massor utav gott kvar ikväll. Så blir en lugn kväll idag också med godsaker och film. Tror vi tar en långpromenad på norrviken under dagen också. Men nu blir det att ligga i sängen en timme och bara slappa lite. Vaknade ju trots allt ovanligt tidigt idag. Hör av mig under dagen, hade gott! Denice gillar att sova

22/01 Massor utav gott

2010-01-22 - 19:24:37
Nu har jag landat i sängen och ätit något så onyttigt som McDonalds. Gud vad jag hade längtat efter något så onyttigt! Dessutom så har jag och Coffe köp chips, dipp, läsk, B&J och chokladpudding. Tror verkligen inte att det går att bli så mycket onyttigare är vad vi är idag. Men ibland, inte så ofta men ibland är man värd det. Ska ju faktiskt ta en långpromenad strax också.
Det tragiska är att jag som vanligt kommer ligga och sova efter en halv film och har bara hunnit äta tre chips. Men ikväll så jäklar ska jag anstränga mig!

Helt otroligt vad jag tycker att vissa människor är spännande och en smula sjuka ibland. Sitter och kollar på True Life: I'm In A Love Triangle och blir helt ställd. Tänk att det seriöst finns människor som bestämmer sig för att vara tillsammans med två personer samtidigt och att räkna med att dem tycker det är okej. En kille som har två tjejer och blir sur på den ena för att hon inte vill fortsätta med triangeln. Då har han gjort den andra tjejen gravid och jag skulle inte heller vilja vara tillsammans med en kille som har en gravid flickvänn. Det här är bara helt sjukt enligt mig. Men alla har vi olika sätt att se på livet..

Nu ska jag gå min lilla sväng och hoppas på att kunna få fram något trevligt samtalsämne och en mysig promenad. Hade gött!



Denice svullar lite idag

22/01 Dance your ass off

2010-01-22 - 09:35:56
God morgon gott folk! Idag har jag en härlig sovmorgon och sedan har jag biologi följt utav Sång. Funderar på att orka gymma idag också, behöver ju faktiskt det. Jag får väll helt enkelt kila förbi där och se om det är mycket folk. Annars blir det att åka hem och bara ha det som en mysig fredag vilket jag behöver. Blir inte så mycket som händer just nu med tanke på mitt huvud och sömnbrist. Är dock värt att nämna att jag börjar bli riktigt sugen på att gå ut och dansa! Var hur länge sedan som helst och saknar både dansen och sällskapet. Får se om det kanske kan stå på schemat nästa vecka.

Igår var en ganska lärorik dag. Lärde mig bland annat att Mickis aldrig ska få stryka mina kläder då kommer det börja brinna. Lärde  mig också att Nanna gillar bruna bananer vilket bara är lagom äckligt och sjukt enligt mig.
Nej nu är det läga att göra sig klar och ta sig iväg till bussen för att käka lite lunch i skolan. Hade gött!



Denice vill dansa

21/01 god natt

2010-01-22 - 00:28:35

Nu är det läggdags för min del är verkligen jättetrött och har haft huvudvärk hela dagen. Ska bli skönt att bädda ner sig under duntäckena och försöka somna tidigt idag. Har visserligen grymt lång sovmorgon imorgon men är ändå skönt om jag lyckas sova lite. Med tanke på huvudet så tycks det behövas. Har ju fått vara utan värken ett tag nu så det känns lite typiskt om den är tillbaka. Men nu ska jag ge sömnen ett försök att lösa detta lilla problem. Sov gott, hade gött!






Denice trött med värk


21/01 Fin

2010-01-21 - 17:12:51

Underbar låt utan tvekan! Hoppas på att köra den på Bobby någon gång. Har älskat den här så länge men aldrig tänkt på att själv sjunga den. Men nu när jag tänker efter borde jag ju klara den.



21/01 ibland går det

2010-01-21 - 15:45:52
Nu har jag kommit hem och läggt mig ner i soffan bredvid coffe. Har fått lite gjort i skolan idag, både projektarbete och bobby. Tyvärr önskade jag att det skulle blivit mer gjort. Istället blir det att sätta sig och skriva lite mer nu. Måste fixa mitt cv också. Kan faktiskt inte vara fast på pappas jobb utan några andra kontakter. Nu är jag förhoppningsvis igång så det här ska nog gå bra. Hör av mig sen, hade gott! Denice har gjort en del

21/01 Finns så mycket måsten

2010-01-21 - 10:30:33

Finns nog ingen större tönt än mig i vissa lägen. Jag blir seriöst deprimerad när det går dåligt för mig. Ändå gör jag inget åt det. Hur svårt kan det vara att skriva en bit utav ett manus, eller skriva psykologi eller kanske nörda lite extra mycket farmville. Folk säger att jag är nörd medans det sitter människor och inte gör något annat än spelar. Nej nu blev jag lite ledsen kände jag. Hur som helst så har jag slutat för dagen och tänkte snart röra mig hemmåt.

Har ju helt glömt bort att berätta att min Diet är över. Gick ner 7 kg på två veckor och är helt otroligt nöjd över resultatet. Har faktiskt klarat mig riktigt bra efter att den slutat också och får nog klappa mig själv på ryggen lite glatt. Har ni några funderingar över dieten är det bara att fråga på.

Nu ska jag sätta upp lappen om Bobbynight och sen tror jag att jag åker hem. Hörs sen, hade gött!

 

Denice utan någon form utav disciplin


21/01 morgon

2010-01-21 - 07:14:30
Somnade otroligt tidigt igår och fick verkligen inget gjort. Hade skolarbete att göra men det rörde jag inte. Får helt enkelt sätta mig med det i skolan idag. Börjar 8.30 och slutar 10 så har ju lite tid på mig. Handlade ett linne igår och hittade en jättefin kofta men den får faktiskt vänta! Nu börjar jag få bråttom bara för att jag är så morgon trött och hatar därför att duscha på morgonen. Men nu är jag klar så dags att röra sig till bussen. Hade bra, hörs sen! Denice lat och trött

20/01 njut

2010-01-20 - 17:35:44
Har inte pluggat ett dugg utan fastnade istället framför datorn och facebook. Nu tänkte jag vara duktig och snäll så här kommer den omtalade låten som jag letat efter. Ca 5 minuter in i filmen kommer låten och jag tycker alla bör lyssna på den. Riktig barnfilm verkligen och att den satt kvar i mitt huvud än idag är ett under. Mys!




Denice nöjd och glad


20/01 Skärpning

2010-01-20 - 16:35:09

Blir lite smått trött på mig själv och att inte kunna göra saker. Hur svårt kan det egentligen vara att lyfta psykologi boken eller skriva ner några rader i ett manus? För mig är det på tok för svårt för att jag ska orka göra det uppenbarligen. Tänker hela dagen att ikväll ska jag göra det, jag måste plugga det ikväll eller nu är det dags att skärpa sig. Men det går som sagt var inte alls för mig. Ikväll måste jag verkligen göra projektarbete som ligger typ ett halvår efter, men som jag precis nämn så lär detta bara vara tomma ord. Mycket snack och lite verkstad är ett begrepp som passar bra in på Denice.

Har i alla fall hunnit med att ha lektioner och förläsning om isar. Sen har jag dessutom träffat Stoffe som har valt att låta mig sjunga sina två låtar han skrivit. Kändes riktigt bra och jag hoppas att folk som hörde också tyckte det lät bra. Eventuellt så spelar och sjunger vi dem på Bobbynight den 11/02 men vi får se hur det blir med det. Han är så otroligt duktig på gitarr och jag vill verkligen inte förstöra dessa fina låtar! Blir att träna på dem en del och se till att dom lite för höga tonerna inte blir sura eller tagna underifrån.

Nu måste jag verkligen ta tag i skolan. Morr Denice gör det du ska! Hörs senare, hade gött!



Denice har också hon för höga toner


20/01

2010-01-20 - 08:33:38
Helt oförklarligt hur en människa kan vara så trött varje gång hon vaknar. Idag har jag ändå sovit ganska bra och lyckats skrapa ihop några timmars sömn. Detta tycks tyvärr inte spela någon roll. Är ändå jättetrött och ligger fortfarande kvar i sängen. Utöver detta så har dessutom mitt schema gjorts om så min sovmorgon är så gott som borta. Okej, jag borde inte klaga och alla ni som läser börjar troligen vid halv nio eller något liknande. Men för mig är kvart över tio inte speciellt mycket att hurra för. Nu ska jag sluta klaga. Borde ju egentligen gå upp ur sängen och göra mig klar lite snabbt nu. Har religionkunskap på schemat och då behöver jag verkligen vara vaken så nu går jag upp. Hörs sen, hade gott! Denice trött och utan sömn

19/01

2010-01-20 - 01:10:30
Nu är det dags för mig att inta sängen. Känner mig dock tvungen att meddela dagens goda nyhet. Det var nämligen så att vi satt i fiket efter jag slutat och snackade lite skit som vanligt. Då fick jag den briljanta idén att fråga andrea om låten. Jag vet nämligen att hon precis som jag är galen i låtar ifrån barnfilmer. Efter att jag sjungit två rader utav denna fina låt utbrast hon Tom o Jerry. Då slog det mig att det stämmer utan tvekan. Nu när jag suttit hemma och letat på youtube så hittar jag den och är lycklig över att inte anses galen! Ska lägga ut klippet imorgon för nu kanske jag för första natten på en vecka kan sova bra. Är helt enkelt överlycklig och hade det inte varit så mycket folk nära hade jag utan tvekan både dansat på bordet och pussat sönder andrea. Nu måste jag sova, hade gott! Denice lycklig som få och inte det minsta galen

19/01

2010-01-19 - 18:19:22

Igår blev det lite shopping i Kista. Gick runt i 3 timmar och kollade i affärerna och letade efter fina armband, lite kläder och present. Hittade i alla fall ett midjeskärp på rean, ett par söta trosor mest för att dom var just söta, en BH som gav mig mitt livs chock samt ett jättefint Pearls For Girls armband. Tänkte slänga upp bilder på det igår men hade ingen rolig kamera och när jag väl fotat med mobil så orkade jag aldrig lägga in dem. Så här kommer bilder men med mobilkvalité.






Trosor ifrån Gina



BH ifrån Lindex
Midjeskärp ifrån gina



Sunkig bild men jättefint armband ifrån Smycka



Denice småshoppar


18/01

2010-01-18 - 23:30:26
Nu ska jag försöka ge det ett försök med den här texten som jag har i huvudet och haft i en vecka nu. Jag tror texten lyder som följande:

Vad jag längtar efter dig, räknar varje dag. Och jag tror att du kommer snart.
Jag kan måla världen gul och röd, namn ger stjärnorna, men jag klarar inte av att vänta mer.
Vaktar månen natten lång, viskar ömt ditt namn. Åh min dröm blir sann en kort sekund.
Åh jag längtar efter dig, trots att ingen hör min allra högsta dröm. Åh jag önskar att, vi ses du och jag min vän jag saknar dig så..


Något i den stilen är det som texten lyder. Så snälla ni hjälp mig nu att komma på vilken film detta är ifrån!!



Denice börjar bli smått galen

17/01

2010-01-17 - 12:32:30
Dåligt av mig att inte skriva jag vet. Men det har ju varit helg och jag har faktiskt ett liv ibland. Kom nyligen hem och har nu bäddad ner mig framför någon gammal mysig film. Har i flera dagar nu tänkt på en låt ifrån en barn film. Kommer ihåg texten och melodin men vet verkligen inte vilken film det är. Det här håller på att driva mig till galen och jag vet inte vad jag ska göra. Har letat igenom alla mina gamla barnfilmer, sökt på google, letat igenom youtube men hittar verkligen ingenting. Om någon känner sig riktigt bra på texter säg till! Kommer bli seriöst tokig! Denice är barnslig

16/01

2010-01-16 - 13:09:28
Var så otroligt trött igår så somnade helt galet tidigt! Vaknade tyvärr ganska sent ändå och har nu ingen aning om vad jag ska göra utav dagen. Har sån beslut ångest som vanligt och skulle nästan trivas bra nerbäddad i sängen hela dagen och kvällen. Får helt enkelt se vart den här dagen slutar, kanske sängen, kanske väsby eller kanske någon helt annan stans. Hade gött



Denice ångest som vanligt

15/01

2010-01-15 - 21:09:15

Nu vill jag verkligen att mixern i skolan ska vara hel och fin så jag kan börja spela in mina låtar. För en gångs skull så har jag verkligen mycket ideer och tankar! Helt otroligt att jag skrivit klart 3 låtar på väldigt kort tid. Både texter, gitarr och piano är klart i två låtar. Den sista vet jag inte om jag vill ha något annat än gitarr i så den är jag ganska nöjd med. Nu vill jag verkligen spela in!!


15/01

2010-01-15 - 14:41:37
Vissa stunder i livet önskar jag att skalet som jag under alla dessa år byggt upp, bara kunde vara lite hårdare. Men självklart finns det stunder som jag också önskar att det aldrig funnits där. Att jag direkt ifrån början kunde visa mina känslor så folk slipper tro att jag klarar allt. Jag vill som många andra kunna visa precis vad jag känner och när jag känner det. Slippa hålla inne på allt och bara få säga, visa och tänka högt. Skalet, muren, skyddet som jag så gärna just idag hade velat slippa, det bryter ner mig och lämnar något tomt kvar.
Känslan av ork, lust, vilja och hopp har nog helt runnit ur mig.
Kan någon ge tillbaka allt det jag var och hade förut. Det som fanns när man var liten och problemen kretsade runt dockor, gångertabellen och vem som faktiskt blev kullad. Alla de problem som en gång var så stora men som idag inte skulle spela någon roll. Det som kunde gett mig lite glädje idag!

Vill bara att allt ska bli bra och att saker ska lösa sig. Att jag ska kunna ha de vänner jag vill ha, göra det jag vill och leva som förr.



Denice drömmer om något lättare 

14/01

2010-01-14 - 21:05:29


Efter en veckas längtan så kommer ett nytt avsnitt utav Glee! Alla bör se det här!

14/01

2010-01-14 - 16:52:25

Nu har jag äntligen landat i soffan! Råkade bli en lite längre dag än vad som var tänkt, men att umgås med folk är ju alltid trevligt.
Skolan skulle dock underlätta om vissa människor sågs och lät mindre. Men jag är en glad flicka och tycker att alla är okej.

Kan tillägga att jag verkligen hela dagen gått runt och tänkt på en och samma text rad, så nu blir jag tvungen att skriva den bara för att den är fin!

"Some people want diamond rings
Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you"

Denice soffpotatis


14/01

2010-01-14 - 10:20:34
Asså när till bristningsgränsen idag! När jag väl lyckats stressa till skolan och kommer i tid, fått skjuts till stationen också, så får jag reda på att Biologin bara är varannan vecka. Detta leder till att jag egentligen är ledig idag men ändå har åkt hit. Så nu ska jag helt enkelt döda lite tid för att sedan hålla folk sällskap vid lunchen.
Sen är det också värt att tillägga att jag inte har något som helst skolarbeta så kan inte plugga heller. Det här känns ju lagom roligt! Men men jag får helt enkelt försöka hålla en god min och njuta utav min lediga dag!

Nu ska jag facebooka lite och sedan titta på maten. Hörs, hade gött!



Denice missar sovmorgon

13/01

2010-01-13 - 23:46:53
Nu är den här dagen strax slut och jag ska lägga mig i sängen och hoppas på att somna på en gång! Hela min dag har varit ganska slapp ifrån morgon till kväll.

Under hela förmiddagen såg jag ut såhär:



Medans jag hela eftermiddagen och kvällen såg ut såhär:



Som sagt  var har hela dagen varit ganska slapp. Bytte tröja i väsby till en typ likadan sen bara myst i den i sängen. Hoppas helt enkelt på att morgon dagen känns lite mer lyckad! Sov gott och hade bra!



Denice slappis flicka

13/01

2010-01-13 - 20:58:12

Dagen har varit tung och jag har inte mått speciellt bra alls. Dock orkade jag palla mig till Väsby centrum på eftermiddagen och införskaffa mig ny bh, två par trosor och några armband. Ganska trevligt med mellandagsrea! Jag som verkligen behöver spara på mina pengar tycker att det är extremt skönt med dom orange/röda skyltarna överallt. Vågade dock inte gå in på MQ idag för då lär jag använda alla mina pengar och få träningsvärk utav alla kassar som ska bäras därifrån sen.

Här kommer i alla fall bilder på dagens köp!








Nu ska jag lägga mig och kolla på The Real Housewifes Of New Jersey. Hörs sedan, hade gött!


Denice slapphuvud


13/01

2010-01-13 - 11:18:34

Igår blev lite utav en slapp dag då jag försov mig och vaknade när bussen skulle gå. Istället fick jag låna mammas bil och lyckades komma i tid! Blev två väldigt långa lektioner igår sen åka hem. Körde Nanna och Mickis till farsta strand som ligger på vägen och lyckades övertala Isac om att sällskapa mig i bilen till Stuvsta. När jag kom hem igår så la sig Coffe och jag framför tvn ett tag. Vi hann faktiskt med en lång promenad med Pax också. Hur skönt som helst att äntligen börja komma igång lite med träning, mat och promenader. Och nu höll jag nästan på att glömma att Coffe färgade min utväxt igår. Hur nervös tror ni inte att den pojken var?! Tror han hade lite panikångest där ett tag, men resultatet blev bra så han kan vara lugn.

Hoppas det är anledning nog till varför jag slarvade igår med inlägg och bilder. Som ursäkt för det tänkte jag lägga ut en bild ifrån helgen på en utav världens sötaste katter!

Den här dagen kommer väll inte den heller bli riktigt som jag tänkt mig. Har otroligt ont i ryggen och mår egentligen inte alls speciellt bra varken psykiskt eller fysikt. Kanske blir en lång promenad i eftermiddag och fota lite om jag har ork och lust. Men nu ska jag avrunda inna det blir för långt! Hade gött!

Denice fått färg på huvudet igen


12/01

2010-01-12 - 16:22:11
Nu äntligen är musiken igång på riktigt och Anders är tillbaka! Det är helt otroligt vad jag tycker det är skönt och är glad för det! Vi fick två nya låtar idag som båda ska bli grymt spännande att se hur dom låter i slutet. Den ena är Look What You've Done - Jet som Måsen ska sjunga, den andra är Stupid Girl - Miss Li som jag sjunger verserna och Andrea sjunge refrängerna på. Den är otroligt skön och riktigt tuff så tror det här kan bli helt kanon!

Nu ska jag sätta mig och kolla lite tv bara för att slappa lite. Ikväll kommer lite fler bilder så håll ögonen öppna! Hade gött!!



Denice supersugen på musik!

11/01

2010-01-11 - 22:01:21

När jag väl skulle sätta mig och redigera lite bilder från helgen så lyckades jag hitta några ifrån semstern i Norrland. Så då blev det dom som jag satte mig med istället. Tyvärr var det väldigt soligt den dagen så kvaliten är inte på topp. Sen finns det ju vissa säkerheter när man ska vara med djur, en utav dessa är stängsel som har en förmåga att vara ivägen något enormt! Men jag gav det ett försök ändå och tycker det blev några bra bilder!

Idag är det inte riktigt min dag med magvärk och huvudvärk. Dock var jag jätteduktig och tog mig till gymmet tillsammans med Nanna precis som jag hade sagt att jag skulle! Musklerna hade också dem tagit jullov så jag hoppas, på lite drygt allt jag äger, att dom snart ska vakna och att jag kan få igång en ordentlig träning. Jag vill så gärna få den där semesterkroppen och midjan jag vet att jag kan ha. Handlar som vanligt bara om inställning och motivation!

Kan ju tillägga att jag på Biologi B idag bara fick se på filmen och lärde mig att huden på en fullvuxen människa väger ca 5kg, att lungorna väger 1,2 kg och kan täcka en tennisplan, samt att det faktiskt inte är munnen som ger smak utan det är näsan. Nu kanske ni har lärt er något nytt och hyfsat ointressant.

Nu är det Paradise Hotel som gäller och en tidigt kväll med mycket sömn. Höres imorgon god natt, hade gött!







En sötful liten vän



En duva som gav fyllde mig med lugn



Gullig Lama



Farlig vit tiger



Denice med onödig lärdom och sega ben


11/01

2010-01-11 - 17:45:30
Har precis satt mig och insett att jag haft samma tråkiga utseende på min blogg i över 1 år nu. Måste verkligen göra något med den och få i ordning allt. Har någon något förslag på någon fin bild jag tagit som jag kan använda mig utav. Vet att det är dumt att fråga när inte speciellt många kommenterar men vore tacksam för era åsikter. Det är ju trots allt ni som måste sitta och se samma tråkiga sida varje dag. Så har ni något förslag på bild så skriv det snälla!

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom lite bilder ifrån i helgen som kommer upp ikväll. Hade gött!




Denice saknar kommentarer

11/01

2010-01-11 - 12:30:02
Tack Linn kommentarer som dessa gör mig ännu mer motiverad och ger mig hopp. Jag lovar att du också skulle klara av det så länge folk runt dig försöker hjälpa till. Gå in i det med en 100% inställning så ska du se att det ger dig goda resultat!

Till lunch står det fruktsallad idag och nu har jag faktiskt gjort det här i en vecka! Middagen ikväll är hamburgare och grönsallad, tomater samt gurka. Längtar till ett glas Fanta och en glass!

Nej nu är det Religion på schemat så jag skriver sen. Hade gött!



Denice lovar dig att det funkar Linn

10/01

2010-01-10 - 23:29:01

Helgen bara sveper förbi och jag har hunnit med massor. Fotat, träffat vänner, umgåtts med pojken, gått promenader och skrivit klart låtar. Nu börjar verkligheten imorgon med ordentligt schema och förhoppningsvis en några roligare kurser. Imorgon är en ganska tidig dag som inleds utav Biologi B klockan 10 som sedan följs utav Religion. Ska hinna med att gymma efter skolan imorgon också tillsammans med Nanna. Ska bli otroligt skönt att komma igång igen efter så lång tid. Kan dock meddela att jag gått ner 3 kilo på 3-4 dagar har då inte vägt mig i helgen.
Nu tänkte jag lägga ut två bilder som är tagna i helgen. Katterna fick agera modeller idag och jag fick göra detsamma i fredags. Älskar verkligen bilden på Svea, hon ser så otroligt kaxig ut, helt underbar!
Får se när jag har tid att lägga ut fler bilder men ska helt klart bättra mig på den delen. Har fått några klagomål om att det finns för lite bilder på mig, så kanske kan jag fixa några såna också. Nu är det sängen som gäller, hade gött!
















Denice hittat tillbaka till fotograferingen


24/12 del 2 (8/01)

2010-01-08 - 11:43:59

Andra delen utav min julafton

Nu är jag nog mer än överlycklig! Kvällen är klar och middag, fika, paketöppning samt film tittande är avklarat. Åt riktigt god julmiddag med allt det som ska finnas på ett julbord! Som varje år hade mormor gjort en kanon god tårta till efterrätt och fika.
Jag nämnde ju våra tankar om tomten och som jag anade så kom han och hälsade på hos oss. Pappa roade sig i år åt att spela full tomte och man får ge honom kredd för extremt bra skådespeleri. Är så otroligt tacksam över alla fina paket! Fick kläder, smycken, skedar, glas, böcker, smink, Sony Ericsson Aino och mycket mer. Är väll tyvärr lite paket galen och älskar verkligen att öppna dem, framförallt beror det på att jag är så otroligt nyfiken utav mig. Att sitta och veta att i paketet finns något till mig som jag verkligen vill veta gör mig helt tokig. Så julafton är väll en ganska bra dag också just därför. Nu har jag hunnit varva ner mig efter min lyckodans nere i köket efter att öppnat paketet med en ny mobil. Den kom i perfekt tajming och med tanke på hur illa min förra mobil började behandla mig.
Hoppas att alla andra också haft en lika mysig och familjekär kväll som jag har, men också att alla fått öppna något roligt paket!

Nu ska hela familjen och mormor sätta oss och se en film jag fick i julklapp och frossa i chips och dipp. Finns en liten risk att jag somnar så jag hör av mig imorgon. Hade gött

Denice älskar paket


24/12 (7/01)

2010-01-07 - 17:53:56
Nu tänkte jag lägga ut inlägget som jag skrev på julafton om någon kände sig intresserad och nyfiken på vad jag hade för mig.


Äntligen julaftons morgon och snön faller utanför. Helt otroligt att efter typ 5 år ha en julafton som snöar! Idag ska vi ut och gå med hundarna på en långpromenad, laga julmiddag, tyvärr missar vi Kalle eftersom vi inte har någon mottagning till boxern, istället blir det långfika och julklappas öppning tidigare.
Familjen har lite olika tankar och åsikter angående tomten. Hampus och jag tycker att vi är en smula förstora för jultomte, medans mamma gärna vill ha hit honom då hon tycker att julen annars inte är detsamma. Så jag får vänta och se om jag behöver sitta och skämmas när pappa kommer in i jultomte kläder och byter till norrländskdialekt.

Nu börjar det i alla fall bli tid för att byta om och ta på sig varmkläder och gå ut med hundarna. Blir ett inlägg ikväll efter att julafton har haft sin huvudpunkt. Hade bäst

 

Denice på julaftons morgon


7/01

2010-01-07 - 09:21:39
Mad dog var inte jättehemsk men jag kände mig ändå påverkad. En 15 åring som verkligen inte förstår några gränser och som blir lurad till precis vad som helst. Kändes som att den väckte många frågetecken för mig, kring inbördeskrig, unga soldater, men också kring hur dom gör vissa filmer. Jag satt och kände en klump i magen bara för att jag är helt säker på att djuren som används i filmen är riktiga och levande. På sättet dom behandlade en gris kan jag bara inte släppa. Det borde finnas vissa gränser för hur man får göra när man producerar en film. Men nu ska jag försöka släppa det där! Om man gillar filmer om inbördeskrig, våldtäckter, mycket dödande och även lite historia så tycker jag att man ska se den.





Idag är först skoldagen och jag ska försöka hinna med att äta lunch innan jag drar till skolan. Dagens lunch är: Spenat, några skivor mager ost och en skiva rostat bröd.
Nu ska jag käka min frukost och lyssna lite härlig musik. Hade bra



Denice får sig en tankeställare

6/01

2010-01-06 - 22:18:09
Idag har jag spenderat så gott som hela dagen för att städa rummet. Började dagen med att inse att det var onsdag och att jag börjar skolan imorgon, det känns ju lagom sorgligt. Sedan tvingade jag med coffe för att gå på ikea med mig. Hittade dock inget jätteroligt så blev lite ljus och ljusfat. Väl hemma började jag känna städmani och satte mig för att rensa en hylla, när en hylla blev klar började jag på nästa. Tyvärr hann jag inte klart så mitt rum ser just nu ut som ett bombnedslag. Får helt enkelt göra klart det imorgon efter skolan. Idag har dieten känts tung och jag har börjat förstå att jag verkligen älskar både juice, läsk och andra goda saker. Idag stod det 2 ägg, keso och tomat på schemat till lunch. Middagen bestod utav spenat, paprika och kyckling. Så idag var det helt enkelt jobbigt att äta. Nu ska jag lägga mig och kolla på mad dog och hoppas på att den inte är för hemsk. Hade gott Denice ger rummet ett försök till

23/12 del 2 (5/01)

2010-01-05 - 23:17:45

Nu är rimmen färdiga, paketen ligger under granen, middagen är äten och jag ligger nerbäddad med en varmchoklad. Så mycket bättre än såhär tror jag inte det går att få det. Älskar verkligen julstämningen, att se snön falla utanför fönstret, små hundtassar i snön, frost på rutan, varmchoklad eller en kopp te, det är helt enkelt såhär julen ska vara.

Tyvärr har vi inte lika mycket snö som hemma men det är vit på träden och snö på backen. Kanske kan vara 1 dm snö just nu men ska tydligen snöa och bli kallare så jag hoppas på det! Vill verkligen hinna åka lite snöskoter och busa med hundarna i snön. Var några år sedan som det var så pass mycket snö att man kunde åka på skotersafari. Men om vintern fortsätter som hemma så kanske det snart är så mycket snö igen.

Nu börjar det bli dags att lägga ihop datorn och kolla på film med resten utav familjen. Här kommer bilderna ifrån idag. Hade gött!





Fladdermusen som hade torkat död under vedspisen



Fiffan och jag undertiden dom letade gran. Ångest över att jag har en mössa på mig som är gjort i 6an och är osminkad. Men naturligt är vackert right?




Pappa och hampus när vi äntligen hittade en gran. Gillar hampus blick!




Fiffan sötnosen full utav snö under våran promenad



Denice njuter av jul


23/12 (5/01)

2010-01-05 - 22:42:49

Nu sitter jag vid rätt dator så här kommer lite bloggande ifrån värmland med bilder!


Vi kom fram igår klockan 3 lite drygt så det var bara att gå raka vägen in och sova. Idag vaknade jag utav att mormor stod på undervåningen och ropade efter hundarna. Trött efter igår var det bara att vakna till och gå upp, kanske skulle jag orka äta något till frukost för ovanlighetens skull. Frukost blev det även fast det dröjde mig en timme att äta en liten macka och dricka ett glas oboy men bättre det än inget. Sedan satte vi oss för att planera dagen och se vad som måste fixas såhär innan julafton. Besluten vi tog blev att städa, hugga julgran, julhandla mat, klä julgranen, slå in de sista paketen och sist göra julskinka. Allt det där som får en att känna riktig julkänsla!

Vid 12 tiden gick vi ut för att leta julgran på vår mark och efter vissa om och men hittade vi slutligen en som såg fin ut. När min bror började hugga ner den visade det sig att den kanske inte var så rolig trots allt. Toppen ramlade av och hela granen var jättetunn. Men det fick bli som det blev och nu står den ute och tinar av sig. Ikväll så blir det till att finpynta den och gotta sig i den goda granlukten.

Eftersom jag tog körkortet igår så har jag paxat platsen bakom ratten under de här dagarna, så jag fick köra till affären.  Är överlycklig över att lyckats på första försöket med både uppkörning och teorin!
Tillbaka till ämnet om vad som hänt idag så handlade vi och sedan begav vi oss till Peo för att hälsa på. Som vanligt när man ses efter ett år blir det att man pratar i x antal minuter och slutligen kommer fram till att ses på en fika dagen efter.
Väl hemma igen tog vi en fika med mormors goda fikabröd och kakor i hundra sorter. Sedan la jag mig i sängen och nu ligger jag här och skriver.

Nu kanske jag ska slå in lite klappar och skriva några rim. Tror jag lägger mig och skriver ett till inlägg ikväll. Slänger in några bilder ifrån idag i nästa inlägg. Hade så bra så länge

Denice dagen före jul


5/01

2010-01-05 - 14:24:52

Kom aldrig hem igår så kunde inte skriva och lägga ut bilder. Men nu ska jag strax käka lunch och efter det så åker jag hem.
Som svar till Linn så äter jag en form utav Scarsdale dieten. Den är ganska lik GI men hårdare och pågår bara i 14 dagar. Tanken är att man inte äter Kolhydrater eller fett. Till frukost är det alltid en halv Grapefrukt och te/kaffe utan mjölk och socker. Lunchen varierar detsamma gäller middagen.
Det man alltid ska tänka på är att men förlorar mycket vatten så drick mycket vatten och träna lagom mycket eftersom kroppen inte får kolhydrater.

Nu tänkte jag äta lunch vilket idag blir tornfisksallad, självklart utan dressing och med ett glas vatten.

Här kommer två bilder ifrån middagen igår. Kan ju erkänna att jag var bra sugen på Coffes potatis och Beasås. Men nu är de bara att sattsa i två veckor! Ni får ursäkta de kassa bilderna. Hade gött!



Min middag vilket var mager hamburgare med sallad



Coffes middag blev magra hamburgare, potatis och Bea. Till och med Svea var sugen på att smaka!



Denice ger dieten ett försök


4/01

2010-01-04 - 16:12:14
Nu är det ett nytt år vilket leder till nya möjligheter, nya misstag, ny vardag men också ett försök till att förbättra sitt liv. Det är vad jag verkligen ska försöka med nu och det börjar med en rivstart. Idag var första dagen på en diet som jag ska gå på i 14 dagar som förhoppningsvis ska göra mig peppad men också ge mig en bra start. Efter det blir det att äta rätt men framförallt träna ordentligt. Se till att springa 2 dagar i veckan och palla sig till gymmet 3 dagar i veckan. Jag vet ju att jag har det i mig och att jag älskar att göra det. Så fort saker får fart så får jag lite motivation, så nu får ni hålla tummarna för mig!

Ikväll när jag sitter på rätt dator ska jag lägga ut lite bilder och ett inlägg som jag skrev i värmland. Med tanke på att jag inte hade internet där så skrev jag ett inlägg varja dag som jag tänkte att jag kunde publicera nu när jag kommit hem. Så ett inlägg kommer ikväll nu är det one tree hill dags på tv. Hade bäst



Denice laddar inför ett nytt år