Mitt långa blonda hår

2012-08-30 - 16:18:21
Supernöjd som vanligt efter att ha varit hos Ann-Eli. Vi tog bara topparna vilket faktiskt var ovanligt lite så jag är jätteglad! Äntligen är mitt hår verkligen långt och det bli bara längre. Sparar och sparar men det är svårt med den ljusa färgen som jag vill ha. Att bleka ett hår sliter som tusan och nu gör vi det visserligen bara på utväxten. Men en gång i tiden var jag mörkbrunett och efter det tog håret mycket stryk vid avfärgningen. Trodde inte jag kunde få långt hår igen men hoppet finns kvar. Nu mina vänner är det riktigt långt!

Skor, så att det räcker och blir över

2012-08-30 - 14:07:00
Lixom många tjejer (och killar för den delen) i min ålder får jag ständiga infall av shoppingberoende. Just nu är det precis allt men ibland kan det vara klockor, skor, kläder, allt möjligt. Men den här gången är det väskor, mobilskal, dataväska, jeans, tröjor, pyssel, baksaker, klockor osv. Det ända som inte är akut nu är skor. Tror det beror på att jag när vi flyttade in, insåg att skor var något som fanns i överflöd. Har fortfarande kvar det mesta hos mamma och pappa, men jag vet ärligt talat inte hur jag ska få plats med dem. Så skorna är jag nöjd med! Fast ett par shyssta, rena vita sneakers hade inte suttit fel...

Frissa

2012-08-30 - 13:02:05
Slappar dag idag, det kan jag lova!
Har tid hos frissan 14.00 vilket kanske är lite smålarvigt när jag jobbar på salong. Men har man hittat den bästa frisören är det svårt att sluta gå till henne.Så 14.00 har jag en tid hos Ann-Eli på Strandsalongen. Blir inga stora förändringar utan bara klippa bort lite slitet.
 
Hur som så blir det sedan hundprommis och förhoppningsvis lite foto. Vi får se helt enkelt. Hoppas alla haft en bra start på dagen så hörs vi se, hade gött!

Dator på inlämning

2012-08-29 - 22:46:00
Idag har jag hunnit med lite mysig lunch med Natta, rensa datorn, lämna in den, äta med pappa, farmor, mormor och bror, gått hundpromenad och städa lite. Är man nöjd eller är man nöjd?
 
Då skärmen på datorn nu är helt svart fick jag till min glada upptäckt se att försäkringen går  ut 1/9. Så idag tömde jag den på allt, vilket var på tok för mycket!, sen åkte pappa och jag till siba och lämnade in den. Håller nu tummarna för att de ska gå fort att antingen laga den eller ge en ny. Trött på att inte kunna sitta vid en dator i soffan. Coffes dator har för dåligt batteri så den kräver sladd vilket gjort den till en stationär.
Så nu när bilder ska ses, saker beställas eller skola ska fixas sitter jag fast vid ett skrivbord, konstigt..
 
Men men ny dator vore fint. Nu ska jag ta mig an externa hårddisken  och få lite ordning på bilder och dylikt. Hade gött!

Gårdagen 28/08-12

2012-08-29 - 21:33:38
Igår hade vi strömavbrott lite till och från vilket verkar gälla halva Segeltorp. Därför åkte jag iväg och fikade med Natta och sedan tränade jag lite hund.
 
Skulle vika tvätt och städa i köket igår vilket dröjde över 1 timme?! Inte okej! Men nu är det rent och fint så de är huvudsaken. Nästa steg blir att få ordning i vardagsrummet. Kanske borde ta tag i det med en gång?..
Så får det bli, vi höres!

Min nya inneboende

2012-08-27 - 21:11:00
Cosmos pappa, Suck, bor hos oss i 3 veckor. Han är så söt och rar lilla Snuckeraring! Övar på att bli 08a vilket innebär donken, hänga i Skärholmen C, åka en hel del bil, mysa i sängen och mycket mycket mer!
 
 

Länge sedan sist

2012-08-27 - 17:42:25
Man skulle kunna tro att ägaren till denna blogg gått och avlidit men så är inte fallet. Har bara hänt mycket, och med mycket menar jag lägenhetsköp, inflyttning, köksfix, hundläger, nytt jobb, nya möjligheter.
 
Jag är alltså numera lägenhetsägare av en bostadsrätt med 2rok på 58,5 kvm i älskade segeltorp. Där bor jag nu med min älskade hund och älskade fästman och sambo. Vi köpte lägenheten i maj och flyttade in 31juli. Så snart har vi bott här en månad och saker börjar verkligen att arta sig. Bilder på lägenheten får jag ta senare då jag knappt tagit några än.
 
Vidare så har jag varit på Riesenlägret lixom varje år. Blev dock tvungen att jobba så jag missade både invigning och avskedet. Men hann vara där veckan och träna massa hund! Tränade sök, lydnad, agility och uppletande. Vad mer kan man behöva? Träffade trevligt folk trots att min älskade Kattis lyste med sin frånvaro. Men en trevlig vecka var det och precis sokm varje  år böjrar man nu räkna ner inför nästa läger.
 
Har börjat jobba på Klippotek1 i skärholmen och trivs oftast som fisken i vattnet. Äntligen får jag jobba med alla dessa produkter som jag innan lärt mig allt om, varit intresserad av och lagt pengar på. Jobbat där hela sommaren och stannar nu där till hösten. Perfekt med lite extra pengar och timmar!
 
Usch vad långt det blev, tråkigt att ta sig igenom också. Men men bra jobbat ni som orkade!