26/12

2009-12-26 - 18:51:48
Nu sitter jag hos familjen larsen och ska äta middag. Har haft en kanon jul, tyvärr utan internet. Men har skrivit ett inlägg varje dag på datorn så när jag kommer hem blir det en del inlägg. Nu ska jag käka, skriver senare ikväll, när middagen är avklarad. Hade gott! Denice njuter i skogen

22/12

2009-12-22 - 20:30:58
Idag har jag tagit körkortet och klarade uppkörningen utan problem! Är så otroligt glad och tycker verkligen att allt har gått jättefort!

Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att åka till Värmland och fira julen. Kommer hem den 27 förhoppningsvis med både bilder och inlägg! Åh shit vad lycklig jag är, har inte gjort annat än kört och velat köra hela dagen!

Nej nu måste jag åka, hade bäst och en riktigt mysig jul till alla!


Denice lycklig bakom ratten!

21/12

2009-12-21 - 23:15:27

Var på julbord i lördags och resten utav veckan har jag råpluggat! Har verkligen inte hunnit göra något annat förutom att plugga och köpa julklappar. Känns jättetråkigt att börja sitt jullov så men förhoppningsvis blir det ändring på det ifrån och med imorgon..
Här kommer i alla fall 2 bilder på mig innan julbordet på Tyrol (som var hur gott som helst). Det här var mitt 19 år som jag är där vilket är lite roligt med tanke på att jag bara är 18 så klura på den ni. Hade gött



Denice vill stressa ner nu






Var så länge sedan jag hade tid att redigera och leka med bilder så här har jag faktiskt gjort det.


21/12

2009-12-21 - 17:08:53
Nu är det näst sista steget klart! Bara ett kvar nu och det  håller jag tummarna för!

14/12

2009-12-14 - 22:52:06

Har haft en helt sjuk vecka med extremt mycket att göra. Den här veckan kommer tyvärr inte att bli mindre så mina inlägg kommer sakta men säkert jag lovar.
Idag har jag köpt nya jeans som jag längtat efter i lite drygt 6 veckor eller något och nu har jag äntligen köpt dem. Så tänkte att nu kan jag lägga upp en bild på dem för att det ska hända något. Sen kommer dom utlovade bilderna ifrån Bobby, konserter och katter osv. Dom kommer dock inte idag men ska göra mitt bästa den här veckan för att lägga ut dem.








Denice stressar sönder


7/12

2009-12-07 - 07:17:14
Jag lyckades ta  mig upp för en timme sedan. Det är verkligen helt otroligt att jag inte satte klockan på snooze mer än en gång!
Nu har jag fått på mig kläder, fixat håret och kvar är sminka mig och drick upp Oboyen. Sedan bär det av till skolan där jag har konsert idag. Vi ska samlas halv 9 för att börja plocka i ordning och fixa scenen. Första konserten börjar klockan 11 och sedan går nästa igång vid halv 1. Så nu gäller det att tagga till och bli klar för en dag på scenen. Jättejobbigt att jag inte har något som helst sug och har ont i halsen men förhoppningsvis kommer det när konserten närmar sig.

Nu måste jag springa till bussen, hade gött!



Denice dricker oboy för halsen

6/12

2009-12-07 - 00:23:27
Nu är denna söndag avklarad och den har faktiskt varit helt okej. Var ute och gick en långpromenad tillsammans med pojkvännen, blev tyvärr inga foton. När vi väl kom hem igen slog jag mig ner framför tvn och datorn och nördade mig lite, vilket är tillåtet på söndagar! Vid 4 tiden åkte vi till mormor för att käka julmiddag och oj så gott det var. Sen precis som jag trodde hade hon ju bakat en massor också, så fika blev det. Fotade faktiskt en del på Timjan, mormors hund, för att eventuellt göra en julklapp utav sedan.
Nu när jag varit hemma har jag kollar igenom alla fina bilder och hittade en hel bunt bortglömda bilder som jag tog på tältprojektet. Dessa ligger nu ute på facebook som typ allt annat i mitt liv känns det som. Ska försöka lägga upp några bilder här också, både ifrån tältningen men även på Coffes söta katter som fotades i helgen.

Borde verkligen gå och lägga mig nu med tanke på hur tidigt jag ska upp imorgon. Har blivit så bortskämd med mitt luftiga schema att jag verkligen har svårt att komma upp på morgonen. Men klockan ringer imorgon vid 06.30 och så ska jag upp, hemskt men sant. Så som ni alla förstår bär det nu av till sängen och jag hoppas på härliga drömmar inför en full vecka. Hade gött



Denice upp tidigt imorgon

6/12

2009-12-06 - 12:43:14
Söndag idag och Coffe och jag ska snart ge oss ut på en promenad i det mindre roliga vädret. Kanske kan jag få lite roliga bilder för igår blev det inte mycket fota.
Blir advents/julmiddag hos mormor ikväll vilket jag ser fram emot. Älskar verkligen min mormor otroligt mycket och det är hur skönt som helst att sitta och fika, äta och prata med henne. Självklart kan det lätt bli lite för mycket ibland när hon är ensam och har en hel del att berätta när man ses, men det känns förstårligt. Så nu hoppas jag att hon har bakat något gott och har gjort lax, för mer jul än så kan de inte bli för mig.

Nu ska jag tvinga ut min pojke i kylan och kanske lyckas övertala  honom att vara modell för mig ett tag. Hade gött



Denice julkänsla och fotosug!

5/12

2009-12-05 - 17:58:40

Satte mig precis på Facebook en liten snabbis och insåg då hur många det är som börjar få den här mysiga julkänslan. Men ett annat lite mer sorgligt konstaterande jag gjorde var att jag själv aldrig bakar något vid jul. Alla pratar om lussebullsbak, pepparkakor och allt det där som ska ge en julstämning. Det är verkligen sorgligt att jag aldrig gör något utav det där, men jag har aldrig behövt. När jag var liten gjorde jag det alltid med mormor men efter det har hon gjort det själv och jag har inte haft tid. Sen är det väll också ett faktum att det inte är någon bra tanke att ställa Denice i ett kök. Det brukar ju inte sluta så bra med typ bränd mat, kaos och svordomar. Men ändå känns det som att det måste bli ändring på det! Ska nog höra med min pojke om han skulle kunna tänka sig att baka något med mig. Jag kan ju skylla allt på honom om det blir fel, eller åtminstone låta honom lösa allt kaos.

Nu ska jag längta till maten och hoppas på att kvällen fortsätter vara lika underbar som resten utav dagen varit. Hade gött



Denice baka?


5/12

2009-12-05 - 13:03:37
Idag är det lördag vilket för min del innebär mys med pojkvännen och hjälpa mormor lite. Så nu klockan 1 ska vi hem till mormor och sätta upp ljusslinga och fika lite. Senare blir det att åka hem till Coffe och ta en promenad och mysa i värmen. Ska försöka lägga upp några bilder ifrån fotograferingen här om dan.

Nu så ska jag byta om och bli klar för att hälsa på mormor. Hade gött



Denice tråkväder men njuter ändå

4/12

2009-12-04 - 22:59:05
Hur underbart är inte detta! Mina två favoriter i final! Hade dock velat se Mariette där men Calle och Erik är helt rätt!! Är så jäkla glad nu, är verkligen hur skönt som helst. Erik är redan en stjärna och så är det bara!



Denice happy face

4/12

2009-12-04 - 21:05:47
Helt sjukt! Jag tyckte Calle var grym på sin första låt men efter att sett Eriks andra låt Run to the hills så är maså gott som mållös. Vad ska man säga? Helt otroligt vad bra! Folk står upp alla skriker och han ger världens show! Kan inte bli bättre, f*n vad bra!!!



Denice kan inget annat än gapa

4/12

2009-12-04 - 20:18:41
Shit, seriös kärlek till Calle ikväll! Minns när jag såg honom köra sin auditon och hur bra jag tyckte han var. Idag fick han samma låt nämligt Walking in Memphis och han gör den hur bra som helst! Älskar känslan han får fram och nu sitter jag med lite gåshud! I love it!



Denice bänkad framför idol

3/12

2009-12-04 - 00:14:18
Körningen idag gick väldigt bra och det körkortet känns inte jättelångt borta. Körde till södertälje och runt där sen tillbaka ut på motorvägen och hem. Så nu är nästa lektion på måndag och jag hoppas att den känns bra!

När jag kom hem ifrån körningen åkte jag till väsby där vi slappade framför tvn och kollade lite film. Sen kände jag att jag var tvungen att gå ut och fota i det otroligt fina vädret. Känns så otroligt mysigt när vädret är så vitt och kallt, nu kanske vintern äntligen är här!

Får ju inte glömma att berätta att jag var på hockey också. Inte blev jag speciellt förvånad när jag fick reda på att Foppa var skadad. Det är ju så otroligt typiskt när man åket för att se en spelare som är bland världens bästa och så är han skadad.  Men för första gången på en evighet så skyller han inte på foten utan på överkroppsskada. Hur som helst så var matchen i sig inte så jätterolig. Den slutade 2-2 efter ett spel som inte riktigt var bra ifrån något utav lagen. Djurgården ska dock ha en klapp för att dom fick till lite tryck ifrån klacken!

Nu är det avrundning och sova för min del, morgondagen väntar med mässa och programdag. Hade gött



Denice en skolfri dag

3/12

2009-12-03 - 09:35:54
Riktig kallt uta och snorhalt, jag som ska övningsköra till södertälje. Är sådär otaggad som vanligt men hoppas verkligen på att det går bra idag! Blir att ta det väldigt försiktigt och vara 100% fokuserad.
Ikväll ska jag på Hockey med Coffe som är överlycklig. Modo-Dif spelar ju och förhoppningsvis står Foppa på planen hel och lite kry i alla fall.

Nu måste jag springa till bussen men kanske kommer ett inlägg när jag kommit hem. Hade gött



Denice vill inte halka!

2/12

2009-12-02 - 23:33:19
Idag har jag skolat mig och hunnit med en liten shopping-runda. Eftersom att jag shoppade massa roliga grejer igår i Kista så blev det bara två armband ifrån Six och en mössa ifrån åhlens idag. Dock var jag glad ändå! Måste ju faktiskt spara lite pengar till julklappar, speciellt nu när jag inte jobbar!
Sen är det visserligen så att jag i flera dagar funderat på hur jag ska göra med klocka. Har ju hur många klockor som helst men är så sugen på att köpa en Jet Set klocka. Tycker ju att deras färgglada kopieklockor är riktigt snygga och en rolig accessoar att ha. Det jobbiga är att jag inte vet om jag vill lägga 600 på en kopiklocka när jag ändå ska få två klockor snart. Hjälp mig, ska jag köpa en och i sånt fall vilken färg?

Slänger in en bild på slutet för det var länge sedan. Hade gött




Denice med jet set tankar

1/12

2009-12-01 - 10:33:32
Känner mig tråkig och trött idag. Lyckades i alla fall ta mig upp ur sängen imorse och ta mig till skolan i tid. Vid bussen insåg jag att jag hade glömt att ta på mig mina ringar vilket betyder otur.. Sist jag glömde dem var gången som mitt finger gick av när vi hade idrott. Hur som helst så är pendeln 30 min sen när jag kommer fram och det är stopp i pendeltrafiken. Så dagen börjar ju verkligen jättebra!
Väl framme i skolan får vi lite information sen så har jag håltimme till typ halv 12, vilket betyder att jag måste plugga svenska. Så nu har jag satt mig och skrivit ut dom grejer jag behöver och ska sätte mig och vara seriös och duktig. Eller jag ska väll åtminstone försöka!

Nej men jag skriver ikväll. Hade gött


Denice gör ett försök till seriöst plugg