Tråk dag

2007-09-26 - 21:44:06
Skit trist dag rakt igenom. Dagen börjar sämst med att bussen inte kommer och sånt skit... Sen var det tråkiga och sega lektioner, en hål timma på typ 2 och en halv timme.. Sen seg lektion och efter det idrott. Spelade fotboll som faktist gick helt okej, men min kropp m år as dåligt. Måste snart kolla upp det hos läkare. Nån som vet hur länge man brukar vara sjuk?
Kom hem sent ikväll tror klockan var 17.30, så då var det att plugga lite, sen käka och sen dra till Carro. Var väll där i bara nån timma sen drog jag mig hem för att plugga vidare. Nu är jag äntligen klar med det och ska strax lägga mig.
Är grymt orolig över en kompis. Vill verkligen att du hör av dig så att jag får reda på hur du mår! Så läser du det här Call me! Gått och tänkt på dig hela dagen..
Sen vart det krångel med en annan kompis idag också.. Hoppas på att du förstår vad jag menar och förlåter mig..
Mmm mycket problem är det, men det är väll så det ska vara! Hoppas på att helgen blir mer lyckad när den kommer.. Ska ut och träna imorn både mig själv och hunden.
Nej nu ska jag sova, Hade nice!

Denice är allt förstört?

Nästan en vecka

2007-09-25 - 22:49:07
Aha nu är det snart en vecka sen sist.. Jag är grymt dålig på att skriva.. Hur som helst har jag faktist vart ute och sprungit nu.. Kroppen mår inte bra av det, jag är fortfarande inte helt frisk! Men jag känner att jag måste få igång träningen nu, gillar inte det där med att vara sjuk länge. Har väll vart sjuk i ett antal veckor nu, skit trist! Nej idag vart det bara 5 km.. Igår vart det 5 km.. Så jag har i varje fall rört mig två dagar nu;)
Annars har det nog inte hänt nått kul alls... Var i stan med Estet kompisarna i fredags. Mycket trevligt, men vi esteter är väll som vi är också. några kanske gick en smula för långt, men skoj det hade vi! Träffade Coffe också, stort grattis till honom som muckade! Äntligen lite semester för din del;)
I lördags så hämtade jag lilla Timjan. Shit så söt hon är, men det är när hon är lugn! Så fort hon började komma till rätta vart hon helt galen, tror hon har någon form av damp! Hon är fan överallt och busar, men men hon är bara liten valp! Fia och Gnistra gillar henne inte spec mycket. Dom tycker hon är as jobbig och föredrar att vara i ett helt annat rum än henne. Sov hos mormor i lördags också. Så mormor slipper springa mitt i natten för en Timjan som vill ut. Så jag sprang istället, tror jag var ute typ 5 ggr. Så det var inte så jätte farligt! Sen söndags morgonen vaknade jag av att lillan stog och boxade mig i ansiktet med sina små tassar. Sen kröp hon in under täcket och somna, så då sov vi i 2 timmar till sen gick vi upp.. Hände nog inte så mycket mer i helgen.
Igår var det skolan som vanligt igen.. Helt okej dag faktist, slapp ju spanskan. Sen efter plugget åkte jag hem och pluggade hela eftermiddagen, sen gick jag carro o natta ut ett litet tag. Sen var det dax att dra hem o sova. Fick reda på att en kompis inte mår spec bra vilket gör mig grymt orolig! Hoppas på allt jag äger att allt blir bra för dig! Jag finns alltid här!
Idag då.. Då var det skolan, så grymt seg dag. Såg fram emot Esteten hela dagen sen när vi väl kommer in på lektionen så är det klart att vi bara ska se på film.. Skit trist med tanke på att jag ville sjunga, men men får väll se klart filmen. Sen åkte jag till farsta och träffa Abbe o Adam. Vi stack och åt på donken sen köpte jag en ny halsduk. Efter det tog jag bussen hem och stack ut med hund. Nu sitter jag här. Inte så jätte kul dag kanske, men så var det! Nu känner jag att det är dax att sova. Så alla får hade bra vi hörs.

Denice trött på förkylning

Bilder

2007-09-19 - 00:09:44
Här är några bilder på Timjan och en av hennes syskon. Orkade inte ta ut alla för fotograferning. Så tog bara ut henne och en syster. Hur som här är dom.



Här är den lilla busen. Timjan är fundersam över varför den låter.
Timjan funderar över varför den låter


Timjan och hennes syster äter blåklockor. (Timjan höst upp)
Två små busar.. Den


Timjan i full fart!
Lill tjejen


Hennes syster som lipar
Buse

Senaste

2007-09-19 - 00:03:45

Shit shit nu var det riktigt länge sen jag skrev.. Tror det vart typ 10 dagar.. Inte mycket har hänt dock.. Fortfarande inte helt frisk utan hostar och sånt där skit.
Men vad har hänt sedan sist då? Hmm... Vi har spelat in våran rapplåt.. Resultatet utav den kan ni höra här: http://www.mp3cube.net/0607/1190132743.mp3
Smurf rösten i början är då jag lite om pitchad. Men men jag finns med i varje fall början, mitt och slut! Annars har vi spelat flickorna i årskurs 2 på estet lektionerna. Idag på esteten så fick vi vara en slagverksorkester, så hela klassrumet var fyllt med olika trummor och där stod vi, en elev på varje trumma och slog våra takter. Snacka om att det måste låtit sisådär lagom mycket för dom som satt i klassrumen brevid. Men Shit happens tråkigt för dom;)
Vad har annars hänt i skolan då? Jo, idag hade vi matte prov vilket gick sådär.. Inte det bästa jag skrivit men kanske inte riktigt det sämsta heller. Får se hur det gick! Annars så har vi inte gjort så mycket tror jag. Vi har en hel del läxor, till och med väldigt mycket om man jämför med hur det var i grundskolan! Hoppas jag överlever men än så länge har jag klarat mig oväntat bra på den fornten. Och jag ska kalla mig själv natur elev;)
Annars då.. Ja, klassen känns bara bättre dag för dag och redan nu agerar vi som en stor familj, där alla har varsin fin liten plats..! Skolan i sig är riktigt nice, fräsch och rymlig, ljus skola. Idrotts salen är enorm, gymet har hela grejer vilket är ett stort steg om man gämför med segeltorpsskolans, matsalen är ganska liten men maten och salladen är schysst, musiksalen är inte allså dålig och sådär kan jag fortsätta i all evighet!! Lärarna är helt okej, kanske ger lite mycket läxor dock;)

Aha mina närmaste skoldagar kommer se ut nånting i stil med:
Imorn har jag idrottsdag vilket innebär att vi ska springa Magelungen runt, alltså springa 8 km. Skulle springa men med tanke på att jag har varit sjuk i över 2 veckor så fick jag inte mer än jogga/gå.. Så det blir helt enkelt att ta det lugnt. Sen när vi kommer tillbaka efter det så är det insparking på skolan. Tror inte jag orkar gå på det så jag sticker nog hem och vilar upp mig lite!

Torsdag: Då har vi program dag vilket leder oss Natur elever till tyresta för att tillbringa dagen på ett naturreservat. Där ska vi ta foton på mossor, djur och natur. Kanske inte riktigt är det roligaste jag kunde tänka mig men men..

Fredag: Ja den ska vi tillbringa i ett klassrum och ta kort via lupp på olika mossor. Sen efter det så ska vi leka Carl von Linné och sortera in mossor och sånt skit i olika grupper.. Oj vilken naturvetare jag är;) Våra fotografier och fina arbeten ska senare visas upp för några nior ifrån Edbo skolan. Haha stackars dom när dom ska bli tvugna att gå runt och kolla på bilder av mossor! Grattis till dom!
Men så ser väll dom närmaste dagarna ut för mig..

Annars vet jag inte om det hänt så mycket. Det har visserligen hänt en grymt kul grej!! En gammal kompis har efter en utskällning tänkt efter och äntligen tagit kontakt med mig igen.. Det känns mycket bra! Tack:) Nu kanske jag kan bli lycklig igen. Hoppas bara att NVNV07/NVES07 kommer palla det trycket;) Jag kanske blir lite för mycket för dom! Men det vore grymt skönt att faktist få vara lite glad och inte behöva tänka på dom grejerna mer. Vi får se vart det tar oss!
Sen då. Jo i går var jag och tog hål i öronen. Tack för psykstödet Sofie! Hur som helst så fick jag en fix idee att ta hål i öronen, så nu vill jag ha minst 7 hål. Jag hade 2 tog 3 i går så har minst 2 kvar att ta. Dom ska jag ta när dom nya har börjat läka. Kommer dröja ett tag men det blir nog bra! Jobbigt att jag tog 2 i ena och ett i det andra för då vet jag inte hur jag ska sova=P men men det löser sig det också!

Vad mer kan jag skriva.. hmm inte mkt tror jag..
Idag var jag med mormor och kollade på hennes valp som hon ska hämta hem på lördag. Riktigt söt liten rackare, Timjan ska hon heta. Hehe självklart ville mormor att hennes lilla flicka skulle välja både hund och namn.. Så nu har jag valt hund och namn. Tog den med mäst fart i, den som var riktigt framåt och ville busa mycket. Hon är störst också och kan nog bli en mycket trevlig hund. Timjan vart det med tanke på att det skulle vara en kryddsort. Satt och åt Magnum glass och så var det nån krydd fråga på och svaret var just timjan. Så det vart det och mormor verkar ganska nöjd tycker jag. Så på lördag ska vi hämta henne jag och mormor. Sen ska jag sova där då också för ingen så liten vill väll sova själv! Tog lite bilder på Timjan och hennes syster. Lägger upp dom imorn.

Nej nu är det lägg dax. Sov så gott o hade nice.

Denice är det på väg att vända?


Kortfattat

2007-09-08 - 23:59:13
Sist jag skrev var i tisdags... Har inte hänt så mkt sen dess.. Har varit förkyld hela veckan. Igår hade jag studiedag, riktigt skönt. Satt dock och passade grannens hund i ett antal timmar. Men men jag klarade mig. Kvällen spenderade jag med familjen framför tvn med tanke på att jag är sjuk.. Somnade vid 22 och roligare än så vart det inte..
Dagen då. Jag vaknade när mamma skulle sticka och träna hund. Sen låg jag där och hostade i ett par timmar. Tillslut bestämde jag mig för att jag skulle åka och köpa nya jeans. Så Natta kom hem till mig och sen drog vi till skärholmen. Hittade efter vissa om och men ett par jeans jag ville ha, så dom tog jag sen stack vi hem. Väl hemme så kom carro och hälsade på oss en snabbis! Resten av kvällen är spenderad framför tv och datorn...
Nu sitter jag här och hostar och vill gå och lägga mig. Vet tyvärr inte om jag vågar förens mamma och pappa kommit hem. Hehe tycker inte riktigt om det där med att vara hemma sj och sova i källaren. Men men somnar nog snart ändå. Hade Bra!

Denice hostig

Flickorna i årskurs 2

2007-09-04 - 22:55:59
Skolan gick bra idag.. Hostade kanske en hel del men det funkade ändå:) Hade Musik idag och jag spelade trummar, faktist ganska kul när man börjar hänga med! Vi spelade "Flickorna på tv 2" i omgjord ver till "flickorna i årskurs 2". Killarna sjunger tjejerna spelade, därför jag hamnade på trumman! Känns lagom riskapelt att sätta mig på en Gitarr;)
Annars så har det inte hänt nått alls idag. Satt och väntade 25 min på bussen vilket var tråkigt.. Sen kom jag hem och har bara vilat hela dagen med tanke på min förkylning. Känner att det snart måste sluta för jag måste ut och springa igen!! Nej nu börjar jag bli trött kanske dax att lägga sig... Hade Nice!

Denice förkyld:/

trött och ont...

2007-09-04 - 07:44:58
Sitter här och ska snart åka till skolan.. Har skit ont i halsen idag och hostar hela tiden! Har ganska lugna lektioner idag så jag hoppas på att klara mig! Mänk, matte, svenska och musik.. Borde gå bra om inte halsen blir jobbigare. Nej nu kanske jag borde öka så jag inte missar bussen! Hade bra!

Denice

Tråkigt..

2007-09-03 - 21:47:57
Idag har jag inte gjort nånting alls förutom skolan.. Skit tråkigt rent ut sagt..
Började med Nk som var ganska segt, sen fick jag springa till min sång lektion och när den väl börjat gick den sjukt snabbt.. Sen hade jag spanska, så grymt tråkigt men roligare än dom förra gångerna. Efter det var det matte som gällde och den var inte så jätte kort så höll på att somna. Avslutade dagen med historia som faktist var helt okej! Spenderade ett tag efter skolan utanför och i musiksalen innan jag sen åkte hem.. Väl hemma satte jag mig vid Tv:n, sen vid datorn och mer än så har jag inte gjort idag... Riktigt uttråkande! Förlåt till dom som jag terrade sönder idag..
Känner att jag snart måste sticka ut och träna igen. Men halsen vill inte alls det så kanske får vänta nån dag till! men men nu blir det film! Hade bra!

Denice uttråkade som få!

Dålig

2007-09-02 - 23:05:38
Japp det har jag vart.. Inte bloggat på länge nu känns dumt! Förlåt.. Vad har hänt då? Jo, jag har vart i skolan och det har gått bra.. Fått en hel del läxor men det hade jag räknat med:) Ser inte alls fram emot Gympan på onsdag med tanke på att vi ska ha kondition! Blä men men jag överlever väll:)
Aha dagarna har gått förbi fort..
I fredags var jag med Carro och Dennis i stan ett tag. Satt och käkade på Donken sen följde vi Dennis till zinkensdamm där han skulle möta Madde, för att sedan sticka på konsert.. Jag och Carro åkte hemmåt och påvägen började några äckliga fjortisar bråka med oss.. Men men carro och jag äger på att ignorera! Jag var väll hemma vid typ 19 så då satte jag mig vid datorn och tråkade.. Sen frågade Stoffe om jag ville komma till honom o kolla på film med honom, Bobo o Matilda och efter vissa övertalningar hos mor så åkte jag dit. Riktigt skoj att jag fick komma! Sen kollade vi på film och så och vid 23.30 så åkte jag hem. Stoffe och Bobo var duktiga och följde mig hela vägen hem;) tack för det! Sen var det lite dator och sen sängen.. Det var min fredag..

Lördag då..
Jo då vaknade jag och satte mig o snackade lite med mamma, hinner sällan göra det! Sen var det datorn och byta om. Efter det åkte jag och mamma till hundklubben och tränade lite hund för att sedan åka och kolla på hundvalpar(till mormor).. Riktigt söta var dom!! Åkte väll hem vid typ 15.30 tiden. Sen la jag mig och tog det lugnt med tanek på min förkylning! Städade han jag också med. Sen kom Carro, Natta, Ekis och Tobbe så vi drog till kvantum:) Vid typ 20:30 kom Stoffe och Bobo till mig för att kolla på film och det började väll inte så bra för det vart gul bild.. Sen bytta vi film och krånglade lite med sladdarna och då löste det sig! Mhm Stoffe vart trött så dom åkte vid 23:30 så sen gick jag och la mig.. Det var lördage.

Idag då.. Då vaknade jag av sms.. Sen gick jag upp och satte mig vid datorn där satt jag ett antal timmar.. sen gick jag till carro och satt där. Efter ett tag tog vi Timmer och gick o satte oss vid långsjön för att snacka om Nollning vilket vi vill slippa! Sen gick jag hem och käkade. Sen plugggade jag och satte mig vid datorn. Så dagen har varit slapp och tråkig. Mycket dator och plugg men men så blir det ibland.
Känner att jag måste blogga mer! Skärpning på mig! Hur som helst så ska jag lägga mig nu:) Hade gott!

Denice mycket slarvig