30/11

2008-11-30 - 23:15:40
Vad gör man när man inte längre vill vara sig själv,
när man är osäker på livet och vem man egentligen är,
när man bara vill försvinna och slippa känna,
när man inte längre orkar stå och bara faller,
när dagar känns som denna,
vad gör man?



29/11 (30/11)

2008-11-30 - 16:49:10
Igår skulle jag egentligen baka med Katti, Niklas och Bobo men så vart det inte. Åkte till Martin vid två för att följa med honom och köpa rörblad. Vi fick gå massor och de var skoj men kallt! När vi kommit hem till Martin satte vi oss och kollade på ondskan och sen åkte jag hem. Väl hemma var det Stjärnor på is som gällde och försöka skriva lite musik.. Det är så tråkigt när man inte alls har någon inspiration, kommer verkligen inte på något alls.. Somnade ganska tidigt efter att ha smsat lite.

28/11

2008-11-28 - 18:32:13
Har inte orkat skriva någonting.. Så nu får jag väll ta de senaste dagarna lite kort..

Onsdag: Vi hade 70-tals konsert. Första började vid typ 10.30, väldigt lite folk tyvärr. Andra konserten började 11.30 och då var det väldigt mycket folk där! Helt fullt, sjukt skoj. Med tanke på min förkylning var jag orolig att inte kunna sjunga, men det gick ganska bra ändå. Första konserten saknade vi ganska mycket energi men det tog vi igen den andra konserten. Dagen avslutades med en sista spelning kl 19 också. För att inte bara sitta i skolan och sega så åkte jag och Kätty till Länna. Vi råkade åka lite för långt med bussen så sen vart det att knata i snön. Blöta och glada var vi efter ett tag framme vid RUSTA där Katti skulle handla nått. Sen vart det att gå och köpa godis och dricka, för att sedan åka buss till skolan igen. Både jag och Kätty gjorde ett tappert försök att få Rostis och Niklas att stanna i skolan och se oss spela, men det gav inte jätte rätt resultat. Slutade med att båda åkte hem och att jag hotade Martin med att han skulle bli utan sång på sin låt. Jag vet att man inte ska vara elak men kunde inte låta bli och för en gångs skull gav det ju resultat. I Trångsund vände Martin om och kom tillbaka för att se oss :D Duktig Denice måste jag nog säga! Jag var nöjd med dagen och tycker helt klart att klassen ska vara detsamma!! Skit bra allihopa!!

Torsdag: Igår var det vanlig skola som gällde och jag var ruskigt trött! Förkylningen hade allt annat än släppt och jag kände mig febrig och helt slut. Dagen var jättelång och jobbig. Fick tillbaka matte prov, hade biologi, svenska, ljudteknik och musikproduktion. Slutade halv 6 så sen var det bara att åka hem och sova!

Idag: Idag är nog ännu tråkigare än de andra två dagarna. Åkte till skolan för att börja med engelska... Sjukt onödig lektion, vi satt och lyssnade på en talbok.. Jag har ju redan läst boken. Sen var det matte vilket innebär Derivata som jag faktiskt lyckas förstå mig på ganska bra. På håltimmen började jag och Kattis att spela in gitarren på vår inspelning. Haha de vart kanske inte så jätte bra, vi får fixa de sen. Efter 2 timmar hade vi Biologi och sen slutade vi! Ovanligt tidigt en fredag. Japp, det är min dag kanske inte så jätte skoj. Ikväll blir det att kolla på Idol och sova jätte jätte mycket!

Om någon orkat läsa om mina inte allt för roliga dagar så grattis till dig.. Hade gött Denice sliten och trött

25/11

2008-11-25 - 22:43:39
Tisdag idag vilket betyder lunchkonsert... Första gången gick helt åt helvete, andra gången gick ganska bra. Efter skolan fixade jag stämmor med hjälp av sara, som jag och martin sedan spelade in. Vart ganska bra måste jag nog säga. Sen så skulle jag egentligen och kolla på Chrill på Café 44 men så vart det inte..

Imorgon är det 70-tals konsert. Första börjar klockan 11.30, andra börjar kl 12.30. Kom och kolla!!

Nu ska jag sova. Hejdå

Denice otaggad

24/11

2008-11-24 - 23:13:28
Usch usch usch! Stress, stress, stress! Så känner jag just nu! Orkar inte riktigt, men jag ska väll vara glad för att jag får sjunga..

Dagen började ju inte bra alls! Vaknade med jätte ont i halsen (lagom till konsertdagarna!) och huvudvärk. När jag precis kommit på bussen efter att ha stått och väntat i en halvtimma i snöstormen, får jag ett sms att första lektionen är inställd! Skit skoj verkligen. Väl i skolan upptäcker jag att all synth och piano jag spelat in på Show me love är fel, så jag fick en aning panik! Vart mycket bättre när Anders gav mig några tips och sa hur jag kunde lösa problemt, och vips så var det fixat. Sen var det fysik och det rullade på som vanligt, efter det var det lunch sen kemi. Kemin är som den är, ibland fattar jag allt och ibland fattar jag inget alls. Enligt schema avslutades min dag med Svenska då vi bara pratade om någon text, vart dock kvar i skolan till 17.. Detta på grund av Lucia träning följt utav Lunchkonsert rep.. Förstår verkligen inte hur jag ska kunna klara båda låtarnas solodelar. Usch stress, massa stress. Nej nu tänker jag faktiskt sova. Snöstormen och det kalla vädret tar slut på mig!

God natt Hade gött

Denice stress

23/11

2008-11-23 - 22:34:05
Jaha och nu var helgen slut.. Jag ska verkligen inte klaga för det har varit en kanon helg för min del!
Hur har ni haft det?

Den här dagen har inte varit så jätte spännande men ganska skön ändå. Började med att sova till typ 10 vilket var jätte skönt, vaknade dock med halsont vilket inte alls var lika skönt! Hur som helst så slöade jag bara på förmiddagen och sen åkte jag och kollade när Martin, Stoffe, Niklas, Bobo och några andra spelade match.  Det var as länge sen sedan jag kollade på när de spelade, lite små mysigt, fick mig att tänka lite på förra året. Stoffes flickvän var också där och stöttade så vi satt och snackade lite, skit trevligt tjej verkligen! Bra Stoffe :D! Första matchen var det vinst med 4-2 tror jag det slutade, andra matchen var kanske inte lika skoj, förlust med 2-1.. För ovanlighetens skull så var pojkarna ganska sura efter förlusten så det vart en vända till donken för att sura av sig lite. Sen bar det av hemåt och eftersom att jag ändå inte hade något bättre för mig åkte jag med Stoffe till slussen och åkte sedan hem. Skönt att prata med honom, saknar det lite faktiskt!
Väl hemma så hämtade jag min tv hemma hos mormor, var ute med Pax på en promenad i snön och kollade lite på TV.  Så det vart en ganska skön och trevlig dag! Nu funderar jag på att sova, får se om de blir lite musik först.

Hade gött hoppas ni haft en härlig helg!

Denice nöjd

22/11 (23/11)

2008-11-23 - 16:39:56
Jag skrev aldrig igår så får bli två inlägg idag, ett om gårdagen och ett om dagen...

Lördagen var väldigt lugn och skön! Åkte hem till Rostis ett tappert försök att göra en ny låt. Haha kan inte påstå att jag var till någon som helst hjälp tyvärr. Försökte få martin att spela sax också men inte det inte.. Sen skulle han hem till Bobo så då åkte vi till gullmars för att möta Stoffe, Maria, Viktor, Amelie, Niklas och för att sedan ta bussen mot fruängen.  Så hoppade de av på vägen så fick jag sitta där i min ensamhet. Väl hemma så köpte jag och mamma pizza (vilket tyvärr inte alls var spec gott..) och kollade på stjärnor på is. Sen drog hon så då somnade jag i soffan.. Så såg väll min lördag ut på ett ungefär.

21/11

2008-11-21 - 18:51:53
Yay äntligen är det helg och det är hur skönt som helst!!!

Dagen passerade förbi ganska fort faktiskt. Program dag vilket inte är så jätte ovanligt nu för tiden.. Skumt nog var den här dagen helt okej.
Dagen började med att jag åkte till skolan och fick reda på att vi inte började halv 9 utan 9, så jag satt och pratade med Anders och Martin. När vi väl började lektionen vart det med en film om "Djurens inre" vilket kanske inte var den bästa film jag sett, men men allt för att fördriva tiden. Sen vart det lunch och efter det Hjärt- och lungräddning. Kattis och jag hade ganska skoj men det är lärorikt och bra. I vanliga fall hade vi slutat efter det men vi har konsert nästa vecka så det vart rep vid kl 14. På håltimmen försökte jag fixa lite med Show me love och jag börjar lära mig och så nu.
Ännu en dag har Martin slagit i huvudet och varit hur snäll som helst! Han väntade ett antal timmar på mig och satt och mixade sin låt. Jätte jätte jätte tack :)

Älskar esteten just nu! Shit vad vi kan vara bra om vi vill!! Om alla gör sitt bästa och har riktigt jävla kul så blir det kanon på onsdag! På onsdag är det konsert i skolan kl 11.30 och andra konserten börjar 12.30. Sen är det konsert för alla som vill komma kl 19 på onsdag kväll! Kostar 20 kr inträde för att vi måste ha lite pengar till ljus och annat skoj! Hoppas ni kommer.

Nu ska jag upp och äta så får vi se vart kvällen tar vägen!

Hade gött

Denice happy

20/11

2008-11-20 - 23:32:51
Jaha nu är torsdagen snart slut och jag är sjukt trött för ovanlighetens skull...

Dagen har varit väldigt lång och inte innehållit någon jätte skoj.. Började med fysik, sen matte prov, efter det var de svenska, sen ljudteknik och sist men inte minst musikproduktion..
Fysiken hade vi någon uppgift som vi skulle lösa i grupp vilket började bra sen gick de dåligt men slutade riktigt bra.
Matten låter jag nog bli att berätta hur den gick, det var inte bara jag som kände så tror jag.. G-nivån på provet kanske inte riktigt var G-nivå men men, får se hur det gick..
Svenskan var det arbete med medeltida balladen så jag och katti letade reda på lite om balladdans.
Ljudtekniken var långtråkig. Vi gick bara runt och lyssnade på ljudet i olika rum.
Musikproduktionen fortsatte vi med våra Covers som vi ska göra. Show me love börjar funka nu och det kan nog bli riktigt bra.
Så såg min dag ut.. Martin som utav någon anledning satt kvar och väntade i skolan var så trött och seg att han inte orkade åka hem, så vi vart kvar i skolan till 18 tiden. Anders visade sin nuvarande favorit låt...

Sen kom jag hem och nu ska jag sova.. så kul har min dag varit..


Hade gött

Denice tröttis

19/11

2008-11-19 - 21:45:48
Aha ny är klockan typ 21:30 och jag är sjukt jävla trött. Ännu än lång dag i skolan och nått säger mig att hela min vecka kommer bli så... I måndags slutade jag 21.30 tack vara ett öppethus som jag och anders stannade jätte länge på, i tisdags var det sen sång för mig och Nisse skulle vara med så då slutade jag inte fören vid 16.25 typ, sen i dag vart det sen dag och kom inte från skolan fören vid 19 tror jag klockan vart, morgondagen lär innebära att jag slutar vid 17.30, sen är det fredagen och då slutar jag någon gång mellan 16 och 17... Sen har det  varit tidiga morgonar också så jag är sjukt trött...

Hur som helst så kan jag berätta att "spelningen" idag gick väldigt bra. Både Katti och jag skötte oss riktigt bra tycker jag! Det var skit kul och folk verkade tycka detsamma... Härligt att faktiskt få sjunga lite låtar som ligger högre så jag får använda mitt bekväma läge:) Nej, det var faktiskt jätte kul och riktigt härligt att bara få sjunga ut.
Jätte tack till Niklas som var extremt duktig och fixade hela den här grejen. Han har fixat och donat en massa och det resulterade i en riktigt mysig kväll. TACK!

Nu är det bara vänta till nästa Bobby dag antar jag. Tills dess hinner vi ju spela en del ändå! På tisdag så är det lunchkonsert då jag ska spela en låt med Nisse ska bli spännande, samt sjunga lead i de båda gemensamma låtarna (som det ser ut just nu). Sen på onsdag nästa vecka så är det 70 tals konsert som jag hoppas alla kommer på! Först är det två konserter för skolan sen blir det också en på kvällen. Mer info får jag ge lite senare!

nej nu är det matte prov som gäller. Prov imorn..

Hade gött

Denice sliten och trött

18/11

2008-11-18 - 18:40:06
Nu har jag kommit hem ifrån skolan och hoppas på att snart få middag!
Hur har dagen sett ut då, ja den har inte varit så speciell förutom dom äckliga tågen imorse!!! Tåget mot västerhaninge skulle komma kl: 09;01 men vart försenat till 09:53.. Förseningen vart bara värre och värre så slutade att tåget kom 10:16! Fattar ni hur sent det är, jag som började 9.55 hade den extrema turen att min älskade mormor faktiskt orkade köra mig till skolan. Så jag vart inte jätte jätte sen. Förutom förseningen har dagen sett helt vanlig och tråkig ut..
Började dagen med Biologi sen lite rast så jag och kattis repade igenom låtarna, efter det var det mänk, sen var det lunch och vi käkade (fisk för ovanlighetensskull) och repade igenom låtarna en gång till. Tråkigt men sant så var nästa lektion samhälle och vi gjorde bara tråkiga saker som vanligt.. Efter det var det rast och sen hade jag sång, jätte tack till Måsen som väntade på mig :)
Aha där har ni min dag.. Kanske inte det roligaste att läsa om men har sån brist på idéer!! Förlåt!

Nej nu ska jag kolla lite tv och käka, sen blir det promenad med Sara.

Hade gött

Denice små trött

Får försöka

2008-11-16 - 18:54:11
Det är ändå några som vill att jag skriver så varför inte försöka..

Idag har varit en riktig slapp dag, bara suttit vid datorn och tv:n.. Var förbi mormor för att hjälpa henne med hennes TV sen bar det hem igen för att kolla lite film och snacka med Måsen på msn :D..

På tal om äpplen så måste jag nästan säga att jag ångrar att jag inte följde med hem till Marcus i fredags. De tycks ha haft det jätte skoj och jag önskar man kunde börja umgås lite mer med klassen, filmkvällar och annat mys. Får ta mig i kragen och fixa något trevligt!!

Nu är det One tree hill som gäller!!!

Denice segar

Orkar jag ?

2008-11-16 - 13:36:57
Ska man börja skriva igen? Jag vet faktiskt inte.. Egentligen borde jag kanske det men har ju så lite ork... Vad tycker ni?