26/01

2011-01-26 - 15:48:47

Igår var en riktig slappar dag. Sov länge och skönt var det! Sen inte göra någonting en hel dag. Tro mig, det behöver jag verkligen. Är aldrig ledig längre så är riktigt glad över det nya schemat med ledighet på varje torsdag typ!!


23/01

2011-01-23 - 10:02:47

Blogg.se låg nere nästan hela dagen igår, därav min dåliga uppdatering.

Nu sitter jag i alla fall och äter lite frukost och ska snart sminka mig inför en dag på jobbet. Hoppas att det är lugnare idag då gårdagen var hysterisk! Kom fram en kund till mig och sa att han tycker inte att jag behöver åka och träna för att han sett hur mycket jag sprungit omkring. Men men när det är mycket att göra så går tiden snabbt.

Nu ska jag äta klart och sen göra det sista. Hörs sen, hade gött!




Dålig cambild ifrån igår..


22/01

2011-01-22 - 10:00:11
Hade en kanon kväll igår och det var så kul att träffa lite människor ifrån östra igen! Vi var på bio och såg Meet the parents: little Fockers. Den var riktigt rolig och föll mig perfekt i smak. Nu längtar jag tills nästa gång jag får träffa gänget och nästa gång jag får snacka lite med Nanna.

Det är faktiskt lite läskigt hur fort det går att tappa kontakten. Förr pratade jag med Nanna varje dag men sen efter studenten tog det bara slut. Det är riktigt tråkigt och jag saknar henne verkligen så nu blir det skärpning!

21/01

2011-01-21 - 11:34:27
Nu ska jag snart åka till skolan för redovisning vilket jag faktiskt är hellugn över. Tror det kommer gå kanon så länge min dator inte väljer att krångla..

Efter skolan ska jag hem till hundarna för promenad och mys och ikväll kanske jag ska träffa lite gammalt folk ifrån östra. Får se om vi lyckas få ihop någonting, annars får det bli träning och sedan slappa.

Oj vad klockan blev mycket, hörs sen, hade gött!

20/01 klar

2011-01-20 - 23:23:40
Träningen är avklarad och passet var tyvärr inte lika bra som det brukar vara. Föredrar när Emma har det på måndagar, men det får bli två pass i veckan med piloxing helt enkelt.

Nu har jag bäddat ner mig och avslutat lite plugg. Tänkte strax sova då jag är otroligt trött och verkligen behöver det!

Imorgon ska vi förhoppningsvis hitta på något skoj, ett gäng östra elever. Går kort dag med redovisning i skolan sedan ska jag nog hem och promenera med hundarna. Kanske hinner med lite träning imorgon också om jag har tur. Att avverka fem pass i veckan vore kanon men vet inte hur jag ska hinna riktigt. Har hunnit med två piloxing och ett styrketräningspass den här veckan. Sen blir det styrketräning på söndag och kanske kondition på lördag. Vi får se helt enkelt!

Nu ska jag återvända till mitt sovrum och säng för att sova, hade gött!


20/01

2011-01-20 - 16:47:13

Usch det här har verkligen inte varit min dag så jag fortsätter göra det här till en utav de tråkigaste och gnälligaste bloggarna genom tiderna..

Har nu bokat tandläkartid så det blir fixat på torsdag och då blir jag fattigare... Nu hade jag tänkt åka iväg på ett pass piloxing och slå ut mig lite utav all denna depp..

Hoppas Carro orkar följa med och testa, är inte sugen på att gå själv idag!


19/01 Jag vill dit igen..

2011-01-19 - 22:51:22

Det finns stunder i livet då jag bara vill lägga mig under täcket och inte behöva gå upp igen.
Stunder då jag är redo att ge upp, då jag inte längre orkar kämpa vidare.

Hur kan jag vara så vek och ligga och tycka så synd om mig själv?
Jag har en familj som tar hand om mig och bryr sig, jag har en pojkvän som alltid finns där, jag har tre hundar som älskar mig och tröstar mig, jag har en mormor som aldrig slutar hjälpa, jag har all kärlek man kan få och ändå har jag mage att ligga och tycka synd om mig själv..

Ibland funderar jag seriöst om jag lider utav manodepressivitet. Jag kan vara hur glad som helst ena sekunden och nästa känns det som att precis allting skiter sig.

Idag landade det för mig att jag verkligen måste ta mig till tandläkaren och laga mitt hål. Jippi det blir säkert minst 1500 kr.. Sen så ska jag snart betala skatt och försäkring på min bil, det är ytterligare 7000 kr. Idag var jag även tvungen att köpa ett busskort för 740 kr. Jag köpte igår bildäck för 4000 kr. Och sedan är alla mina sparpengar som jag kämpat för sedan juli borta.. Mina planer på att resa som jag sparat och sparat och sparat till. Allt bara försvinner.

Hatar att vara vuxen, det är inte min grej! Jag vill vara omogen och töntig. Ha dom där problemen då barbiedockan tappat huvudet eller Biologi A läxan är på tok för svår.
Jag vill dit igen, dit där problemen idag knappast anses som ett problem. Dit där jag trodde att jag hade all tid i världen på mig att göra vad jag ville. Dit där ett beslut inte påverkade hela din vardag. Dit där jag fortfarande hade roligt, njöt och var glad..


18/01

2011-01-18 - 11:18:37



Ena linnet som kom hem från Nelly 49:- , ni får ursäkta håret och de dåliga bilderna..



Andra linnet också 49 :-


 
Och sist men inte minst klänningen 69:-

Älskar klänningen och tror den blir perfekt med ett litet skärp eller någon söt kofta!


16/01

2011-01-16 - 16:45:55
Hemma ifrån jobbet, nu blir det gymmet... Sedan hem för att plugga och sova. Måste dock äta också, håller på att svälta!

Vi hörs efter träningen!


Paketet iftån Nelly. Bilder kommer ikväll!


14/01 ny kläder

2011-01-14 - 22:51:03
Hämtade ett paket ifrån posten idag. Satt och klickade lite på Nellys mellandagsrea i onsdags natt och igpr kom paketet. Snacka om snabb leverans!

Ni får se bilder på kläderna sen.



13/01

2011-01-13 - 15:42:08

Kan säga att jag är bra jäkla trött på den här kursen nu!
Om någon sitter och har tråkigt och tycker att jag klagar så kan denne ta en kurs i Pedagogik 1 (Svensk utbildningshistoria) och sedan höra av sig till mig.

Kapital hit och kapital dit, parallellsystem där och parallellsystem här, läroverk upp och folkskola ner.. Usch, vilken härlig sammanfattning!


Förresten, god fortsättning!