Helg igen

2007-12-08 - 00:43:18
japp.. Och som vanlig kommer det inte hända ett skit. Me ndet är nog lika så bra det, har sjukt mycket att plugga på, hoppas verkligen att jag orkar och kan!
Idag kom jag hem vid halv sex och sen satte jag mig ner och tog det lugnt.. Sen käka jag middag och kollade på idol. Var det rätt som vann? Tycker det är sjukt orättvist att dom är så duktiga på att sjunga! Vill verkligen också! Men jag nöjer mig med det jag har, finns ju några stycken som tycker om det i varje fall!
Hur som hels så lyckades jag hinna med att bråka/tjafsa med mamma den här kvällen! Hatar när hon ska vara överbeskyddande och dryg! Men så är det ibland, orkar inte riktigt bry mig om det just nu heller!

Imorgon ska jag kanske träffa Söfie för vi måste plugga(alltid roligast om man är två!, sen ska jag väll träna hund och kanske träffa Carro lr abbe får se hur det blir med den saken.

På söndag ska jag Plugga, plugga, plugga och troligen plugga lite till! Sen ska jag kanske ta mig till liljeholmen för att kolla på när killarna spelar sina två sista matcher för säsongen. Det beror dock på helt hur mycket ork det finns kvar i mig.

Grymt skönt att det snart är lov! Längtar som fan! Hoppas på att det blir värmland så man bara kan få komma bort ifrån allt och alla! Både mitt Psyke och mitt fysiska jag skulle behöva det just nu! Läskigt när kroppen börjar säga ifrån.. Ska man ta det som en varning kanske?;) Nervryck i ögat, hugger till i bröstet, ständigt trött och känner mig allmänt nere just nu. Men men precis som med det mesta så blir det bättre med tiden!

Bröjar bli lite orolig att vissa personer tycker jag är för mycket och att jag börjar bli dryg! Hoppas inte det!

Nej dax att sova tror jag, lär inte hända mycket mer! Nattinatti

Denice life goes on!

Tråk på er

2007-12-02 - 20:02:08
Hehe aldrig några nya kommentarer.. Tråkiga människor som läser tycker jag.