29/10

2010-10-29 - 22:52:14
Kanske bara är jag som vill att  Daniel ska få stanna i Idol men han har tagit mitt hjärta. Han sjunger så otroligt bra och ballader är ju min grej så kanske är därför. Låt honom vara kvar!

29/10

2010-10-29 - 13:59:17
Idag ska jag ha en riktig mys-ta-hand-om-mig-själv- dag!
Kom nyligen hem ifrån skolan och sista examinationen i den här kursen. Har precis tagit en dusch och lagt mig i soffan med en billys.. Usch jag vet men idag bryr jag mig inte! Nu tänker jag bara slappa och njuta för jag är faktiskt sjuk! Hatar förkylning, speciellt när man inte kan prata ordentligt. Nej därför tänker jag unna mig en egen dag. Ska ligga och slappa framför tvn ett tag till sedan lägga ansiktsmask.

Bloggar kanske lite då och då. Hörs sen, hade gött!

28/10 En bit på vägen

2010-10-28 - 14:56:17
Nu är snart 50% utav arbetet gjort så har fortfarande en hel del kvar. Inte så jätteroligt men kan vara ganska intressant att skriva självvärdering för att förstå sig på hur mkt man lär sig och hur mkt som är kvar..

Får helt enkelt fortsätta skriva nu och återkomma när allting är klart!

28/10

2010-10-28 - 10:30:59
Idag blir det heldag med plugg då allt ska in imorgon och det är en bit kvar för mig.. Tog dock sovmorgon så började jobba för en halvtimme sedan. Så nu ska jag börja med att skriva processloggen så återkommer jag efter den! Hade gött!

27/10

2010-10-27 - 23:35:31
Bloggen finns typ inte längre.. Förstår inte hur jag ska hinna med den trots att jag så gärna vill!

Praktiken har tagit all min tid de senaste två veckorna och på helgerna jobbar jag eller bor på hotell med älskling! Den här veckan är sista veckan på kursen och därför måste alla arbeten skrivas klart och lämnas in, samt att vi har en examination på fredag. Därför känner jag en hel del stress nu vilket jag verkligen hatar! Vill kunna åka och hälsa på gamla kompisar, tvingade verkligen iväg mig till bóbbynight för att jag vill inte svika mina vänner. Hatar att det inte finns tid för någonting längre. Åh saknar östra!!

18/10

2010-10-18 - 22:18:35
Tro mig när jag säger att jag är galet trött! Redan sovit två timmar idag men nu tänker jag gå och lägga mig. En kaos morgon och halvkaos under hela dagen. Imorgon är det praktik, träning, äta och mysa! Hörs imorgon, sov gott!

16/10 är med och tävlar

2010-10-16 - 18:13:51




Jag älskar ögonskuggor och är därför med och tävlar på http://www.fabforfight.com/


16/10 Jobb och trött

2010-10-16 - 16:49:51
Härligt att några håller med mig om Idol röran!

Idag har jag jobbat och är ganska trött faktiskt. Ligger i sängen hos Coffe och han ska snart få provköra A3an innan jag åker hem. Tog hit den så att Tomas fick köra den lite så min pärla står kvar i garaget. Så skönt att ha möjligheten att få köra Audi på helgerna. LYX!

Nu ska jag vila lite för att orka köra hem sen då Coffe ska till Uppsala. Hörs ikväll, hade gött!

15/10 Idol är inte längre okej...

2010-10-15 - 22:19:23
Tänk hur irriterad man kan bli på små saker ibland. Men nu kanske det inte är en jätteliten sak jag retar mig på den här gången med tanke på att typ 40 miljoner kollar på programmet.  Självklart pratar jag om idol och i år blir jag sur på riktigt. Är det verkligen okej att musiker deltar i tävlingen i år.
Linda har varit med i nästan 1 år på kanal 5 och släppt 40 000 album tillsammans med Supernatural. Visst hon är kanske inte känd musiker längre men jag sitter ju med deras skiva framför mig just nu. INTE OKEJ!

Geir är också han stor nordisk musiker. Han har deltagit 3 gånger i Finlands melodifestival och vunnit en gång. Han har också deltagit i norska melodifestivalen samt skrivit VM-låten "Victory" till VM i friidrott 2005 som han även framförde live i såväl öppning- som slutceremonin. Han har också gjort och framfört den officiella EM-låten "Champions of the day" till EM i damfotboll 2009. Geir har haft en egen show och varit med i Rhapsody in rock 2008. Listan kan göras lång om man säger så..

Tycker verkligen inte det är okej då jag trodde att Idol handlade om att hitta en NY stjärna..?



Känner ni igen den blonda tjejen?
Linda Eriksson var namnet på henne innan hon gifte sig och fick namnet Varg..



Detta ansikte känner man ju igen.. Geir Rönning - Why (Eurovision 2005 Semifinal, Finland)



Detta tycks vara samma ansikte..

14/10 Goder morgon

2010-10-14 - 07:25:25
Har sovit något så otroligt bra i natt kan jag ju meddela er om. Riktigt skönt att lägga sig tidigt och sova bra ibland.
Har nu bestämt mig för att det blir väsby ikväll och galet tidig morgon imorgon. Men det är smällar man får ta när man har praktik. Ska ha min första riktiga lektion imorgon och det blir i matematik så jag är faktiskt lite nervös. Man vet aldrig riktigt hur man ska lägga upp saker och om någon elev kommer skrika ut svaret direkt och så är allt förstört. Jag hoppas bara på att det kommer gå bra och att dom är så snälla som de varit hitils. 

Om jag kanske skulle ta och sminka mig lite för att få ett ansikte och sedan röra mig till bussen. Vi hörs i eftermiddag när jag landat i väsby, hade gött! 

13/10 Hur mycket vill man inte ibland?

2010-10-13 - 22:16:00
Nu har jag väldigt många onödiga små problem känner jag.. Ska träna i väsby imorgon men vet inte om jag kommer kunna det då jag har praktik 8.00 på fredag och är inte sådär jätteduktig på att ta mig upp på morgonen. Så antingen måste jag åka tillbaka hem imorgon kväll eller så blir det tidig pendel på fredag. Eller så stannar jag bara hemma och tränar istället.

Sen är det pengar som vanligt.. Vem vill inte ha mycket pengar och kunna göra allt det man vill? Den här månaden har pengarna gått på att fixa håret, köpa träningskläder, träningsskor, tanka bilen och andra tråkiga saker.. Men men snart kommer lönen och bidraget då är det bara le och ta emot!
Har i alla fall hur mycket som helst som jag skulle vilja införskaffa men det blir att vänta..

13/10 mer träning tack

2010-10-13 - 15:52:36
Jag vill gå och träna men måste verkligen ha en vilodag! Jättejobbigt ju! Imorgon blit det i alla fall träning i Väsby efter praktiken. Nu blir det sova i soffan ett tag!


13/10

2010-10-13 - 07:28:11
God morgon! Trött som bara den och vill egentligen sova en timme till men snart måste jag cykla till skolan. Barnen börjar 8 då gör jag också det. Inser också att jag börjar bli någon form utav träningsnarkoman med mina 4 pass i veckan och ändå vill jag träna mer. Dock äter jag verkligen inte rätt. Vet inte om jag någonsin kommer lära mig att göra det.. Så någon massiv vikt nedgång har jag inte stött på. Men det känns ändå bra att träna och att känna träningsvärken. Idag är det vilodag då jag tränat 3 dagar på raken nu. Sen imorgon kör jag igen. Så nu blir det åka till skolan, sen ta hand om hundarna och sova! Hoppas ni får en bra dag, hade gott!

12/10 Vilken härlig dag!

2010-10-12 - 21:26:21
Oj vilken dag det har varit!
Har träffat en härlig klass med 22 st underbara barn som går i årskurs 3. Vi har varit på cosmonova hela dagen och åkt tunnelbana. Det är så roligt att ha börjat på VFU nu efter all väntan och kaos.
Har hunnit med en powernap på en timme och träna också. Så nu har middagen precis landat och jag ska ta en liten promenad med hundarna sedan sova.

Hoppas er dag varit lika bra, lärorik och trevlig som min!

11/10 Ullared?

2010-10-11 - 14:20:58
Åh jag är så sugen på att ta bilen och åka till Ullared någon dag när jag är ledig! När man sedan tänker på att det dröjer 5 timmar att ta sig dit kanske suget minskar en smula. Men jag vill fortfarande ta mig dit! Har försökt övertala pojkvänen hela sommaren att vi ska åka dit men har aldrig blivit av.

Är det någon som har varit där och kan berätta någonting om det? Var det billigt, fanns det något vettigt, var det värt resetiden, bensinpengarna osv? Någon kan måste ju varit där så snälla berätta!

11/10

2010-10-11 - 12:16:27
Har bara hunnit använda Silver Schampot en gång än så länge men ikväll efter träningen ska den använad igen. Tyvärr ska jag till frisören idag så mina för- och efterbilder kommer inte att stämma överns. Det är verkligen jättesynd men kan berätta att efter bara en dusch så blir det synlig förändring på håret. Det tar verkligen bort gula toner snabbt!
Men som sagt var så ska jag ju till frisören idag och slinga håret så mitt hår blir ju ljusare därför. Så får helt enkelt visa er resultatet någon annan gång.



Ett litet tips till alla blondiner


10/10 Nu ska här prövas!

2010-10-10 - 09:59:15
Skulle lagt upp bilder på min lilla inhandling igår men somnade självklart ifrån det.. Istället får ni dem nu!
Jag kommer att utvärdera dem med tiden så håll lite utkik om det är någonting ni är lite extra intresserade utav.



Tre olika ansiktsmasker. Är trött på h&ms och lidex ansiktsmaskar. Det är ju egentligen bara skit i dem..



Köpte även lite hårgrejer då jag verkligen måste ta hand om mitt hår. Behandlar man håret mycket får det ta mycket stryk så tänk på att sköta om det väl!
Köpte silverschampo, Balsamspray och så fick jag lite olika inpackningar utav underbara Nathalie!


Så, det var vad som köptes så är någon nyfiken på hur det blir så kommer jag uppdatera er i veckan! Hade gött!


09/10

2010-10-09 - 20:16:14

Igår blev det en riktig mysdag. Jag gick runt i myströjan tills klockan blev 5 och la ansiktsmask, spaade, tog hand om håret och bara mös för mig själv. Sedan åkte jag och Coffe på bio och såg Pappa På Burk, en riktigt mysig ocg lagom film. Var kanske inte så mycket Komedi som vi hade trott men den var bra ändå!

Idag har jag jobbat så det är full fart som vanligt. Fick med mig en underbar A1a hem idag så jag vill mest sitta i bilen och le hela kvällen men så blev det inte. Vi åkte till kungens kurva och skärholmen för att kolla lite. Jag köpte lite saker till håret och några nya ansiktsmasker. Kul att testa på någonting nytt!

Nu är det film som gäller, hade gött!


08/10 Mysdag

2010-10-08 - 13:28:04
Shit vad skönt det är att vara ledig! Har varit otroligt mycket den här veckan och så blir det jobb i helgen så allting går bara runt. Men idag mina vänner, så är jag hemma ledig och bara myser. Jag hade glömt hur skönt det är att sova riktigt länge!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen lägga ansiktsmask och sedan fixa naglarna. Denicemys!!

07/10 mycket mycket

2010-10-07 - 17:54:51
Har knappt tid över att leva så därför har jag inte heller någon tid till bloggen. Pluggar på dagarna, nu blir det VFU på dagarna, kvällarna tränar jag och helgerna jobbar jag. Allt går bara runt just nu och ibland blir det nästan lite för mycket också. Men tid är pengar och jag tänker resa till Turkiet i sommar och då behövs pengar!

Plugga, träna, jobba!

05/10 Paket

2010-10-05 - 18:26:45

Fick hem ett paket förra veckan och ett paket igår som jag tänkte visa er. Det är läskigt roligt att sitta och klicka hem saker.. Men här är i alla fall det jag gick hem!



Paket jag fick hem förra veckan..



Paketet jag fick hem igår, wiee!


03/10

2010-10-03 - 21:33:53
Jobbet gick bra idag då det var hur lugnt som helst! Hände faktiskt inte så mycket men det kanske var tur det, skulle ju orka träna vid halv 6 idag. Kan säga att jag är helt död nu! Blev otroligt hård träning och benen vill nog inte ens sitta kvar längre..
Hur som helst måste jag lägga mig och plugga för imorgon är det muntligexamination.. Vill verkligen inte men så svårt kan det ju inte vara, eller?

02/10 Jobb, check!

2010-10-02 - 17:11:54
Nu är jobbet avklarat för idag och har varit en galen dag! Hur mycket folk som helst så huvudet har bara gått runt, runt, runt.. Inte ens hunnit parkera bilarna innan dom ska ut och köras igen så full rulle kan man lugnt säga att det var.

Nu är det mystid i soffan tillsammans med Coffe framför lite hockey. Sen ska vi försöka se en bio ikväll om vi orkar. Jag är supersugen på att åka och träna men det får vänta tills imorgon.

Hockey nu, vi hörs!

01/10 Björn!

2010-10-01 - 22:51:08



Min älskling är bäst som ger mig björnar! Har en hel samling utav dessa underbara björnar och tänkte visa upp en lite då och då. Det här är en utav de första jag fick den när vi firade 6 måndar. Supergullig!!


01/10 Träning och shopping

2010-10-01 - 20:22:44
Träningsvärk i magen så jag blir gråtfärdig! Känns mer i revbenen än i musklerna men antar att det funkar så.. Vilar ifrån träningen i några dagar så blir nästa pass på söndag kväll efter jobbet. Så otroligt kul att träna igen jag är så glad och vill bara träna hela tiden! Tyvärr säger kroppen ifrån lite så man får ta det lugnt såhär i början innan man är riktigt igång.

Idag har jag i alla fall vilat och pluggat lite. Sedan åkte jag och Coffe hem för att kolla på idol här ikväll. Tog en sväng till Skärholmen och shoppade lite små grejer, lite burkar, perfym och deo sånt som kanske inte är så jätteintressant.. Åkte till kungens kurva också och shoppade två sportbhar, två träningströjor och två handdukar vilket sammanlagt gick på 275 kr vilket är helt underbart. Så nu är jag jätteglad för billigshopping, träning och pengar i plånboken!

Nu, idol!!