14/06

2009-06-14 - 22:18:51
Jätteroligt med lite människor som vågar säga vad de tänker. Alla verkar hålla med om att det smartaste är att vänta tills det känns rätt och att man är säkra på varandra. Jag gillar alla svar och tänkte att eftersom ni varit så duktiga ska ni få en till att svara på. Vad anser du att en förlovning betyder? Att man ska gifta sig, eller kanske dela resten av livet med varandra, eller är det bara ett kärleksbevis? Vad anser ni?


Denice ännu mer nyfiken

12/06

2009-06-12 - 20:40:03

Några frågor som dyker upp på många ställer runt om och som ofta finns i olika forum är: Vid vilken ålder är det okej att förlova sig? Hur länge ska man ha varit tillsammans? Finns flera likande frågor och alla har vi olika tankar om det här. Nu är jag väldigt sugen på att höra vad ni säger, tänker, tycker. Så tyck till i en kommentar vet jag. Hade gött


Denice väldigt nyfiken


10/06

2009-06-10 - 21:47:47

Skolavslutning idag och trots det dåliga vädret njuter jag utav att 2an är avklarad. Tanken över att bara ha ett år kvar i gymnasiet känns underbar och det blir bara bättre när man läser kurserna inför nästa år!
Hur som helst bestod skolavslutningen utav ett galet långt, onödigt, tråkigt tal ifrån rektorn. Som vanligt babblade han på i över 30 minuter och inte var det roligt att lyssna på! Efter hans "tal"/"föreläsning" så spelade några ekonomi elever samt en lärare en härlig spansk låt, som sedan följdes utav ett skådespeleri utav lärarna. Att lärarna klarar av att driva med sig själva tror jag är extremt uppskattat utav de flesta. Idag spelade dom upp vad dom gjorde efter att skoldagen var slut och de bjöds på en himla massa roligt som avslutades med en omgjord Smells like teen spirit. Annie sjöng på duktigt sedan behöver vi ju inte lämna några kommentarer på om sången var bra eller inte.
Efter skolavslutningen åkte jag till mammas jobb så hon fick se lite betyg och prata lite. En väldigt skön unge på hennes dagis som satt och flörtade med mig, så än är jag poppis! Käkade lite lunch med dem och gick sedan hem för att gå ut med hund och förbereda inför första dagen på jobbet.
Trodde seriöst aldrig att det skulle vara ett så jobbigt jobb med så mycket stress men det var det. Blir att jobba på lördag och pröva samt lära in ännu mer. Behåller jag jobbet så ska jag skriva lite mer precis vad det är jag gör och vart jag jobbar.

Nu ska mamma och jag snart ut med hundarna om jag orkar ta mig ur sängen. Benen värker och fötterna vet jag inte ens om jag fick med mig hem, men lever än! Orättvist att Coffe ligger och njuter utav solen medans jag ligger och fryser men men jag har det bra ändå. Nej, ni blir det att gå ut! Hade gött


Denice sliten efter första dagen


9/06

2009-06-09 - 22:35:06

Ny dag igen och den har varit väldigt fysisk jobbig. Började med att försova mig en timme men lyckades ändå komma i tid till Ågestagård där vi skulle börja dagens löprunda. Med min tur så orkade Marcus (ända estettvåan som orkade sig dit!) komma och hålla mig sällskap. Jätteskönt att prata med honom och vi har trots allt en hel del gemensamt. Sträckan var 9,4 km vilket kändes som 2 mil men runt kom jag och trött blev jag! Efter det bar det av till Skarpnäck där vi hade estetavslutning hemma hos Anders. Jättetrevliga elever och hade väldigt roligt. Vi lirade fotbolls matcher, käkade grillat, snackade, kollade film från East och andra roligheter. Efter att ha kommit hem därifrån så snackade jag lite i tele och hade hand om hundarna, så när mamma kom hem tog vi en långpromenad. Dagen har med andra ord bestått utav gå, springa, gå, springa men var roligt ändå. Tack tack alla som fått den att bli det den blev.

Nu när jag sitter och skriver inser jag precis att jag har avslutning imorgon och sedan är det faktiskt sommarlov! Hur skönt är inte det? Nej nu ska jag sova och vila mina små tassar, hade gött!


Denice med kramp i benen


8/06

2009-06-08 - 23:20:07
Fick nyligen ett sms ifrån Coffe som berättade att han har landat och att dom har 25 grader. Låter verkigen jätteskönt och hoppas han får en kanon resa. Saknaden har redan börjat växa men vi kommer klara de utan problem. Lova mig att ha kul det är du absolut värd! Jag väntar på dig här hemma, njut av solen!

Nu ska jag röra mig mot sängen med tanke på att jag ska springa 8km med skolan imorgon. Tyvärr blir det nog inte speciellt många esteter som springer men med musiken i öronen springer jag bäst själv!
Sov gott, hade gött


Denice tackar för ikväll

8/06

2009-06-08 - 19:36:46
Kan lika gärna skriva det här på en gång lite som svar på frågan. Ang vad Coffe tycker om att jag sover hos en annan kille. Känslorna har varit blandade och vi har ju självklart snackat om det. Han har ju vetat om det och litar på mig, vilket känns bra. Ibland handlar det om att vara rädd om sina vänner som faktiskt också betyder otroligt mycket och det vet Coffe om. Mer än så vet jag inte om jag behöver dela med mig om i den här frågan. Han vet alltså som att jag varit där, han har sagt ok till det och är inte orolig.

Hade gött


Denice som gärna svarar

8/06

2009-06-08 - 10:42:13

Får be om ursäkt för igår. Är sjuk så hade helt enkelt ingen ork för att skriva ihop de senaste dagarna. Men nu när jag ändå har håltimme kan jag ju ge det ett snabbt försök.

Förra veckan var lugn och riktigt skön, dock hade jag en del saker i skolan att fixa. Fixat matte betyget, kemin, Idrotten och samhället. Olika prov och kompletteringar som skulle göras. Men nu när det är gjort och vi slutar på onsdag är skolan väldigt lugn. Var ledig i torsdags då alla mina lektioner var inställda i och med att vi inte har någonting kvar att göra på lektionerna. I fredags var vi också lediga för att treorna hade utspring och äntligen fick ta studenten. Så nästa år är vi störst på skolan och ska bara gå runt och slappa, samt ha någon dag i veckan ledig då det är så lite kurser. Hur som helst så har jag varit med Coffe och gjort lite allt möjligt. I lördags jobbade jag på Sverige-Danmark matchen som för övrigt spelades riktigt dåligt av Svenskarna. Knappe mötte mig i Solna efter matchen så jag slapp åka själv. Coffe och Leber hade suttit på nått ställe i gamla stan så dom kom åkandes med pendeln. Sedan gick jag och Knappe hem till honom och käkade pizza samt kolla på tv. Tack för en trevlig kväll!
Igår vaknade jag och segade lite, vi käkade lite frukost framför tv:n och snackade lite. Sedan gick jag till Väsby centrum för att möta Coffe och Leber som skulle köpa hårvax och lite till resan. Åkte hem och insåg att jag inte alls mår speciellt bra så gick lite med hund och slappade bort hela kvällen...

Nu sitter jag här i datorsalen och har haft sång. Bara vänta på nästa lektion som känns totalt meningslös precis som resterande tid av skolan. Men nu ska jag försöka hålla minen uppe med tanke på sommarlov om 3 dagar och en riktigt bra vecka!

Nu blir de facebook och andra tråkigheter sedan samhälle! Hade gött


Denice längtar till ledigheten


7/06

2009-06-07 - 17:45:34
Jag har varit så slarvig att skriva men har inte vetat vad jag ska skriva eller vad som är roligt. Så lovar att skriva och berätta om de senaste dagarna ikväll!

3/06

2009-06-03 - 14:53:11
Ingen aning alls om vad jag ska skriva. Är grymt uttråkad och ska snart få reda på vad jag får för betyg i Kemi A.
Idrotten får jag VG vilket känns grymt skönt!

Ska kila nu bye