11/01 Hubbe i stora världen

2012-01-11 - 15:01:23
Slutspurt på den här kursen och trötthet så det dånar om det!

Imorgon är det muntlig examination som gäller. Då ska jag visa upp min bok med text och bilder samt handledningen till som allt är gjort av mig.. Usch vad jag inte ser fram emot detta! Magknip och nervositet.. Bara att finslipa på idag så att jag kanske kan komma dit med någon form av självförtroende imorgon..

Världens bästa vovve!

2012-01-09 - 19:39:25

Haft muntligexamination idag. Var nervös för ovanlighetens skull.. Det gick bra tror jag och våra klasskompisar är inte så mycket för det där med kommentarer och feedback..

Har varit hemma och packat väskan knökfull, en hel jäkla bag full med skolgrejer.. Usch! Så nu sitter jag och min älskade lilla kille på pendeltåget till Väsby. Ska vara där i två dagar och mysa och plugga.
Är så imponerad av min fyrbenta vän! Han sprang till pendeln med mig och nu ligger han här och sover. Otroligt vilken cool kille!!


Tiden bara springer

2012-01-09 - 09:38:15

Julen är förbi, gamla året är över, ett nytt år har börjat, folk börjar skola medan andra går tillbaka till jobbet. Vad hände egentligen? Jaja, nya tider att njuta av!

Julen firade jag tillsammans med underbara familjen i Värmland. Hade inte varit i huset på ett år så var väldigt skönt att vara tillbaka! Fira jul med julgran från tomten, ingen tv, en del snö, hundpromenader, god mat och härligt sällskap.
Otroligt mysigt att träffa familjen Larsen som man inte sett på hur länge som helst. Allt var helt enkelt bra!