30/06 den sista juni alltså

2010-06-30 - 18:45:28
Man blir smått deprimerad när man inser att man ska sitta inne och jobba medans andra ligger och solar och badar. Okej jag kanske inte har rätt att klaga med tanke på mitt Turkiert besök i två veckor men ändå!
Kom hem för en vecka sedan och börjar redan bli nojig över att tappa all brun fin färg. Älskar att titta ner på mina solbruna ben och tår med rosa fint nagellack. Jag vill inte förlora den härliga färgen än!
Därför tänker jag njuta utav eftermiddag/kvällssolen och det tycker jag att alla borde göra! Så ut och njut, hörs sen, hade bra!




Njut, le och var glad så hjälps vi åt med problemen imorgon!


29/006 med en nolla för mkt

2010-06-29 - 14:37:31

Sitter på jobbet och insåg precis att det är lite mer än två timmar kvar sen får jag gå hem. Tog 30 min lunch idag, kände att det verkligen var nödvändigt. Just nu är det ganska lugnt och jag sitter och väntar på att kuverteringen ska bli klar. Ständigt skriker maskinen om mer att få äta så då får jag gå och fylla på med vatten, kuvert osv. Ansträngande jobb va?
Dock har jag suttit hela förmiddagen och stirrat mig blind på siffror och datorn. I längden är det faktiskt ganska tråkigt att mata in alla dessa tal i datorn bara för att registrera lite fakturor. Efter ett tag glömmer man att siffrorna är så pass viktiga. Att en siffra för mycket faktiskt kan spela väldigt stor roll!

Coffe hämtar mig ikväll så får vi se vad som händer då. Nu ska jag i alla fall jobba klart, hörs sen, hade gött!

Denice den sege


28/06

2010-06-28 - 21:35:04
Idag har jag jobbat i nio timmar och det behövs tro mig! Just nu finns det 57 kr på mitt konto och det är ganska illa..
Har pengar undanlagt men det är ju till tatuering och annat skoj..

Nu ligger jag i sängen och kollar Norska Hollywoodfruar. Lagom sliten, seg och trött skulle jag vilja säga. Hade tänkt ta en långpromenad men får se om jag orkar.

Tänkte kort svara att tanken om tatueringen delar jag med mig om när den är bokad och redo. Piercingarna jag ska ta är vanliga skulle jag vilja säga. Ska ta några till i örat, kanske lägger upp bild på tanken sen.

Hade gött!



Denice fattig

27/06 Bara för att de är fint

2010-06-27 - 23:20:13
Tänk att nästan allting man vill göra ska kosta så onödigt mycket pengar. Efter ett tag känns det inte värt det längre. Finns så mycket jag vill göra, köpa och äga men så kan man självklart inte ha det. Har ju en bil nu och ska betala bensin, nån gång kommer jag väl skaffa mig eget boende och då ska man ha råd med det och hela tiden kommer nya saker. Tro inte att jag klagar över mitt liv och min bil osv för så är det verkligen inte! Är en utav de lyckligaste, menar bara att man ibland måste vara duktig att spara (inte min starka sida) och prioritera.

Just nu sitter jag och är supersuger på att fixa vissa saker men de får helt enkelt vänta. Dock kommer en tatuering så fort hösten är här och sommaren är över. Pengarna till den har jag nu behöver bara solen och badet avklaras och sommaren njutas klart.
Innan dess kommer troligen något hål i örat till för det är inte så dyrt och gud så mycket jag vill ha det!

Ja som vanligt måste ett typiskt Denice-vill-ha-inlägg komma förr eller senare. Ni får helt enkelt stå ut!



Denice väntar med tattoo

27/06

2010-06-27 - 21:56:53
Nu har jag kommit hem igen efter en underbar helg på landet. Är väldigt trött och imorgon börjar jag jobba. Hoppas på att kunna somna tidigt ikväll så att jag orkar ordentligt imorgon.
Imorgon kväll ska jag försöka få upp lite bilder ifrån Turkiet och midsommar är tanken. Får se hur bra det kommer att gå.


Hade gött!


Denice hemma igen

24/06

2010-06-24 - 08:59:55
Nu har jag sovit i lite dryt tre timmar efter att ha kommit hem vid 4 tiden. Planet hem var sent en timme men annars gick resan kanon bra! Nu ska vi dock åka till landet om en timme så ska väl packa om och trycka in allt i bilen. Hoppas jag inte är för trött bara men ska nog gå bra att köra.

Kommer hem på söndag igen och då blir det bilder och annat skoj. HAde gött!



Denice vänder igen

19/06

2010-06-19 - 18:00:46
Dagarna gar otrolıgt fort och nu ãr det lördag. Vı ska ıvãg och ãta sa hınner ınte skrıva. men jag saknar mın famılj och hoppas att alla har det bra! Pöss

15/06

2010-06-15 - 09:56:37
Hej alla lovers!

Nu har jag satt mig vid datorn för första gangen pa vãldigt lãnge! Blir tokig pa de Turkıska tangentbordet som saknar mina viktigaste bokstãver...

Har det i alla fall hur bra som helst har i Side! Började med att brãnna sönder framsidan första dagen och nu har ãven baksidan fatt sig en omgang. İnte blır jag brun men njuter det kan jag göra ãndo!

Shoppar som en tok trots att jag ınte kommer ha nagra pengar pa hela sommaren. Fınns det nagon snãll person som har ett jobb över sa kan du ju höra av dig.

Nu ska jag avrunda men hınner kanske höra av mıg nagot mer. Nu kallar solen med bada och 30 grader sedan shoppıng ıkvãll. Hade bãst!


Denıce ı solen

09/06

2010-06-09 - 04:47:22
Nu alla mina små älsklingar så åker vi mot arlanda! Är helt galet nervös och har jätteont i magen.. Men när vi väl landat och är där kommer jag säkert ha superkul! Vi syns efter den 23e, nu Turkiet och Side nästa!

Hade bäst!


Denice åker på långtur

08/06

2010-06-08 - 14:55:23
Mitt liv känns bara helt overkligt just nu. Tog underbara studenten i fredags och dagen var den absolut bästa i hela mitt liv. Katti och jag sprang först ut genom dörrarna och sedan var dagen grym rakt igenom! Flaket var helt sjukt, lika så att bada i sergelfontänen. Mottagning med alla människor jag älskar där och supergod mat. Att jag dessutom fick en bil i studentpresent utav mina föräldrar går inte att sätta ord på. Jag är helt enkelt världens utan att tveka lyckligaste tjej!