31/03

2009-03-31 - 21:08:50

Den här dagen har inte varit så himla rolig...

Tråkiga lektioner hela dagen, plugga lite engelska när man kom hem inte heller så kul. Varit hungrig hela dagen men maten har varit värdelös överallt. Sen skulle natta fixa mitt hår men de gick inte så bra. Nu är jag bara trött och saknar min pojke. Kanske borde sova men sov från kl 20 igår till 8 imorse så känns dumt att somna redan. Nej, det blir en ansiktsmask sen sova.

Hade gött

Denice trött som satan


31/03

2009-03-31 - 11:24:43
Nu är biologin slut och ska snart sätta mig och ha svenska. Tydligen ska jag vara med på Volleyboll, bara hålla minen och göra sitt bästa!

Kämpa på Denice

29/03

2009-03-29 - 23:15:29

Ibland måste man prioritera och det har jag hop. Verkligen fått göra den här veckan!
Det har varit en del i skolan som skulle fixas men också ett förhållande som jag lever för att hålla ihop. Skolan har faktiskt funkat riktigt bra hela veckan. Varit en del lektioner som inte blivit av men jag har gjort det jag skulle ordentligt för en gångs skull. Höll mitt svenska tal i torsdags och var nervös som ett as. Hade jättesvårt att tro att talet skulle komma upp i sina 5 minuter och vara tillräckligt övertygande och roligt. Resultatet blev ett 10 minuters långt tal och folk skrattade som respons. Det var inga klagomål på talet i sig så är super nöjd med min insatts med tanke på all nervositet.
Förhållanden är verkligen en sak man måste jobba på hela tiden. Har man det för lätt är det fel och har man det för svårt är det ännu mer fel. Balansen kan vara svår att hitta men den finns där någonstans om man har rätt partner.
Med tanke på alla mina sjuka drömmar på sista tiden så har väll mitt och Coffes förhållande satts lite på spel. Jag får helt enkelt ta på mig den skulden och göra allt jag kan för att gottgöra mitt mindre bra beteende. Hur som helst har min närvaro inte varit på topp här på bloggen den här veckan på grund av skolan, men framförallt för att ex är bland det jobbigaste som finns. Men en sak är säker och det är att allt är värt det. Tiden jag får spendera med min pojkvän är underbar och får mig att orka alla de jobbiga dagarna, men också alla mindre roliga nätter. Har sovit med honom sedan i onsdags och vill helt enkelt inte tänka på en natt utan honom. Just nu är han och fixar med min Ipod och sen ska vi gå och lägga oss, kolla lite tv och somna när vi somnar.
Jag får be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande (som att ni inte hört den förut) och försöka komma igång igen. Men som jag sa så måste man ibland prioritera.

Nu är det prio sängen så skriver jag imorgon igen. Hade gött


Denice med kärlek till pojken


25/03

2009-03-25 - 16:19:57

Den här dagen har inte alls varit rolig.. Försov mig men lyckades i alla fall komma i tid. Esteten är tråkig och känns bara jättedålig. Jag vill inte mer helt enkelt. Engelskan gjorde vi inte ett skit på för Marit skulle prata ang betyg. Idrotten var det volleyboll på och jag är verkligen dålig på det. Fick dock skratta lite och skojade, så Linn och jag hade ett leende på läpparna ett tag.

Drömde samma jävla dröm i natt om att han var otrogen och liknande. Det är hur jobbigt som helst.. Sen får man ett sms idag då hon hört av sig till honom och det är bara ännu värre. Önskar verkligen att någon kunde förstå hur jag tänker och känner. Försöker förklara men tro att alla bara uppfattar mig som någon dramaqueen som vill ha problem och uppmärksamhet. Det är verkligen inte så! Jag tycker inte om att må som jag gör och tycker inte det är kul att behöva ha dessa tankar hela tiden. Önskar att allt bara kunde försvinna en sekund...

Nu sitter jag i alla fall hemma och vet inte vart kvällen tar vägen. Kl är redan 16.20 och jag slutade 14.00 men har inte hunnit göra ett skit. Nej nu antar jag att det får räcka i det här inlägget. Hade gött

Denice önskar någon förstod


24/03

2009-03-24 - 20:54:47

Är det någon som har tips på hur man kan få bort mardrömmar?
Drömt 2 gånger att jag har cancer.. Det läskiga är att jag faktiskt har haft ont i magen i flera veckor nu utan att veta varför. Kanske drömmen är sann, hoppas inte..
Drömde i natt att Coffe var otrogen och jag blev ledsen.. Drog därifrån och blev våldtagen. Samma dröm som i söndags.. Känns bara läskigt och jättejobbigt! Vad kan man göra åt det? Något måste ju kunna göras.


Denice rädd på riktigt!


24/03

2009-03-24 - 15:12:25

Vädret verkar ha en aning svårt att bestämma sig, ska det vara vår eller vinter?
Kanske har mitt liv bestämt sig för att vara lite lättare nu. Om man bortser ifrån vädret så klart! Jag orkade ju faktiskt gymma helt själv idag och det käns bra. Benen är helt slut nu och dagens pass kändes väldigt effektivt. Imorgon blir det nog att köra bröst, mage, axlar. Kommer inte orka med en morgonpromenad imorrn så får cykla på kvällen istället.  

Nu tänkte jag väll försöka ta mig ut i det kalla men soliga vädret för att fota lite hundar. Hoppas på att någon orkar göra mig lite sällskap. Hade gött


Denice med turen med sig vädret emot sig 


24/03

2009-03-24 - 08:31:54

Nu har jag varit ute och gått med hundarna, 50 min blev det i alla fall. Jättefint väder med sol och härligheter, sen när jag kom ut insåg jag att det blåste kallt! Är ganska stolt över mig själv som faktiskt tar mig upp 1 timme extra tidigt bara för att gå mina rundor. Det kommer att ge resultat om jag bara håller fast vid det, de vet jag!
Är väldigt stolt över att jag igår fixade mig ett jobb också. Kanske inte det roligaste och absolut inte de mest välbetalda, men det är faktiskt ett jobb som jag fixat helt själv. Att jobba hos föräldrar är ju alltid någonting och man tjänar ofta ganska bra, men att faktiskt fixa det helt själv känns mycket bättre! På lördag är det första dagen på jobbet men ska bara vara där i 1 timme och få lite introduktion. Spännande, don't you think?

Idag ska jag egentligen hålla svenska tal men mailade Annie igår och frågade om jag kan få flytta fram det. Vi är 8 st som ska hålla 5 minuters tal och vi har 50 min på oss. Det kommer bara bli stressigt..

Nu måste jag fixa klart mig för skolan och packa grejerna för gymmet. Duktig Denice
Hade bra


Denice stolt


23/03

2009-03-23 - 22:06:54
Jättetråkigt att ha tappat så pass många läsare.. Ska verkligen försöka behålla er som är kvar och skriva ordentligt!

I helgen har jag varit med Coffe och bara haft det bra. Vi lagade jättegod mat i lördags och har haft jättemysigt! Imorgon ska jag kanske hålla tal på Svenskan är lite nervös men hoppas på det bästa. Nu är det bara att slänga sig i sängen och drömma sig bort till en lugn och skön plats. Hoppas på att slipppa mardömmar i natt.

Hade gött

Denice förlorar läsare

Ska jag ?

2009-03-23 - 15:46:30
Vad tycker du? Ska jag lägga ner bloggen?

kom igen

2009-03-20 - 13:42:13
Nu är det skärpning på er alla! Ber jag om hjälp måste ni ju skriva någonting.. Kom igen nu

19/03

2009-03-19 - 23:00:42

Efter 3 timmar ute i kylan har jag nu kommit in igen. Har varit ute och gått i 3 timmar och har inte fören nu börjat märka hur kallt det var. Har i alla fall varit skönt med lite frisk luft och rensa tankar. Var ute ett tag med Natta och ett tag med Sara och ett tag själv. Byta tankar och idéer är alltid lika skönt och att bara prata av sig. Sen att kunna gå och reflektera över saker själv är något som jag tror alla borde göra lite oftare. Det är faktiskt väldigt givande!
Hur som helst var jag duktig i morse och tog mig ut på en promenad i 50 min med hundarna. Sen började jag inte i skolan före kl 12.25 vilket ju är jätteskönt! Slutade dock oerhört sent så var hemma vid kvart i 7...På grund utav min inspirations brist så har jag haft jättesvårt med musikproduktionen, men idag flöt det faktiskt på ganska bra. Kanske mina små idéer kan bli någonting trots allt...

Kom på igår att jag satt och tänkte på att skriva grattis här på bloggen till Sara som fyllde 17 men det glömde jag. Med dåligt samvete får jag skriva det idag helt enkelt. Grattis i efterskott Sara!!

Nu måste jag nog försöka bädda ner mig och sova för imorgon ska jag upp tidigt och sen försöka orka med att gymma. Får se hur morgonen blir.. Hade gött sov gott

Denice med förfrysta fingrarna


Hjälp

2009-03-19 - 19:50:13
Jättetråkigt att se at man tappat massa läsare.. Nu behöver jag er hjälp för att veta vad jag ska göra för att behålla er som faktiskt är kvar. Skriv en kommentar och tipsa mig lite!

18/03

2009-03-18 - 20:37:15
Skrev ingenting igår på grund utav att jag sov hemma hos älsklingen. Åkte dit direkt efter skolan och orkade inte sätta mig och skriva då. Vi hade det jättemysigt igår och eftersom vi var lediga idag kunde vi sova ut ordentligt. Vi aggerade kattvakter då hans Mor och sambo var borta till gävle och Danmark. Både igår och idag var vi duktiga och tog en härlig promenad. Vi kan gå och snacka om lite vad som helst så det är jätteskönt at få ur sig vissa saker. Eftersom Coffe är lite utav ett Vänner freak så kollade vi både idag och igår på en del avsnitt. Det har sina ljusa stunder men så skoj är faktiskt inte den serien. På tal om serier så kom det nya One tree hill avsnittet ut i måndags! Överlycklig jag är att det är äntligen har börjat igen.
Nu funderar jag på om jag ska orka lägga ut lite bilder på bdb, göra engelska och sedan slappa lite. Börjar vid 12.25 imorgon så har lite tid på mig att sova då. Ja ni nu blir det bilddagboken en sväng. Hade bra!


Denice letar bilder

16/03

2009-03-16 - 22:19:42

Dagen då..

Vaknade hemma hos Coffe vilket är jätteskönt då man faktiskt kan sova ordentligt. Segade lite sen var det käka och dra till bussen. Lite skönt med den där egentiden man får på pendel/bussen och bara lyssna på musik. Gillar att sitta där och blund för att leva i någon fantasivärld, det passade mig väldigt bra idag. Hur som helst så hade vi matte när jag kom fram. På rasterna idag försökte jag plugga så mycket kemi jag kunde, sedan koncentrera mig i lektionerna. Samhället idag var inte alls kul.. Vi skulle leka reportrar för kvällstidningar och skriva om ett bombhot mot stockholmscentral. Sedan höll han presskonferens 2 ggr med ny info så de var bara att skriva om. Vår grupp klarade sig ganska bra till slut i alla fall.
Kemi provet gick väll som det mesta annat gör just nu, men jag hoppas på det bästa.
Väl hemma så har jag plockat lite och sedan bara tagit de lugnt. Var ute i 1 timme och gick, sen nu blir det sängen och försöka sova. Trött som satan den senaste tiden och kroppen behöver nog verkligen vila. Så sängen för mig

Hade gött


Denice tröttis


16/03 (Helgen som varit)

2009-03-16 - 17:56:01

Har mina funderingar på att byta namn på den här bloggen till "fröken som alltid klagar" eller någonting liknande. Läser man de senaste inläggen har det nästan bara varit massa klagomål ifrån min sida. Frågan är om det är bra att skriva av sig och säga vad man känner, eller om man istället ska försöka skriva glada saker. Vad tycker ni?

I helgen har jag i alla fall inte orkat skriva. Den här helgen har jag velat spendera med Coffe och det har jag gjort också.
På fredagen var jag och Katti inne i stan på den långa håltimmen. Vi shoppade Dust it till håret och snackade lite. Trevligt. Musiken gick helt okej men tror klassen börjar förstå att det är väldigt mycket arbete. Coffe mötte i alla fall mig i skogås efter skolan och så åkte vi hem till honom. Käkade middag, gick en promenad och kollade Let's dance. Det var alldeles lagom och jättemysigt. Var faktiskt väldigt duktig på morgonen också och var ute och gick 1 timme.

På lördagen fick i alla fall jag sova ut, tror dock att Coffe inte känner detsamma. Sedan var det frukost och boka tv-rummet som gällde. United freak som min pojkvän är så var det viktig match att kolla på. Jag fick sitta lite vid datorn och terra honom en del. Vid kvart över 4 så åkte Kim för att hämta Sara så då passade vi på att sno skjuts till stationen för att åka till stan. Med tanke på att det var våran månadsdag ( jag vet att det inte är speciellt) så ville vi gå ut och käka. Vi har inte riktigt gjort något sådär jättemysigt innan så det passade kanon. New Peking City blev det till middag i alla fall och maten var väldigt god! Tack så jättemycket Coffe! Sedan åkte vi hem och kollade på melodifestivalen. Jag tycker att låten som vann inte var helt fel ändå. Jag gillar den och tror den kan ha lite chans utanför Sverige. Men melodifestivals tjafs orkar jag inte ha nu. Efter det så kollade vi HSM 3 i alla fall och sedan somnade vi gott.

Söndagen blev promenad dag och vi var ute och gick jätte länge med Fia. När vi kom in var det Tv tittande på programmet och sedan åkte vi till Christopher. Ett himla åkande fram och tillbaka jag vet. Käkade lite middag och åkte och handlade, sen plugga de jag Kemi och kollade på Beck. Somnade väldigt fort och kände mig jätteosocial. förlåt..

Skriver ett inlägg senare som får sammanfatta dagen. Snart kommer ni ju att spy på text. Hade gött


Denice skriver av sig?


12/03

2009-03-12 - 22:53:31

Dagen började bra men vart tyvärr bara sämre... Vaknade glad och positiv. Sen på vägen till frissan missade jag bussen men hann ändå i tid. Väl framme gick allt bra och jag är nöjd med resultatet. Sen på väg till skolan mötte jag på dagen bitch... En gammal vän som jag inte riktigt förstod vad jag såg så bra med. Under dagen fick jag sedan reda på en väldans massa saker. Tydligen söker jag drama och problem i mitt liv, vilket jag inte riktigt kan hålla med om. Mitt liv har sedan länge innehållit för mycket drama och problem så varför skulle jag vilja ha mer? Jag menar vem vill ha mer utav något sådant? Alla som faktiskt känner mig eller vet någonting om min vardag vet att det händer mycket runt om mig. Kanske finns det därför en anledning till att jag inte har ork till allting. En sak som gjorde mig riktigt arg är att jag får skit för att jag tar han om MIN hund. Är det så konstigt att jag måste ta han om henne ibland eller gå med henne? Är det också så konstigt att jag mår dåligt när ena hunden har cancer och en har frambogs fel?
Påstår man något så dumt som att jag är dramatisk eller att jag borde bry mig mer om vännerna och mindre om hundarna borde man söka seriös hjälp. Sådana människor ska inte heller ha rätt till att äga djur. Vissa förstår inte hur mycket tid djur kräver och som man faktiskt måste ge dem. Nej att börja anklaga mig för fel saker är helt enkelt inte rätt! Om nu världen skulle vara en så mycket bättre plats utan mig, varför då involvera mig i den ifrån början? Så mycket irritation i mig just nu och jag behöver sova, det kommer vara omöjligt. Måste ge det ett försök. Hade



Denice irriterad som få


12/03

2009-03-12 - 08:06:44

Det blev tyvärr ingen promenad nu på morgonen på grund utav att min rygg inte vill sammarbeta.. Känns jättetråkigt att jag har så ont i den nu när jag faktiskt försöker.. Aja jag hoppas den blir bättre under dagen så jag kan träna någonting. Nu ska jag käka lite frukost sen till Frissan, vet fortfarande inte hur jag vill ha håret. Det får helt enkelt bli en liten överraskning. Hade gött


Denice vill mer än kroppen orkar


11/03

2009-03-11 - 20:22:29

Usch vad dålig jag känner mig.. Skulle ju skriva ett inlägg varje dag men igår blev det inget. Sry för det..


Jag gick upp tidigt igår för att ta en promenad och taggad som jag var inser jag sedan att det var snöstorm. Ibland är det tur att jag är så jäkla envis, jag tog mig faktiskt ut i 55 min och gick kl 6 på morgonen. Sedan var det skolan för programdag som sög.. Vi gjorde typ ingenting utan satt och bestämde lite lekar inför nästa år.. Sen åkte jag till Kista för att möta Coffe men han drog över och slutade inte fören kl 4.. Buss hem till honom och sedan kolla lite tv var as skönt. Sedan blev det käk och lite tv igen. Efter att ha smält maten tog vi en promenad till infra och köpte lite godis och frön typ. Hade i alla fall en jättemysig kväll!

Idag har vi också promenerat duktiga som vi var!


Nu ska jag försöka börja med lite kemi plugg efter som det är prov på måndag. Måste verkligen greja det här nu! Hade gött



Denice uppladda


09/03

2009-03-09 - 23:03:57
Borde verkligen sova vid det här laget men kan inte somna.. Ska upp tidigt imorgon och har en ganska lång dag framför mig.. Tankarna är överallt där de inte ska vara just nu och jag känner mig spridd och ganska borta. Orkar faktiskt inte med några svackor just nu. Finns säkert lite anledningar till allt detta ändå. Pax opereras på onsdag igen, kemi prov på måndag som jag måste klara, massa med olika musiksaker som ska fixas och ångest över kroppen. Men jag får sova ordentligt och vakna till bra musik så kanske allt löser sig.

Nu kom Gnistra ner och la sig, vilket betyder att vi ska sova och hon vill mysa. Bäst att lyda om man ska få någon värme. Hade gött


Denice vill vara samlad

hjälp

2009-03-09 - 22:14:31
Ska jag bli blond eller brunett? HJÄLP MIG!!

Det bruna på bilden är litre för rött och inte tillräckligt mörkt..



09/03

2009-03-09 - 17:55:57

Vikt måste ju vara en utav de jobbigaste sakerna som finns. Jag kan sitta en hel dag och ha ångest över vikten. 1000 tankar flyger runt i huvudet om hur och vad jag ska göra. Ska jag träna si, göra så, äta ditt och inte äta datt osv, ja ni vet.. Sen när man är sådär jobbig som jag är också, att man vill se snabba resultat på allt man gör, bidrar bara till ännu mer bitterhet. Men nu har jag bestämt mig starkt till att göra något åt mitt problem! Ska se till att ta morgonpromenader på 45 min- 1 timme, käka alla mål om dagen, även frukost vilket kommer bli mitt stora problem. Jag ska också cykla en del och självklart gymma i skolan. Något som är viktigt för mig är att fortfarande få ha mina mys och svull helger men de borde funka med dem också. Nu är det inte så att jag kommer bli super nyttig vid maten men jag ska se till att äta alla mål jag bör vilket bli 3 mål, frukost, lunch, middag, sen blir det att äta frukt där emellan. Att se till att få i mig rätt mängd mat kommer nog bli det jobbigaste. Promenaderna och träning har funkat tidigare så det blir inga problem. Nu hoppas jag bara på att det funkar och kommer hjälpa mig att känna mig självsäker och trygg i min kropp. Håll tummarna för mig, lär behöva det!

Hade gött

Denice inte leva för att äta utan äta för att leva



08/03

2009-03-08 - 22:01:03

Det har fortfarande inte kommit några förslag på hur vi ska göra när jag inte skriver någon dag. Så skriv om ni kommer på något smart.

För att faktiskt skriva något idag kan jag ju berätta att jag träffade Coffe och hans lumparpolare Leber igår. Mötte dem inne i stan så var vi där i ett tag, sen drog vi till väsby och kollade på Troya. Hade en mysig och skön slappkväll sedan sov vi. Idag har vi varit inne i stan och kollat lite kläder, när leber skulle tillbaka till linköping så åkte jag och Coffe hem till honom och kollade film och mös. Kom nyss hem nu och sitter och kollar Beck. Något som är lite läskigt är att första offret som blir dödad heter Denice. Nu tror jag att Christopher får följa med mig när jag ska någonstans på kvällarna.

Imorgon blir det lite fotografering efter skolan så kommer upp lite bilder tror jag. Nu ska jag kolla vidare på beck och hoppas på att jag vet vem som är mördaren!
Hade gött

Denice ska inte gå i solna själv


07/03

2009-03-07 - 12:23:38
Känns jättesynd att jag blivit så dålig på att skriva nu när ni faktiskt blivit bra på att kommentera. Från och med nu ska det finnas minst 1 inlägg ifrån varje dag! Undantag sker om jag skriver tex: imorgon kommer inget inlägg för att blablabl, aa ni fattar..
Händer det någon gång att jag inte skrivit ett inlägg på en dag så får den som först märker detta någon form utav belöning. Har någon ett förslag på vad belöningen ska vara?

Denice funderar mera

06/03

2009-03-06 - 18:52:11
Shit vad skojigt med alla långa härliga kommentarer! Jätteskoj att läsa vad alla tänker om frågan hat eller kärlek?.. Självklart tycker jag mycket utav det som står är jättesmart men vissa saker kan jag inte alls hålla med om. Tänkte i nästa inlägg när jag vilat lite skriva vad jag inte håller med om och varför..

Hade gött alla glada

Denice hörs snart

vad tycker du?

2009-03-03 - 21:41:41
Hata eller älska? Vad är egentligen jobbigast?

Att hata en person kan vara jättejobbigt! Speciellt om man måste se den med jämna mellanrum eller om man hör ifrån den eller liknande. Men att älska en person kan nog vara minst lika jobbigt. Att behöva tänka på vad man gör och säger, att alltid tänka på personen. Eller om man börjar bråka så känns ju allt 100 gånger så jobbigt som det egentligen är. Men sen får man inte glömma allt det bra med att älska någon, väger det upp för allt det jobbiga? Vad tycker ni är kärlek eller hat jobbigast?

?

2009-03-03 - 20:43:01
Ingen aning om vem som kommenterade senaste inlägget, måste bara säga att personen i fråga borde börja skriva sitt namn. Det som stod var bara vettigt och bra, våga stå för det, du verkar förståndig!

02/03

2009-03-02 - 22:32:39

Helgen är över och en ny härlig skolvecka att ha framför sig har nu börjat. Jag är verkligen jätteglad över att Coffe sov här i natt! Det känns som att jag hela tiden går och tänker att jag ska inte höra av mig massor och vi ska båda ha våra egna enskilda liv. Det där med när vi två blir en är inte riktigt min starka sida. Istället för att bli någons liv så tycker jag att man ska behålla sina liv, sina vänner, familj, vanor och inkludera pojkvän/flickvän i det, inte byta ut allt. Även om det varit min åsikt länge så är det ändå jättesvårt att inte tänka på honom hela tiden. Oavsett vad det står i smset blir man glad när det plingar och jag ser att det är ifrån honom. Det går ungefär 2-3 dagar emellan att vi ses, men det känns mer som 2-3 veckor. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra... Jag vill inte att det ska blir för mycket men tycks inte kunna låta blir att skicka ett sms eller skriva på msn. Vad ska man säga.. Sånt är livet som nykär


Denice med tanken att bli för mycket