29/6

2008-06-29 - 20:03:10

Jaha igår var en lugn och skön dag. Familjen åkte till landet och jag stanna hemma och sov och tog det lugnt. Pratade med en riktigt trevlig person på telefon igår. De gjorde mig glad. Annars hände inget speciellt tror jag. Natha och Mathias kom förbi ett tag så vi satt ute och snacka lite skit och spelade lite gitarr, trevligt trevligt.

Idag har jag träffat Natha, Bober och Johan vilket var mysigt. Skönt med lite bättre väder nu, har varit saknat.
Satt nyss och kollade på en film om Rwanda, vilket fick mig att inse att jag kanske borde ta och lära mig lite saker. Är ganska dum om man ska vara ärlig. Men jag gillar inte att lära mig om sånt grovt som alla folkmord och liknande. Men om någon vill se en grov verklighetsbaserad film ska ni se "Shooting dogs".

Nej nu ska jag vila lite. Hade bra

Denice trög


27/6

2008-06-27 - 18:40:01
Egentligen skulle jag vilja skriva något sådär jätte poetiskt, men sånt kan inte jag så då blir det bara ett tråkigt inlägg istället..

Jobbade igår helt vanlig dag, ganska mycket att göra på förmiddagen dock. Sen åkte jag hem och tog det lite lugnt spela lite gitarr och kolla lite tv, as skönt. Efter det bar det iväg till mariatorget för att "spela" lite fotboll med Rostpost och Matte sen kolla lite fotboll.. Sen drog jag hem.. Väldigt skönt med en promenad på natten sånt bör jag göra oftare lite svårt nu när man har jobbat, men från och med nu kan jag göra det. På lägret blir det alltid långa sena nätter. Och på tal om läger så är det bara en och en halv vecka kvar! Synd att varken Kattis, Stian lr Cornelia ska dit i år. Känner mig redan ganska ensam, blir att umgås med Petter och Kalle. Ska verkligen träna hund ordentligt i år också. Yes, så på typ tor vecka 28 så sticker jag. Får se om man kommer hem sön vecka 29 eller sön vecka 30.

Idag har jag också jobbat. Stressigt som fan med tanke på att det saknades massa personal. Mycket svara i tel och regga fakturor samtidigt, så ibland funderar jag på om jag inte är kille. Kan fan inte göra två saker samtidigt alltså. Aja, nu sitter jag här och har spelat gitarr och funderar på vart kvällen ska ta vägen. Jonathan och dom kom hem igår vore lite trevligt att träffa dem, får se hur det blir. 

Men nu ska jag ta och sova lite, hade gött!

Denice ser fram emot att sova

Jahapp

2008-06-24 - 18:35:48

Nehe inga namn förslag fick jag.. Då får de bli namnlös istället!

Idag har jag jobbat, var mycket att göra så det var både jobbigt och skoj. Sen efter jobbet var det direkt till frissan för att klippa och slinga. Vart lite kortare och lite ljusare.

Var hos Martin igår. Han är ganska snäll ibland.. Först mötte jag honom för att stå några minuter och lyssna på nån Kille/tjej som snacka sen drog vi. Skulle skriva nått i bloggen ang det här med avlyssning av telefoner. Nu har jag gjort det, så duktig jag är. Sen gick vi hem till honom och kollade  lite på film. Trevligt tevligt..

Nu sitter jag och tycker att det ska hända nått men det kommer det troligen inte att göra, så jag får kamma på min hund istället. Hade så nice

Denice uttråkad


Namn tack!

2008-06-23 - 15:59:50
ojoj idag har jag verkligen inget liv och det märks, har snart skrivit 2 inlägg på en dag jag som inte brukar skriva nått..

De jag tänkte berätta för er alla nu är i varje fall att Martins låt är klar nu! Eller ja den har visserligen varit klar i två veckor men ändå. Nu finns den inspelad och fin. Jag vet inte riktigt hur bra den är men den är ganska skoj att sitta och lyssna på. Själv tycker jag att vi ska se till att det blir nästa sommar plåga ! Låten handlar väll om sommaren i stort vad man hittar på och liknande. Så säg till om ni vill ha låten så ser vi till att folk får höra den skojiga lilla sången!

Ett litet problem vi har med låten är att vi inte har nåt namn! Hjälp oss komma på ett namn! hade nice

Denice behöver namn!

Senaste tiden

2008-06-23 - 13:58:16
Nu har midsommaren passerat och den var väll ganska regnig som vanligt. Hade dock väldigt trevligt med Nathalie, älskar att bara ligga och snacka med den tjejen! Hon är underbar och det vet hon!

Annars så vet jag inte riktigt vad jag kan berätta för skoj.
Har varit och kollat på min blivande hund. Varit där en del gånger nu men får så extremt svårt att låta bli. Pax blir namnet och han är en hane, troligen blir det en tre färgad vilket innebär att den är svart, vit och brunröd. Igår vart dom 5 veckor så nu är det inte länge kvar innan vi får hämta dom. Känns riktigt kul, kanske blir lite jobbigt med hur Fia och Gnistra ska reagera, men det går förhoppningsvis bra...

Vad kan jag mer berätta då.. Hmm..

Jobbar så det är tidiga morgonar vilket är extremt jobbigt men men jag tjänar pengar o det behövs alltid!

Kärleken går väldigt segt men så får det väll vara ibland. Det är bara så jobbigt när man måste tänka sig för hela tiden, Säg inte fel saker, gör inte fel saker, men tror inte det finns nått att göra åt de. Allt tar sin tid och snart är man inne på nya tag igen.

nej nu ska jag se om det finns nått jobb att göra.. Har väldigt tråkigt.. Vi hörs

Denice kortfattad

lov

2008-06-17 - 18:36:40

Nu har jag haft lov i snart 2 veckor.  Riktigt skönt faktist..

Vet inte riktigt om det hänt så mycket kul dock. Umåg med lite olika roliga människor, har också jobbat förra veckan och ska jobba den här veckan tills tor. Sen blir det att åka till landet för att fira midsommar så jag hoppas på bra väder och att alla är trevliga och glada.

Annars är nog livet mest rörigt just nu, vet inte riktigt vad jag vill och känner. Man får väll helt enkelt ta en dag i taget och se vad som händer.

Nej nu ska jag lägga mig och sova ett tag

Denice trött


Snart lov!

2008-06-04 - 22:51:52
Imorgon är det sommarlov för min del ! Tycker verkligen synd om alla er som inte slutar fören nästa vecka..

Den senaste veckan har varit hur slapp som helst. Inga lektioner och korta dagar. Igår sov Katti här och det var mycket, mycket trevligt. Måste vara en utav de bästa tjejerna som finns!
Idag så åkte klassen iväg till Rudan för att sola, spela brännboll och bara ha det soft. Verkligen jätte mysigt, stanna dock bara i ca 2 timmar sen drog vi. Men innan dess kastade vi i Patrik i vattnet :)

I går spelade jag faktist också in sången på Martins låt. Haha den sluta som den sluta och nu är dett Martins jobb att mixa den. Riktig sommarplåga fixade vi i varje fall!

Nej nu ska jag sova så jag kan gå upp imorn och sluta skolan!
Sov gott

Denice ganska lycklig