31/03 härligt trött

2010-03-31 - 22:06:30
Duktiga jag tog ett träningspass efter middagen idag. Tråkigt att man inte orkar lika mycket som förut men tränar man går det! Cyklade i 45 min sedan körde jag stenhård fys i 30 min. Varm blev jag och slut i kroppen utan tvekan! Känns ändå väldigt skönt att vara igång med både träning och kost. Nu så kanske det kan krypa fram lite ljus snart. Vi får vänta och se hur det går.

31/03 Rösta!

2010-03-31 - 18:15:57

Det finns bra musik, dålig musik sedan finns det grym musik!

Vill ni lyssna på grym musik ska ni lyssna på Original High Five! Sedan när ni ändå sitter och lyssnar tycker jag absolut att ni ska rösta 5 stjärnor på dem i metro on stage! Gå in på länken nedan och rösta 5 stjärnor, har ni inget bättre för er eller bara tycker det är sjukt bra så kan ni ju sätta er och rösta 1 stjärna på alla andra. Då kanske OHF vinner och det skulle ju inte sitta fel, eller hur?

Så in på länken och rösta!!


http://www.metroonstage.com/artist/original-high-five



Superavatar


31/03 Värdetransportrån

2010-03-31 - 12:13:27
Lunch och jag är otroligt hungrig! Frågade precis pappa vad vi ska käka och han är lagom inne i sitt arbete. Verkar som att det är mycket att göra idag men hos mig är det läskigt lugnt. Börjar fundera på om det är fel på min telefon..

Måste i alla fall berätta om en smått läskig sak som hänt nu under förmiddagen. Började cirkulera otroligt mycket helikoptrar och mycket ljud utanför mitt fönster. När jag tillslut tittar ut ser jag polishelikoptrar, 3 polisbilar, 2 polispickups, polishundar och ett helt gäng poliser. Dom började springa runt och upp i en liten skogsdunge precis här utanför med hundar och hela köret. Efter ett tag spärrade dom av ett område och jag kände mig rädd och fundersam. Tydligen hade det skett ett värdetransportsrån i Häggvik och rånarna hade med bil flytt till Rissne där det fortsatte till fots. Detta hände alltså här utanför och tack och lov har dom tagit fast dem! Blir helt plötsligt väldigt osäker på om jag vill gå ut och äta lunch nu när det sprungit runt beväpnade rånare utanför. Jaja, bara ta sig ner till maten.
Vill ni läsa lite kort så finns det en kort artikel Här!

Nu ska jag äta hörs sen, hade gött!


Denice med rånare utanför

31/03 Sista mars

2010-03-31 - 09:24:25
Tror ni att jag är lite trött eller? Heldag på jobbet och vet inte riktigt hur det ska gå till, hoppas det går bra! Ska ju försöka ta hand om en ny tjänst helt själv vilket är lite läskigt. Det ska däremot vara väldigt lugnt så det ska nog gå bra, bara att svara och låta trevlig. Har min lapp med stödord och känns som att jag börjar få ganska bra koll på den här arbetsvärlden.

Nu ska jag sätta igång med mailen och hoppas på att pappa snart är klar i telen så att han kan få start på det jag ska göra. Hörs sen, hade gött!


Denice redo för nya prövningar

30/03 god natt

2010-03-30 - 23:49:59





Jag vill vara fri, liksom svalan i skyn bara flyger dit hon vill






30/03 Snart är mars slut

2010-03-30 - 22:45:04
Äntligen hemma efter en faktiskt mycket trevlig kväll! Stoffe var så himla söt och snäll och körde hem mig så jag slapp sitta på bussar och pendlar också. Hade säkert åkt väldigt många stationer för mycket om jag hade tagit mig hem själv.

Är i alla fall nöjd med spelningen, tyvärr blev Andrea väldigt dålig i halsen så den låten jag ansåg bäst försvan. Men jag tycker att alla kämpade på bra och det kanske inte var vår bästa spelning men jag är nöjd ändå.

Tänkte vara duktig och träna ikväll men det hinner jag inte riktigt med. Tänkte lägga mig snart för imorgon vill jag ha ett bra huvud när jag ska jobba. Får springa imorgon innan jobbet, det borde jag ju faktiskt orka med! Kan ta en vända på typ 20 min och sedan cykla på kvällen. Ska i alla fall försöka fysa lite inna jag lägger mig. Men nu blir det New Moon med pappa, hörs sen, hade gött!


Denice tröttmössa

30/03 Musik någon?

2010-03-30 - 17:41:31

Någon som är intresserad utav att starta något ganska seriöst musikprojekt? Känner att det är på tiden att jag kastar mig ut och börjar med eget material nu. Är trött på covers med hundra olika personer hela tiden, vill få sätta min stämpel och få spela på olika fik, klubbar och hela det köret! Vore jättekul om det finns någon intresserad gitarrist eller pianist, varför inte båda! Hör av er om ni känner intresse, antingen via kommentar eller min mail [email protected] bara att våga nu!


30/03

2010-03-30 - 14:36:00
Konserterna har gått som dom gått vilket tyvärr inte är sådär jättebra. Men hoppas på att kvällens blir lite bättre, vill hinna hem och träna också. Vore skönt att springa en sväng vilket mitt huvud verkligen skulle behöva! Men nu ska jag sätta mig och skriva klart lite på en låt och kanske spela in en annan om jag lyckas. Får se vad tiden räcker till, vi hörs sen, hade gött!


Denice efter två konserter

30/03 Konsert på heldag

2010-03-30 - 09:27:54
Sitter och väntar på tåget och idag är det konsert på schemat hela dagen. Vi har två spelningar för skolan sen 1 på kvällen som är öppen för allmänheten. Är du sugen på komma och lyssna på lite skön musik tycker jag absolut att du ska besöka östragymnasiet kl 19 ikväll! Känner mig ganska sliten idag men med en härlig blandning utav lite skön träningsvärk. Ska försöka hinna sitta på cykeln ikväll också, får dock se hur mycket fys jag hinner med. Men oj nu plingar tåget. Hörs sen, hade gott!

29/03 Dagens sena outfit

2010-03-30 - 00:15:00






En superskön outfit och väldigt enkel. Skjortan har tyvärr världens sämsta kvalité men annars älskar jag allt med de här kläderna!


29/03 Ännu mera träning, kors i taket!

2010-03-29 - 23:25:42
Var duktig och tog dagens outfits bilder när jag kom hem idag men dom somnade jag helt ifrån. Kände mig lagom trött och sliten så sov i en timme medans Coffe fick titta på film. Sedan har jag varit så otroligt duktig att jag tränade ikväll också. Coffe skulle cykla och inte vill jag vara sämre så satte mig och köre av hela 45 minuter, Duktig Denice! Sedan körde jag lite armar och ben men det blev väldigt lite, kände att jag fått min dos utav tränign för idag.
Men lägger ut bilderna innan jag somnar sedan och ska försöka göra någon form utav klädval först. Nanna som är söt och hjälper mig med sina underbara kommentarer får nog ta åt sig äran imorgon. Blir nog liknande det jag hade den 22/03.

Nej nu ska jag hjälpa coffe, sedan lägger jag in bilderna. Hade gött!


Denice somnade ifrån

29/03 Klädhjälp!

2010-03-29 - 15:31:56
Ligger hemma i sängen och ska försöka vila mig lite, är väldigt trött och sömn skulle sitta fint! Imorgon är det heldag med konsert så blir lite musik. Kan vara bra att ha sovit lite innan dess så man kan springa runt och vara glad under dagen.

Någon som har förslag på vad jag kan ha på mig imorgon? Just nu har jag verkligen ingen aning vad det kan bli. Hjälp mig bestämma kläder, förslag snälla!

29/03 Träning ger färdighet

2010-03-29 - 08:36:49

På så otorligt bra humör idag och är supernöjd med mig själv! När klockan ringde vid 7 så gick jag upp, bytte om, drog på mig skorna och drog ut och joggade. Blev kanske inte en jättelång vända men 20 min såhär på morgonen kändes bra. Det är i alla fall ett tecken på att jag är igång och har fått en början till någon form utav träning. Ikväll ska jag cykla och fysa lite armar.

Börjar vid 10 idag och har mina favoritämnen Biologi och Religion (Hoppas ni förstod min ironi).. Sedan har jag hört att vi ska repa lite och borde ta tag i att repa med Mickis också. Ska skriva klart biologin också samt försöka få tag på Marcus ang detta helvetesprojektarbetet! Men trots denna mindre roliga skoldag så är jag på bra humör. Lägger ut en bild på dagens outfit också när jag kommer hem. Nu ska jag lyssna klart på när min bror klagar om sin skoldag och sedan sätta mig med musiken på bussen. Hörs sedan, hade gött!


Denice med ett happy face 


28/03 Måste börja i veckan

2010-03-29 - 01:12:32

Blev verkligen ingen träning udag men blir ändring på det nästa vecka! Nu är det dags för mig att ta tag i det här och träna ordentligt till sommaren. Jag kan om jag vill och det vet jag! Imorgon ska jag springa lite och köra lite armar som vanligt. Nu ska jag sova för min pojke har nästan somnat och Gnistra har börjat snarka!

Skriver imorgon, sov gott, hade gött!


Denice träning på g


28/03 Hemma igen

2010-03-28 - 22:56:23
Så skönt att ha landat i sängen hemma och bara kunna slappa och känna att jag får somna precis när jag vill. Gnistra har intagit sin vanliga sovplats, rakt över mina ben och fötter och sover så skönt. Funderar på om jag kanske ska skriva klart mitt arbete om Rabies och fixa lite projektarbete innan jag somnar. Vore ju bra om jag kunde göra lite sånt istället för att sukta mig själv på olika hemsidor. Får försöka ta tag i mig själv nu, är bara några dagar den här veckan sedan lova och ledighet. Men vi hörs senare, skriver innan jag somnar, hade gött!


Denice myser i sängen

28/03 Helig Birma

2010-03-28 - 19:13:19

Är helt förälskad i dessa små fina katter! Jag vill absolut skaffa katt trots att hund alltid kommer komma före i mitt intresse, men jag vet ju hur mycket katter betyder för Coffe så får han bestämma blir det katt också. Och självklart kan jag tänka mig en katt men jag vill ha en med blåa ögon. Dom ser så otroligt snälla och mysiga ut så jag blir kär direkt. Nu är det så att nästan inga katter har blåa ögon bortsett ifrån när dom är ungar. Efter det försvinner den blåafärgen och övergår i gul, grön eller brungul färg. Sjävklart kände jag mig tvungen att forska i detta och kom fram till följande:
Väldigt få katter har blåa ögon vid äldre ålder. Katter med blåa ögon är Albinos och dom är ju vita, vita katter med blåa ögon är till 80% döva, vilket för mig inte känns så intressant att ha. Klarar mig nog utan blå ögon om katten kommer vara döv!
Sen är det inte ovanligt att siamesiska har blåa ögon då de kan ha de flesta färgerna på ögonen. Vill man ha en katt som inte troligtvis är döv men ändå med blå ögon ska det alltså vara en Siames men det kan också vara en katt med mycket vitt i sig då man kan ha en chans att den får blåa ögon.
Det finns nu en ras som faktiskt har blå ögon utan att vara helt vita och den här rasen är den jag vill ha. Nämligen en Helig Birma! Dom är så otorligt fina!

Helig Birma är inga billiga katter som går på 200kr eller något utan brukar landa upp mot en 4500kr ofta lite mer. Nu är bara frågan vilken mask jag gillar mest. Sitter och tittar på tre olika och tycker verkligen att alla är lika fina. Nu är det ju inte så att jag ska köpa katten snart utan det blir ju när man flyttat hemifrån och så. Men är ändå roligt att titta på dem. Vilken tycker ni är finast?





Blåtabbymaskad



Brunsilvertabbymaskad



Brunmaskad

Vilken mask är finast enligt dig?


28/03 sommartid

2010-03-28 - 13:34:50
God morgon allihopa. Idag ska man ställa om klockorna vilket kanske inte känns så jätteroligt med tanke på att en timme på dagen så gott som försvinner när man vaknar halv 11 och klockan är halv 12. Men men idag ska jag ta hand om min pojke som hade en spännande kväll igår medans jag slappade. Tack till sara som umgicks med mig igår, hundra år sedan och saknade det verkligen. Tänkte ta en promenad nu och sedan hem för en mysdag med hundarna samt lite träning på kvällen. Vi hörs senare, hade gott!

27/03 Frisk luft

2010-03-27 - 16:31:01
Det blev inte så mycket hjälp ifrån er som fuskar och inte ens kommenterar. Men tur att Fb finns och kan hjälpa en att få svar på "svåra" beslut.

Passade på att ta en promenad i det inte allt för dåliga vädret innan det blev illa. Nu när jag tittar ut är jag glad att jag hann med en sväng. Vill rekommendera alla som har ont i huvudet att gå ut i den friska luften. För mig ger det otroligt mycket att bara komma ut lite. Luften gör sig väldigt gott det ska ni veta!

Nu ska jag käka något litet tror jag, hörs senare, hade gött!


Denice med rent huvud

27/03 Körslaget eller krogen?

2010-03-27 - 13:53:09
Lördag och löningshelg betyder för de flesta utgång. Själv var jag också inne på det spåret men insåg sedan att jag inte riktigt vet om jag orkar. Coffe ska iväg på Lagmiddag och sedan ska dem troligen dra vidare om jag känner dem rätt. Frågan är då om jag ska sätta mig och göra lite skolgrejer, äta lite och sedan möta upp dem, eller ska jag åka hem och sitta och mysa med hundarna framför körslaget? Kan inte ni hjälpa mig välja?

Körslaget med hundarna eller korgen med pojkvännen?

26/03 Skolan på schemat

2010-03-26 - 11:00:19
Verkligen jättesynd att jag inte kan blogga om de olika produkterna så folk får helt enkelt försöka hålla sig. Kanske kan man kontakta dem och se vad dom säger. Får se vad jag hinner med.
Hur som helst så är det idag fredag vilket självklart innebär helg och ledighet snart!! En löningshelg dessutom så jag är toppen glad!
Ikväll kanske Coffe och jag ska åka till Kista och mysa vilket jag ser fram emot. Välbehövligt och jag är så glad att min pojke alltid ställer upp och gillar att göra sånt.

Först ska jag försöka ta mig till skolan för lite sång och kör. Egentligen hade jag gärna stannat hemma men skolan är skolan. Ångest över vad jag ska orka dra på mig för kläder. Egentligen skulle jag vilja ta på mig något roligt men samtidigt något slappt. Får helt enkelt se vad det blir! Nu ska jag byta om och sedan sätta mig på bussen med härlig musik i öronen! Hörs sen, hade gött!


Denice oj vad långt de blev 

25/03 sussa är skönt

2010-03-26 - 01:09:46
Nu är det sova som gäller och imogon ska ni få höra om en annan favorit som Pia gav mig för att testa. Man skulle kunna säga att jag är expert på just den produkten. Dricks en hel del varje dag ;)

God natt alla glada, vi hörs imorgon, hade gött!


Denice är nöjd

25/03 Till sommaren ni ;)

2010-03-26 - 01:05:02
Super söta Pia kom in på rummet i två omgångar idag. Först för att lämna en riktigt spännande läckerhet som kommer komma i butik till sommaren som alla bör se fram emot och sedan någon som föll mig perfekt i smaken. Tyvärr får jag inte blogga om dessa då de fortfarande inte finns i butik. Men vänta ni bara det kommer till sommaren! Håll ögonen öppna efter påsk!


 

 


25/03 Flickan från ovan

2010-03-25 - 22:45:50

Ville så gärna bjuda mamma på bio på lördag för att få lite alone-time med henne. Men jag ville ju se "Flickan från ovan" som jag läst hur många gånger som helst. Jag gillar inte ens att läsa men den boken fastnar jag för! Love it!
Tyvärr har den inte premiär fören den 31 mars alltså på onsdaf så får gå då helt enkelt. Men är filmen hälften så bra som boken så tycker jag alla ska se den! Alltså ska alla gå och se Flickan Från Ovan när den haft premiär!

 

   

 

 


25/03 Happy Day

2010-03-25 - 14:23:44
Nu har jag så gott som slutat jobba och det blev en väldigt kort dag för min del. Tur att man är så snabblärd så man slipper sitta så länge. Det ger ju tyvärr lite mindre pengar men det spelar ingen större roll. Sitter kvar och hjälper till med lite annat så längre.

Känner mig  väldigt utvilad idag och på toppen humör! Kanske beror det på att det är löning idag och att jag älskar att kolla på mitt konto just nu! Hoppas verkligen att det kan få hålla i sig! Hörs sen, hade gött!


Denice on work

25/03 Jobbelijobb

2010-03-25 - 11:01:39
Idag ska jag jobba och det känns väldigt bra faktiskt! Börjar klockan 1 i Rissne så fick mig sovmorgon vilket var hur skönt som helst. Tror jag jobbar till typ 18 och åker hem med pappa sedan. Behöver pengarna så jag tänker verkligen inte klaga!

Igår hade jag lite mystid med Fia och det var hur härligt som helst! Är så sällan som jag verkligen tar mig tid åt bara henne och vi får vår egen tid. Igår så duschade jag henne och borstade hennes tänder (välbehövligt!) sedan fönade jag henne så att hon kunde krypa ner och mysa med mig i sängen. Hon blev sjukt busig och bestämde sig för att blöta ner lite i varje rum så hon sprang runt i hela huset och skakade på sig. Hur söt som helst! Vi landade i alla fall i sängen både hon, jag och Gnistra ganska tidigt och somnade så gott. Helt otroligt hur mycket dessa små töser betyder för mig! Nu och framåt blir det utav tvekan mer tid för dem, dom behöver ju faktiskt också lyxa till det ibland!

Nu ska jag göra mig klar för bussen och jobbet, hörs sen, hade gött!


Denice ger hundarna tid

Mars 24, 2010

2010-03-25 - 10:46:55

Shit vad trött jag är! Trodde verkligen inte att det var fysiskt möjligt att vara såhär seg. Tänkte bädda ner mig nu så lovar er inte att det blir mer bloggande idag tyvärr. Slarvig dag idag jag vet men så kan de bli ibland. Sov gott! Hade gött!


24/03 träning på g

2010-03-24 - 20:41:10
Nu har jag fått i mig middag och är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tänkte låta maten smälta lite sedan blir att träna lite. Idag blir det en snabbis då jag har träningsvärk i halva kroppen och känner att andra halvan bara vill sova. Mår verkligen inte på topp idag och ångrar att jag tagit på mig att jobba imorgon. Skulle behöva en sovmorgon, mycket vila, god mat och inga måsten. Men men nu ska jag träna snart, vi hörs sen, hade gött! 


Denice vill sova

24/03 döden..

2010-03-24 - 11:00:49
Sitter på Religionen och Jean och jag har konstaterat att vi inte är rädda för döden. Dock så kan man vara rädd för andra töntiga saker så som höjder, spindlar, ormar osv. Men varför är man egentligen rädd om man inte bryr sig om döden? Bryr man sig kanske egentligen trots allt..?

24/03 Inredningssaker varje dag..

2010-03-24 - 09:01:22
Nu börjar jag verkligen längta efter att flytta hemifrån ibland. Få allt som är sitt eget och få köpa möbler och inredning till hundra! Sitter varje dag och hittar nya saker som jag en dag absolut kommer inreda min lägenhet med. Först antar jag att jag ska blicka framåt på studenten som är om någon månad och sedan på att plugga vidare och skaffa ett jobb.. Lusten till det kanske inte ligger på topp. men tanken över en egen lägenhet tillsammans med den man älskar får en att orka!

Nästa sak som jag inte orkar är skolan idag men det är väll ett måste. Har hur bråttom som helst och ändå sitter jag här och skriver till er. Kanske bäst att byta om och springa till bussen, vi hörs senare, hade gött!


Denice vill ha lägenhet

23/03 Cykla och fysa

2010-03-23 - 22:36:55
Har precis tränat och är riktigt nöjd med mig själv! Är helt galet slut efter cyklat och fysat men ändå känns det så grymt bra! Måste verkligen fortsätta nu har ju lyckats ett tag i alla fall och det känns bra. Vem vet, kanske kan man få en fin sommarkropp till Turkiet lite hopp får man väll ha?

Tänkte bädda ner mig strax och kanske kolla någon film. Är otroligt trött och är tillbaka i sömnbristen trots att jag vilar och sover mycket. Huvudet tar mer än det ger just nu tyvärr. Men skriver senare, hade gött!


Denice tränar på

23/03 Dagens klädval

2010-03-23 - 19:33:17



Det här är dagens outfit består utav leggingsen som jag hade igår som är både snygga och gymt sköna! Hela dagens outfit är slapp och skön och det var passande kan jag meddela. Ett vanligt vitt linne under den nya tröjan som jag köpte i söndags. Turkost är min favorit färg så kunde inte låta bli. Kan meddela att det kommer köpas flera likadana i andra färger. Dom är otroligt sköna och lätta att använda. Lite armband på det och svarta jet set så blev det kanon enligt mig.


23/03 ...och sedan gå och få cancer?

2010-03-23 - 17:30:48
Har kommit hem efter en mindre lyckad dag i skolan.. La mig bredvid coffe framför tvn och såg på I Taket Lyser Stjärnorna som gick på canal+. Fick gamla minnen ifrån när jag såg den på förpremiären och verkligen tyckte den var värdelös! Nu tycker jag att det finns några sköna delar men verkligen inte min favorit.. Nu ska jag se klart den och sedan laga lite mat! Hörs sen, hade gott!

23/03 Ge musiken en försök

2010-03-23 - 10:25:16
Nu alla mina söta läsare tycker jag att ni ska bli bättre på att kommentera! Ni sitter ju trots allt och läser då kan ni ju lämna en liten kommentar också!

Hur som helst så sitter jag i studion och funderar på om jag ska orka börja på mitt nya inspelningsprojekt. En hel det att försöka hinna med men det ska nog gå. Funderar dels på att spela in 4 egna låtar som en cover och mina egna är ganska simpla och rena. Därför tycker jag att det inte ska behövas galet mycket tid åt dem. Dock blir jag aldrig nöjd så lite tid lär det väll kanske ta tyvärr.. Bäst jag tar och sätter igång nu direkt så kanske jag kan lägga ut hur det börjar låta senare idag. Vi får se, men skriver om en timme eller nått, hade gött!


Denice in the studio

23/03 Tisdags snö..

2010-03-23 - 07:19:18
Idag är det tisdag vilket betyder grymt tidig morgon för mig och inte nog med det så snöar det! Jag lär ju bryta ihop när jag ska lyckas ta mig till bussen. Dock är det en fördel med att man kan skylla på sl när man blir sen. Får se vart jag fastnar idag för alltid blir det någonstans.
Tänkte lägga ut dagens outfit för att jag ska försöka bli lite duktigare med det men de får bli ikväll. Nu måste jag verkligen springa till bussen, hade gött!


Denice bråkar med vädret

22/03 Dagens outfit samt köp igår

2010-03-22 - 21:13:59




Dagens outfit består utav leggingsen jag köpte igår som jag ger ett nytt försök, en lila cardigan också den köpt igår för ynka 49kr! En väldigt enkelt och skön stil som jag totalt älskar. Drog självklart på mig ena jet set klockan, den svarta blev det idag, samt lite armband och mina obligatoriska ringar som alltid sitter på. Vill inte överdriva med accessoarer då leggingsen gör sig en hel del själva.


22/03 New Moon

2010-03-22 - 17:42:40
Nu har jag slappat framför Twilight; New Moon såg den både igår och idag kände att det verkligen var min typ utav film. Har sett ettan några gånger men tycker inte alls att den är lika bra! Helt kär i New moon och längtar till nästa kommer så jag får se hur der här går. Jag som är för lat för att läsa böckerna tycker ju att det här är riktigt spännande!

Nu ska Coffe och jag kanske gå ut vi har inte riktigt bestämt oss vad som ska göras innan middagen. Jag kanske ska skriva lite biologi.. Hade gött


Denice tycker folk ska se New Moon

22/03 Lyx för dig!

2010-03-22 - 16:02:28
Tänkte tipsa alla om en utav mina bästa avslappningsmetoder som jag njöt utav igåg. Något utav det bästa som finns är en dag när man bestämmer sig för att ta hand om sig själv. Ett härligt bad, pealing, en inpackning och sen smörja in sig efter. Efter detta kan man klä sig i mjukisar och bara njuta hela dagen utav att få ta det lugnt. När kroppen är riktigt utvilad och man känner sig redo för tex en film så tycker jag att man ska gå in i badrummet, ta ett riktigt varmt ångbad för ansiktet och sedan lägga en ansiktsmask.

Många unnar sig sällan ansiktsmaskar men då tycker jag att man kan gå in på tex Lindex, Hm eller Kicks och köpa en ansiktsmask. Dem kostar mellan 15-20 kr och finns för alla olika behov och hudtyper. När man vill mysa till det riktigt tycker jag man tar ett ångbad för att öppna porerna och sedan lägger en chokladmask. Ångbadet rengör men öppnar också porerna vilket är perfekt inför ansiktsmasken.

Viktigt att ha kolla på när man gör ångbad är att har man känslig hy eller brustna blodkärl bör man låta bli. Fet hy däremot bör använda ångbad minst en gång i veckan medans torr hy bara bör göra det ca varannan vecka.

Alltså tycker jag man ska unna sig att mysa ibland. Ett bad, pealing, inpackning, ångbad, ansiktsmask och smörja in sig. Käka lite frukt också det är nyttigt och ger dig ytterligare en del vitaminer och ger en frisk smak! Sedan på med myskläderna och landa vid filmen!



En härlig choklad mask och gud så gott man luktar!


22/03 Tigers otrohet

2010-03-22 - 13:42:49
Är det bara jag som är trött på att se den här mannens ansikte i varje tidning varje dag och syns han inte där så är han på tv...?



Jag menar, hur många otrogna finns det egentligen inte? Varje dag så är folk otrogna både kvinnor och män, ibland kanske det är värre än andra gånger. Men varför ge honom så extremt stor fokus för att han kan golfa? Hans otrohet är knappast värre än många andras. Det är verkligen inte så att jag anser att otrohet är okej eller att jag inte bryr mig. Men hela Tiger grejen har helt enkelt gått för långt när till och med South Park gör avsnitt om det och erkänner att dom kan göra en hel säsong om det. Det står i alla tidningar och pratas till och med om det på nyheterna.

Nu har det tydligen kommit fram ytterligare en tjej som berättar om Tigers och hennes affär och har på sin sida lagt ut sms ifrån honom. Hon är som flera utav hans andra porrstjärna och går under artistnamnet Joslyn James, hennes riktiga namn är Veronica Siwik-Daniels. Hon har alltså nu på sin hemsida lagt ut ca 120 sms ifrån Tiger där han skrivit om allt ifrån hotellrumsnummer till grova sexsms. Ni kan läsa några utav smsen Här och få er en egen bild.
Hur som helst vet jag inte vad jag ska tänka om honom. Vad anser ni?


22/03 Give me some insperation

2010-03-22 - 08:07:01
Någon jätteglad och positiv person som kan ge mig lite motivation och ork?
Vaknade vid 6 och känder att jag faktiskt inte alls var trött men inte heller hade någon motivation.. Har en hel del att plugga på så tänkte försöka göra de. Skriva lite Biologi, två olika arbeten som ska in samt fixa lite bilder till foto A.

Nu blir det frukost till att börja med är otroligt hungrig! Hade gött, hörs sen!


Denice med solen i fönstret


21/03 vem vet inte du..

2010-03-22 - 00:27:29
Som vanligt kommer inga bilder ikväll. Har helt enkelt inte lust eller tid. Önskar den här bloggen kunde vara en glad blogg där jag berättar om hur roligt livet är men så funkar det inte. Just nu spelar inte livet efter mina regler och jag får helt enkelt finna mig i det... Sedan får vi se hur det blir med den här bloggen, kanske läggs ner snart då varken huvudet, kroppen eller psyket orkar vardagen. Vi får se, imorgon får ni en outfitbild så det blir nog lite nya kläder. Ska sova nu, hade gott!

21/03 Lite shopping lite lyx

2010-03-21 - 18:04:54
Var iväg till Skärholmen idag tillsammans med Carro, det var väldigt trevligt måste jag säga! Gick runt i alla tänkbara affärer och snacka massor. Hittade två "tröjor" och gav ett par leggings ett till försök. Köpte ju ett par leggings på Gina för ett tag sedan när dom kom ut men dom gick sönder. Idag kände jag att jag vill verkligen ha dem så ger dem ett nytt försök. Kommer bilder lite senare ikväll för nu ska jag vara duktig och träna lite. Tänkte cykla 45 min och fysa lite, sedan duscha och lyxa med lite pealing och ansiktsmask.

Skriver helt enkelt senare, hade gött!


Denice köper bara lite

21/03 Kristendom...

2010-03-21 - 12:35:08

Idag är det plugga som gäller... Har tyvärr inget val då jag har Religionsprov imorgon i Kristendom och Judendom. Inte riktigt mitt favoritämne och jag blir bara galen på att läsa allt. Accepterar verkligen vad andra vill tro på men inser snabbt att jag aldrig skulle kunna bli inlurad i något utav allt detta. Känner mig smått galen och schizofren utav att läsa en sak sedan raka motsattsen. Antar att det kanske har att göra med mitt hat emot dubbelmoral!

Aja nu har jag inget val, nu är det bara att plugga. Hörs sen, hade gött!


Denice vill inte plugga religion


20/03 pengar hit och dit

2010-03-20 - 21:42:38
Hittade en hel del fint i Kista idag och hade nog bara  tur att saldot på mitt kort ligger på 83 kr. Hade jag haft mer hade jag shoppat en hel del och det ska jag ju försöka att inte göra. Om en vecka kommer studiebidraget och då kanske jag köper mig något i alla fall.. Ska väll jobba lite i veckan också så det ger lite pengar.

Nu är det körslaget som gäller och kanske får jag lite motivation till musiken. Hade gött!


Denice hittar men kan inte

20/03 kista

2010-03-20 - 12:35:49
Nu bär det av till kista lite snabbt sedan hem till coffe och hämta grejer. Ikväll ska vi vara hos mig och passa hundarna. Skriver när vi landat. Hörs sen, hade gott

19/03 god natt

2010-03-20 - 01:05:41

Som ni kanske insett nu så har det här inte varit den bästa dagen i mitt liv. Tur nog hade jag sång vilket är kul och sen hade jag tid att träffa Nanna.
Vet inte hur mina dagar skulle se ut utan Coffe men jag är så otroligt gladöver att jag har honom. Han betyder väldigt mycket och finns alltid där för mig. Skönt att träffas varje dag och veta att man har det stödet man  behöver..

Nu måste jag sova och hoppas på en bättre morgondag. Sov gott, hörs imorgon. Hade gött!


Denice ger upp dagen


19/03 Tur att vissa finns

2010-03-19 - 15:23:37
Just nu vill jag bara åka hem och lägga mig och sova/gråta typ. Orkar verkligen ingenting så nu får Nanna sitta och lyssna på en jäkla massa klagomål helt enkelt. Tur att hon tar så lätt på allt!

19/03 fredag...

2010-03-19 - 12:43:14
Sitter på biologi och känner mig otroligt trött och sliten efter gårdagen.. Idag kände jag verkligen för en slapp och skön stil så drog på mig en utav mina gamla canada-tröjor och ett par jeans. Så skönt att dra på sig en tjocktröja och bara kunna gå och dra i luvan och mysa ner sig i. Känner mig så otroligt trött på en del jag kallat vänner och någon dag måste jag lära mig vem en riktig vän är!
Nu tänker jag sura vidare så hörs sen. Hade gott!

18/03 This is my life...

2010-03-18 - 12:44:33
Insåg precis att jag inte alls hade behövt åka hit så tidigt som jag gjorde. Katti kommer vid tre så då ska vi nog försöka repa tror jag att tanken är i alla fall.. Ikväll är det Bobbynight och den här gången har jag inte speciellt höga förhoppningar på något alls. Då syftar jag på både min egen insatts men också  hela kvällens. Tror inte att det kommer komma allt för mycket folk och tror inte heller att det kommer spelas utav så många..

Hur som helst så var jag ute och gick en långis med Natta och Coffe igår. Vi passade på att svänga förbi Skärholmen för att jag ville kolla lite på klockor. Var självklart tvungen att ta mig en titt på Regal klockorna. Kan berätta att dom hade flera försök till att likna Jet Set, vissa bättre än andra utan tvekan. Sen såg jag att O.N.E också gett sig på ett försök dessa tycker jag dock inte alls var snygga. Gick på en hundring så billiga men ack så fula och inte alls roliga!

Nu ska jag i alla fall lyssna igenom låtarna lite och försöka se om mitt register orkar ta sig  lite längre ner idag. Det behövs! Hörs sen, hade gött!


Denice gör sig klar för Bobby

17/03 Klockor till hundra!

2010-03-17 - 14:24:43
Som det klockfreak jag är så sitter jag nu i panik. Har suttit och kollat lite för att visa er Regalklockan jag pratade om igår. Hittar inga bra bilder tyvärr men ju mer jag sitter och kollar ju mer slår det mig. Alla gör ju kopior på varandra nu, helt otroligt! Satt och gjorde några colage åt er ifrån några olika märken för att ni ska få se och jämföra.

Dessa plastklockor som nu är så populära som jag är helt kär i har blivit galna ute på marknaden. Ni har Chanel J12 som säljer sina för allt mellan 31 000 till 201 575kr. Förstår ni hur mycket pengar det är!?
Sen har ni Triwa som säljer sina för mellan 900 och 1300kr. Billigare och skitsnygga men det finns ju raka kopior på dessa med.
Märket Neptune gör kopior som ser precis likadana ut som Triwa men säljer sina för mellan 400 och 500kr. Frågan är ska man köpa kopior eller är det ett fult knep. Men vill man verkligen stöjda dessa svindyra klockor som är av så gott som samma kvalité?
Sen finns det ju Jet Set som jag samlar på med sina klockor mellan 450 och 600kr. Där man kan välja på strass eller ej samt genomskinligt armband eller ej.
Sen har såklart Adidas slagit till med sina kopior som går kring 650 kr och ser väldigt lika ut dem också!

Nu är frågan vad skulle ni välja? Eller skulle ni kanske stå över helt?





Chanel J12 dom kör på mindre färg men mera pengar. Dessa klockor har en väldigt spridd prisklass men det är kanske inte så konstigt. Ligger på mellan 31 000-201 575kr.



Triwas klockor bara några utav dem då dom har ett ganska stort urval. Kostar mellan 900-1300 kr.



Jet Set som jag samlar på. Älskar dem men skulle utan tvekan kunna tänka mig de andra märkerna också. Dessa kostar mellan 450-600kr.



Adidas slår också dem till och här är deras försök på plastklockor. Kan tillägga att dom också gör kopior på Knokk. Dessa ligger kring 650kr.



Denice klockfeber


16/03 och nu regal...

2010-03-17 - 01:22:49

Precis när jag ska gå och lägga mig stöter jag på ett utav mina livs största hinder! Det här fick bara inte hända men det gjorde det... Regal har nu släppt sina nya klockor och bara för att jävla så ser dem precis ut som Chanel J12!
Som säkert alla vet så gjorde ju Jet Set sina kopior ifrån Chanel och nu har Regal gjort detsamma. Jag som älskar mina Jet Set klockor kommer ju bryta ihop. Regal tar 300 för sina och Jetset 498 typ. Jag som hade bestämt mig för att samla ihop alla Jetset och sedan gå vidare på Knokk om Coffe tillät mig. Men nu fick jag faktiskt ångest.. Måste åka och kolla på Regals imorgon om jag  orkar och se hur dem ser ut. Dumma klockor!

Nu ska jag sova vilket behövs det också! Hörs imorgon, hade gött!

         
Regalklockan                                   Chanelklockan


Denice blir ledsen på klockor


16/03 Underbara ni, vad vill ni?

2010-03-16 - 21:49:00
Oj nu är det många som läser bloggen och det är troligen för att det finns så söta människor som länkar! Tack alla jätteunderbara! Blir så mycket roligare med flera läsare!

Nu gäller det bara att ni skriver vad jag ska göra för att ni ska vilja fortsätta läsa. Så vad vill ni ska finnas, vad ska stå?

16/03 Hjälp mig!

2010-03-16 - 19:03:42

Nu tycker jag ni hjälper mig i mitt val och det är fort!

Ska jag köpa en jetset klocka typ idag?
Om jag ska vilken färg tycker ni då?

Behöver eran hjälp!!


16/03 Ibland vill man ibland inte

2010-03-16 - 14:29:33
Jag blir så trött på mig själv. Helt otroligt vilken beslutångest en människa kan ha! Blev inget Modelhouse idag för min del när mamma inte var så sugen och jag inte riktigt orkade. Vore jätteroligt men 500 kr per bild man köper har jag helt enkelt inte pengar till. Då kan jag ju lika gärna åka och köpa min efterlängtade klocka. Jag har drömt om den i natt så det måste ju betyda något!

Nu ska jag plugga lite religion och göra lite projektarbete. Hörs sen, hade gött!


Denice med en smula ångest

15/03 dumma dumma

2010-03-16 - 00:33:35
Käkade lite middag och sedan snackade vi lite med pia. Efter ett tag gick vi upp och satt lite vid tvn och datorn. Lyckades somna ganska tidigt och vaknade vid 23 och då var huvudet tillbaka till sitt nu för tiden väldigt vanliga tillstånd. Ska försöka somna trots verken för imorgon ska mamma och jag fotas. Spännande att se hur det går. Nu ska jag sova, god natt, hade gott!

15/03 Lila...

2010-03-15 - 18:04:29
Jag sitter hemma hos Coffe och känner en smula panik. Jag tror seriöst att jag lider utav någon sjukdom för jag börjar bli deprimerad utav att det kliar så i mina fingrar och att jag bara vill shoppa. Sitter just nu och verkligen verkligen vill köpa en Lila Jet Set klocka. Har pengarna men det är precis och kan ju inte lägga ut mina sista kronor på det. Behöver ju alla pengar jag kan till resan. Någon som vill skänka lite pengar till en behövande flicka? Kanske ska starta en Denice-behöver-fond eller något.

Nej nu blir det middag och sedan ska vi göra rolig Gelé! Hörs sen, hade gött!


Denice jetset någon?

15/03 Hejhopp

2010-03-15 - 08:49:23
God morgon allihop! För alla er som jobbar dygnet runt eller alla som festar konstant så kan jag meddela att idag är det måndag. Detta innebär för min del tillbaka till verkligheten efter en helg utav vila i hopp över att snart bli hundraprocentigt frisk!

Började med att kliva upp extra tidigt med en tanka av att gå ut och springa men jag möttes i dörren utav mamma och pappa som sa att det inte var någon bra idé. Istället fick jag sätta mig på träningscykeln och köra 30 min. Alltid något antar jag och benen fick i alla fall lite träning. Nu sitter jag och ska käka en frukt och sedan fara mot skolan. Biologi och Religion är de lektioner jag har idag som vanligt. Vill inte något utav dem men antar att jag måste.. Efter skolan ska Katti och jag repa tror jag och sedan blir det att börja spela in musikprodarbetet. 

Nu fick jag helt plötsligt brådis så vi hörs senare, hade gött!


Denice  

14/03 Vad hände egentligen?

2010-03-14 - 23:59:39
Nu ska jag sova och känner mig helt död.. Försökte träna lite idag, satte mig på cykeln men orkade verkligen ingenting. Benen bara vek sig efter 6 minuter och jag kunde verkligen inte göra något åt det. Tänkte träna lite armar istället men det gick inte det heller så blev lite bänkpress och sedan ge sig. Så nu ska jag sova för imorgon blir det en tidig morgon skulle jag tro. Sov gott, hade gött!


Denice orkade igenting

13/03 När ses vi igen?

2010-03-14 - 19:05:39
Var som sagt var på kalas hos kusinen Maria idag och fikade lite. Kul att träffa alla kusiner igen, har inte träffat vissa utav dem på ett år. Känns jättesjukt men dom kommer väll på mitt studentenfirande i sommar.

Nu ska jag faktiskt chocka alla och plugga massa religion. Har prov imorgon och kände att det kan vara bra att öppna boken lite i alla fall. Har ju varit ute på en promenad med Coffe och hundarna så huvudet är ganska okej just nu. Bäst att passa på medans det funkar trots att det är så otroligt tråkigt!! Hörs senare, hade gött!


Denice pluggar religion

14/03 kalas

2010-03-14 - 13:13:11
Söndag idag då och jag ska iväg på kalas till kusinen. Blir bara där en snabbis dit och lämna pappa och hälsa lite. Sent vet jag inte vad coffe och jag ska hitta på, ska försöka inte spendera några pengar.. Men inte är det lätt inte, inte för fem. Men nu ska jag åka, hörs sen, hade gott!

13/03 Ett sista innan sömnen

2010-03-14 - 03:22:51
Nu har jag varit och hämtat pappa vid Globen och haft en fartfylld diskussion ang en rondell i huddinge. Jag är helt säker på att jag har rätt och tänker därför somna med gott samvete. Ja så nu blir det helt enkelkt lite sömn på schemat för att sedan vakna upp till strålande väder och en ny dag. Men nu fick jag lite ångest över att det är söndag redan och dagarna bara springer iväg. Men det innebär att det snart är ledighet igen så jag får längta tills dess. Nu somnar jag snart, så vi läses och skrivs imorgon, sov gott! Pöss hade bra!


Denice laddar om för imorgon

13/03 Melodifestivalen; Svenska folkets röster

2010-03-13 - 21:55:53
Helt sjukt att Ola inte ens fick några poäng.. hur tänker folket. Jag ger upp! God natt!

Det här kändes ganska tippat men jag tror tyvärr att det förstörde våra chanser.. Hon fick inte tillräckligt utav utomlandsjuryn och det här kommer inte funka. Men låten är fin och jag gillar den men det här funkar inte.
132 This is my life

Nu är det ännu mer självklart
110 Manboy

Nu är det alltså klart det blir alltså Anna..
88 Keep On Walking

Nu är det kört för Darin tyvärr...

66 You're out of my life
44 Kom
22 I Did it for love
 
Bra jobbat men han hade ingen chans
11 Hollow


Nu jäklar är pausen över och rösterna inne! Vem vinner det är frågan! Skiljer inte många poäng mellan Anna och Salem sedan har vi Darin hack i hälarna! Nu kommer poängen!


Ännu en paus och denna med Casablanaca och Malena Ernman som kör en egen tolkning utav La Voix!

13/03 Melodifestivalen; Mer poäng nu ifrån Sverige

2010-03-13 - 21:42:02
Här kommer ytterligare fler röster ifrån jury nu svenska

Luleå
1p: Jag vill om du vågar
2p: Unstoppable
4p: You're out of my life
6p: I did it for love
8p: This is my life
10p: Keep on walking
12p: Kom

Umeå
1p: You're out of my
2p: Manboy
4p: Hollow
6p: I did it for love
8p: Kom
10p: Keep on walking
12p: This is my life

Göteborg
1p: Manboy
2p: You're out of my life
4p: Unstoppable
6p: We can work it out
8p: Keep on walking
10p: Hollow
12p: This is my life

Malmö
1p: Kom
2p: Manboy
4p: We can work it out
6p: Unstoppable
8p: You're out of my life
10p: Keep on walking
12p: This is my life

Stockholm
1p: Unstoppable
2p: We can work it out
4p: Manboy
6p: Hollow
8p: You're out of my life
10p: This is my life
12p: Keep on walking


Alltså blir poängen utav den svenska juryn som följande:
1. This is my life 54p
2. Keep on walking 50p
3. You're out of my life 23
4. Kom 21p
5. Hollow 20p
6. Unstoppable 13
7. We can work it out 12p
8. I did it for love 12p
9. Manboy 9p
10. Jag vill om du vågar 1p


Och vi sedan räknar samman med den utländska juryn får vi följande ställning:
1. Keep On Walking 95p
2. This Is My Life 82 p
3. You're Out Of My Life 51p
4. Kom 51p
5. We Can Work It Out 50p
6. Manboy 49p
7. Unstoppable 47p
8. Hollow 21p
9. I Did It For Love 15
10. Jag Vill Om Du Vågar 12p


13/03 Melodifestivalen; Poäng på ingång juryutifrån

2010-03-13 - 21:27:41
Här kommer dom utlänska rösterna

Ryssland
1p: Unstoppable
2p: Kom
4p: We can work it out
6p: Manboy
8p: This is my life
10p: Keep on walking
12p: You're out of my life

Serbien
1p: I did it for love
2p: Kom
4p: Jag vill om du vågar
6p: We can work it out
8p: Man boy
10p: Keep on walking
12p: Unstoppable

Grekland
1p: Unstoppable
2p: I did it for love
4p: This is my life
6p: Kom
8p: Manboy
10p: We can work it out
12p: Youre out of my life

Frankrike
1p: Hollow
2p: You're out of my life
4p: Kom
6p: Manboy
8p: Unstoppable
10p: We can work it out
12p: Keep on walking

Irland
1p: Keep on walking
2p: Manboy
4p: We can work it out
6p: Jag vill om du vågar
8p: Kom
10p: This is my life
12p: Unstoppable

Norge
1p: Jag vill om du vågar
2p: You're out of my life
4p: We can work it out
6p: This is my life
8p: Kom
10p: Manboy
12p: Keep on walking


Poängen efter utländskajuryn! Här har ni ställningen nu!

1. Keep on walking 45p
2. Manboy 40p
3. We Can work it out 38p
4. Unstoppable 34p
5. Kom 30p
6. You're out of my life 28p
7. This is my life 28p
8. Jag vill om du vågar 11p
9. I did it for love 3p
10. Hallow 1p

13/03

2010-03-13 - 21:25:56

Spännande paus måste jag säga. Nu är det landskamp på g mellan Norge och Sverige och herrgud vilken likheter man kan hitta mellan de olika länderna. Ganska roligt att lyssan på alla gamla låtar och nu är jag helt säker på att Alexander Rybak inte kan sjunga and thats it!


13/03 Melodifestivalen; Nu kör vi bidragen

2010-03-13 - 20:20:54

Update 11

Erik Saade- Manboy

Vad ska jag säga.. Gillar det egentligen inte men han har en chans och han gör allt så jäkla bra. Dansen är ju bra och det händer något hela tiden så det är roligt att titta på. Sen är ju slutscenen alltid lika pinsam men ack så skoj. Jag ska nog ta med en vattenflaska och köra samma sak på min nästa spelning. Det verkar ju funka eller hur?


Update 10

Anna Bergendahl- This is my life

Nu gjorde hon det sämre än första gången och känslan kommer inte fören på slutet vilket är väldigt tråkigt. Känns också som att men ställer en get på scenen nästan hela tiden nu. Det här jäkla vibratot måste minskas jag får seriöst panik och pappa sa precis samma sak i bilen. Skönt att jag inte är ensam om att känna så. Men hon är favorittippad så bara att vänta och se.



Update 9

Salem Al Fakir- Keep on walking

Jag gillar den här låten skarpt och satt och sa att den är för tråkig och behöver mer folk. Vem kliver då in och tar över pianot om inte BJÖRN GUSTAFSSON! Så underbart och nu känns allt ännu mer rätt! Det här är underhållning trots att andra länder inte förstår det. Tycker att det är ganska roligt och bra att det händer något!



Update 8

Jessica Andersson- I did it for love

Älskar låten, älskar musiken, älskar melodin, men klarar inte av henne. Man kan inte stå och le i 3 minuter när man sjunger om hur jobbigt kärleken är och att man ber på knäna. Känslan finns i sången och hon sjunger riktigt bra den här gången men vart är känslan. Vart är uttrycket som ska finnas där en sån här låt! Det funkar bara inte om det inte är där! Fixa smilet och det hade funkat.. Nu har hon bytt klänning och frisyr och det gör inte saken bättre..



Update 7

Ola- Unstoppable

Den här killen kan bjuda på en show trots att han står helt själv på scenen. Diggar rasta killen vid pianot som kör sitt race helt själv han också. Hur som helst så gillar jag låten ganska bra och det är lite lagom bra drag men den skulle göra sig bättre med dansare. Sjukt skönt med lite gnistror på slutet och häftigheter. Killen har känsla och det skulle kunna funka!



Update 6

Peter Jöback- Hollow

Shit vad jag älskar den här killens röst! Men jag blir så ledsen över att behöva säga det men låten är för tråkig. Men han är så bra och nu hade dom gjort om melodin en del och han fick göra det han när bäst på! Alla små detaljer som är ändrade gör så extremt mycket för sången och jag älskar det. Men vi kan inte skicka vidare den här, sorry..



Update 5

Timoteij- Kom

Tyvärr är det här inte alls en låt jag håller på men det kanske är för att dom på 19 år får vara där inte jag får vara. Nej jag gillar det inte speciellt mycket och överstämman stämmer inte alls, hoppas det bara beror på nervositet. Men dom har ju lite utstrålning och är jäkligt söta så det kanske kan funka ändå.



Update 4

Andreas Johnson- We can work it out

Jag älskar hans jacka men det är det tyvärr nästan inga andra som göra. Han sjunger så grymt bra även om det är riktigt Bono likt så älskar jag det! Låten är grym och han gör det grymt men han kommer inte vinna. Det har jag svårt att tro tyvärr..



Update 3

Pernilla Walgren- Jag vill om du vågar

Precis samma show som det varit dom senaste gångerna och dom har inte bytt ut något alls. Till och med så att jag kan alla hennes moves nu och det kanske är lite små trist. Men den här låten har en chans att komma bra till men inte för att den är bra utan för att alla gillar Pernilla. Hon sjunger bättre den här gången än på andra chansen men då var hon ju sjuk. Hon gör det bästa möjliga och det är helt okej!



Update 2


Darin- You're out of my life

Jag gillar låter skarpt och efter att ha hört den ett par 100 gånger på radion gör den sig bra i mina öron. Känns otroligt ärligt när han sjunger den här gången och ibland kanske det blir lite för mycket. Showen är sig lik sist men fortfarande bra. Dock har han bytt lite kläder men inte mycket man tänker på. Gillar ljuset och att han kan göra sig så mycket på den stora scenen. Bra jobbat Darin det här kan funka!



Efter som jag skrivit om alla låtar så vet ni hur de låter, därför tänkte jag idag bara säga vad jag tycker och tänker lite kort.




13/03 Melodifestivalen; i Globen

2010-03-13 - 20:14:07
Update 1

Dom öppnar snyggt med Eye Of The Tiger och Måns sjunger rikigt bra tycker jag. Haha Dolph är ju grymt skön och det står jag verkligen för! Dock förstår jag inte cheerlader grejen men men. Skönt tema på allt och när Dolph roppar fram alla tävlande i ringen (på scenen) så blir det grymt skön underhållning!

Nu i finalen har vi med Jury och den är delad i svenska och utländskajuryn. Detta för att ge Sverige en chans men det kan vi ju ge upp på en gång. Men tanken är väll god.. Nu kör vi igång finalen!


Nu drar finalen igång och jag fick tyvärr inte gå.. Så nu hoppas jag att alla gör som mig och njuter lite framför tvn!

13/03 Nu blir det middag

2010-03-13 - 18:46:09
Helt otroligt fint väder idag och Coffe och jag var iväg på en långpromenad efter att jag hämtat honom och fikat med mormor. Hon kom förbi en sväng för att gratta mig på namnsdagen som jag hade igår. Fick ett jättefint silverarmband utav henne och fikade med lite paj. Sedan gick vi som sagt var ut med hundarna på en riktigt lång promenad. Vi var ute i 1 och en halv timme och fotade, busade och mös. Sedan körde jag pappa till Globen och själv fick jag inte någon biljett tyvärr. Så ikväll blir det middag, mysa framför tvn och sedan melodifestivalen.

Nu ska vi göra klart middagen som idag blir kyckling, potatisskruvar, beasås, tomater och mozzarella. Gud vad gott det ska bli, hörs senare, hade gött!


Denice efter promenad redo för mat

13/03 Så vissa människor betyder!

2010-03-13 - 11:44:06
Hade en jättetrevlig kväll trots att mitt huvud trotsade mest hela tiden. Supergod middag fick vi med klyckling och klyftpotatis med Bea, hur mycket bättre kan det blir? Efter en 10 timmars lång dag på jobbet var det i alla fall precis vad jag behövde.
Sedan drog det i gång lite smått och allt trevligt folk kom. Har saknat att umgås med Nanna något extremt och tror inte riktigt att varken hon eller jag förstått hur mycket hon betyder för mig. Kände mig så genom ond när jag vid tolv verkligen blev tvungen att åka. Huvudet orkade verkligen inte med och jag kände mig svimfärdig hela tiden.
Är så otroligt tacksam över att  Rickard som den bästa människan han är, orkade sätta sig i sin bil och köra för att hämta mig. Så undertiden Rick var på väg så låg jag och Nanna och snackade lite och shit vad mycket vi måste prata! Blir verkligen en kväll med hallon och glass, film samt sova sött.
Hur som helst stod Rickard där ute och väntade så snällt sedan och körde mig hela vägen hem till dörren. Usch vilket dåligt samvete jag hade när jag vaknade. Men hoppas att han inte tog allt för illa vid sig. Tack så hemskt mycket i alla fall Rick! Hur snällt som helst och du räddade nog min kväll!

Nu har jag i alla fall vaknat och käkat lite. Har grym träningsvärk och ska faktiskt vila lite i soffan ett tag. Sedan blir det ut med hundarna i det underbara vädret. Hörs senare, hade gött!


Denice hade en underbar kväll

12/03 Dåligt med inlägg

2010-03-12 - 15:57:45
Jobb följt utav illamående, som i sin tur blev följt utav ångest, som sedan i sin tur blev följt utav depp. Nu längtar jag till ikväll och få prata med Nanna. Hon kan alltid få mig glad och få mig att känna mig bra, Något som verkligen behövs nu!

Längtar något otroligt tillbaka till ettan och tvåan! Allt kändes så mycket lättare då och man kunde lita på folket i skolan. Nu känns inget likadant och folk säger saker som är allt annat än det dom menar, tänker, tycker och vill. Hur som helst så har jag fått klaga nu så nu blir det jobba. Ikväll blir det gladare miner, det lovar jag!


Denice mår inte bra

11/03 good night

2010-03-11 - 23:44:47
Nu ska jag sova och det blir inte länge! Sova gott, hade gött!
PS Nanna är supersöt och jättebäst! DS


Denice ska sova

11/03 Varför?...

2010-03-11 - 18:45:54
Ibland inser jag hur mycket en dator kan förstöra min dag. Önskar jag bara kunde låta bli att starta den och sätta mig vid den för varannan gång är det någon som ska göra min dag 100 gånger sämre. Varför är man egentligen så nyfiken och dum att man läser så gott som allt man kan komma på? Blir så irriterad och det gör mig så ont..

Får helt enkelt längta till imorgon då jag får vara med mina riktiga och ärliga vänner. Sen får jag ju dricka, dansa och snacka så det är ett plus det också! Saknar att umgås med Nanna och sitta och snacka. Vi hade en lunchdejt igår men den var galet kort men ack så skön. Nanna mer Denice och Nanna time!

Nu har jag både fått hissa och dissa så nu ska jag väll kolla lite bilder och tv. Hörs sen, hade gött!


Denice som inte kan ta verkligheten

11/03 Blev inte alls jobb

2010-03-11 - 16:06:41
Blev inget jobb för min del idag för att pendeltrafiken står helt stilla. Får försöka hinna jobba imorgon innan jag börjar så gått som det går.
Istället så har jag varit med Coffe och vi har gått en snabbis i Centrum för att köpa vitchoklad och dricka till imorgon. Sen var vi ute med katterna och jag hade med mig kameran så några bilder blev det allt. Dom kommer upp senare när jag hunnit lägga in dem och tittat lite. Nu är det facebook och NHL som gäller ett tag.

Hörs senare, hade gött!


Denice inge jobb inte

11/03 Nu jobbar jag

2010-03-11 - 10:59:27
Nu bär det av till jobbet för några timmar. Ska fixa lite och hjälpa dem med lite pärmar och saker. Jobb som jobb, jag får fortfarande samma lön och jag behöver det. Har jag tur så hämtar Coffe mig efter jag slutat annars blir det långresa. Men jag skriver sen, hade gött!


Denice jobbar idag

10/03 Mycket sömn

2010-03-11 - 00:15:03

Är helt otroligt trött och har varit det sedan jag kom hem. Hunnit vara ute och gått och käkat lite. Ingen direkt träning idag bortsett ifrån lite i skolan då jag har träningsvärk och har tränat så mycket. Imorgon blir det nog en joggingtur och lite hantlar.Ska jobba imorgon hela dagen vilket är otroligt skönt, behöver det verkligen! Därför bör jag verkligen gå och lägga mig nu är så grymt trött. Vilket kanske inte är så ovanligt längre.. Men jag skriver imorgon och nu får ni en bild på snyggelvis. Hade gött!




Denice sover gott


10/03 Plugg på schemat

2010-03-10 - 15:49:19

Landade i Väsby för ett tag sen och ska nu käka en Billys. Tre söta små katter har lite för mycket bus i sig just nu. Kanske ska ta och leka av dem lite så dom är stimulerade också. Tänkte göra lite foto och biologi också. Har ju för ovanlighetensskull lust att plugga idag. Känner lixom inte att det tar emot utan raka motsattsen. Bäst jag sätter igång på en gång medans lusten finns kvar. Hörs sen, hade gött!


Denice på plugghumör


10/03 kort och skön dag

2010-03-10 - 09:58:24
God morgon eller förmiddag kanske man ska säga. Somnade galet tidigt igår och önskar att jag fick sova lite till. Klockan ringde vid 8 så fick väll 10 timmars sömn, alltid något! Sitter och väntar på pendeln nu och hoppas på att den håller tiden. Ganska kort dag i skolan för min del. Bara religion och idrott. Dock fruktar jag att religionen är lång idag men hoppas på att den går fort. Längtar till idrotten det är så skönt att ha kommit igång igen. Tränade igår också i en timme med cykel och armar. Nu plingade pendeln upp, hörs ifrån skolan. Hade gott!

09/03 Skor, klocka, ringar och papper

2010-03-09 - 18:46:02

Som jag lovat så lägger jag nu ut bilder på det jag köpte i helgen. Trots att jag verkligen behöver spara pengar så var jag bara tvungen. Men vem hade inte köpt det?


Högst upp till vänster: En till älskling till min samling. En svart Jet Set Addiction jag känder mig verkligen tvungen. Den ska bli full, jag ska ha alla! Den lila står på tur just nu.

Högst upp till höger: Pia tipsade och sa att dom här är väll typiskt dig Denice. Åkte och kollade på dem och både jag och Coffe blev kära. Dom är hur lätta som helst och superfina! Älskar ränderna och marina temat, färgerna och allt känns bara så rätt!

Längst ner till vänster: Köpte fina presentpapper superbilligt så att jag kan pimpa mina olika låder. Dels alla skokartonger som man kan få mycket finare men mina jet set lådor ska också få en fin behandling. Bara för att få pyssla lite och ha lite roligt. Blir mycket finare enligt mig, men är en smaksak.

Längst ner till höger: Två ringar mest på skoj för att dom var billiga och ifrån Gina. Jag har ju mina två ringar som jag alltid använder. Men dom här var fina och härliga att ha ibland.



Denice shoppar ändå



 


09/03 Vem vill inte sova?

2010-03-09 - 09:21:13
Är helt obeskrivligt trött trots att jag la mig vid halv 11 igår. Har sovit hur bra som helst ändå vet jag inte vart jag ska ta vägen nu. Som vanligt på tisdagar har jag bara två lektioner men som är 2 timmar och 30 min långa. Börjar med Foto och det är så otroligt tråkigt poch jag lär mig verkligen ingenting. Men det är väll bara att kämpa på. Vid 11 har jag lunch och då ska jag träffa Nanna som jag saknar något enormt!

Nu ska jag fixa med lite bilder och försöka få ett helt okej resultat i alla fall! Hade gött!


Denice ger foto ett sista försök

08/03 Dumma datorer

2010-03-08 - 22:26:26
Coffes dator vill inte samarbeta med mig och eftersom jag inte fått min sladd så måste jag blogga via mobilen. Problemet då är ju att jag inte kan lägga in bilderna ifrån kameran. Så bilderna kommer helt enkelt imorgon så tidigt jag kan.
Nu måste jag sova för jag har blivit en mes.. Hörs imorgon, god natt och hade gott!

Denice blir pensionär

08/03 Träning är skönt

2010-03-08 - 20:55:38
Känner mig ovanligt duktig idag måste jag säga! Gjort nästan all Biologi, orkade lyssna på religionen, var ute i friska luften med Coffe och hundarna och framförallt tränat. Coffe och jag ska båda satsa nu när han får börja träna igen med sin rygg. Vi cyklade 30 min var och sedan körde vi armar. Jag blir så otroligt glad när jag ser snabba resultat! Just nu syns inte musklerna på det sättet kanske med  tanke på en hel del fett som sitter ivägen. Men något som syns är att musklerna blir aktiverade och jag får direkt tillbaka mina lite mer fasta lår och lite synligare muskler på armarna. Helt otroligt vad kul det kan vara att träna!

Nu är jag lycklig och ska mysa framför Modo-Skellefteå matchen tillsammans med Coffe. De utlovade bilderna kommer senare. Hade gött!


Denice aktiverar musklerna

08/03 våren pågång

2010-03-08 - 16:14:06
Hemma ifrån skolan och har hunnit med en promenad också. Helt otroligt fint väder ute så promenaden gick både snabbt och var jätteskön! Jobbigt dock med all slask längst vägarna och där man ska gå. Men snart är våren här vilket innebär fina vårskor och mindre jacka. Visst längtar jag en fel trots att jag verkligen älskar snö och vinter. Men vem vill inte ha lite härlig vår nu? Denice längtar efter vårskor

08/03 i skolan

2010-03-08 - 10:56:15
Finns ingen som helst lust till att vara här mer än att träffa Nanna. Sen fick jag självklart reda på att Nanna är ledig idag så det får jag inte heller göra. Dock får jag nöjet att träffa Mickis och det går inte att klaga på! Skönt att ha vänner som jag trivs med och som gör att jag orkar med mina dagar här.

Nu ska jag konsentrera mig på biologin och försöka få ett bra betyg i det. Det behövs kan jag ju säga!


Denice med vänner som betyder

08/03 ljus morgon

2010-03-08 - 07:08:43
Internet bestämde sig för att inte samarbeta igår därför lyckades jag inte få upp mina bilder. Får försöka göra det senare idag när skolan är slut. Förstår inte riktigt hur jag ska orka skolan men snart är det väll lov igen. Får vara glad över det och att det är ljust ute. Mycket lättare att gå upp när det är ljust ute.
Aja nu måste jag göra mig klar innan det blir stressigt. Hade gott!


Denice till skolan igen

07/03 Söndagen

2010-03-07 - 22:45:12

Supermysig dag med Coffe idag i Sollentuna, framför tvn i soffan och vid matbordet och snackade med Pia. Kan helt enkelt inte klaga på min sista dag på lovet.

Nu på kvällen så har vi kollat på Playa Del Sol och tränat lite båda två. Jag ska verkligen satsa nu igen och hoppas på att inte bli sjuk den här gången. Är så tråkigt att så fort man kommer igång händer något som förhindrar träningen. Hur som helst så har vi tränat och jag har hunnit lägga en ansiktsmask som jag fick utav snälla Pia samt fixa mina naglar. Pax råkade ha av min ena nagel bra långt ner i torsdags så har försökt få någon form utav ordning på den.

Nu ska jag fota mina nyköpta saker och fixa lite med mina kartonger. Hörs senare, hade gött!


Denice mys på söndagen


07/03 vem vill inte ha?

2010-03-07 - 21:39:53
Var i Sollentuna en sväng idag med Coffe och kollade deras nya köpcentrum. Tycker väll kanske att det inte fanns så grymt mycket roligt men allt det vanliga fanns, hm, lindex, kappahl, gina så det är ju alltid skönt. Sen fanns det en hel del mysiga inredningsbutiker där jag hittade otroligt mycket som ska införskaffas senare. Fina skålar, lådor, ljushållare och skyltar allt med härliga teman och mysiga texter. För min del blev det bara några få saker för att det var brist på pengar som vanligt. Lägger ut lite bilder på mina köp när jag orkar resa mig och fota dem.

 

 

Vem skulle inte vilja ha dessa saker fina saker i sitt hem? Jag älskar dem och det är bara några utav sakerna jag hittade i sollentunas fina inredningsbutiker.

 

Denice inredningssugen




07/03 sex and the city

2010-03-07 - 17:19:31
Ligger i knät på coffe i soffan och myser framför filmen sex and the city. Till och med jag som inte gillar serien tycker filmen är bra. Lagom mycket utav allt, sorgligt, lycka, vishet, dumhet, shopping och andra härligheter. Alla borde se den någon gång utan tvekan!

07/03 Sista lovdagen

2010-03-07 - 15:41:58
Ny dag och sista dagen på lovet tyvärr. Bara slappa och mysa med Coffe hela dagen och njuta utav det fina vintervädret. Shoppinghumöret är på topp idag efter att jag klickat hem två fina armband igår för ynka 138 kr. Är så glad över att jag hittar så mycket fint men samtidigt är det självklart jobbigt. Nu blir livet som det blir helt enkelt.

Slappa som gäller nu, hörs sen. Hade gött!


Denice njuter utav söndag

06/03 God kväll

2010-03-07 - 00:42:56
Nu är kvällen klar och detsamma gäller mig. Ligger och gäspar i sängen och det var på håret att jag orkade ta mig till att skriva god natt till er mina kära läsare.

Kollade på melodifestivalen och tycker det var kul att min låt ändå kom så pass bra som den gjorde. Hade väll lite på känn att Jessica skulle gå vidare men funderade en del på Alcazar också. Men nu blev det som det blev och nästa lördag blir intressant.

Imorgon ska jag och Coffe kanske åka till sollentuna som har öppnat ett stort köpcentrum och kanske hittar jag något skoj. Vet att jag inte borde man kan inte leva ett så tråkigt liv, det går bara inte. Man får helt enkelt jobba för det man vill ha och det är vad jag ska göra också. Men först ska jag kolla runt efter jobb och då krävs sömn, så jag skriver imorgon och nu sover jag. Hade gött!!


Denice tänker inte sluta

06/03 Melodifestivalen andra chansen

2010-03-06 - 20:18:52
Nu är melodifestivalens andra chansen igång igen och det ska bli spännande att se hur det slutar. Håller tummarna för Kalle med låten underbart bara för att jag älskar den så mycket. Dock har den inte någon chans i eurovison men det är inte många som har.
Någon som har en chans är ju faktiskt Neo och Alcazar så vi får väll helt enkelt hoppas på dem. Sen finns det ju andra bra som redan är i final!

06/03 Nya armband på ingång

2010-03-06 - 17:54:09
Har varit och fotat en bandymatch idag där Grimsta vann efter många om och men. Riktigt spännande match och jag lämnade nog en hel del fula ord på film efter den.
Hur som helst så är det mysigt att göra saker bara jag och Coffe ibland. Behöver ju tid att bara ta det lugnt med tanke på mitt huvud. Hoppas att pappa och jag kan åka iväg till värmland bara vi två och ha lite vila och skidåkning. Får väll se hur framtiden ser ut, han är  ju sugen på en utomlandsresa bara han och jag. Behöver oavsett vila så mitt huvud kan lämna mig ifred någon gång.

Efter matchen var vi i Väsby centrum och kollade lite snabbt och ska väll sätta mig och beställa hem ett par rosa convers. Nu vet jag vilken storlek det ska vara så nu behöver jag bara se över pengarna. Köpte faktiskt bara en sak och det var Just Glow 2in1 till min samling i badrumet.

Väl hemma beställde jag dock hem två fina armband som förhoppningsvis kommer och landar i min brevlåda nästa vecka. Pia är så underbart gullig och snäll att hon absolut vill betala mitt ena armband. Har nog världens bästa svärmor utan tvekan!

Nu är det middag så vi hörs sen! Hade gött!


Denice efter innebandyn

06/03

2010-03-06 - 12:58:40
Sitter och tänker på hur extremt mycket jag skulle behöva ett jobb! Trivdes jättebra på Flexil och kanske kommer kunna jobba där lite mer men dom sitter tyvärr så trångt. Blir helt enkelt för min del att söka jobb och hoppas på det bästa. Behöver pengar både till sommaren och resan men också för att jag är ett sånt extremt shoppingfreak. Hur ska jag kunna klara mig utan att köpa massa fina saker.. Har hittat ca 15 armband som ligger och väntar på att köpas. Sedan ska vi inte ens tala om alla kläder, klockor och andra saker som jag så gärna skulle vilja ha just nu. Jag får helt enkelt göra mitt bästa för att hålla mig.


Denice vill mer än hon har råd med

05/03

2010-03-05 - 19:56:08
Hemma ifrån jobbet och har satt mig för att slappa hemma hos Coffe. Han var snäll och hämtade mig på jobbet och sedan köpte vi lite kinamat och annat gotta. Ni får verkligen ursäkta den dåliga uppdateringen här när jag har jobbat. Skäms men har inte ork eller tid. Nu är det dock över och man ska tillbaka till verkligeheten med skolan efter en helg.

Har varit hur trevligt och bra som helst på Flexil den här veckan. Hoppas på att få mycket extrajobb och möjlighet att vara där en del. Kul att allt gått så bra och att det inte varit jobbigt att jobba.

Nu ska jag slänga mig i soffan bredvid Coffe och kolla lets dance. Hade gött, skrivs sen!


Denice färdig på jobbet

04/03 Grattizz

2010-03-04 - 20:13:44
Hemma ifrån jobbet nu och har ätit middag. Hampus min älskade bror fyller ju år idag så han fick bestämma middag. Han slog till med något väldigt fint, något så fint som MAX för att vara exakt. Hur som helst så var det gott men nu känner jag mig tvungen att ta ett pass på cykeln trots att rumpan håller på att göra så att jag tappar förståndet.

Ska snart sätta oss och fika med mormor och farmor när firandet är i full gång. Vilket betyder ytterligare 30 min på cykeln och det känns otroligt långt bort i mitt liv. Får helt enkelt se hur mycket jag orkar innan jag intar sängen ikväll.

På tal om bananer så fyllde en utav mina absoluta favoriter år igår! Nanna blev 18 hela år! Helt sjukt vad fort allt går och nu jävlar ska vi ha roligt!! Nanna du äger, kom ihåg det!

Nu är det fika som gäller! Hade gött!



Denice grattar Hampus

04/03 Denice på jobbet

2010-03-04 - 11:45:58

Just nu sitter Denice på jobbet och sliter på lovet för att få lite pengar medan de flesta andra precis har vaknat.
Er tänkte jag visa ett litet klipp från Boston Tea Party som gick i måndags, grymt roligt klipp där kommunikationen inte är den bästa, på grund av vissa anledningar så klart.
För er som inte sett det och vill se hela avsnittet går det en repris på fredag.
Enjoy!




//C


03/03 behöver må bra

2010-03-03 - 22:19:46
Idag är inte min dag och det blir nästan inge bloggande alls tyvärr. Mår galet dåligt idag och måste sova och försöka bli bättre. Hatar det här och jag som verkligen behöver pengar!

Hörs imorgon helt enkelt, hade gött!


Denice inget sammarbetar

03/03 Jobbelijobb

2010-03-03 - 17:46:15
Då är det strax slut för idag och huvudet är inte alls med mig. Idag har det varit riktigt jobbigt att koncentrera sig men det har väll gått efter vissa om och men. Känns som jag har bra koll på saker och ting nu vilket ju underlättar i livet.

När man sitter såhär på kontor och jobbar så inser man hur mycket vissa saker kan underlätta och hjälpa till. Har hittat en hel del som jag skulle vilja ha hemma för att ge det ett försök. Kanske skulle det till och med kunna bli lite ordning i mitt rum.

Hur smidigt är det egentligen inte med pärmar, mappar, färgpennor och etiketter. Det är sånt som jag måste skaffa mig trots att det är lite tråkigt att lägga pengar på..



Denice på kontoret

03/03

2010-03-03 - 12:14:27
Nu har jag lunch och ska ner och se vad som kan stoppas i magen. Har så otroligt ont i rumpbenen efter att ha träningscycklat igår. Tycker väll att jag egentligen borde ha ont i benen och träningsvärk men inte det inte. Sadeln är så otroligt oskönt. Men men nu är det lunch, hörs sen, hade gött

02/03 Samla är kul

2010-03-02 - 17:41:59

Jag har insett under de senaste dagarna att jag är en riktig samlare. Ser jag något som jag gillar och vet finns i andra färger, modeller, smaker eller lukter så vill jag verkligen ha det. Min lista blir bara längre och längre. Jag är självklart inte ensam med detta men jag tror många kanske inte känner samma behov som mig. Många kanske tycker att vissa färger utav en viss produkt är ful och struntar i den och bara köper 5 utav 6. Så skulle jag verkligen inte kunna göra!

Just nu är jag galen i Jet Set Addiction och vill självklart ha en av alla färger. Sen vill jag ju egentligen ha en utav alla färger när det kommer till Triwa klockorna också.
Sen converse är ju läskigt snygga! Skulle inte alls banga på att ha ett par i alla tänkbara färger där heller. Förstå hur mycket man kan matcha och skoja till det då!

Nu ska jag väll dock hålla mig till något lite billigare och enklare nämligen Just glow schampo till en början. Det ska väll inte vara så svårt men ändå roligt att ha. Dom luktar olika, är bra för olika saker och har olika färger. Det blir ju skitsnyggt i badrummet!
Som sagt var så har jag någon form utav störning har bara inte kommit på vad den kan kallas för.

   


Denice samlaren


02/03

2010-03-02 - 16:15:30

Sitter på jobbet och har precis kuverterat klart 800 brev. Skönt att slippa stå och göra allt för hand, dock krånglar maskinen mer än något annat. Men nu är det bara typ 2 timmar arbete kvar sen slutar jag för dagen. Blir att åka hem och bädda ner sig i soffan med Coffe ett tag. Sedan ska jag väll försöka ta mig till att träna lite, vilket var år och dagar sedan känns det som.

Nu kallar jobbet igen, skriver när jag slutat . Hade gött!


Denice hard work


01/03 Så mycket roligt

2010-03-02 - 00:11:15

Som jag lovade så skulle jag lägga upp bild på det jag köpt under helgen.

I lördags köpte jag dels det som jag la upp förut, men också det vita/svarta randiga linnet, sen kunde jag bara inte motstå det lilla läppbalsamet och så blev det lite toffsar också.

Igår köpte jag den gråa koftan för 49:- och den lila tröjan för 49:- så det var inte helt fel. Tyvärr måste jag säga att bilderna inte alls ger rättvisa till färgerna på kläderna. Köpte också Björn Axéns värmeskyddande spray som också ska ge stadga och lyft. Gillar de andra produkterna ifrån den serien så ska bli skoj att testa.

Idag blev det bara tre enkla och ganska tråkiga saker, men ack så gärna jag ville ha det ändå. Köpte mitt torrschampo så att det kan strykas ifrån Denice vill ha listan. Sedan köpte jag Just Glow schampo och balsam. Valde att ta den för färgat hår och så får jag se hur det känns. Mest på skoj och för att det vore kul att ha alla olika sorter.


Nu blev det väldigt långt så nu går jag och lägger mig. Jobba imorgon men försöker skriva när tiden finns. Vi hörs, hade gött!





Denice shoppar på

 


01/03 UNDERBART

2010-03-01 - 20:52:17
Hemma igen efter en väldigt snabb sväng. Coffe skulle hämta ut lite medicin till ryggen och jag skulle köpa mitt torrschampo och Just Glow Schampo. Besviken dock då jag insåg att ringarna jag vill köpa ifrån Gina inte fanns.. Ikväll kommer bilder på köpen ifrån i lördags, igår och idag. Nu ska jag försöka ha lite tid åt Coffe vilket nu för tiden händer allt för sällan. Hör sen, hade gött!




En utav mina favoriter, hur mysig som helst!




Denice Underbart

01/03 Färdig

2010-03-01 - 19:06:04
Nu är jag hemma efter en dag på Flexil. Kändes väldigt bra att jobba och äntligen veta att pengarna kommer komma in. Nytt hopp inför resan i sommar och nu gäller det bara att försöka lyckas spara trots att jag har en del att köpa.

Hur som helst så jobbade jag ihop 7 timmar idag och det kändes som 3 timmar. Fanns lagom mycket att göra hela tiden och tillslut började jag väll känna av ryggen. Att sitta vid en dator hela dagen tar så klart på ryggen och ögonen så nu ska jag ta mig till skärholmen. Hörs senare, hade gött!


Denice efter jobbet

01/03 kl 08.20

2010-03-01 - 08:24:54
God morgon, god morgon! Nu är jag uppe och har tryckt i mig en knäckebrödsmacka och lite oboy. Sitter och kollar nyhetsmorgon och kan inget annat än hålla med dem, jag är absolut en sån som deppar ihop nu när os är över. Vad händer nu liksom? Ska man tillbaka till de tråkiga programen och endast fotboll på lördagar. Jag känner mig verkligen deprimerad över att det är slut nu! Något annat som känns deprimerande är att Sverige hamnade på fjärdeplats 7 gånger detta os. En sån jobbig placering att jag inte ens kan tänka mig hur det känns!


Denice vill inte bli 4