28/04

2009-04-28 - 10:13:01

Nu är flingorna borta vilket kanske var på tiden..

Sitter just nu i skolan och har precis skrivit klart Nationella engelskaprovets skrivdel. Kändes bra och har väll i varje fall fått ett G och mer än så känner jag inte att jag behöver. Nu funderar jag på vad jag ska hitta på i 25 min till Biologin börjar. Kanske ska skicka ut några CV:n till olika teater uppsättningar.

Måste bara nämna i det här inlägget hur extremt gott det är med Ben and Jerry's glass. Den må vara ganska dyr men helt perfekt att unna sig ibland. Hade mys kväll igår med mig själv dock, men tände doftljus i rummet, satte på skön musik, la en ansiktsmask, kröp ner under täcket och åt lite glass. Helt underbart och skönt att bara få slappna av! Så alla stressade människor borde ta någon dag då och då bara för sig själv. Mysa till det lite och unna sig det där lilla extra! Låt det kosta ibland för det är du värd!

Nej nu börjar det bli dags att kolla lite grejer sedan gå till biologin. Hade gött


Denice len och fin


27/04

2009-04-27 - 20:22:06
Bobby på onsdag och jag hoppas på att se många ansikten där! Sista spelningen för den här terminen som jag verkligen hoppas att ni ser på! Katti och jag ska spela 5 låtar tillsammans som ni bara kommer älska;)
Andra östra elever kommer också att spela så kom och kolla!!

Hade gött ses på onsdag!

Denice sliten men längtar

25/04

2009-04-25 - 20:27:46

Lite små trött och sliten. Mamma har åkt på hundläger och pappa befinner sig i Spanien så nu är jag hund och bror vakt.. Igår var det verkligen kanon väder så efter skolan drog jag inte till stan. Shoppade vax och en schal, blev mycket nöjd. Coffe mötte upp mig i stan så att vi sedan kunde åka hem och laga lite middag. Blev grillat med klyftpotatis. Sista delen av kvällen spenderades senare framför tv:n och Sweeney Todd. Kan avslöja att jag gillar filmen väldigt mycket och Coffe gör inte riktigt detsamma.

Idag har jag varit inne vid hovet för att se om jag skulle orka söka idol, men väl framme vände jag genast om igen. Kön var extrem och jag skulle stå helt själv, kändes bara inte värt det. Kanske blir det att söka nästa år men samtidigt vill jag verkligen lyckas med musiken. Idol är ju ett bra ställe att synas på men också att få en Idolstämpel på. Får helt enkelt vänta och se.
När jag kom hem somnade jag ute i solen och sen insåg jag hur slut jag var i hela kroppen, så bestämde mig för att slappa och sova stora delar av dagen.

Nu har jag precis varit och mött Coffe i centrum och är nu hemma och ska laga lite mat. Får se vad det blir för smarrigt ikväll. Skriver om några timmar igen. Hade gött


Denice darrar i hela kroppen


22/04

2009-04-22 - 20:39:08
Dagen har faktiskt gått ganska fort och jag har hunnit med massor. Sprungit på idrotten, haft vanliga lektioner, plugga, spela, jobba och precis ätit middag med Coffe. Jätteskönt att ha en effektiv dag som nu ska följas av mys i soffan, fotboll för Coffes del och teckenspråk för min.

Coffes mamma är verkligen kanon på så många sätt. Jättetrevlig och rolig så jag trivs verkligen bra med att vara här! Idag kom hon dessutom hem med Choklad som ifrån Marabou som inte släpps fören typ v22 eller nått. Skoj med nya smaker!

Nej nu ska vi kolla lite tv innan matchen. Hade gött


Denice mys i soffan

21/04

2009-04-21 - 19:07:58

I söndags när jag satt på pendeln så fastnade jag i något som jag anser häftigt och duktigt. Det satt nämligen en familj som bestod av 2 söner, en på kanske 12 och en på typ 7, sen var det en döv pappa och en döv mamma. Självklart kommunicerade föräldrarna via teckenspråk och barnen pratade. Men Både barnen var riktigt duktiga på teckenspråk och både förstod och talade det med sina föräldrar. Då slog det mig att det måste vara jättesvårt att som döva föräldrar uppfostra ett barn. Att lära dem både att tala och att teckna måste kräva extremt mycket tid och energi men det går. Det här inspirerade mig starkt och nu känner jag att det kanske vore roligt att jobba med döva eller stumma människor. Så blir det inte musiker/musikalartist blir det kanske något i döv stilen.
Som en liten notis kan jag också berätta att jag samma dag lyckades tappa mitt busskort så nu blir det dyrt att åka..

Det får räcka för just nu då jag ska städa klart rummet. Hade gött


Denice ska lära sig teckenspråk


18/04

2009-04-18 - 19:37:17

Ny dag med nya tag.

Igår hade jag samhällsprov som kände förvånansvärt bra! Detta följdes av en håltimme på 4 timmas som kändes totalt värdelöst. Esteten som sedan började var inte rolig för fem öre och ingen lyssnar på någon. Folk verkar bara trötta på allt och förhoppningarna jag hade på ett skönt slut på terminen känns långt bort. Som tur var kunde jag njuta av kvällen då jag träffade Knappe. Tack för en kanon kväll verkligen! Hade jättetrevligt och är extremt glad över att ha lärt känna dig. Han är en underbar människa som bryr sig och har humor. Hur mycket trevligare kan man få det då? Det ända som saknades den kvällen var väll min pöjk, men ibland ska man kanske vara utan varandra. Just nu sitter han i linköping och jag hemma i min säng. 2 timmar ifrån varandra då man egentligen vill vara nära. Jag vet i alla fall att han kommer hem imorgon så är inte alls synd om mig.

Idag har jag varit och köpt nya skor med Pappsi, så ska väll egentligen säga fått nya skor. Vita fina puma blev det då mina svarta Fred Perry inte fanns. Sedan så gjorde jag mig i ordning inför teater musikal med mormor och farmor. Åkte till Oscarsteatern och såg My Fair Lady. Jag vill så gärna få hålla på med sånt någon gång i mitt liv, vet bara inte hur jag ska lyckas. Jag har ju trots allt en helt okej röst och om man frågar många är den mer än helt okej, sen kan jag dansa och skådespela. Frågan är bara hur folk ska få reda på att jag kan. Får blir att köra olika audition, gud vad kul det vore! Jag ska helt enkelt försöka!!

Nu så sitter jag och funderar över middag och ska väll försöka göra någonting utav kvällen. Jo någonting måste göras, hade bra!


Denice med funderingar om musikalartist


16/04

2009-04-16 - 23:53:09
Usch för dagen säger jag bara!

Jätteglad över att jag sov hos Coffe igår så att morgonen fick börja bra i alla fall. Började kl12.25 med matte prov som jag inte klarade.. Även fast att jag och Knappe pluggade på duktigt igår. Efter matten så satte sig jag, måsen och mackan och kollade lite på låtar. Spelning på onsdag nästa vecka och den 29 april. På onsdag blir det troligen disney låtar som spelas och sjungs av mig, måsen, mackan och kanske katti.
Dagen fortsatte hur som helst med svenska då vi börjat ett nytt arbete, detta går ut på forskning och undersökning. Ska studera barnspråk vilket kanske är lite små passande vissa stunder.
Efter en timme svenska så hade jag ljudteknik sen bar det av till jobbet. Extrem stressig arbetsdag idag men det gick bra ändå. Blir att plugga på lite kostnader och liknande.. Måste dock nämnas att jag jobbar med ett trevligt och helskönt gäng!
Nu när jag äntligen kommit hem är klockan helt gelet mycket, jag är vidrigt trött och måste egentligen plugga samhälle. Nej får väll försöka lyfta på boken och se om jag somnar med den i ansiktet, risken finns ju.  Hade gött


Denice trött, sliten och längtar efter helgen

15/04

2009-04-15 - 12:57:53
Jaha nu sitter jag här igen. Har haft engelska och lunch, känner mig helt galet irreterad! När man kommer till lunchen vill man ju att det ska finnas någonting att äta, är det för mycket begärt? Jo, tydligen är det de. Potatisen var slut idag så nu sitter jag och är hungrig. Väldigt glad över att jag tog  med ett äpple till skolan som troligen kommer rädda min dag. Saknar min Christopher också!
 
nu är det idrott hade gött

Denice i skolan

15/04

2009-04-15 - 10:58:18

Håller på att somna  och känner mig helt galet slut i huvudet.. Satt nästan hela kvällen framför datorn och Tvn. Ugly Betty igår var ganska skoj så orkade verkligen inte resa mig ifrån soffa. Detta följdes sedan av Desperate Housewives i två avsnitt. Två helt okej serier helt enkelt, inte bättre än One tree hill dock!
Smsade lite med Knappe igår också, väldigt trevligt, tack tack.

Var tvungen att gå upp jättetidigt idag vilket just nu inte är min starka sida. Började dagen med musik som gick helt okej. Thriller sitter just nu fast på min hjärna och kommer troligen inte att lämna den. Hur som helst så har jag håltimme nu och sedan blir det engelska. Orkar verkligen inte skolan idag men det är bara att tvinga sig igenom den.
Ikväll ska jag kolla på Grey's anatomy och plugga inför matteprovet imorgon. Jag vill inte ha matteprov, kommer gå åt skogen! Jag får vara glad över att biologiprovet igår kändes riktigt bra!

Nej nu måste jag röra mig till engelskan och sedan ska jag tvinga i mig lite lunch. Hade gött hörs ikväll


Denice trött på skolan och mardrömmar


13/04

2009-04-14 - 00:00:54
Idag var det dax att åka hem ifrån väsby och nu har jag varit hemma i några timmar. Saknar Christopher jättemycket, vill väldigt gärna ligga där och mysa istället för att sitta här och plugga! Har Biologi prov imorgon sen blir det att plugga Matte tisdag och onsdag, för på torsdag har jag Matte prov samt jobba. Sen på fredag har jag samhällsprov också. Blir en helt galen vecka och kommer inte hinna träffa Coffe som sedan åker iväg fredag. Det blir alltså en hel vecka utan varandra, det känns redan galet jobbigt!

Nej nu måste jag sova för att ta mig upp till provet imorgon, Etologi! Sov gott

Denice tänker etologi

11/04

2009-04-11 - 20:29:56
Idag är det påskafton och jag har varit på skansen med älskling, Kim och Sara. Tyvärr var inte alla djuren ute men de blev en hel del ändå och med tanke på att vi besökte aphus och terarium. Allt som allt slutade jag på 600 bilder och en jättetrevlig dag. På vägen hem gick jag och sara in och köpte påskägg till pojkarna som de fick innan vi käkade middag. Nu efter en härligt påskmiddag så kör vi en Powernap och sedan blir det fika.

Ska se om jag får lägga över lite bilder idag då kommer det snart bilder. Hade gött


Denice mysiga dag

10/04

2009-04-10 - 13:37:59

Verkligen jättetack till alla er som fortfarande läser. Med tanke på att det varit lov nu så har jag inte sutit någonting vid datorn. Istället har jag träffat Coffe massor men också träffat mitt hjärta Katti en dag och Knappe en dag. Har lite atty plugga under lovet så tänkte försöka hinna med det idag en snabbis.
Igår åkte famlijen till Värmland så jag ska vara med Coffe här hemma. Som vanligt under påsk har jag fått massa utav godis och igår fick jag en klocka av pappa och mamma, jättefin tack!

Nu till dagen då. När vi orkade ta oss upp så käkade vi lite sen drog jag och Coffe ut och spelade lite fotbol loch fotade. Det var både skönt och roligt. Nu har jag precis kommit ur duschen och väntar på Coffe så ska vi åka till Centrum och kolla lite skor till honom.

Ska skriva ett inlägg ikväll för att fylla ut lite ;)
Hade bäst

Denice på sitt påsklov


6/04

2009-04-06 - 11:32:31

Satt och velade över om jag skulle orka skriva något igår och även fast Coffe uppmuntrade mig hela kvällen så orkade jag inte.
Igår jobbade jag och tro mig det är stressigt! Men åh så kul jag hade! Gick riktigt bra och jag är så nöjd med min insatts. Vi sålde en hel jävla massa och fort gick det. När kolsyran i ölmaskinerna tog slut var det dock tyvärr jag som drabbades på alla 4! Det sprutade öl över hela mig så kändes lagom jobbigt att stå på pendeln sedan efter jobbet och lukta öl och mat..
Kvällen spänderade jag i alla fall hemma hos Coffe som var så gullig och mötte mig vid stationen med bil. Sen käkade vi middag med pia, Thomas, Sara och Kim. Efter det så fick jag äntligen duscha bort jobbet och sedan gå ut på en skön promenad. Sista delen av kvällen körde vi Kim och Sara och efter det kollade vi på tv. Jättelagom söndag måste jag säga!

Idag så har jag inte hunnit så mycket mer än komma hem och fota lite. Pluggat har jag också gjort en del och tänkte försöka göra 1 timme till nu. Klockan är ju trots allt bara 11.28.. Innan klockan 5 ska jag åka till huddinge med Natta också. Lägger upp lite bilder ikväll tänkte jag. Ni kan ju alltid kika förbi denices.bilddagboken.se också.

Nu ska jag plugga klart biologin! Hade gött


Denice njuter av våren


4/04

2009-04-04 - 21:23:43

Utan några som helst ideer sitter jag nu här och ska försöka få ihop ett inlägg.. Coffe föreslog att jag skulle skriva om sommaren men den insperationen finns väll inte till max just nu. Får helt enkelt bli det vanliga. Vad jag gjorde igår och vad som hänt idag.

Igår kväll åkte vi till Knappe och spelade singstar, "kollade" på innebandy, drack gott och log. Tack för en trevlig kväll!

Idag vaknade Coffe vid 11 och påstod att klockan var ett, så då var det bara att vakna. Drog oss dock till dess att klockan nästan var ett. Efter lite frukost bar vi oss av på en promenad ute i solen. Äntligen har vårvädret kommit ikapp oss. Eftersom att min pojkvän vissa stunder kan vara en riktig klagomur så åkte Thomas och köpte cheeseburgare till oss, som vi sedan njöt av ute i solen. När vi väl skulle åka hem till mig så kom inte bussen så vi fick vänta i 35 minuter, jättekul verkligen!
Nu ligger vi i alla fall här i sängen och ska strax kolla på "vid din sida" sen sova.

Imorgon ska jag jobba, jätteroligt, eller ja åtminstånde att få pengar. Nu får ni hade så bra

Denice seg men längtar till tvn


3/04

2009-04-03 - 19:32:43

Igår var jag först ute på en promenad, sen åkte jag till skolan. Tänkte att de var lika bra att ta en sväng förbo skolsyster med mitt finger och höra vad hon säger. Hon skickade mig direkt till huddingesjukhus för röntgen. Blev bara 15 min i skolan sen drog jag till huddinge med mamma. Hade jätteont i fingret och hatar att röntga när man måste sträcka ut fingret. Usch!
På kvällen kom coffe och tog hand om mig och det var skönt.

Idag var det engelska först på schemat då vi spelade teater. Sen volleyboll hela eftermiddagen.. Tyvärr fick jag ju inte spela med mitt finger, istället blev jag sittandes för att hejja. Klassens lag kom tyvärr inte så långt men det var roligt ändå. Man får väll säga grattis till lärarna som faktiskt vann!

Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen sen får vi se vad som händer. Just nu har jag ont i fingret och är allmänt trött. Hade gött

Denice finger gör ont

Ps ledsen för stavningen, jobbigt att anstränga sig till att skriva Ds


2/04

2009-04-02 - 08:42:46
Jätteroligt att så många läser igen!

Idag börjar jag 12.25 så tänkte ta mig ut på en promenad nu när jag ändå vaknade så tidigt. Haft lite svårt att sova i natt på grund utav handen. Kan inte röra fingret idag så börjar bli orolig över en brytning..

Får se om kameran får följa med ut på promenaden, om den får det kommer det strax upp lite bilder här. Hade gött


Denice har ont men är ändå ganska glad

1/04

2009-04-01 - 21:33:37

Jippi flera läsare idag! Duktiga fortsätt så och då fortsätter jag skriva! Dåligt med kommentarer dock, så kom igen nu!

Och jag vet att man borde skriva ett roligt aprilskämt här men orkar inte!:)

Denice orkar inte aprila


1/04

2009-04-01 - 19:29:06

IG på ett kemi prov, G på ett annat kemi prov, rolig början på idrottslektionen, stukat finger och tårar på slutet, hungrig hela dagen med äckel mat i skolan och nu sitter jag här hemma själv. Dagen har helt enkelt varit väldigt blandad. Tyvärr har kvällen inneburit mest smärta. Har så extremt ont i fingret att jag inte kan skriva.. Jag hoppas verkligen att det inte är en spricka eller är brutet! Vi har volleyboll på fredag och den vill jag just nu inte missa, katti och jag har jätte kul på planen. Men men, är fingrett så här har jag nog inte så mycket till val.
Kemin nu då. Lyckades få G på ena provet vilket innebär att jag har G i kursen så det känns jätteskönt! Nu måste jag bara satsa lite på det sista provet som kommer.

En väldigt bra sak med idag var det nya One Tree Hill avsnittet som kom idag. Jag måste ha någon form utav psykisk störning för jag kan verkligen leva mig in i alla deras situationer. Sen passa man självklart in mer på vissa än andra. Men nu till alla er som inte kollar på de, ni borde ge det ett försök. Kolla på typ 3 avsnitt och se vad ni tycker, det är faktiskt riktigt bra. Alla ni som kollar på OTH vilken skådis är bäst?  Och vilken av karaktärrerna gillar ni bäst?

Hade egentligen velat fota idag men med den här handen orkar jag inte.. Ett litet finger som kan förstöra så mycket. Jag kan inte fota, det dörjer jättelång tid att svara på sms, att skriva på datorn gör ont och därför måste nu detta inlägg avslutas. Så hade så gött


Denice med blåa fingrar