30/11

2009-11-30 - 10:26:24
Egentligen skulle jag kunna be om ursäkt för min dåliga uppdatering men det börjar kännas en smula onödigt. Jag skriver helt enkelt när jag har tid vilket tyvärr inte är sådär ofta som jag vill.
Helgen har i alla fall varit hel mysig och jag är verkligen kanon nöjd!
Idag ska jag ner till bilskolan och övningsköra lite storlandsväg. Känner mig som vanligt grymt otaggad men det brukar bli bättre när jag börjat köra. Känns som att jag kommit en bra bit och förhoppningsvis har jag mitt körkort snart. Man kan ju i alla fall hoppas!

Har helt otroligt mycket att göra just nu. Vill verkligen klara matte D men det går helt enkelt inte! Jag förstår verkligen ingenting utav det och även fast jag klarar talen i boken funkar det inte på proven. Har nationella den 8/12 som helt enkelt får bli ett sista försök på att lyckas!
Svenska nationella är klara och det är extremt skönt och talet gick hur bra som helst. Tror att skrivningen också ska ge ett helt okej betyg. Dock har jag 2 uppgifter som jag måste sätta mig och skriva någon dag snart. Men då kommer ju den där teorin till körningen in som jag också vill klara. Så just nu är det panik i mitt huvud som förhoppnningsvis snart är över.
Nej nu ska jag försöka hitta något att äta så jag orkar 2 timmars bilkörande och är glad när jag ska sjunga sen.
Hade gött


Denice det var länge sedan

19/11

2009-11-19 - 21:40:35
Usch vad slarvig jag varit på att skriva den här veckan men det finns en bra förklaring!  Mitt huvud har allt annat än sammarbetat med mig nu på sistonde och jag sover typ hela dagarna. Kan typ inte umgås  med folk utan att sova och sover jag inte när jag umgås så sover jag i skolan typ. Annars så går det mycket tid till musik och hjälpa folk med musiken.

Nej nu är det tyvärr så sorgligt att jag inte kan skriva mer men lovar att skriva imorgon. Förresten lovade jag Elias att jag skulle skriva något om honom och nu har jag gjort det! Hade gött


Denice med huvudet

12/11

2009-11-12 - 14:32:16
Skolan känns totalt onödig just nu och orkar inte ens göra det ända som faktiskt ska göras, vilket är matte. Istället fastnade jag framför facebook och bloggen. Funderar faktiskt på att sätta mig och fixa lappen som ska upp angående anmälning till bobbynight. Inte så jättelång tid kvar tills den 9/12 så lappen måste upp och folk måste anmäla sig!
Har faktiskt haft utvecklingssamtal idag också. Vilket gick kanon bra och jag kommer ju i alla fall få ta studenten. Sen med vilka poäng det blir är en annan sak!

Nej nu ska jag sätta mig och skriva lappen sen blir det att hjälpa till på ljudtekniken och musikproden. Hade gött


Denice med längtan till 9/12 och 4/6

11/11

2009-11-12 - 00:35:18
Hemskt att mina läsare idag helt plötsligt inte längre ville läsa min blogg. Men men det kommer nya!

Idag var det Melissa Horn konsert med två kanon tjejer som ständigt har ett stort smile över läpparna. Melissa var minst lika bra live som på inspeling och inte bättre till och med! Så soft röst och man önskar verkligen att man kunde sjunga som henne. Då skulle man inte tveka en sekund på att öppna munnen och släppa ut de mjuka tonerna med den softhet som hon lyckas få fram. Hon är ju inte dålig på gitarr heller om man säger så. Tyvärr var hennes bror inte alls duktig på piano. Det var inte rätt ackord många gånger, helt fel tempo, slarvigt och lät inte speciellt roligt överhuvudtaget. Tur att gitarren och Melissa lät bättre!

Nej nu är det sovdax vilket jag längtat hela dagen efter! Hade gött


Denice pömsig

10/11

2009-11-10 - 23:51:40
Helt underbart att ha vänner som Nanna och Mickis! Trots att jag igår satt och var grinig och irriterad när jag skrev mitt inlägg så har jag världens smile när jag läser era kommentarer tjejer! Tack!



Denice glad över de sötaste

9/11

2009-11-09 - 22:59:02
Jag vill också vara snygg!
Den tanken tillsammans med huvudvärk har idag passerat mitt huvud x-antal gånger för mycket. Det låter ju säkert jättebra. Först en tanke som visar mitt extremt starka självförtroende och ett smärtsamt fel som visar varför jag sitter och låter så deprimerad. Blir bara arg på mig själv som överhuvudtaget orkar sätta mig och skriva ett så deprimerat inlägg, men vad gör man?
Det värsta måste ju ändå vara att Facebook finns och visar upp alla egobilder på snygga tjejer. Förut var det reklam och kanske bilddagboken som dessa fanns på, sen var det väll snyggast.se också. Men nu är dom precis överallt med sitt perfekta hår, sina lagom stora bröst som visar sådär lagom mycket för att lämna resten till fantasin, sina smala och ganska små kroppar, sina sminkade ansikten som ser slätare ut än pappas nystrukna skjorta och har de inte allt det där så har dom ett leende som får en att smälta. Ja kanske dags att inse att det inte kommer spela någon roll om man byter hårfärg, fixar brösten med någon bra push-up bh, gymmar och äter rätt, sminkar sig och försöker le för det finns hela tiden de där tjejerna på reklamen, bilddagboken och facebook.



Denice skriver i onödan

8/11

2009-11-08 - 22:58:10
Helgen är över och nu kommer en lite halvtuff vecka som följd. Svenska nationella och plugga matte, blir också en del repande, musik och vila. Ska försöka hinna till läkaren med huvudet också, ikväll har det gjort ondare än vanligt! Kan knappt ha ögonen öppna och det bara värker något extremt hela tiden. Får väll ge med mig helt enkelt, är det något farligt så får jag ta det då. Nu måste jag få reda på vad som är fel! Hoppas på att det beror på dåliga matvanor eller järnbrist. Vad som helst bara det inte är något farligt! Har inte ork eller tid för att det ska vara något allvarligt! Så nu vill jag att alla håller tummarna den här veckan så jag slipper.

Nej sängen kallar och huvudet tar död på mig, så sov gott och hade gött!


Denice med förhoppningar om järnbrist

7/11

2009-11-07 - 14:24:42
Tänk att jag faktiskt lyckades med svenskan igår. Får väll försöka vara nöjd och lycklig för det!
Tyvärr är vädret mindre roligt nu när det är helg, men men det är sånt man får stå ut med.

Huvudvärken sitter fortfarande i och jag börjar bli fundersam på vad det egentligen kan vara. Dock orkar jag inte lägga energi i att tänka på det och inte heller på att ta reda på vad det kan vara. Önskar att det bara kunde släppa och låta mig vara ett tag. Men jag får sitta och lyssna på fin musik ifrån Melissa Horn och försöka tänka på annat. Ska ju trots allt se henne den 11/11 vilket är typ på onsdag!

Nej nu ska jag försöka göra något utav den här lördagen annat än datorn. Hade gött!


Denice med ett huvud som inte sammarbetar


6/11

2009-11-06 - 22:54:31

Kul för Nanna och Mickis att få vara på konsert medans jag sitter och skriver Svenska B tal. Dock är jag inte avundsjuk med tanke på att det är Lars Winnerbäck dom ser!
Gillar inte det här med svenska och tal det är så tråkigt att sitta och skriva dem. Men men det måste väll göras tyvärr!

Sen är jag i chock över att Mariette höll på att åka ur idol. Dock tycker jag faktiskt att det är tråkigt att Rabih åker ut för om man skulle skola honom vore han grym! Det är jag faktiskt säker på!

Nej tillbaka till svenskan nu då. Hade gött!


Denice vill inte tala


2/11

2009-11-02 - 08:00:22
Hade verkligen kanon kul i fredags! Nanna och Mickis är båda underbara tjejer. Tyvärr blev lördagen mindre lyckad då jag seriöst sov och var sjuk hela dagen! Igår mådde jag bättre men verkligen inte bra, så det blev en lugn dag. Körde life bil med pappi vilket gick bra! Sen var jag i väsby och bara slappade. Nej nu borde jag verkligen palla mig upp ur sängen och göra mig klar för skola. Dagens skoldag består utav en mattelektion och endast en mattelektion. Ska gymma lite också hade jag tänkt mig. Nej skynda nu Denice! Hade gött Denice bättre än i helgen