29/05

2009-05-29 - 14:00:24

Gårdagen hade väll egentligen inte många bra sidor. Sov hemma hos Coffe vilket ju alltid är mysigt och trevligt, men resten av dagen blev inge rolig. Kaos på jobbet då Hammarby:are inte vet hur man beter sig, blev osams med Knappe och den här gången var det inge roligt alls.. Nu orkar jag bara inte mer och vill inte mer. Bröt ihop totalt igår och känner mig svag och skakig idag också. Verkligen ledsen för igår Coffe allt ska inte behöva gå ut över dig, förlåt.

Nu sitter jag i alla fall i skolan och hat njutit lite utav solen. Ska Msn:a lite sedan blir det repa inför på lördag! Ikväll ska jag väll försöka ta mig orken och prata med Knappe sedan vila upp mig inför East. Så ni får hade så gött så ses vi imorgon!


Denice vet verken ut eller in


27/05

2009-05-27 - 10:36:45

Irritationen flödar mer än vad jag trodde var möjligt! Sitter bara och stör mig på vissa människor i allmänhet just nu. När folk inte kan se det seriösa i en situation kan jag explodera! Att vi ska spela nu på lördag känns inte ens möjligt och att man då inte repar och anstränger sig gör ju inte allt lättare. Klassen håller på att falla samman och inte är det någon som gör någonting åt det. Istället uttrycker sig folk med snäsiga kommentarer, suck och stön, samt en hel del negativ energi. Nej ska det bli någonting bra på lördag måste energin komma tillbaka och det där leendet som fanns hos oss alla i början av ettan bör åter inta våra läppar.


För att byta lite samtalsämne sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Idag är en sån där onödig dag när det är håltimme efter varje lektion. Men får gymma och plugga lite. Har ju faktiskt prov vid kl 15 som troligen kommer gå helt åt skogen. Nu ska jag roa mig lite på Internet hade gött


Denice är också trött och less


26/05

2009-05-26 - 23:18:57

I och med dagens ledighet sov jag hos Coffe igår. Drog dit direkt efter matteprovet, som för övrigt kändes grymt bra! Väl hos Coffe låg jag och vilade ett tag tills vi bestämde oss för att ta vår promenad. Coffe och hans mamma var väll lite smått oroliga över att gå ut på grund utav att en tjej på 16 precis blivit knivhuggen inte långt ifrån där han bor. Men vi klarade oss finfint och lever båda två idag. Efter promenaden så drog vi iväg på Coffes match, de spelade bandy match mot Sollentunas div 3 lag och skötte sig riktigt bra måste jag säga. Med tanke på att de lirar i div 5 och spelade 4-4 mot ett div 3 lag så kan jag bara vara nöjd! Efter matchen köpte vi mat och åkte hem för lite vänner tittande och sedan sova.

Idag har jag egentligen inte gjort någonting alls utan pluggat lite, sovit länge samt kollat en hel del på tv. Kemiprovet imorgon biter hål på min hjärna och jag är nervös och stressad så jag snart svimmar. Så istället för att svimma kanske jag ska ta mig till sängen och sova lite. Ska lägga upp någon bild ifrån matchen igår också. Hade gött


Denice berättar om gårdagen


26/05

2009-05-26 - 19:52:19
Idag kommer ett inlägg som är grymt viktigt!

På lördag är det East festival igen!!

Alltså den 30/05-09 är det East festival vid Östra Gymnasiet i Trångsund. Det innehåller Musik, Fotbollsturnering, Skateramp och mycket mer. Det är fri entré! Så ni bara måste komma! För mer information gå in på http://eastfestival.se/

Hoppas på att se er alla där! Hade gött


Denice laddar för east

23/05

2009-05-23 - 13:24:41

Skönt med lång helg måste jag säga. Hunnit med lite olika grejer, slappat hos Coffe, Jobbat, övningskört, kollat på Knappes nya lägenhet, kollat på film så lite har det blivit i alla fall. Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Skärholmen för att kolla på linne och kjol, sedan blir det Väsby och förhoppningsvis kolla på när Knappe lirar fotbollsmatch. Ska eventuellt ut ikväll men får se hur det blir på den fronten.

Nej nu ska jag föna håret, hade gött!


Denice njuter av långhelg


19/05

2009-05-19 - 23:06:05
Som svar till Sara kan jag säga att självklart har livet sina bra och mindre bra stunder men det ska finnas en gräns. Att ta på sig mer skit än vad man orkar är inte värt det. Att vara kompis med någon som inte ger samma energi tillbaka, eller att vara kompis med någon som inte accepteras utav dom man älskar, eller att bara behöva förlora dom man älskar och håller nära hela tiden är för mycket. Vissa stunder orkar jag bara inte mer och då sover jag, flera timmar, bara sover. Men när jag mår så dåligt att hungern försvinner och sömnen detsamma så ger jag upp. Kalla mig drama queen, kalla mig Quiter men jag orkar inte göra något åt det.
Så nu tänker jag lägga mig i min säng med musiken och hoppas på att överhuvudtaget orka få benen att bära mig imorgon.

19/05

2009-05-19 - 12:12:16

Att förlora vänner, när och kära är någonting jag vant mig vid i detta liv. Någonting som alltid har hänt runt om kring mig och alltid när livet känns bättre börjar det igen. Jag har hela tiden sagt att jag ska förlora någon som betyder mycket för mig en gång i halvåret och uppenbarligen tycks det stämma extremt bra. Idag var dock sista gången på länge, jag orkar bara inte mer så därför vill jag inte längre lägga ner den energi på människor längre. Jag ger upp


Denice utan kraft för något


16/05

2009-05-16 - 11:55:31

Ibland hamnar jag i de där ytliga, konstiga men ändå ganska djupa tankarna. Människor som styr världen och sägs vara så intelligenta förstör ändå så mycket för andra och sig själva. Jag blev bara tvungen att leka med tanken om vem som egentligen borde styra världen. Hur vore den trevligast? Man skulle ju omöjligt kunna leva i en värld där djur styr men vi kanske ändå borde skåda lite av djurens livsstil.

En hund, som jag anser är det lojalaste djuret, har så mycket att ge till likväl en människa som en annan hund. De känner när du är ledsen och mår dåligt, då är de där på en gång och ska torka tårar eller bara ligga och ge en värme. När du är glad vill de genast springa runt och leka med dig eller kanske bara ligga i solen och njuta av lyckan och värmen. När du är stressad eller orolig vill de lugna dig genom att stabilt stå på sin plats och visa att dom alltid står vid just din sida. När du är arg håller de sig undan för att inte bidra med mera problem eller större bråk. Dom vet hur dom ska agera och när dom ska göra det.
Skulle vi jämföra detta med en människa så vore allt så annorlunda och ändå säger vi att vi alltid vill den andra det bästa. Men när man känner sig ledsen eller mår dåligt så får man kanske stör via ett sms eller i bästa fall en kram, sedan är problemet glömt för vännen/pojkvännen/mor/far. Vissa kanske frågar någon dag senare men inte utav intresse utan utav ren nyfikenhet. När du är glad och lycklig så finns det självklar vissa som firar och är glada med dig, men sedan är det alla de människor som alltid ska vara bäst eller värst på något sätt. Alla dessa kommentarer som "Jag fick ännu mer på det provet" eller "Grattis till jobbet nu har du bara 3 år att ta igen" eller "Grattis till körkortet det tog jag för 1 år sedan". Nu är dessa små exempel men det finns alltid dom som ska vara värre. Detsamma gäller när du är stressad eller orolig då ska det alltid vara värre och mer synd om någon annan. Om inte annat får man kommentaren "Usch då, men det är snart sommarlov" Jaha, som att det gör stressen mindre, knappast! Eller så kommer saker som "Efter regn kommer solsken" eller "Det blir snart lugn ska du se". Sedan när du är arg så ska folk alltid ställa till med ännu mer problem, onödiga pikar eller andra osmartheter. Självklart finns det underbara människor som undantag men i det stora hela så ser jag oss människor som ett ganska ointelligent djur och på grund utav alla vore brister så kan vi regera och styra.

Ja vad kan jag säga, mina tankar kanske spårar iväg vissa stunder men jag är så nöjd över att kunna leva med mina hundar och människor, få en lagom dos av båda. Hoppas ni inte tror att jag blivit galna men var ärliga mot er själva och se om ni verkligen kan säga emot det jag tror på.

Hade gött


Denice i en värld av djur


15/05

2009-05-15 - 13:45:14
Nu sitter jag i skolan på Håltimme för ovanlighetens skull och hoppas på att Esteten kan börja lite tidigare.

Tänkte bara säga att coffe och jag hade 3 månader igår så det är ju faktiskt en bit på vägen. Tack för den tiden och det ska helt klart bli mycket mer tid

Denice trött, slapp, seg

14/05

2009-05-14 - 18:59:03

Tack så jättemycket för kommentarerna har hjälp en hel del.

Kan börja med Coffe som tipsade om en hemsida där de säljer almanackor. Jätteskönt med massor att välja på till helt okej priser. Så Tack för hjälpen!

Sedan fortsätter jag med att tacka Jessica om tipset efter kjol på nelly.com. Tycker också att Nelly är en kanon sida där man kan hitta mycket utav bra saker, problemet är ju bara att jag inte kan prova dem och jag är lite små negativ till mig själv ibland. Men har suttit och kollat kjolar och hittat lite fint, så tack så mycket!

Sist men inte minst Anders min härliga musiklärares kommentar. Jag vet att man behöver massor utav utrymme men jag tror inte jag behöver så mycket låtar när jag bara är ute och springer. Man hinner inte komma igenom så mycket på den tiden så kanske räcker med 1-4GB. Sedan har jag ju redan en på 16GB. Nu måste jag fundera vidare på det där med Ipoden. Skönt att höra vad folk tycker ändå, så tack!

Nej nu ska jag käka sedan springa lite. Hade gött


Denice tackar för alla trevliga kommentarer


12/05

2009-05-12 - 23:18:58

Nu har jag fått höra vad en person tycker ang mitt val av Ipod. Vore skönt att få fleras åsikter..

Idag har jag i alla fall stött på en hel del motgångar. Inte fått någon skola gjort, inte köpt ny almanacka, handledarutbildning som bara skrämde mig. Dagen har helt enkelt inte alls varit på sin topp. Om någon kan tipsa om fina kjolar är det vällkommet samt almanackor vore också trevligt. Nu ska jag ut och springa! Försöker bli seriös i träningen igen och det ska nog gå. Hade gött

Denice trött men redo för träning


06/05 bilder från Rehab

2009-05-06 - 22:33:20
Bilder ifrån idag:











06/05

2009-05-06 - 22:21:35
Kändes tråkigt att det blev dåligt med kommentarer igår. Hade hoppats på lite hjälp att bestämma mig, men inte det inte.

Idag är jag i alla fall sämre än igår och halsen bråkar väldigt mycket med mig. Blev kort dag i skolan sedan hem och vila, sova ett litet tag och sedan i väg på Rehab med Pax och mamma. Han är så fantastiskt duktig i vattnet och det märker man att alla tycker, både jag, mamma och sjukgymnasten. Tänkte lägga upp 3 bilder ifrån idag och sen ska jag lägga mig och sova igen. Imorgon blir en lång dag med Frissa kl 10, sen skolan kl 12.35-17-30 sedan avslutas dagen med skiva på Blue moon bar, då några utav skolans treor firar.

Sov gott gött folk

Denice harklar och harklar

5/5

2009-05-05 - 17:17:04

När jag ligger hemma halvsjuk har jag  en förmåga att börja leta efter olika saker på internet. Nu har jag börjat fundera på att köpa den nya Ipod Shuffle. Den verkar helt perfekt att ha när jag gymmar, springer eller cyklar, den är så otroligt liten och bekväm. Att köpa den ny kostar 895kr vilket ju inte är så väldigt farligt, den är 4GB stor vilket rymmes ca 1000 låtar, men sen kollar man den gamla ipod Shuffle som kostar 429 kr men bara 1 GB. Så tänker jag efter lite.. Behöver jag 1000 låtar när jag är ute och springer? Nej borde ju räcka med 200 tycker man. Sen är ju den nya shuffeln mindre än den gamla även om den gamla är mindre än en tändsticksask. Dessutom har jag ju faktiskt redan en Ipod Touch så behöver inte direkt någon ny.
Som ni kanske märker är jag helt enkelt beroende av att ha saker. En riktigt materiell flicka som bara vill ha och ha. Så vad tycker ni nu? Vilken av dem ska jag köpa? Jag har beslutsångest!



Denice hjälp mig någon?




                                                         

3/05

2009-05-03 - 18:01:17
Oj vad illa måste jag nog erkänna! Inte skrivit någonting sedan i tisdags. Detta beror till mesta dels att jag har haft fullt upp i både skolan och med Coffe. Nu har helgen i alla fall snart passerat och den har varit hur mysig som helst! Bara tagit det jättelugnt och haft mysigt. Tack för helgen Coffe!

Hade gött


Denice laddar inför en ny vecka