Ledsen för allt...

2008-03-28 - 20:04:52

Länge sedan jag mådde så här dåligt.. Extremt jobbigt faktist. Alltid när man tror att allt börjar bli bättre så vänder det. Idag har jag nog fått det jobbigaste emot mig som jag någonsin fått.

Ni vet när man tror att man verkligen kan lita på en person, personen blir centrum av ens liv och man verkligen öppnar sig för personen ; Den känslan är nog det absolut bästa som kan hända en ! Sen kommer motgången och det känns som att det inte kan bli värre. Den där värre känslan har kommit nu och jag orkar verkligen inte. Hamnar i alla dessa tankar som : Vad har jag kvar att kämpa och leva för ? Varför ska jag gå runt med ett falskt leende på läpparna, när jag egentligen mår jätte dåligt ?... Muren man bygger upp mot verkligheten faller ner på bara några sekunder sen står man där helt själv, vilsen och förstörd, rädd för att möta på allting. Självklart har jag vänner men dom tycks inte finnas där tillräckligt, till och med inte alls ibland. Ni förstår inte hur det känns, det går att förklara..

Nej jag orkar inte skriva mer nu.


Fel

2008-03-27 - 11:53:54
Hahah känner att jag är tvungen att rätt till lite skrev att måsen tar understämman med det är ju fel, Jerndorf har understämman. Ledsen för det !

lite allt möjligt

2008-03-13 - 20:20:01
Trött efter dagen. Haft svårt att sova dom senaste dagarna vilket är extremt irriterande ! Men that's life sometimes i guess ..

Imorgon åker jag !! Åker hemifrån till Arlanda vid 12.30, planet lyfter vid 16.15 och sen bär det iväg. Kommer väll hem en vecka senare på lördag eftermiddagen. Ska bli jätte, jätte skönt att komma till värmen och solen. Lovar att jag ska sukta er med jätte mysiga bilder på sol o hav och självklart också på fina drinkar !

För att byta ämne lite kvickt så kan jag ju berätta dom mindre bra nyheterna. För det första lyckades jag bränna magen när jag sola i förrgår, mindre lyckat ! För det andra så har jag fysik prov på imorn !?! Usch på det ! Känner mig inte laddad för 5 öre . Fysik är jätte svårt och helt sjukt mycket tänka fram och tillbaka. Nej tror det blir som vi sa, allt som kommer stå på frågorna är " Den här kan jag ", inget mer än så ! Stort failure på det. En annan dålig nyhet är att jag missar esteten imorgon.. Vi som skulle ha genrep och allt ! Jag hade verkligen velat köra igenom Hallelujah en gång, den blir så himla fin ! Kan berätta för er som är intresserade att den är riktigt nice uppbyggt!
Börjar med ett intro med två akustiska gitarrer, en som spelar melodin i G och en som kör med capo i C. As nice!
Sen kommer sången in, med korta försiktiga ord. Sen är det lite mer tryck i fourth the fifth, efter det direkt tillbaka till tyst och försiktigt. Refrängen jätte tyst och stillsamt.
Sen andra versen är två acke gitarrer och helt vanlig sång.
Refräng 2 sjungs utav en kör på tre pers som sjunger i unis och viskande. Riktigt änglalikt ! Sen 2 acke.
Vers 3 är: 2 acke, sång helt vanlig och ett piano.
Refräng 3 är: 2 acke, piano, lead vocal med vanlig melodi sen kören i en understämma och en överstämma.
Vers 4: 2 acke, piano, då kommer också en bas in, sen är det sång.
Refräng 4: samma som 3an fast med bas också.
Sen kommer vers 5: Där är det ett lyft med mycket tryck, stark sång och piano,acke, bas.
Refräng 5 är dubbelrefräng också jätte mycket tryck men samma som 4an.
Sen avslutas allt med en refräng med bara acke och lead vocal. As nice!
På lead vocal är det Jag.
Gitarren som spelar i G är Katti
Gitarren som spelar i C är Cody
Pianot är Marcus som också körar understämma.
Bas är Kotten (Jacob)
Underbara kören är Andrea på överstämma, Elinor på understämma och Måsen (Tomas) på understämma.

Ni måste alltså komma och kolla konserten sen. Ska skriva datum o sånt sen när allt är bestämt.

Hade velat träffa en del personer innan jag åker. Var länge sen nu... Men det funkar väll inte alltid tyvärr..

Nej bör väll packa klart det sista och sen plugga lite. Men alla får hade så jätte bra!! Kommer hem till påsklovet så då vill jag träffa alla! Pöss och Kram!

Denice mot en vecka av frihet

Melodifestivalen

2008-03-02 - 13:07:53

Aha en ny melodifestivalen delfinal har nu varit. Om jag själv ska tycka till så var denna den bästa ! Hatar egentligen Linda Bengtzing men shit vd duktig hon var igår då. As rena och härliga toner, sjukt mycket power och en ganska så skön låt också.
Vilken delfinal tycker ni varit bäst?

Nej nu ska jag dra till Caroline.

Denice ganska glad.


Äntligen

2008-03-01 - 12:54:20
Nu är resan äntligen bokad =D Sjukt skönt att veta att man ska iväg från allt ett tag.. Aa Lanzarote vart det, en vecka bara men kan vara skönt ändå ! Åker 14 mars och kommer alltså hem 21. Får hoppas på bra väder och mycket värme !
Försöker fixa mig ett sommarjobb också så jag kan resa utomlands 2 veckor i sommar. Någon som är sugen på att hänka ?
Har sjukt mkt plugg att göra så jag gissar att jag bör sätta igång.. Hade nice

Denice need money