29/01

2009-01-29 - 23:40:13
Och Jag lyckades!! Fan vad jag är bra när jag bara vill!

Trött som fan, allmänt flummig, och iklädd skumma kläder och jag lyckades.



Titta vad jag bakade klassen :D

Kanske kanske

2009-01-29 - 21:34:46
Snart kanske ni ska få uppleva något som troligen aldrig kommer hände. Vi får se hur väl jag lyckas!

29/01

2009-01-29 - 13:36:38
Jaha ni nu får jag allt ta och klaga lite på er! Det kom ett förslag igår och det var mer bilder på mig, vilket troligen inte kommer hända allt för ofta. Men jag vill ju att ni skriver och säger vad ni tycker.. Kom igen nu

28/01

2009-01-28 - 23:04:55
På sista tiden har jag fått mycket fina kommentarer och det gör mig så glad! Jättekul att folk läser och tar sig tid.
Nu måste jag dock veta hur jag ska få alla er glada, mysiga och trevliga människor att fortsätta läsa. Därför tänkte jag nu ha lite fråge stund.

Vad Tycker Ni Att Jag Ska Förändra?

Vad Vill Ni Läsa/Se mer av?

Hur Ska Jag Få Just Dig Att Stanna Här?

3 stycken halv jobbiga frågor att läsa och fundera över. Vore jättesnällt om ni hjälper mig att förbättra genom att kommentera och säga precis vad ni tycker..

Hade gött

Denice redo för förändring

28/01

2009-01-28 - 17:25:44
Jag får verkligen be alla mina trogna läsare om ursäkt! Uppdateringen har varit dålig på sista tiden och jag ska självklart ändra på det! Men som alla vet så spelar inte livet riktigt efter spelreglerna för mig just nu, så jag kämpar på med det vardagliga. Men uppdatering ska ske och jag ska skärpa till mig!

Hade gött

Denice

25/01

2009-01-25 - 23:40:51
Jag känner mig gladare idag, även om livet inte är på topp så funkar det. Jag hittade inte tröjan jag ville ha idag men insåg sen att jag klarar mig ju faktiskt utan.

För varje dag jag pratar med dig känns livet lite lättare. Du får mig att känna att den här dagen kanske också går att ta sig igenom och att livet inte bara bråkar med mig.

I fredags fick jag goda nyheter, cancern är inte den värsta sorten och nu är det bara att vänta på nästa undersökning och se vad vi kan göra. Tills dess tar jag massa tid att bara finnas där och mysa med henne och det känns så bra. !! Livet kanske vänder ändå, men varför önska... Jag tar varje dag som den kommer nu och så blir det som det blir. Ödet får bestämma.

Nu är det sovdax. Men först ett super stort grattis till min favvo tjej Kätty!! 18 grattis som fan!
Hade gott

Denice utan tröjan

22/01

2009-01-22 - 22:23:34
Det var underbart! Den där varma, håriga och mysiga nosen över axeln. Att får vakna bredvid henne i dag gav mig både en jobbig känsla men också en lycka och tankeställare! Helst av allt skulle jag bara velat ligga kvar där hela dagen men samtidigt gör det ont att kolla in i de bruna ögonen, att veta att hon faktiskt har ont. Det har inte gått en minut på dagen då jag inte tänkt på henne. På slutet av dagen var jag bara förstörd, tanken att få komma hem och lägga sig i sängen med henne och vakna upp på nått ställe som Nangijala är frestande. Men samtidigt vet man att något sådant vore egoistiskt. Nej hon ska bli bra, hon måste bli det.

Jag är bara trött hela tiden, kan inte sova på nätterna, det går inte. Jag tänker för mycket hela tiden. Har insett att det ibland vore skönt om man bara kunde koppla bort. Finns jättemånga som bara kan släppa saker och sluta tänka på det, varför kan inte jag få lyckas med sånt?
Nej, jag vill bara bort. Resa utomlands och de verkar som att jag ska få göra det snart också. Förhoppningsvis kommer jag iväg 30 eller 31 jan.. Så nästa vecka någon gång. Jag behöver det på flera sätt, bara få vila upp mig, fylla på batterierna.

Det är i alla fall fredag imorgon och början på en ny helg. Har lite små planer för helgen men ska verkligen se till att ta det lugnt. Precis som nu med andra ord, dax för sängen. Ikväll måste jag få sova lite! Hade



Denice väntar och väntar

....

2009-01-22 - 21:20:31
Jag vet att inlägget nedan ser lite små konstigt ut men var tvungen att prova på en sak.. Vi får se om de funkar snart

22/01

2009-01-22 - 21:18:42
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/504503/denice?claim=6qd8wdpwew8">Följ min blogg med bloglovin</a>

21/01

2009-01-21 - 20:39:46

Mitt liv har tagit ett steg i fel riktning och det är bland det jobbigaste som jag varit med om... Den där känslan av att allt bara går fel är nu tillbaka, och nej det skrivs inte bara för att få uppmärksamhet. På nått sätt tänkte jag idag försöka förklara för er hur mycket djur kan påverka och förändra ett liv. För vissa kanske det låter galet och allmänt sjukt, medans det för andra är en ren självklarhet.

Jag är uppväxt med hundar så de är en del utav min vardag. När jag var liten hade vi en Schäfer som hette Iljax, han var jättefin och älskade verkligen familjen. Med åldern kom tyvärr sjukdomarna och till slut var vi tvungna att ta bort honom. Det var självklart jättejobbigt för min mamma men hon var bestämd på att skaffa sig en ny schäfer och det gjorde hon, Brenda. Precis som människor är hundar unika, varje hund är en egen individ och det är något man märkt väldigt tydligt på våra hundar. Brenda var helt underbar hon var snabbs om satan, men kunde nästa stund slappna av så man nästan trodde att hon var död. Vi skulle bygga in en kamin i vårt gamla hus så arbetsgubbarna fick en nyckel så att de kunde komma in. När de ska bära in den stora kaminen så ligger Brenda precis i dörren och rör inte en min så de blir tvungna att kliva över hunden och försöka balansera in den tunga grejen ändå. Hon kanske inte var den bästa vakthund men hon litade helt klart på människor. Som hon älskade familjen och levde för den är helt obeskrivligt.
När Brenda var klar för SM i rapport (för rapport krävs 2 st hundförare, med Brenda var det mamma och morfar) hände nått jag aldrig trott kan hända. Under en tävling som både min mamma och min morfar är med på händer något jättejobbigt. Mamma som tävlade Brenda är på lydnads delen och min morfar är på spårdelen med sin egen hund. I spår går det ut på att följa ett spår och på vägen hitta pinnar, detta ska gå så fort som möjligt. Efter att tiden gått ut började tävlingsledarna och folk bli lite fundersamma eftersom att morfar och Thoya var duktiga. De kom aldrig ut på grund utav att min morfors liv tog slut där inne i skogen. Han dog utav Hjärtinfarkt, han var bara 57år.. Men våra liv var ju tvungna att fortsätta hur hårt det än var och speciellt för min mamma. Men efter nya tag så hittade mamma en nya träningskompis som förhoppningsvis skulle kunna köra med henne och Brenda i SM. Under en träning så hör mamma bara ett skrik ifrån skogen och ut kommer Brenda haltande. När hon kommer närmare ser mamma hålet hon har i magen. En 15 cm lång pinne har gått in via ungefär bakbenet och in i magen och buken. Brenda fick opereras antal gånger och man trodde att det var omöjligt att klara dessa skador. Men efter många operationer och mycket röntgen så såg det ljust ut, hon började bli bättre och det här skulle kanske kunna funka. Uppe på Riesenlägret visade det sig att vi hade fel. Hon vart så dålig att vi fick avliva henne och efter det hittade de en pinne i magen på henne som var 15cm. Att de inte märkt de när de opererade och höll på är för mig oförklarligt och tragiskt. Brenda var en ung hund endast 5 år när hon gick bort och detta på grund utav en olycka.

Men hundar är så speciella för man lär känna dem fort och de förstår faktiskt känslor. De kan känna på en människa om den är sjuk och mår dåligt, eller om den är ledsen, stressad eller glad. Är man ledsen vill de inget hellre än att krypa upp bredvid dig och bara ligga där och visa att de bryr sig och finns. Ja de bryr sig faktiskt och det är mer än vad många andra gör!

Igår fick jag reda på att Gnistra har cancer. Jag mår så dåligt att jag inte kan sova och vet inte alls vart jag ska ta vägen. Den hunden finns alltid här för mig och oavsett om jag vill det eller ej så vet hon hur jag mår. Inom en vecka ska vi få svar på hur allvarligt det är och om de finns nått att göra. Men att se henne idag är för mig bland de jobbigaste jag varit med om. Vill bara var hemma hos henne och ligga bredvid henne i sängen, eller ta långa promenader och vara glad. Men sen finns det ju tyvärr en verklighet som gör att jag måste vara i skolan och att hon har opererat tassen så att hon inte kan gå den där promenaden. Allt jag kan göra är att ligga här och vänta och hela tiden hoppas. Men vad gör man när man inte orkar mer...

Nej, ett djur kan påverka och förändra ditt liv, din livsstil och dina känslor så är det bara. En dag kanske folk faktiskt förstår....


19/01

2009-01-19 - 20:05:28

Nu var det ett tag sedan jag skrev, eller typ 4 dagar i alla fall. Det har varit helg och jag har trots min extrema trötthet hunnit med mer än vad jag trodde.

Fredagen var de först skola, sen åka hem och så somnade jag framför tv:n.

Lördagen vaknade jag och snackade lite med Nathalie. Vi bestämde oss för att åka in till stan och fixa mitt busskort och kolla lite, så de gjorde vi och trevligt var det. Sen åkte jag till Kista för att träffa Coffe, som jag förövrigt inte träffat på typ 2 år så det var jätteskoj. Vi kollade Bandymatch gick runt i kista och åkte till centralen och gick där. Trevligt trevligt.

Söndag gick jag upp alldeles förtidigt bara för att kolla på när Bobos golden Boys spelade match i liljeholmen. Så Nanna och jag satt och kollade på när de först förlorade sedan vann, usch vad vi var oroliga efter första matchen, vissa av killarna har ju aggressionsproblem, men de löste sig fint sen. Efter det kollade vi lite på Nannas lag som spelade handbollsmatch och sedan åkte vi hem. Jag la mig i soffan och slappade och somnade titt som tätt.

Men för att summera helgen måste jag säga, rolig, trevlig och glad. Sen kan vi ju sätta jätte jättetrött inom parantes också!

Nej nu ska jag lyssna musik och bara ha det bra. Hade gött

Denice små seg


15/01

2009-01-15 - 20:58:33
Ifrån 19 besökare till fucking 43? :O Vad hände?!

Idag är de dock bara 14...

15/01

2009-01-15 - 18:21:49

Igår var det en ganska skönt dag. Världens bästa estet lektion igår, alla jobbade på och energin i vår grupp var på max. Det var jätteroligt och jag hoppas att publiken kommer känna samma energi och ha lite roligt som vi har när vi väl ska spela. Lite synd att andra gruppen inte riktigt ger samma energi men ni måste nog bara inse att låtarna ni har också går att uttrycka ordentligt, allt kommer bli as bra!
Till imorgon har vi I want it all och Killing in the name of så glöm inte att kolla igenom dem. Äntligen blir de lite sång för min del också, jag fick I want it all så blir spännande.

Idag då, vad har hänt.. Har varit jättetrött hela förmiddagen, men de släppte när jag började hänga med ordentligt på Fysiken. Spelade in lite sång idag också, tack för hjälpen Kätty! Svenska prov på eftermiddagen som gick helt okej och jag bryr mig egentligen inte så mycket om det. Sen var det ljudteknik då vi spelade in när Anders lirade trummor. På nått sätt märks det ändå att jag har spelat in lite förut, men det var roligt.

Imorgon ska jag försöka få klart alla sång inspelning på Martins jävla låt så är jag klar med det. Så när jag spelat in det ska jag väll fortsätta med min egen låt. Då blir de inspelning av gitarr på vers 2 och sedan ska jag försöka mixa lite, kanske lägga dit lite sång. Utav någon konstig anledning tror jag faktiskt på den här låten, den är fin och texten betyder, jag vill bara att de ska höras att de finns så mycket bakom spelet och sången. Det blir mycket jobb men resultatet ska bli värt varenda minut!

Nej nu ska jag plugga engelska.. Hade gött

Denice små förhoppningar


13/01

2009-01-13 - 22:30:30
Idag har varit en ganska bra dag! Alla verkade hyfsat glada åt att ses igen och skolan var inte överdrivet jobbig. Biologi, Svenska, Samhälle och Sång. Lektioner man faktiskt kan klara av :) I morgon är värre dock, men man brukar klara sig.
Morgondagen börjar i alla fall med Estet, så antar att vi ska fortsätta repa på. Än så länge är det bara säkert att jag ska sjunga Avundsjuk - Nanna sen verkar det som att jag ska sjunga I Want it all - Queen hoppas verkligen det blir så!

Men tillbaka till varför dagen varit så bra då. Alla var glada, jag har skrivit en ny låt!! lektionerna gick bra och jag känner mig allmänt Positiv! Det får gärna hålla i sig i några dagar, jag behöver det just nu! Och sen är de bara en månad kvar till jag fyller 18 idag! :D

Men nu ska jag och mig Positiva energi gå och spela lite gitarr och vara glada! Hade bra

Denice positiv?

12/01

2009-01-12 - 22:17:28
Hepp ingen skola idag heller, i morgon känner jag att ja måste dra mig dit!
Fick ett sms av nanna som hade lyssnat på inspelningar ifrån Bobby, tydligen har Anders mixat till dem lite och lagt ut dem på fronter, oj vad fint de blidde :D jag är jättenöjd! Tack tack!

Men nu måste jag sova om jag ska upp imorn. Usch vad jag inte alls vill det!

Hade gött

Denice sjuk men nöjd

11/01

2009-01-11 - 13:45:00
Sakta men säkert blir jag friskare, feberna har börjat släppa och värken är lite bättre, dock hostar jag massor nu.. Hoppas på att bli frisk till imorn så det blir skola, blir knäpp av att bara sitta hemma och ruttna framför TV:n. Det var vad jag fick göra hela kvällen igår också. Familjen åkte på middag hos kompisar och jag satt hemma och kollade Körslaget och What's love got to do with it. Varje gång jag hör Proud Marry blir jag jätteglad, tycker verkligen om låten! Så nu tycker jag att alla sätter sig och lyssnar på den medans jag sover lite!

Hade bra


Denice blir bättre

10/1

2009-01-10 - 21:12:34
Efter lite förfrågan efter en kör på skolan så startas nu en! Jag ska försöka leda en kör med lite hjälp av Maria! Jag hoppas att alla kommer vara med. Kören kommer öva på måndagar mellan 3-4 med en start den 19/1 och behöver så mkt glada personer som möjligt! Låtar kommer variera och jag har hur öppen för förslag som helst! Kom dit och kolla läget!

Titta!

2009-01-09 - 21:02:29

Som sagt var så är jag sjuk och har jättetråkigt!! Här kommer två andra länkar ifrån bobby kolla gärna:

http://www.youtube.com/watch?v=JuFa9rJG5ns

http://www.youtube.com/watch?v=AQSnRQz6lEI


Titta titta titta!


09/01 Let's dance

2009-01-09 - 20:26:38
Nu är de Let's Dance... Förstår inte riktigt hur de plockar de stackarna som ska vara med. Vet inte om ni sett startfältet så här har ni det:

Morgan Alling & Helena Fransson
Mojje Johansson & Jeanette Carlsson
Hasse Aro & Charlotte Sinclair
Kitty Jutbring & Anders Jacobson
Linda Haglund & Martin Ragnarsson
Magdalena Graaf & Daniel Da Silva
George Scott & Maria Karlsson
Magnus Samuelsson & Annika Sjöö
Carl Jan Granqvist & Maria Lindberg
Isabella Löwengrip & Jonathan Näslund
Laila Bagge & Tobias Wallin
Elisabet Höglund & Tobias Karlsson

Där är dem...

Finns en bra sak med programet och det är musiken, härligt att höra när de gör om låtarna!! Katti lyssna och bli inspirerad ;)


Denice sjuk och trött

09/01

2009-01-09 - 14:54:11
Jag tycker att det är jättetråkigt att ligga hemma sjuk... Vaknade igår av feber och att jag inte kunde röra mig.. Hoppas verkligen på att det inte är Influensan men verkar tyvärr som det.
Både gårdagen och dagen har gått åt till att sova och plugga. Kanske inte det roligaste man kan göra, men det är det inte heller att ligga hemma sjuk under en helg. På skoj tog jag lite tid och la upp några filmer ifrån Bobby :) Ta gärna 4 minuter av eran tid och kolla på den här : http://www.youtube.com/watch?v=RS-PTt4RmqU

Lämna en kommentar och säg vad ni tycker!

Hade bra

Denice sjukling

05/01

2009-01-06 - 02:36:19




Och vad betyder jag?





03/01

2009-01-03 - 18:28:03
Nu har det hänt lite här på min blogg.. Har varit trött och slö så passade på att fixa lite på Designen. Kul med lite förändring nu i kalla 2009.
Som jag skrev så tycker jag att nyårsafton är överskattat. Vad känner man för skillnad på 31 december och 1 januari egentligen? Vissa känner bakfylla, andra känner trötthet, och en del är bara irriterade på att det är så skitigt efter raketer och smällare. Egentligen tycker jag inte att man märker av att det är ett nytt år fören man skriver 09 på proven i skolan.. Men jag ska inte vara allt för negativ nu, det kommer förhoppningsvis hända en hel del kul det här året. Framför allt hoppas jag att det här året blir mycket mer lyckat än förra. Det har hänt en hel del oturliga saker 2008 speciellt när det gäller nära och kära. Förlorat kompisar på alla möjliga sätt, men också fått en del nya. Mina känslor har varit spridda 08 och jag har nog inte vetat vad jag vill. Pojkar kommer och går, vissa svårare att släppa än andra. Skolan har varit stressig och tagit mycket på mig. Det ända jag kan se riktigt bra med det här året är min estetiska utvecklig. Sången har blivit bättre och nu klarar jag faktiskt av att höra mig själv, men också mina konstnärliga sidor tycks ha vaknat till liv.
För att släppa alla dåligheter som hänt 2008 så får jag blicka framåt och vilar upp mig inför 2009. Jag har en del mål och planer för 09.

Sakner jag vill göra 2009:
- Åka skridskor (Kanske till och med lära mig att åka)
- Fylla 18
- Dansa med Bobo ;)
- Resa med pappi
- Värmland/Strängnäs med Kätty
- Förhoppningsvis London
- Förhoppningsvis GC
- Riesenläger
- Kroga och festa massor :)


Listan lär hinna bli lång men det är i alla fall en grund..


Idag är det lördag och jag ska försöka hitta på något, funderar på att se hur Abbe bor nu för tiden.. Men nu är det slappa framför TVn som gäller.

Hade gött


Denice nytt år nya förhoppningar

01/01

2009-01-02 - 12:07:27




Glöm igår, lev idag, be för i morgon...