31/07

2009-07-31 - 14:29:58
Nu sitter jag på jobbet och har lunch. Dagen har varit helt okej men mycket kunder som ringer och har hela tiden någonting att göra.
Äntligen är det helg också så nu blir det slappa och sova hur mycket som helst. Imorgon åker jag och coffe till landet över dagen för att umgås lite med familjen och ha det mysigt.
Nästa vecka jobbar jag bara halva veckan och sedan åker vi till Norrland i 5 dagar lite drygt.

Nej nu ska jag jobba så jag får gå hem snart. Skriver något litet ikväll också!
Hade gött


Denice på jobbet

27/07

2009-07-27 - 21:03:54

Dålig på att skriva som vanligt men har egentligen inte gjort så mycket sedan sist. Jobbade torsdag och fredag sedan skulle vi ut i fredags men klantig som jag är hade jag glömt leg hemma så blev inte så. Åkte till Ulriksdag på förfest och drog sedan vid halv 1 hem till Coffe. Kanske inte den mest lyckade kvällen men så blev det i alla fall. När Coffe kom hem kl 6 morgonen därefter kunde jag inte somna om utan låg vaken. Tillsist väckte jag Coffe och tvingade ut honom på en promenad. Sedan på eftermiddagen träffade jag Knappe och vi gick runt i Centrum sen satte vi oss i gräset och snackade. Shit vad jag har saknar vår vänskap på sista tiden! Efter det så gick vi och köpte sallad som vi käkade hemma på hans föräldrars ballkong i solen. Helt kanon dag faktiskt! När kvällen närmade sig drog jag hem för att hämta mitt leg och hämta kläder så vi kunde gå ut. Blev lite krångel med pendel och skit men Coffe och jag sprang så vi hann sedan så åkte vi till Lasse för att föra och sedan dra till stan och 90's. Måste säga att jag ändå tycker stället var helt okej, kanske lite galet med att dansgolvet är inglasat som ett växthus, men jag är grymt nöjd ändå. Blev en seg kväll men kanske lite för mycket så bussresan hem blev en vilostund för mig.
Igår hände egentligen inte någonting utan det fick bli en bakis dag och filmkväll.
Idag har jag jobbat och fixat present till mamma som fyller 40 imorgon. Fick övningsköra lite också och det går verkligen bättre. Börjar till och med tycka att de är roligt att köra nu!

Hur som helst får det här räcka tills imorgon nu ska jag fixa klart med mors presenter. Hade gött


Denice seg efter helgen


21/07

2009-07-21 - 11:28:53
Nu ligger jag i sängen hemma hos Coffe medans han är på jobbet. Är ganska seg men har ju en vecka att ta igen.. Ska försöka få in lite bilder på Coffes dator så jag kan lägga upp dom både här och på facebook.

Igår var jag, Coffe och Knappe och såg Harry Potter. Jag kind of tvingade Coffe men snäll som han är så går han med på allt. Shoppade lite igår också, blev ett superfint nattlinne som kommer att vara ett långlinne, sen köpte jag ett till grönt långlinne och lite annat skoj. Ska försöka få upp en bild på det också. Nej nu ska jag försöka få i mig lite frukost sedan gå ut en sväng. Hade gött


Denice njuter av lovet i sängen

19/7

2009-07-20 - 00:32:34
Tänk att bloggen fortfarande finns kvar. Då bör jag väll fortsätta skriva i den också!

Nu har jag haft ett långt uppehåll ifrån att skriva mest på grund utav att jag velat njuta av lovet och gärna utan datorn. Det har gått kanon och jag har hunnit med så mycket! Idag kom jag hem ifrån det årliga Riesenlägret som som vanligt varit as roligt. Känner både glädje och sorg över att behöva åka hem, men mamma och gänget sitter redan nu och planerar nästa år.
Imorgon ska jag träffa Coffe som jag varit utan 1 och ½ vecka nu. Tänk så mycket man kan sakna en människa!
Nej nu är de sängen men hoppas ni tittar in imorgon då det seriösare bloggandet är tillbaka igen! Hade gött


Denice tillbaka igen