22/12

2011-12-22 - 19:26:52

Igår lyckades jag hinna med massor! Var i skolan, simmade hundar i Södertälje, tränade Cosmos, träffade Johan och fick superfina julklappar, åkte till Väsby där Cosmos fick fina julklappar. Vilken lyx!

Idag har jag yrat runt i skärholmen men gav upp när alla andra människor bestämde sig för att befinna sig där de också. Efter det köpte jag lite bus till Cos. Väl hemma har jag packat och myst.

Nu blir det familjemys i Värmland!


Jul, jul, jullov!

2011-12-21 - 10:56:59

Då var sista seminariet för det här året avklarat. Så otroligt skönt! Ligger för en gång skull riktigt bra till med allt som göras skall.

Imorgon bär det av till Värmland i över en vecka. Hoppas på snö så jag kan träna ordentligt! Vill åka lite skidor varje dag men också hinna med något slalompass. Hoppas innerligt att rygg och ben klarar av det!
Självklart ska bror och jag åka skoter så länge vädret tillåter. Mys!

Nu ska jag packa inför Imorgon. Sen blir det rehab sim, lite vindning och kanske en fika. Hade gött!


Jaha, sedär!

2011-12-20 - 14:02:09

Utbytt mot en andrahandssortering? Jaja men vad gör väl de?
De sorgliga är att andrahandsvalet inte förstår allvaret. Att en gång blivit bortvald och förbisedd, en gång blivit nummer två. Sen idag, några månader senare, bli så lurad, så sorglig att tro att han nu tycker annorlunda. Du är och förblir alltid hans andrahanssortering, hans bra att ha, hans sista utväg och hans andraval..


03/12

2011-12-03 - 17:03:50
Jobbat idag och sedan röjt undan lite plugg. Trist en lärdag men vad gör det i detta väder?

Har haft praktik i två veckor nu så jag har två veckor kvar. Är helt galet trevligt, roligt och mysigt! Trivs som fisken i vattnet och längtar inte tillbaka till skolbänken, de vill jag lova!

Nu ska jag vila lite i soffan och hoppas på att denna brutala huvudvärk ska försvinna..