snark

2007-11-30 - 18:37:33
Nu händer det mycket runt omkring mig! Kompisar som har krångel lite överallt... Tänk att ändå sätter jag mig här och skriver, känns ganska dumt faktist.


Aja fär att ta upp nått annat ämne idag, så kan jag ju börja med att säga att jag är sjukt trött på att alla tycker så synd om sig själv! Varför lida och må dåligt när man inte har någon anledning till det? Jag förstår det verkligen inte! Precis samma sak med dom som sätter sig själva i dumma situationer, sen blir dom jätte deppiga, men bara 2 veckor senare gör dom samma sak igen! Skyll er själva!! Tycker verkligen att folk har börja blir för inspirerade av hela emo grejen, alla ska tycka synd om sig själva och man har inte ens en anledning! Jag fattar att man kan vara deppig då och då, men inte hela tiden.. Det blir bara jobbigt för dom runt om! Tror alla som mår dåligt borde tänka efter varför, när började det, har jag någon anledning eller är jag kanske bara en smula patetisk just nu? Frågor som många borde ställa sig just nu..


Nej vet inte om jag orkar skriva mer än så här just nu.. Hade bra..

Denice tycker det blir för mycket..

Utvecklingspsykologi!

2007-11-28 - 20:45:41
Dagarna rullar på och livet går vidare. Man får alltid för sig att man har så bråttom med allting, till allting och för att hinna göra allting... Men tro mig man hinner! Man hinner med saker man vill, men också med sådant man skulle vilja slippa!
Man ska leva livet med familjen så länge man kan, men då också på ett förnuftigt sätt. Föräldrarna ska våga släpp taget om sina ungar, man måste få vara tonåring när man ska och inte direkt bli vuxen. Det finns så mycket att upptäcka och så mycket nytt att pröva på! Men man ska även som ungdom förstå hur svårt det är för vissa föräldrar.. Allt det här har med utvecklingspsykologi att göra och det är en viktig del av vår utveckling!
Min morsa är stenhård mot mig, jag får inte vara ute hur sent som helst, inte gå vart jag vill vissa tider, jag får inte ens gå hem ifrån polare som bor 10 min ifrån mig efter 00 på helgerna.. Det är ingen frihet i mina ögon, men tro det eller ej så har jag vant mig. Mamma och jag har skaffat oss en ganska så stark tillit till varandra under åren, vilket gör att jag kanske inte får gå hem själv hur sent jag vill, men dom kommer gärna och hämtar mig hur sent som helst! Det handlar alltid om säkerhet det vet jag, men även om det är skit tråkigt och nästan pinsamt vissa stunder, så gillar jag det ändå.. Det känns bra att ha en mamma och pappa som alltid ställer upp på att hämta mig... Det känns bra att jag inte får vara borta hur sent som helst hela tiden för jag skulle aldrig orka, det skulle helt enkelt inte funka! Plus att med den oturen jag har med allt så skulle jag väll säkert både bli våldtagen, rånad och misshandlad! Men aldrig mördad för det vore för lindrigt att jag inte skulle behöva lida tillräckligt! ;)
Nej men jag tror verkligen man ska tänka på saker och ting innan man klagar på sina föräldrar! Jag tror också att man ska vara sjukt försiktig, med tanke på vart vårt Sverige är på väg att ta vägen så ska man nog gärna ta bilen istället för bussen! Nej nog om detta nu tror jag..

Det händer saker hela tiden och jag har inte riktigt tid att sitta här hela tiden som ni kanske märker! Men se till att kommentera oftare och mycket så lovar jag att skriva varje dag =D
Nej dags för mig att röra mig här ifrån.. Får se om jag går ut nått idag. Aja hade nice!

Denice ?the ring? thuring (Brors idé)

slut på ork

2007-11-22 - 19:16:56
Har ingen ork kvar nu.. Hur mkt som helst i skolan och livet är rörigt.. Skulle nog helst ta lite lov men inte det inte. Man får se det positiva i det hela! Imorn är det fredag och helg, nån som ska hitta på nått skoj? Själv gissar jag att jag ska sitta hemma och ta det lugnt. Kanske umågs med tjejerna och abbe.. Får la se hur det blir med allt.. Nej ska plugga har en 15 min redovisning som ska vara klar imorn. Hade nice

Denice trött och sliten

mm

2007-11-19 - 19:33:55

Visst finns det mål och mening i vår färd
och vägen dit är mödan värd!


?

2007-11-18 - 22:39:58
Vad skulle du gjort om jag:
1. kysste dig?
2. rörde vid dig?

Skulle du verkligen:
3. hålla min hand om jag bad dig?
4. vara med mig om jag bad dig?
5. sova med mig om jag bad dig?
6. ta hand om mig om jag behövde?

Har du någonsin:
7. velat kyssa mig?
8. gjort mig ledsen?
9. drömt om mig?
10. velat berätta något för mig, men inte gjort det?

Skärholmen

2007-11-10 - 18:01:46
Aha nu har vi kommit hem ifrån skärholmen jag och Carro. Skulle dit o leta efter kläder till carro.. Vad kom vi hem med då? hmm.. Carro shoppa så mkt som: Ett par blåa leggings, en svart lång T-shirt med tryck på, ett par kallingar till sin far i fars dag present sen så klart lite Mc donalds också:) Jag köpte: 2 mobilsmycken, bruna bevärmare och 3 par örhängen och också jag lite donken:)
Mötte på Sara och Johan där borta också, länge sen man såg sara sen sist. Ganska trist att allt man hade nu är borta, men men thats life.
får se vad som händer ikväll, ganska trött och mår inte så jätte bra. Kanske lugn filmkväll med Carro, ja det lät bra så så får det bli.

Men nu orkar jag inte vara tråkig längre så vi hörs. Tjao

Denice redo för myskväll med carro;)

Lugn dag

2007-11-08 - 18:01:31
Bortsett från förskylningen så har dagen varit riktigt bra! Sov morgon till 11 idag och det är ju aldrig fel, lugn spanska lektion med mycket vanliga prat övningar, efter det var det matte (sjuk lång lektion) men Söfie och jag fixade det lugnt ändå.. Sist hade vi engelska riktigt tråkigt, vi gjorde väll inget spec och jag satt bara och plugga psykolgi. Sen skulle jag egentligen ha psykologi prov men det vart inte av för läraren var inte där, så slutade istället tidigt:) Tog bussen hem och har precis käkat så nu sitter jag här..
Så mycket har det hänt under min dag...

Vet inte om jag har så mycket att skriva egentligen.. Inga planer inför helgen heller så om nån har nått kul för sig kan den ju alltid höra av sig;)

men nu ska jag nog ta och plugga lite.. Har ett äckligt engelska tal som ska vara klart ikväll.. Har inte ens börjat*snark* och som sagt var är engelska inte mitt starkaste ämne.. Aja hade bra

Denice förskyld men nöjd

dagen

2007-11-06 - 18:50:30
Snart har en ny dag passerat och det har var helt okej. Skolan funkadet idag. Lite jobbigt bara med tanke på att jag är sjuk. Men men vad gör man inte för att få vara med på esteten. Hände inte något sådär jätte kul i skolan idag. Mänk, matte, svenska och estet som vi ändå bara hade teori på.
När ja skulle åka hem mötte jag på Emma i korridorerna som också skulle hem så vi bestämde oss för att sällskapa lite. Mycket trevligt! Prata en hel del och satt i årstaberg ett bra tag också. Sjukt underbar tjej det är! Synd att vi inte går samma klass inte ens samma år... Hade vait skönt att ha en som dig att umågs med!

Annars vet jag inte om det hänt så mycket.. Igår pluggade jag sjukt mycket och vart klar med allt som har med svenska att göra! Sjukt skönt:) Så idag ska jag göra Engelskan också sen är det slapp ett tag!

Tack Jessica för kommentaren det värmer att veta att folk läser och bryr sig! Saknar dig!!

Jobbar på att övertala Hjalles kompis Tobias att ta sig till sthlm också, carro du får se till att hjälpa mig med dig! Men nu ska jag plugga..Tack o hej!

Denice tacksam

Fixa mig någon?

2007-11-05 - 13:56:20
Nu sitter man här igen, funderar på om jag egentiligen har nått kul att skriva..? Mår skit dåligt.. Halsen bråkar med mig (igen) och vissa personer bråkar lika mycket som halsen med mig. Så dagen verkar tyvärr inte blir överdrivet rolig.. Ska plugga en massor också, hoppas på att jag orkar ta mig till skolan imorgon! Sjukt jobbigt att man fått ont i halsen nu när vi har spelning nästa vecka.. Vill verkligen verkligen verkligen kunna vara med på den, jag måste! Får bädda ner mig och hoppas på det bästa.. Sist jag var förskyld varade det ju i typ 1 månad och det vägrar jag låta hända igen!

Usch har jobbiga läxor framför mig också.. Massor av Svenska grejer vilket är sjukt jobbigt för jag är så fantasilös.. Sen har jag Engelska vilket är minst lika jobbigt för jag är så extremt dålig på det.. Ska skriva nått tal som jag inte ens vet vad jag ska prata om! Shit det blir som det blir kan inte göra så mycket åt det.

Jag tror alla vet hur det är att bli sårad.. Det är så sjukt jobbigt! Man blir ledsen på allt och alla, känner knappt att man orkar gå upp på morgonen.. Den olyckan och dom känslorna tillsammans med allt skolarbete gör mig skit svag.. Man orkar inte hur mycket som helst. Och nu ska man vara sjuk också så får det inte vara. Så om nån tror att den är gud så får den jätte gärna fixa mig;)

Nej borde väll sätta mig och plugga nu antar jag.. Vet inte vad jag ska börja med får nog bli svenska.. men jag kanske skriver lite senare också. Hare nice

Denice sårad, sjuk och pluggis